Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj já myslím že beba comfort a beba optipro comfort jsou stejne akorát beba comfort je vylepšená varianta pořád se ty názvy meni ![]()
Ahoj váš názor mám 4 letou holku a na noc pije ještě umělé mlíko jak ji od naučit?
omlouvám se za anonym ale je to trochu trapné pro mě
@Anonymní píše:
Ahoj váš názor mám 4 letou holku a na noc pije ještě umělé mlíko jak ji od naučit?omlouvám se za anonym ale je to trochu trapné pro mě
Ahoj. Já bych zkusila dát jí místo umělého mléka, kravské
už je velká a určitě ho pije i někdy přes den. Udělat ji třeba kakao, nebo jen samotné mléko ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Já bych zkusila dát jí místo umělého mléka, kravskéuž je velká a určitě ho pije i někdy přes den. Udělat ji třeba kakao, nebo jen samotné mléko
Tak to u nás nejde kravské nechce a kakao už vůbec ne ![]()
@Anonymní píše:
Tak to u nás nejde kravské nechce a kakao už vůbec ne
Tak to nevím teda
tak jedině ji to vysvětlit, velká už je dost myslím ![]()
Ahoj maminky. Maličký bude má 6 měsíců a tak přecházíme na pokračovací mliko. Od začátku dáváme bebu a tak bych chtěla u této značky zůstat. Objednávám ji přes internet a teď jsem našla beba optipro comfort 2 a beba comfort 2. Jaká je lepší? Nebo jsou stejné?
a take jsem našla beba comfort 2, ale jsou dvě různé barvy plechovek.. Jsou taktéž stejné a jen jiná barva plechovky? Nebo je tam nějaký rozdíl mezi nimi? Děkuji za odpovědi.