Ultrazvuk

Anonymni
21.11.08 18:13

Ultrazvuk

Ahoj holky, prosím vás, odkdy je a UTZ vidět těhotenství? Od pátého nebo šestého týdne? A když se mimísek shovává, je vidět aspoň nějaká změna dělohy? Jak kdy se určitě pozná, kdy je žena těhotná, i když není plod vidět. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1119
21.11.08 19:10

já byla teď s druhým těhu už v 8týdnu a je vidět jen váček a srdíčko.
v 10týdnu už máš 4-5cm miminko.
v 19týdnu má mimi 18cm a 220gr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
21.11.08 19:16

Ahoj,
u mého nynějšího těhotenství jsem byla na UTZ na samém začátku 5.tt a v děloze ještě nebyl vidět ani gestační váček, natož plod. Ale doktor jasně viděl, že sliznice dělohy je zduřelá a tudíž je těhotenství vysoce pravděpodobné. :wink:
U předchozích dvou těhotenství byl gestační váček vidět v 6.tt.
A těhotenství se na 100% pozná z testu krve na hCG, s menší jistotou z těhotenského testu z moči.
Lendula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
22.11.08 14:19

Ahoj já šla na utz v 9 týdnu a už šlo krásně vidět srdíčko,a takové „nějaké něco“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.11.08 18:06

Ahoj,
já jsem jenom 4+3tt. Dnes jsem byla na ultrazvuku a doktor viděl dutinku 3mm. A potvrdil těhotenství.
Držím palce!
Anonymní 2

• Citovat
  • Upravit
Nikynka86
2.12.08 14:38

Ahoj.
Ja byla a prvnim UTZ necekane a byla videt dutinka a odpovidala tehu 4+1tt takze dost brzy.
Pry zalezi jaky typ UTZ Dr. v ordinaci ma!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.17 06:34

Ultrazvuk nic

Ahoj, Muj problém je s vynecháním MS a to 19.den. Těhotenské testy cca od 2 hned po nedostavené MS (asi 5 testu) negativní. V PO návštěva gynekologa, kde mi bylo řečeno že cystu nevidí, ale nějakou volnou tekutinu. Při vyšetření bolest v podbřišku, paní doktorka se ptala jestli jsem si jista zda TT jsou negativní. Dále už mi řečeno nic nebylo, že mě chce vidět ještě za 2 týdny. Moje otázka je, zda je možné že jsem těhotná. poslední MS 30. 8 ale ultrazvuk nic neukázal. (2 tydny zpet mi bylo neustale nevolno, bolesti jako pred MS a ted bolest bradavek)
Vcera boles jako pred MS a trochu meleho husteho vytoku.

Předem dekuji za Vaši odpověď.

• Citovat
  • Upravit
19988
19.10.17 06:43

A víš kdy byla ovulace? Pokud ne nezbývá než čekat a jednou za dva dny zkoušet testy. Taky se mohlo stat že ms má jen zpoždění že stresu, nemoci nebo léků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.17 06:55

Nemoc nebyla a leky neberu. Ovulaci nevím přesně ale myslim si, že 16-17

• Citovat
  • Upravit
2064
19.10.17 07:06
@Anonymní píše:
Nemoc nebyla a leky neberu. Ovulaci nevím přesně ale myslim si, že 16-17

Krev ti nabrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.17 07:09

@Petrusska007
Nebrali třeba za ty dva tydny.

• Citovat
  • Upravit
2064
19.10.17 07:58
@Anonymní píše:
@Petrusska007
Nebrali třeba za ty dva tydny.

No, tak uvidíš.
Každopádně, pokud by sis chtěla být 100% jistá, že se nejedná o těhotenství zkus ještě jednou navštívit GynDr. a požádat o krevní test nebo si dojdi na krev jako samoplátce.
Osobně si myslím, že ten krevní test měla lékařka udělat hned při tvé první návštěvě (právě proto, aby mohla díky znalosti hodnot Hcg vyloučit např. podezření na mimoděložní), ale to je již věc názoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.17 08:23

@Petrusska007
Jako samoplatce, to jde o nemocnici nebo praktickeho lekare? Kazdopadne dekuji za vase odpovedi :) třeba to miminko bude :dance:

• Citovat
  • Upravit
176
19.10.17 08:28

Take bych sla do laboratore jako samoplatce na odber hcg a bude jasno. ;) Ale mohlo by to byt tehotenstvi, boli te bricho jako na ms? To byl u me jeden z priznaku, ze i kdyz se nedostavila, tak to boleni podbrisku jsem mela a pak jeste asi tri tydny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.17 08:32

@Geeg
Ano přesně tak, už nekolikrát,,tak miminko nebude, už cítím jak prichazi MS,, ale ani jednou to nebyla pravda a stale neprisla.
Treba ja si vcera byla jista ze uz prijde, a dnes zase nic :D
Neni to bolest celodenní, jen čas od času bolí a pak nic. Moc dekuji :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital