Umělé oplodnění bez partnera v zahraničí - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
2.9.15 17:23

@Markéta80 přesně tak NM není zakázáno, tak je jakoby povoleno, ale podle zákona je to risk pro Bio rodiče. Prostě by to chtělo nastavit pravidla a rodiče by se pak nemuseli bát případného vydírání a určitě by se tím mělo ošetřit i to když se mimčo narodí nemocné - ostatně kvůli tomu se o to začali zajímat. Před pár měsíci jsem se taky bála, jestli dá přítel svolení k vložení embrya a bylo to na palici a věděla jsem, že i kdybych byla sama, tak je mi to jedno, hlavně ať mám mimčo.. No uvidíme jak to vše za pár let bude vypadat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.9.15 17:27

@Markéta80 Díky, zkusím jim zavolat. Jen škoda, že mají smluvní kliniky v Dánsku a Makedonii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
2.9.15 17:28

@kykysek99
V Anglii to jde. Darcovske spermie a IVF. Cca 10 000 liber.
Zkus se zeptat v Gennetu, mozna by mohli poradit.
Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.9.15 17:45

@Ginuš Díky, doufám, že to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
2.9.15 17:49

@kykysek99 já to sem dala jen pro info, třeba tě nějak nasměrují ;) @Ginuš pro všechny bude lepší pokud to bude legální a nastaví se určitý systém, takhle je to prostě risk :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
2.9.15 17:50

Nedávno jsme v jiném tématu řešili problematiku z trochu jiné strany. Spousta neplodných párů, nebo třeba i žen by byla štastná, kdyby se děti neházeli do kontejneru a mohli se rovnou odevzdat. Adoptivním rodičům by se splnil sen a děti by nemuseli hnít v ústavech, v horších případech umírat v popelnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
2.9.15 18:19

Jde to ve Španělsku. Ceny neznám, stejně bude záležet car od caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
15.4.18 16:39

@Tondakaiser snad nikde :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
15.4.18 16:39
@Tondakaiser píše:
Nevíte náhodou ve kterém státě je možná asistovaná reprodukce pro ženy nad 50 let věku dekuji

Doufam, ze nikde..chudak dite, az bude na stredni, tak jeho mama v duchodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
15.4.18 16:49
@Tondakaiser píše:
Nevíte náhodou ve kterém státě je možná asistovaná reprodukce pro ženy nad 50 let věku dekuji

ha ha ha :mrgreen: to snad ne… :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1480
15.4.18 17:14
@Tondakaiser píše:

Ve Španělsku to jde. Pracovala jsem na ivf klinice a vím, že si pacientky co měli zamrazena embrya a už jim bylo 50, prevazeli embrya do Španělska. Ale nevím přesné podmínky. Zda lze podstoupit celý proces ivf nebo jen transfer zmrazenych ebryi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
15.4.18 17:28
@Staworowski píše:
Ve Španělsku to jde. Pracovala jsem na ivf klinice a vím, že si pacientky co měli zamrazena embrya a už jim bylo 50, prevazeli embrya do Španělska. Ale nevím přesné podmínky. Zda lze podstoupit celý proces ivf nebo jen transfer zmrazenych ebryi :nevim:

to je strašné fakt

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.