Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj, prosím poraďte mi dobré centrum pro um. oplodnění - jsem z Brna. V Repromedě jsme se dost napálili, teď jezdím do Olomouce - ale všude mi říkají něco jiného. Třeba v Olomouci mi řekli, že po zavedení embria mám ležet a v Repromedě zase opak. Tak nevím, poraďte třeba co řekli vám?
Děkuju, Ilča
Ahoj,
sice jsem kliniku um. oplodnění nevyužila. Mohu doporučit kliniku Unica na Barvičové ulici v Brně-Masarykova čtvrť, na tu jsem slyšela samou chválu, jsou tam i výborní gynekologové ![]()
Mischinka
Ahoj,
mrkni na www.sanatoriumhelios.cz na Stefanikove ul. Ja tam chodim jen na gyndu,ale taky jsou tam zensky spokojeny.
Miska a Michalka 20 mesicu
Ahoj Ivčo,
dobré reference na umělé oplodnění v Brně jsem slyšela na soukr.kliniku Helios www.helios.cz, ..případně soukr.klinika Unica.
Tak hodně štěstí !
GiGi
Pro GiGi,
jestli myslis Helios na Stefanikove ul. Brno, tak si napsala spatnej odkaz(WWW) a je to Sanatorium Helios.
Miska
Ahoj Ivčo,
taky jsem řešila kam v Brně ?. V Sanatoriu Helios jsem byla na konizaci dělož. čípku, přístup lékařů byl velice slušný. Bývá tam, ale strašně narváno, mají hodně pacientů. Když jsem měla problémy s neplodností moje Mudr. mě tam neposlala, že je to tam jak na běžícím pásu. Doporučila mi Repromedu, kde mi zase při vstupním vyšetření doktor neudělal utz, na:,–(il hormon. stimulaci a pak na utz se druhý lékař velice divil
. Otěhotněla jsem, ale bohužel to dopadlo špatně. Skončila jsem u lékařů na Obilňáku, kde hodlám zůstat, údajně se u nich neplatí IUI. Dobrá diskuse je na www. rodina.cz či www. neplodnost.cz. Přeju hodně štěstíčka při zaklaádání rodiny
.
Dolfinka
Ahoj.
Rozhodně doporučuji Unicu. Do Heliosu chodím a taky řeším problém s neúspěchem početí. Zrovna jsme to s kamarádkou, která má stejný problém delší dobu, probíraly a ta zrovna odchází z Heliosu, protože to tam je skutečně jak na běžícím pásu a hodně o penězích. Helios je sice špičkový a má slušnou pravděpodobnost - úspěšnost, ale..Takže já jak to nepůjde normální cestou to v Heliosu taky balím a přesouvám se do Unicy.
Majda
Já chodím do Heliosu na normální gyndu a rozhodně nemám pocit že je to tam jak na běžícím pásu, nebo dokonce že by ze mě chtěli tahat prachy. Právě naopak - přístup je víc než slušný a naopak mě nutí do co nejpřírozenějšího otěhotnění - což z jejich pohledu je pro ně neekonomické - z mého pohledu je to více než fér jednání. Vždy si na mě lékařka udělá čas, vše vysvětlí, nastíní možné postupy a nechá mě vybrat - já zatím po jejich doporučení volím právě přirozenou cestu - takže z vlastní zkušenosti s Heliosem mohu říct - osobní přístup, prachy ze mě netahají, naopak mi kapsu šetří. Kdyby chtěli, už mě dávno tlačili do něčeho placeného.. takže jestli někam v Brně, tak z vlastní zkušenosti doporučuji jděte do Heliosu.
Nemohu než souhlasit s předchozím příspěvkem. Bohužel ale jen do té míry, že dokud jsem tam chodila jen na gynekologii na preventivky, tak byly mé pocity úúúpně stejné. S přicházejícím problémem nepočetí se ovšem situace začínala vybarvovat.
Majda..