Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@lucenka píše:
A to píšu kde?
No ze sectady povysujes, a pritom si psala, ze tvoje dite chodi v teplakach a jeste pozasivanych
@Venetia píše:
No ze sectady povysujes, a pritom si psala, ze tvoje dite chodi v teplakach a jeste pozasivanych
A taky jsem psala, proč chodí v teplákach. Ale to už nejsi schopná napsat, co ![]()
@lucenka píše:
A taky jsem psala, proč chodí v teplákach. Ale to už nejsi schopná napsat, co
A co se vůbec staráš, co kdo nosí v ČR, když žiješ ve Vietnamu. My se také nestaráme jak chodí oblékané děti v cizích zemích, ve Vietnamu. Starej se o své dítě a děti v ČR nech na pokoji.
@Venetia píše:
Ať se stará o své dítě a Vietnam. A naše děti nechá na pokoji.
@topazio píše:
A co se vůbec staráš, co kdo nosí v ČR, když žiješ ve Vietnamu. My se také nestaráme jak chodí oblékané děti v cizích zemích, ve Vietnamu. Starej se o své dítě a děti v ČR nech na pokoji.
A proč bych se o to nemohla starat? Jsem Češka navíc mi dítě chodí a bude chodit do české školy. Takže není tady nějaký anonymní nick nemá co říkat, o co se mám a nemám starat.
@lucenka píše:
A proč bych se o to nemohla starat? Jsem Češka navíc mi dítě chodí a bude chodit do české školy. Takže není tady nějaký anonymní nick nemá co říkat, o co se mám a nemám starat.
Nestarej se o naše děti. Už jsi opravdu trapná. Moje dítě vulgární trička nenosí a jestli je nosí jiné dítě, tak mi do toho nic není a tobě taky ne.
@topazio píše:
Nestarej se o naše děti. Už jsi opravdu trapná. Moje dítě vulgární trička nenosí a jestli je nosí jiné dítě, tak mi do toho nic není a tobě taky ne.
Takže nemůžu vyjádřit v diskuzi svůj názor?
přestaň si hrát na moderátorku diskuzí ![]()
@lucenka píše:
Takže nemůžu vyjádřit v diskuzi svůj názor?přestaň si hrát na moderátorku diskuzí
Já si na moderátorku nehraji. Ale tobě to tričko nedá spát. ![]()
@lucenka píše:
A taky jsem psala, proč chodí v teplákach. Ale to už nejsi schopná napsat, co
Ale to je jedno proč, nosí a taky ti za to nikdo nenadává. Já bych do skoly v životě v teplákách nešel, to by se ani našim nelibilo. Ségra nesnášela, sukně, šaty, jeany a do skoly chodila v legínách a chtěla v teplákách, tak jí mamka šila takový, co vypadaly jak kalhoty, aby byly obě spokojené. Páč se mamce nelíbí ve škole tepláky, tak to řešila takto. A byla oboustranná spokojenost. Ale v životě by jsme si já ani máma nedovolili někoho kvůli teplákům soudit. Nelibí se mi to, ale nebudu nikomu v teplákách říkat, že je socka z vyloučený lokality, že selhala výchova a podobný nesmysly. A to ty právě děláš a přitom nemáš být vůbec na co namyšlená. Zrovna ty fakt ne.
@Venetia píše:
vojensky
Můj syn byl šikanovanej za blbej batoh a jedny kalhoty… musela jsem to řešit ve škole.. ale už to na sobě mít nechtel.. a myslím, že zrovinka to oblečení nebylo out.
Můj muž chodil na základku i střední školu v uniformě. A docela si to pochvaluje, sociální rozdíly to docela odstranilo - nebo to alespoň nikdo neřešil a nějaké známky punku do toho šly propašovat vždycky. Podle něj, odpadlo dumání, co na sebe, prostě se vzala uniforma a bylo to.
@Matt 02 píše:
Ale to je jedno proč, nosí a taky ti za to nikdo nenadává. Já bych do skoly v životě v teplákách nešel, to by se ani našim nelibilo. Ségra nesnášela, sukně, šaty, jeany a do skoly chodila v legínách a chtěla v teplákách, tak jí mamka šila takový, co vypadaly jak kalhoty, aby byly obě spokojené. Páč se mamce nelíbí ve škole tepláky, tak to řešila takto. A byla oboustranná spokojenost. Ale v životě by jsme si já ani máma nedovolili někoho kvůli teplákům soudit. Nelibí se mi to, ale nebudu nikomu v teplákách říkat, že je socka z vyloučený lokality, že selhala výchova a podobný nesmysly. A to ty právě děláš a přitom nemáš být vůbec na co namyšlená. Zrovna ty fakt ne.
Tvoje tričko jí nedá spát, tak založila nový dotaz.
@topazio píše:
Tvoje tričko jí nedá spát, tak založila nový dotaz.
Vim, viděl jsem nadpis, musel jsem se smát, raději jsem to ani neotevrel nechci se rozčílit, umím si představit jak tam jede pecky a hlavně, že tam určitě neuvedla, proč tady reakce byly takové jaké byly. Že nejde o její nesouhlas, to chápu, každému se to nemusí a každý s tím nemusí souhlasit, ale spíš o způsob podání toho nesouhlasu. Ale jak říkám, nebudu se s ní rozčilovat, dnes jdu slavit narozeniny, tak si to nebudu kazit. Ale škoda, že už ty trička nemám, bych jí je poslal, když je tak řeší, ať si je užije
.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.