Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Belča píše:
Denis přeji ti aby toto léto už konečně patřilo k těm vítězným
No tak děkuji..ve čtvrtek mě čeká sezení s neurologem na akupunkturu pak pohovor v car a všechny odběry co k ivf patří a nějak věřím,že to bude dobrý ![]()
Jj věř já taky vždy věřila
Člověk už asi za tu dobu zkusil snad úplně všechno,že?
Belča píše:
Jj věř já taky vždy věřilaČlověk už asi za tu dobu zkusil snad úplně všechno,že?
No ještě holka né..ted mě čeká první sezení s neurologem na akupunkturu..tu jedinou jsem ještě nevyzkoušela a byla mě doporučená..tak jsem zvědavá čím mě oblaží
![]()
Denis stejně je to něco mezi nebem a zemí proč to někomu jde snadno a někomu ne ![]()
Belča píše:
Denis stejně je to něco mezi nebem a zemí proč to někomu jde snadno a někomu ne
všechno má někde své kořeny a neděje se to jenom tak..každý máne ten osud nějaký daný a nezměníme ho..takže co nás čeká..to nás nemine.Já jsem ale štastná a žiju s tím co mám..Žijeme s manželem už 15 let bez dětí a máme krásný život a nic se na tom nezmění at už to vyjde nebo né.Dítě taky není všechno..mít vedle sebe oporu a člověka co tě miluje je pro mě to nejdůležitější..ostatní si mě najde samo ![]()
Naprosto s tebou souhlasím,já když jsme dítě neměli a vypadalo to,že ani mít nebudeme tak jsme si říkali,že si ten život prostě i tak užijeme spolu,chtěli jsme cestovat.My se taky milujem a říkali jsme si,že dítě by byla taková ta třešnička na dortu,ale i bez ní bude ten život pěkný,proto jsme ani jeden nechtěli jít do adopce,ale to neznamená že bych ji odsuzovala jen my jsme prostě pro to nebyli.A i s dítětem říkám,že je dobrý vztah pro mě důležitý,dítě vychováš a z domu jednou odejde,ale s tím partnerem zůstáváš stále.
koukám, že si někdo dělá statistiku.. tak já se přidám…
mám za sebou 5. IVF, několik potratů a konečný výsledek je jedna 2 letá holčička a 8 měsíční pučmeloun, který si přišel neočekávaně a sám bez jakékoliv pomoci lékařů ![]()
a pak, že jsem beznadějnej případ ![]()
tak holky hlavu vzhůru ![]()
jeeee, holcinky, jako kdybych se sama slysela, taky jsme spokojeni velmi v manzelstvi a uzivame zivota plnymi dousky a proste ten cvrcek by bylo stesti dvojnasobne, ale i bez cvrcka zijeme stastny zivot ![]()
Ahoj holky…
Tak j jedno IVF a 3 KETY
ale
Veko......koukám,že jsi na začátku těhotenství…nějak tebe mám tady z mimina zafixovanu jako tu,co už má mnoho za sebou
Takže posílám
a jen to nej a at to dopadne ![]()
Belča píše:
Naprosto s tebou souhlasím,já když jsme dítě neměli a vypadalo to,že ani mít nebudeme tak jsme si říkali,že si ten život prostě i tak užijeme spolu,chtěli jsme cestovat.My se taky milujem a říkali jsme si,že dítě by byla taková ta třešnička na dortu,ale i bez ní bude ten život pěkný,proto jsme ani jeden nechtěli jít do adopce,ale to neznamená že bych ji odsuzovala jen my jsme prostě pro to nebyli.A i s dítětem říkám,že je dobrý vztah pro mě důležitý,dítě vychováš a z domu jednou odejde,ale s tím partnerem zůstáváš stále.
Líp jsi moje myšlenky říct nemohla..ve všem s tebou souhlasím ![]()
skritek Petra píše:
jeeee, holcinky, jako kdybych se sama slysela, taky jsme spokojeni velmi v manzelstvi a uzivame zivota plnymi dousky a proste ten cvrcek by bylo stesti dvojnasobne, ale i bez cvrcka zijeme stastny zivot
Holky…taky jsme byla štastná jen s mužem…
ale ted jsme prostě víc ![]()
Matyášek je úžasnej a až ted vím,jak je to krásný mít děti/dítě
a sttrašně moc si přeju ještě toho sourozenečka pro něj…právě proto,že vím,jak je to nádherný
všem co to vyšlo gratuluji a těm kterým zatím ne držím moc palce
![]()
já jsem tu ještě takový benjamin mám za sebou teď 1IVF+ICSI a zatím no nevím jak to dopadne sem 11.den a zatím nic tak uvidíme
![]()
všem přeji ať to vyjde ![]()
Ahoj holky, tak jsem byla v čera v CARU a jdem do dalšího asi minimálka. Budu to zkoušet do září kdy půjde dcera do školky pak se už na to s manželem vyprdnem. Debatili jsme celý víkend a dohodlui jsme se takhle. Doufám,že nám to vyjde. Petro psaly jsme si loni v únoru kdy jsme spolu stimulovaly, rozhodla jses pro Prahu? budeš doma nebo zas cestovat po světě?
Ahoj Blani, ja si Te pamatuju
… jojo, rozhodla jsem se pro ISCARE, zatim, teprve mam za 14 dni prvni konzultaci, tak uvidim, jaci tam budou
a podle toho pujdeme bud zpet do Repromedy nebo zustaneme v ISCARE - je to hlavne o tom dojizdeni, nechce se mi trepat v aute 4 hod ![]()
No, my jsme porad mimo CR, ted ve Francii a od leta asi tak na pul roku v Pze, tak hups na 2. IVF
… a pak kdyztak budeme zkouset IUI, jestli spermio vyjde opet v poradku a pak nekdy pristi rok zimu planujeme konecne tu Kanadu, tak uvidime ![]()
Jinak, k Tvemu rozhodnuti, myslim, ze je sprave, netrapte se … nikdy nevis, zazraky se deji a kdyz ne, tak mate stesti ve Verunce a alespon budete setrit penizky na jeji studia treba misto dalsich a dalsich IVF a Ty si taky odpocines od toho neustaleho stimulovani … a kdo vi, treba zrovna to posledni v zari se povede
… vis jak to je, Murphyho zakon ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď