Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kristýnka526 píše:
Losy, flaška dobrého vína, nebo každému poukaz do obchodu v hodnotě těch 300 stovek
Poukaz v hodnotě 300 stovek bych si líbit nechala
![]()
@milami jj je to takový že si koupí každý co chce a nemusí přemýšlet co jim koupit
@Kristýnka526 píše:
@milami jj je to takový že si koupí každý co chce a nemusí přemýšlet co jim koupit
Jo, ale za 30 000? ![]()
@Kristýnka526 píše:
Hele, jako na jdnu stranu jo, na druhou strnu, to mohou tu akci rovnou zrušit. Pokud nechci překvapení přijímat ani dávat, tak se té akce jednoduše neúčastním ne? To je něco jiného než když má příbuzná narozeniny a něco prostě dát musím.
@Lama Lama jasně chápu tě jak to myslíš. ale nevím prostě ta poukázka mě napadla jako první no ![]()
Podle mně blbina univerzální dárek
My si v práci kupujeme drobnosti, ale vím, že je to pro muže nebo ženu a znám je, takže vím co. No loni jsem kupovala v Irise (česká firma na výrobu vánočních ozdob) neutrální bílou ozdobu a teda mega úspěch.
My loni davali znamym malou bonbonieru z cokoladovny Kristyjan (jsou na Praze 6), bonbony jsou opravdu nadherne a netradicni prichute.
Anebo retro mikulášský balíček - perník s čertem, fidorka, buráky, banány, mandarinky, ponožky (nám vždycky pletla babička)… ![]()
Nějaký hrneček, sada čajů, hezké balení oříšků, med, nějaké “lepší” sladkosti, dobra marmeláda, knížka, šála, cepice, vitaminy, kombinace výše uvedených
to bych dala já.
@milami píše:![]()
Poukaz v hodnotě 300 stovek bych si líbit nechala
![]()
@Lama Lama píše:
Hele, jako na jdnu stranu jo, na druhou strnu, to mohou tu akci rovnou zrušit. Pokud nechci překvapení přijímat ani dávat, tak se té akce jednoduše neúčastním ne? To je něco jiného než když má příbuzná narozeniny a něco prostě dát musím.
Vidím to podobně, to by si mohli skoro poslat tři stovky v obálce dokola a bylo by.
Poukázky nemám ráda a já tedy nemusím ani ty losy, v životě bych si sama něco takového nekoupila, nemám tenhle typ byznysu ráda, tak bych to nechtěla dostat ani na Vánoce, navíc, stejně jako ty poukázky, jsou pro mě taková esence té komerční stránky Vánoc.
@klamonožka píše:
Vidím to podobně, to by si mohli skoro poslat tři stovky v obálce dokola a bylo by.Poukázky nemám ráda a já tedy nemusím ani ty losy, v životě bych si sama něco takového nekoupila, nemám tenhle typ byznysu ráda, tak bych to nechtěla dostat ani na Vánoce, navíc, stejně jako ty poukázky, jsou pro mě taková esence té komerční stránky Vánoc.
Tak poukázka mi přijde fajn pro lidi, kde něco dát musím a neznám ji. Pro mě ideální jako poděkování učitelce na konci školního roku. Nebo ještě pubertakovi, kteří prostě miluji si vybrat všechno sami. Jinak taky moc nemusím poukázky. Zejména v situaci jako tato, kde předpokládám je cíl pobavit, udělat radost, než předat důstojný dar.
Já jdu tvořit pro sebe i sourozence todo tabulku, rámeček a stiratelne fixy na sklo, podklad vytisknu aby to odpovídalo designu dle naturelu. Stejně tak dekor rámečku. Okolo sebe mám spoustu lidí, co to ocení. Samozřejmě to pasovat nemusí ![]()