Univerzální, ale originální dárek za 250-300 Kč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2324
10.11.22 14:40
:mavam: :mavam:
@Kristýnka526 píše:
Losy, flaška dobrého vína, nebo každému poukaz do obchodu v hodnotě těch 300 stovek

Poukaz v hodnotě 300 stovek bych si líbit nechala :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
10.11.22 14:41

@milami jj je to takový že si koupí každý co chce a nemusí přemýšlet co jim koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
10.11.22 14:45
@Kristýnka526 píše:
@milami jj je to takový že si koupí každý co chce a nemusí přemýšlet co jim koupit

Jo, ale za 30 000? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
10.11.22 14:47

@milami jooo :mrgreen: ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81495
10.11.22 14:51
@Kristýnka526 píše:
@milami jj je to takový že si koupí každý co chce a nemusí přemýšlet co jim koupit

Hele, jako na jdnu stranu jo, na druhou strnu, to mohou tu akci rovnou zrušit. Pokud nechci překvapení přijímat ani dávat, tak se té akce jednoduše neúčastním ne? To je něco jiného než když má příbuzná narozeniny a něco prostě dát musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
10.11.22 14:54

@Lama Lama jasně chápu tě jak to myslíš. ale nevím prostě ta poukázka mě napadla jako první no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
10.11.22 14:59

Podle mně blbina univerzální dárek :? My si v práci kupujeme drobnosti, ale vím, že je to pro muže nebo ženu a znám je, takže vím co. No loni jsem kupovala v Irise (česká firma na výrobu vánočních ozdob) neutrální bílou ozdobu a teda mega úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
10.11.22 15:49

My loni davali znamym malou bonbonieru z cokoladovny Kristyjan (jsou na Praze 6), bonbony jsou opravdu nadherne a netradicni prichute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
10.11.22 15:51

Anebo retro mikulášský balíček - perník s čertem, fidorka, buráky, banány, mandarinky, ponožky (nám vždycky pletla babička)… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14704
10.11.22 16:32

Nějaký hrneček, sada čajů, hezké balení oříšků, med, nějaké “lepší” sladkosti, dobra marmeláda, knížka, šála, cepice, vitaminy, kombinace výše uvedených :nevim: to bych dala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7671
10.11.22 16:56
@milami píše: :mavam: :mavam:Poukaz v hodnotě 300 stovek bych si líbit nechala :) :mavam:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6682
10.11.22 16:59
@Lama Lama píše:
Hele, jako na jdnu stranu jo, na druhou strnu, to mohou tu akci rovnou zrušit. Pokud nechci překvapení přijímat ani dávat, tak se té akce jednoduše neúčastním ne? To je něco jiného než když má příbuzná narozeniny a něco prostě dát musím.

Vidím to podobně, to by si mohli skoro poslat tři stovky v obálce dokola a bylo by. :D Poukázky nemám ráda a já tedy nemusím ani ty losy, v životě bych si sama něco takového nekoupila, nemám tenhle typ byznysu ráda, tak bych to nechtěla dostat ani na Vánoce, navíc, stejně jako ty poukázky, jsou pro mě taková esence té komerční stránky Vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81495
10.11.22 17:26
@klamonožka píše:
Vidím to podobně, to by si mohli skoro poslat tři stovky v obálce dokola a bylo by. :D Poukázky nemám ráda a já tedy nemusím ani ty losy, v životě bych si sama něco takového nekoupila, nemám tenhle typ byznysu ráda, tak bych to nechtěla dostat ani na Vánoce, navíc, stejně jako ty poukázky, jsou pro mě taková esence té komerční stránky Vánoc.

Tak poukázka mi přijde fajn pro lidi, kde něco dát musím a neznám ji. Pro mě ideální jako poděkování učitelce na konci školního roku. Nebo ještě pubertakovi, kteří prostě miluji si vybrat všechno sami. Jinak taky moc nemusím poukázky. Zejména v situaci jako tato, kde předpokládám je cíl pobavit, udělat radost, než předat důstojný dar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
10.11.22 17:35

Já jdu tvořit pro sebe i sourozence todo tabulku, rámeček a stiratelne fixy na sklo, podklad vytisknu aby to odpovídalo designu dle naturelu. Stejně tak dekor rámečku. Okolo sebe mám spoustu lidí, co to ocení. Samozřejmě to pasovat nemusí :)

• Citovat
  • Upravit
2010
10.11.22 17:54

Poukázka do kavárny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat