Umřela mi kočka :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
1.12.17 21:32

@Jareach To je hrozne s tou brzdovou kapalinou. Ano. A Dr.jsem v létě rikala, ze chci, at se dozije aspoň 20. Tak se smál. Nebyla nikdy nemocná, az ted ke konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.12.17 21:33

@Jareach Muzes mi prosim napsat, v cem byla vyjimecna svou povahou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.12.17 21:35
@tzipora píše:
@Jareach To je hrozne s tou brzdovou kapalinou. Ano. A Dr.jsem v létě rikala, ze chci, at se dozije aspoň 20. Tak se smál. Nebyla nikdy nemocná, az ted ke konci.

taky byl ten můj pořád zdravej, když se mi začalo „cosi“ nezdát tak mi na veterině řekli po odběrech a všem, že v tomhle věku v takové kondici kocoura už dlouho neviděli, a že je úplně v pořádku, ale mě se to nějak nezdálo.. no jo.. a do týdne byl pryč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
1.12.17 21:36

V roce 2015 9 dni po mé svatbě mi umřel pejsek po 17letech. Bydlel u rodičů, protože když jsem se stěhovala do bytu, teď už s mužem, byl moc starý na to aby si zvykl. Milovala jsem ho. Po 2 letech to bolí pořád. Teď mám doma kočky a nevím jak to zvládnu až přijde jejich čas. Preji aby to co nejrychleji prebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
1.12.17 21:36

@tzipora když jsem viděla jak umírala ( trvalo to doma pár dní) ta beznaděj, že nemůžeš udělat nic! Zařekla jsem se, že už to nikdy v životě nechci zažít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.12.17 21:38

@marg Dekuji. Moc Ti přeji, at se doziji co nejvyssiho veku. Ano, je veseleji. Chybi mi i ta jeji energie, nevím, jak to popsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.12.17 21:44

@lachtanice86 Dekuji. Boli to pořád? To me mrzi. Chápu spravne, ze ti chybi? 17 let je krasny vek. Ze po te svatbe se to tak seslo, vid. Psy mam taky rada, ale kocky asi vyhravaji. Libi se mi, jak dokáží vycítit nalady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.12.17 21:46

@Pechynna Uz rozumím. Nemohla jsi ji pomoct a bylo to pro tebe prilis tezke. Je to zvláštní. Ted jsem si vzpomněla na Maleho prince a jeho lišku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.17 22:21

Chápu, jk se cítíš. Je to velká ztráta. Měla jsem křečky (4, ale ne naráz) a taky mi umřeli. Měla jsem je moc ráda. Čas vše zahojí :palec: a Ty na svou kočku nikdy nezapomeneš :palec: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
1.12.17 22:24

@tzipora chybí a nepřejde to, vlastně ani nechci. Měla jsem ho v životě dost dlouho na to abych na něj zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
1.12.17 22:26

To je mi moc líto :srdce: ono to časem přebolí.. před cca 7 lety nám umřela fenečka dalmatin byla to kamarádka taková čtyřnohá hodná byla nezlobila a umřela mladá v 7 letech dostala infekci od lesní zvěře tak že ze dne na den zhubla 5 kilo a už by jí nepomohli a byla to bolest a i po těch letech stále :( držím palečky ať si brzo najdeš jiného mazlíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
1.12.17 23:58

Chapu jak se citis, pred rokem mi umrela fenka, moje milovana kamaradka… boli to dodnes, moc jsem ji milovala. Zadny pes mi ji nenahradi. Ale bolest bude mensi a mensi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22925
5.1.21 20:38

Je to hrozný.
Me jeste kocicka neumrela, ale nevim, zda se dozije rana :,(
Je ji skoro 15let, do silvestra byla normalne zdrava, živá a od pátku jak kdyz utne.
Zacala melce dychat, rychle a nechtela zrat. Smirila jsem se stim, ze umírá, ale babicka me presvedcila, at jedeme na veterinu, že je jen nemocna a bude v pohode. Dala mi zbytečnou nadeji a ja ji navic trapeni a stres.
Tam vyšetření krve, rentgen plic, stitna zlaza, sono.. Nikde nic, vse v poradku. Dali ji antibiotika a pak uz pry jedine kortikoidy a ze to muze byt v hlavicce neco. Coz vyšetření stoji 25tis :zed:
Kocicka nechce zrat, pít a uz se ani hybat. Je zalezla. :(
Vcera jsem ji krmila do pusinky, trochu snedla, dneska ani tuk, ani pit, na záchod.
Ale kdyz ji mazlim přede, chudinka. Je to hrozný, doufam v zazrak, ze treba prasky zaberou, ale spis ne. Jsem rozhodnuta pockat jeste do čtvrtka a kdyztak ji uspat, nebo podle doktora, ale trapit ji nechci :,( v noci spim na pul, porad posloucham, jesli jeste sype a vubec dycha. Je divny, ze ji nic nikde nenasli :nevim:
Jsem na placku. Bude mi moc smutno. Uz ted mi je.
Musela jsem se vypsat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.1.21 20:55

To mě moc mrzí, vím jaké to je, zažila jsem to se dvěma psi. Podle toho co píšeš, bych kočičku nechala uspat už zítra. Já vím, je to hrozné, taky jsem to oddalovala, doufala v zázrak a pak jsem moc litovala, že jsem to neskončila o den dříve. Pejsek poslední noc už jen kňučel, sípal, jen ležel. Celý den jsem s ním čekala na veterináře. Chtěla jsem, aby byl doma a celou dobu jsem byla s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
5.1.21 20:58

@lucynka25 dali ji ATB na základě čeho? Pokud nechce jíst a pít, měli ji dát něco na povzbuzení chuti, pokud je potřeba, tak zavodnit kapačkou. Jela bych na jinou veterinu. Zdravá kočka se nerozhodne jen tak nežrat a umřít. A neléčit ji jen proto, že ji bude 15 let a nic nenašli, tak to svedou na možný nález na mozku? 8o

V listopadu se to samé dělo mému kocourovi. Byl nejdřív jen „divný“. Mazlík se, něco málo jedl, ale nehrnul se. Další den už jíst nechtěl. Tvářil se jak typická nemocná kočka… stranil se a dřepěl na místě s přivřenýma zapadlýma očima bez jiskry. Jeli jsme na veterinu, odběry až na lehce zvýšené jaterky v pohodě, teplota v pohodě, dokonce měřila i tlak…také v pohodě. Dostal dvě injekce, jednu proti bolesti, druhou proti nevolnosti s tím, že se může jednat jen o podrážděný žaludek. Další tři injekce jsme dostali na doma (po dohodě jsem obden píchala já) s tím, že dehydratovaný zatím není a kdyby nepil ani druhý den ráno, máme přijet. No a na vánoce to pako oslavilo ty svoje patnáctiny v plném zdraví. Tak ho ještě nepohřbívej a jeď někam, kde mu budou chtít pomoci.

Náš 15ti letý zrzek drží packy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová