Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše:
Ahoj, mam asi hloupý dotaz. Někde jsem slyšela, že existuje umělé prso na kojení pro tatínky. Je to pravda? Přišlo mi to jako velice vtipné. Předem díky za odpovědi a omlouvám se za anonym.
Oni tatínci potřebují kojit? ![]()
@Russet bylo to ve smyslu že maminka nemohla…
Nechte si prosim zbytečně komentáře. Zajímá me zda jste se s tím setkaly jestli to vůbec existuje…
Taky jsem jednou měla takové myšlenky
A jak takové umělé prso plní funkci?
Jestli si ho plánuješ pořídit, tipuju, že větší úspěch budeš mít třeba v Japonsku. Ale já na tom nic vtipného neshledávám.
@Anonymní píše:
@Russet bylo to ve smyslu že maminka nemohla…Nechte si prosim zbytečně komentáře. Zajímá me zda jste se s tím setkaly jestli to vůbec existuje…
Proč anonym? A proč ti to přijde vtipné, když nevíš, jestli to existuje? Láhve už nejsou moderní, vymodelujeme prso, nalejeme mléko, dáme tatínkovi a on se s tím vyfotí na Istáč. Haha.
Ja znam jen suplemento, ale znama co bydli v USA rikala ze tam se da sehnat ten suplementor ve tvaru prsa, ale nikdy jsem to nevidela ![]()
To mi připomnělo tu scénku z komedie “Jeho fotr to je lotr” tam ten děda měl také umělé prso na kojení vnuka 😄 😄 😄
@Anonymní píše:
Ahoj, mam asi hloupý dotaz. Někde jsem slyšela, že existuje umělé prso na kojení pro tatínky. Je to pravda? Přišlo mi to jako velice vtipné. Předem díky za odpovědi a omlouvám se za anonym.
Jo, existuje to, zadej do googlu ,,fake breast baby feeder”