Unava v tehotenstvi, je to normalni?rady?

9
10.7.22 16:51

Unava v tehotenstvi, je to normalni?rady?

Unava v tehotenstvi
Dobry den, holky jdu si k vam pro radu, cekam prvni mimco, na nevolnosti hlavne po ranu sem si zvykla ale sem strasne unavena rano se vzbudim a za hodku du zas spat a takhlr cely den proberu se treba az kolem 3 hodiny odpoledne do te doby spim nekdy spim i celej den, je to normalni? Chtela bych jeste fungovat ale vypada to tak ze budu muset na neschopenku vubec nevim jestli je takovy stav v poradku tak velka unava :,( :,( dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2128
10.7.22 16:58

Také jsme hodně unavená, jakmile jsem doma, polehávám, spím. Pomáhá mi mít plán.. Někam vyrazit, projít se, zabavit se. Ale nelámu to přes koleno, když se mi chce fakt hodně, tak proste spím.

Beru vitamíny a piju Magnesii, ta mi pomáhá. Jedno kafe denně si taky dam :)

Normální to je, můžou za to hormony. Od 13 tt by se to mělo zlepšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
10.7.22 17:00

Jo. Jedno těhotenství jsem mohla skály lámat, měla spoustu energie, jiné těhotenství jsem prakticky celé prospala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.7.22 17:06

@TeeeT ted budu mit 13tt tak doufam ze se to zlomi opravdu bych porad jen spala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.7.22 17:07

@Tofifea ja se prave bala zda je takova velka unava v poradku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
10.7.22 17:07

@Montesova kdyby ne, tak se poraď s lékařem.. Mohlo by ti třeba chybět železo nebo hořčík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.7.22 17:08

@TeeeT dobre dekuji moc zza radu 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
10.7.22 17:16

Nekdy to tak byva, ale nech si zkontrolovat tu krev…ja tohle mela a mela jsem malo zeleza, nasazeni trochu pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
10.7.22 17:20

Je to normální. Mám riziko, takže jenom ležím a stejně jsem unavená.. odpoledne mám klidně 2 spánky :lol: a večer mi nedělám problém usnout.

• Citovat
  • Upravit
9
10.7.22 17:34

@np10021 mam to same proste cely den spim, vzbudim se chvilku sem vzhuru a zas spim a vecer v 7 hodin sem tuha a spim do rana 😪 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
10.7.22 17:49

V těhotenství je to ještě dobrý. Až si děti přinesete domu to bude teprve pro některý nářez :* jen si spěte dokud můžete :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
10.7.22 17:57

Chodím spát kolem 10, vstávám v 6 a když jsem doma, tak chodím normálně po obědě spát :mrgreen: už sem 14tt a nějak to neprestalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
10.7.22 18:37
@Atisia píše:
V těhotenství je to ještě dobrý. Až si děti přinesete domu to bude teprve pro některý nářez :* jen si spěte dokud můžete :mrgreen: :lol:

Vsak to tak vubec byt nemusi :nevim: Vsichni mi rikali, at spim do zasoby, ze s miminem se uz nevyspim. Haha, nas prcek spava s oblibou do 9, takze i pres nocni kojeni se budim odpocata a nevyspani jsem za tech nekolik mesicu nezazila ani jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
10.7.22 18:43

@Ernais to závidím. Já se nevyspala už 3 a 3/4 roku. 2 děti a ani jedno nespí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
10.7.22 19:01

Mám to samé, pořád bych jen spala. Mám ale ještě dvě starší děti a chodím do práce, takže to bohužel nejde. K tomu pořád celodenní nevolnosti a bolest hlavy. Je to moje nejhorší těhotenství :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí