Uniformy do škol.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
1.9.21 19:40
@mado píše:
@lucenka hlavně, že tvé chování je ukázkové :roll: dohaduješ se s mladým rozumným klukem, jako poslední drbna z pavlače. Tak hlavně, že jsi přitom slušně oblečena.On ti to panbůh vrátí na dětech, neboj ;)

A ještě ho v každé diskuzi uráží.
On má víc rozumu jak Lucenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.21 19:42
@Matt 02 píše:
Ne takto to rozhodně nebylo myšlený a ty učitelky to moc dobře věděly. Prostě mám rád roztrhaný jeany a co nejbláznivější trička a je jedno jestli je tam něco od Disney nebo jiný potisk, prostě se mi to líbí. Někdo má zas rád jednobarevný tričko, jiný košile, no já ne. Nic víc v tom nehledej.

Ono jde o slušnost. Ale podle popisu té tvé třídy chápu, že to učitelky neměly sílu a chuť nijak řešit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.21 20:21
@lucenka píše:
Ono jde o slušnost. Ale podle popisu té tvé třídy chápu, že to učitelky neměly sílu a chuť nijak řešit.

A teď ta představa, že když jsem chodila na gympl (velmi kvalitní, mimochodem) tak dokonce jedničkářka a všemi oblíbená holka (i učiteli) sem tam nosila bílé tričko s nakreslenými obrysy prsou (černá křivka a kolečko nad tím). A nikdo to neřešil. To je teprve, co? Ale určitě se také dozvím spoustu dedukcí o mé škole :lol: :lol: :lol: Jsem ráda, že v okolí nemám lidi podobného smýšlení, kteří soudí podle vzhledu. Hlavně, že kážeme rovnost díky uniformám :potlesk:. Strašný jak se i tohle téma zvrhlo k urážení a vytahování takových hloupostí. (anonym kvůli škole)

• Citovat
  • Upravit
56295
1.9.21 20:25
@lucenka píše:
Nezapomínám, že rostou. Ale třeba moje dítě má v pohodě trička celý rok, kraťasy mu vydržely víc jak rok. Tepláky mu vydrží cca 7 měsíců. Vydržely vy dýl, ale to už je na ně teplo. Ale jsem zase u toho, když dítě vyroste, tak je přeci jedno, jestli musíš koupit nové tričko v běžném obchodě, nebo ve školním :nevim: pořád tomu dítěti musíš koupit tričko.

Můžeš, no. Ale třeba za legíny pro holčičku nemusíš nutně dát 520 Kč :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
1.9.21 20:27
@lucenka píše:
Tak v tom případě bych mu takové tričko vyhodila a výrazně omezila kapesné, aby si tohle nemohl pořídit. Nedopustila bych, aby dítě v něčem takovém šlo do školy. To bych se hanbou propadla, kdybych pak někde potkala jeho učitele. Ale u kluka se toho nebojím. Tam by dítě v něčem takovém do školy vůbec nepustili.
A popravdě Matt je pro mě naprosto odstrašující příklad, jak vychovávat syna.Příspěvek upraven 01.09.21 v 19:09

A co uděláš s puberťákem, který si na to tričko sám vydělá?
Zavřeš ho doma na zámek? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.21 20:31
@Moise píše:
Můžeš, no. Ale třeba za legíny pro holčičku nemusíš nutně dát 520 Kč :mrgreen: :mrgreen:

Tak záleželo by samozřejmě na cenách. My máme trička za 110-350 Kč, tepláky za 350, mikina 450, sustakova bunda 500. Takže to je srovnatelný s HM apod.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
1.9.21 20:31
@Moise píše:
A co uděláš s puberťákem, který si na to tričko sám vydělá?
Zavřeš ho doma na zámek? :mrgreen:

Na základní škole si na to vydělá? :think:

• Citovat
  • Upravit
56295
1.9.21 20:34
@lucenka píše:
Na základní škole si na to vydělá? :think:

tak puberťák je i v 16 a to už klidně může :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.21 20:36
@Moise píše:
tak puberťák je i v 16 a to už klidně může :nevim:

Tak ale Matt to nosil na základní škole.

• Citovat
  • Upravit
56295
1.9.21 20:41

@lucenka na střední nebo základce, to máš jedno. Tak si třeba to tričko koupí za peníze od babičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
1.9.21 20:41

19 stránek se mi číst nechce, za mně uniformy ne, vždyť i oblečením o sobě něco říkáme a je to fajn. Co se týká sociálních rozdílů, dcera měla na střední spolužačku, jejíž měsíční kapesné se pohybovalo v řádech desetitisíců, oblékala se adekvátně tomu, ale nikdy neřešila, jestli má někdo tričko za 5 tis. nebo za stovku, prý super baba a takových, i když o trochu míň movitých tam bylo víc a prý kolektiv skvělý. Jo a syna jako Matt bych já brala, párkrát jsem si všimla jeho příspěvků a na to jak je mladý, má pro mě rozumné uvažování a působí moc sympaticky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.21 20:43
@Moise píše:
@lucenka na střední nebo základce, to máš jedno. Tak si třeba to tričko koupí za peníze od babičky :mrgreen:

Jak jsem psala, dítě bych v takovém tričku do školy jít nenechala.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
1.9.21 20:44
@mojara píše:
19 stránek se mi číst nechce, za mně uniformy ne, vždyť i oblečením o sobě něco říkáme a je to fajn. Co se týká sociálních rozdílů, dcera měla na střední spolužačku, jejíž měsíční kapesné se pohybovalo v řádech desetitisíců, oblékala se adekvátně tomu, ale nikdy neřešila, jestli má někdo tričko za 5 tis. nebo za stovku, prý super baba a takových, i když o trochu míň movitých tam bylo víc a prý kolektiv skvělý. Jo a syna jako Matt bych já brala, párkrát jsem si všimla jeho příspěvků a na to jak je mladý, má pro mě rozumné uvažování a působí moc sympaticky :)

Opravdu bereš nza rozumné uvažování jeho obhajování trička se zdviženým prostředníčkem u dítěte na základní škole? 8o

• Citovat
  • Upravit
42116
1.9.21 20:48
@lucenka píše:
Jak jsem psala, dítě bych v takovém tričku do školy jít nenechala.

Tak by si ho třeba převlík v šatně. Nebo na záchodkách. Nebyl by první ani poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
1.9.21 20:50
@lucenka píše:
Ono jde o slušnost. Ale podle popisu té tvé třídy chápu, že to učitelky neměly sílu a chuť nijak řešit.

Tobě přijde neslušné nějaké triko, mě přijde neslušné kvůli triku někoho soudit :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin