Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucynka25 píše:
@Anny2148 to je prave to dilema, zda prodluzovat a ma to cenu nebo ne..
Blby je, ze jsem v pondeli nastoupila do prace a zítra mam odpoledni a manzel po nocni, neridim a je tp na druhém konci Prahy
Uvidim rano, ale rada bych tam jeste zkusila jet. Ja nevim.@MáškaMarie33 poznas to z toho? Vubec netusim..
Jinak krk ji prohmataval, koukal do nej nekolikrat..
Je to dobra nemocnice, ma 900 pozitivnich komentaru asi.
Nerikal prave, ze by to bylo na uspani.
No, nejak se tam dopravim a bude to bud a nebo, trapit ji urcite nechci.
A dekuji za rady a podporu
Hele, tak sami od sebe by ji tyhle testy nedělali, musela by jsi si o ně říct https://www.genomia.cz/…lv-fiv-fcov/
Držím palce ![]()
@tzipora píše:
Dnes mi umřela kočka. Mela jsem ji 15 let. Je to hrozná bolest. Ráda bych měla někdy v budoucnu další. Ale žádná mi ji nenahradí. Říkala jsem ji, že je moje slunce.
Upřímnou soustrast.. Mně umřel v červnu pejsek, čas pomůže a hlavně nové koťátko.
Já mám dva kocicaky naštěstí, neuměla bych si představit to úplne prázdno.
Omluva za reakci na starý příspěvek
Holky zatim dobry, nebo dobry, nehorsi se.
Zacala trochu jist, i pit a lecime.. Jezdíme ted kazdy den na injekci antibiotik, kortykoid a na chut. Jeste zitra, na vikend dostaneme na domu a v pondeli zase na vet.
Snad se nezhorsi a bude zlepsovat.
utracet ji urcite nikdo zatim nechce, davame ji sanci. Musi hlavne jist aby mela silu. Dneska jsem ji tam koupila spesl konzervicku a docela snedla pulku ![]()
@lucynka25 to zní velice nadějně. Zdá se, že ji antibiotika zabírají a injekce ulevují. Nepřestávám držet palce ![]()
Ahoj holky, tak kočičce je o moc lépe, dneska jsem bzli na kontole, další bude za 14dní. Pravděpodobně nějaká chronická bronchitida
dneska vysadíme |ATB a yůstanou jen kortikoidy.
Chodí jíst, na záchod a celkově je taková lepší. Akorát to dýchání je pořád nic moc, někdy choptí, někdy ne..tak uvidíme.
Tak holky
umřela, v pul 5 rano. Spala u me celou noc, hladila jsem ji do konce ![]()
O mesic jsem ji prodlouzila zivot, ale byla to bojovnice.
Vsem kocickam preji pevne a dlouhe zdravicko ![]()
@lucynka25 to mě mrzí
Zdálo se, že by se z toho mohla vyhrabat. Udělala jsi maximum, co jsi mohla…byla jsi s ní až do konce, prožila s tebou nádherně dlouhý život. Drž se, bude lépe. Chce to hlavně čas ![]()
Tusim co citis… Mel jsem kocoura Huga, odesly mu ledviny ( ale mel 18 lidskych let!). Kocicku Amalku…hmmmm… A do tretice kocourka Bertika, malickyho kteryho nekdo vyhodil do kontejneru. Plachy malicky kocourek…Jinak Dulezite je najit krasne pietni misto!- u kamaradky na zahrade v Cernosicich moji milacci odpocivaji!
A mimochodem uz takovouto zodpovednost nechcu. Trebas si nekdy poridim psa, to bych Vazne moc RAD!, ale vzhledem k moji pracovni dobe a k tomu jaky jsem cestovatel moc nechci…
Tom
Holky, diky. Ja uz byla vcera rozhodnuta, ze dnes pujdeme na injekci, tak jsem rada, ze nakonec umrela doma, i kdyz to nebylo hezky.
Celou noc spala u me a predla, aspon jsem s ni byla az do konce.
Jsem v praci, tak se snazim z toho dostat ale furt bych brecela.
Manzel ji odveze ke kramaci a necham si ji pak doma v urne, ted je vse zmrzle, to by se tezko kopalo.
@lucynka25 posílám velké objetí a spoustu sil. Vím, jaké to je. Kocourek mi umřel loni v dubnu, v půl 6 ráno, taky doma. Ten konec hrozný, pořád ho vidím. Ale říkej si, že jsi s ní byla do konce, udělala jsem maximum a teď už je kočičce fajn. Drž se! ![]()