Umělé prso na kojení

Anonymní
22.1.19 15:49

Umělé prso na kojení

Ahoj, mam asi hloupý dotaz. Někde jsem slyšela, že existuje umělé prso na kojení pro tatínky. Je to pravda? Přišlo mi to jako velice vtipné. Předem díky za odpovědi a omlouvám se za anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
22.1.19 16:02
@Anonymní píše:
Ahoj, mam asi hloupý dotaz. Někde jsem slyšela, že existuje umělé prso na kojení pro tatínky. Je to pravda? Přišlo mi to jako velice vtipné. Předem díky za odpovědi a omlouvám se za anonym.

Oni tatínci potřebují kojit? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 16:05

@Russet bylo to ve smyslu že maminka nemohla…

Nechte si prosim zbytečně komentáře. Zajímá me zda jste se s tím setkaly jestli to vůbec existuje…

• Citovat
  • Upravit
1793
22.1.19 16:06

Taky jsem jednou měla takové myšlenky :mrgreen: A jak takové umělé prso plní funkci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
22.1.19 16:07

Jestli si ho plánuješ pořídit, tipuju, že větší úspěch budeš mít třeba v Japonsku. Ale já na tom nic vtipného neshledávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.1.19 16:07
@Anonymní píše:
@Russet bylo to ve smyslu že maminka nemohla…Nechte si prosim zbytečně komentáře. Zajímá me zda jste se s tím setkaly jestli to vůbec existuje…

Proč anonym? A proč ti to přijde vtipné, když nevíš, jestli to existuje? Láhve už nejsou moderní, vymodelujeme prso, nalejeme mléko, dáme tatínkovi a on se s tím vyfotí na Istáč. Haha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
22.1.19 16:10

Ja znam jen suplemento, ale znama co bydli v USA rikala ze tam se da sehnat ten suplementor ve tvaru prsa, ale nikdy jsem to nevidela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
22.1.19 16:20

To mi připomnělo tu scénku z komedie “Jeho fotr to je lotr” tam ten děda měl také umělé prso na kojení vnuka 😄 😄 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
22.1.19 16:21
@Anonymní píše:

Jo, existuje to, zadej do googlu ,,fake breast baby feeder”

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová