Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Prosím Vás,chtěla bych poradit,podstoupili jsme již 3 umělé oplodnění 2byly neuspěšné a natřetí pokus jsme si dali polovinu vajíček dárkyně a nám se narodil zdravý chlapeček za měsíc bude mít 4roky je to naše zlatíčko chtěli bychom mít ještě miminko.Ale je mi už 41let a vše si musíme již asi hradit sami.Chodili jsme na kliniku v Ostravě na Gyncentrum.Doktor mi řekl že nás to bude stát kolem 50 000kč.tak jsem s toho trošku mimo,prosím Vás nevíte někdo kde by to bylo levnější.Chtěli bychom určitě darované vajíčka,ty moje nejsou kvalitní.Měla jsem 2× mimoděložní těhotenství a přišla o oba vejcovody.Prosím poradte na kterou kliniku a kolik to asi bude stát.moc děkuji.
Milá Kamčo,
já mám své poslední dítě také z IVF, které jsem si ve 39 letech hradila sama, ale obávám se že pod 50 000,– se nedostaneš nikde. Já platila cca tolik co píšeš, a to jsem měla svá vajíčka a měla jsem obyč IVF (bez ICSI). Jediné co jsem měla , byla PK. Já nejvíc „utratila“ za stimulaci (měla jsem vysoké dávky) , ale ty asi zase budeš mít výdale kolem dárkyně,ne? (v tom se nevyznám, ale její stimulaci asi platíš ty,ne? Nebo pojišťovna?
aho kamčo,no nepotěším tě,IVF s dárkyní jako samoplátce stojí hodně všude,jsou levnější centra-ale ty jsou státní a tam se dlouho čeká,já teď dala za IVF s darovanými vajíčky v pronatalu a stálo mě to 80000,takže opravdu nevím,kde by to mohlo stát méně,a gratuluji k synkovi ![]()
ahoj daruju embryo, kdyby byl zajem
ja prvne otehotnela po ivf a ted nejak bez pomoci lekaru
kamča123 píše:
moc Vám děvčata děkuji asi půjdu do Ostravy.
Kamčo, zkus se zeptat na stránkách neplodnosti, www.neplodnost.org, vím, že tam holky psaly, že jsou i daleko levnější CAR a to i s dárkyněmi , nebo se pořádají v různých CAR slevy. Zkus to
Zdravím já jsem nastoupila v Brně do Heliosu a celkem nás to vychází na 37 tis do 39 let tam hodně věcí proplácí pojišťovna tak se i zkusit optat tam já jsem tam moc spokojená