Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Moje nehtařka dala na facebook popis, jak si udělat první pomoc doma sama. Kopíruji:
Nehty nikdy nestříhejte, zkraťte je papírovým pilníkem( hrubost ideálně 100/100 nebo 180). Lze koupit v drogerii. Zpilujte přechod do ztracena a ztenčete špičku nehtu. Nehty přelakujte ideálně vyrovnávacím podkladovým lakem a na něj ve dvou vrstvách barevný lak. Zakončete top lakem- bezbarvým lakem. Lak na gelových nehtech vydrží dlouho. Neolupuje se. Pokud se Vám líbí třpytky, použijte je. Pěkně zamaskují nedostatky a rychle zasychají.
@alena1995 píše:
@free333 Co to meleš? Trochu nechápu.
Čekáme na ty stránky… ![]()
A že nechápeš a nejen trochu, to už asi víme, že… ![]()
@Blankaspl píše:
Pane Bože, do čeho jsi to duši dal… V hlavě vymeteno, hlavně, že bude mít nehty…
Naprostý souhlas… ![]()
@free333 Hele, ty píšeš jak zmatená patnáctka. Já ti stránky neslíbila, já ti napsala, ať si je najdeš. Jestli to teda zvládneš ![]()
@alena1995 píše:
@free333 Hele, ty píšeš jak zmatená patnáctka. Já ti stránky neslíbila, já ti napsala, ať si je najdeš. Jestli to teda zvládneš
Takže jsi lhala… ![]()
Aspon žes to přiznala… ![]()
@Blankaspl píše:
Pane Bože, do čeho jsi to duši dal… V hlavě vymeteno, hlavně, že bude mít nehty…
Já umělé nehty nemám, ale chápu že to nekoho může trápit. Průvan a vymeteno vidím spíš u tebe…Vem si nejaké prášky na uklidnění ať se z toho viru nezblázníš. ![]()
@Anonymní píše:Že jo, taky bych to brala!
To jsou panečku starosti, taky bych takové chtěla mít.
@free333
Klíííd. Nemůžeš se pouštět do souboje mozků s někým, kdo je evidentně neozbrojen. To není fér.
@alena1995 píše:
@free333 Ty jsi jednoduchá dost, viď?
Je omezen volný pohyb osob, přečti si, s kým se můžeš stýkat a ským ne, kam můžeš a kam ne…
Návštěvy nehtařky tam opravdu nejsou… ![]()
@free333 Cituji „Výjimku tvoří tvoří rodiny, vícečlenné skupinky jsou povolené také při výkonu povolání, pohřbech a podnikatelské činnosti.“
Tak jako nevim, ale podle mě je zakazáno i to, co kdyz nehtařka, kadeřnice a řasařka nakazi klientku, co potom kdyz ta klientka nakazi doma rodiče nebo někoho jineho…vezme si tohle někdo na triko?…leda blázen…ja měla umělé řasy i nehty, nastesti uz jsem dostala rozum a ted to řešit nemusim, ale chapu jak Vám teď je, obavam se, ale ze ted Vam nikdo nepomuze…moje kamaradka je kadeřnice, má možnost i stříhání doma a nedělá to
Jinak mi to opravdu neprijde jako akutni situace, ja trebas radeji rusila neurologa, coz je pro mne podstatne a dcerce logopedku do odvolani. Jedine sem byla na gynde s pupkem