Umělé mléko Beba

Anonymní
23.2.20 21:25

Umělé mléko beba.

Ahoj maminky. Maličký bude má 6 měsíců a tak přecházíme na pokračovací mliko. Od začátku dáváme bebu a tak bych chtěla u této značky zůstat. Objednávám ji přes internet a teď jsem našla beba optipro comfort 2 a beba comfort 2. Jaká je lepší? Nebo jsou stejné? :) a take jsem našla beba comfort 2, ale jsou dvě různé barvy plechovek.. Jsou taktéž stejné a jen jiná barva plechovky? Nebo je tam nějaký rozdíl mezi nimi? Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.2.20 14:23

Ahoj já myslím že beba comfort a beba optipro comfort jsou stejne akorát beba comfort je vylepšená varianta pořád se ty názvy meni :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.20 14:12

Ahoj váš názor mám 4 letou holku a na noc pije ještě umělé mlíko jak ji od naučit? :roll: omlouvám se za anonym ale je to trochu trapné pro mě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.20 15:36
@Anonymní píše:
Ahoj váš názor mám 4 letou holku a na noc pije ještě umělé mlíko jak ji od naučit? :roll: omlouvám se za anonym ale je to trochu trapné pro mě

Ahoj. Já bych zkusila dát jí místo umělého mléka, kravské :D už je velká a určitě ho pije i někdy přes den. Udělat ji třeba kakao, nebo jen samotné mléko :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.20 15:56
@Anonymní píše:
Ahoj. Já bych zkusila dát jí místo umělého mléka, kravské :D už je velká a určitě ho pije i někdy přes den. Udělat ji třeba kakao, nebo jen samotné mléko :)

Tak to u nás nejde kravské nechce a kakao už vůbec ne :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.20 19:14
@Anonymní píše:
Tak to u nás nejde kravské nechce a kakao už vůbec ne :D

Tak to nevím teda :D tak jedině ji to vysvětlit, velká už je dost myslím :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...