Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Lenyo, to je teda hezký, máme to všechno hodně podobný. Jména dětí, věk skoro přesně o rok, tt také dost podobně a hystorie karambolků …
)
Jsem moc zvědavá co si budeme sdělovat za týden. Doufám, že to tady taky popíšeš, jsem hrozně zvědavá a ještě víc nervozní. Hlavně doufám, že to proběhne bez slz a s nadšením, které vydrží. Já jsem školku vybírala dlouho a pečlivě, nakonec jdeme do takové, která není zrovna u ruky, ale je tam bezvadná parta učitelek, líbila se mi jejich práce s dětma a program a tak doufám, že mi na malou opravdu dohlédnou a budou hodné. HOdně zapojujou i rodiče, takže to není jen takový to „odkladiště“ dětí. Lenča se hrozně těší, ale až jí dětinky parkrát odstrčí nebo vezmou hračku, utečou nebo tak, to bude asi koukat. Ach jo.
Myslím, že z kraje budu chodit s ní, můžeme tam pobýt jak budeme chtít a jak budou děti potřebovat a zatím bude chodit jen na dopoledne. Není potřeba, aby tam byla celý den, když jsem doma. No, ale uvidíme, jak se všechno bude vyvíjet.
tak zatím pa
Holčiny, já to zase odlehčím
mám pocit že nejsem těhotná
V prvním těhu (rizikové) jsem mněla Vše co píšete, brečení, změna nálad, zadýchávání a tak, ale teď ? …NIC, prostě vůbec nic, snad jen že si dávám pod prdelku na noc polštářek, jinak me to nějak bolí. Dokonce ani žáha, která mne minule brala nic nedělá.
Moje Anička jde taky poprvé do školky (na 4h) a se mnou to nic nedělá
Ale o víkendu už asi budu na měko.
SEXÍK v minulém těhu jsem byla jakási náruživá, ale teď normálka, jako vždy - toho trochu lituji ![]()
Prostě jedinné co mi říká že jsem těhotná je že už nedopnu kalhoty a tak si sháním jiné ![]()
Přeji Všem příjemné těhotenství
Heliku , buď v klidu. Jsem na tom teď podobně, žádné nálady, hysterické výjevy ani pláč, nic mě nedojímá…
ale ono není všem dnům konec
![]()
Někdo tady nakousl porodnici Podolí - docela vážně o ní uvažuji. Minulý týden tam porodila kamarádka holčičku a byla velmi spokojená. Ještě stále sice zvažuji přes některé otřesné reference Apolináře… ale čas už docela běží ![]()
Dnes jsem absovovala u Apolináře UTZ a výsledky komb.testu vyšly výborně. Manžel byl se mnou, tak jsme koukli na mrňousky spolu
Přístup dr. u Apolináře byl super, zcela bez výhrad… takže ještě pořád jsou ve výběru
![]()
Jinak dneska jsem v jednom obchodě zkoušela těhu kalhoty a byla to docela hrůza. A to nemluvím o těch cenách! Nakonec jsem nic nekoupila, paní říkala, že v září přijde nové podzimní zboží. Nevíte o nějakém obchodě v Praze?
Tak já se přidávám s tím, že taky nemám žádné emoční výlevy, naopak, jsem jakási klidnější ![]()
ZUZIKO, a jak už jsou prckové velcí?
KULI:To je fajn ,že jsme na tom podobně alespoň to budu mít s kým srovnávat.U nás je školka jenom jedna všichni ji chválí,ale zrovna se opravuje takže děti budou mít takový provizorko.
Holky na oblečení bych vám poradila www.mimibazar.cz mají tam bazar ,outlet i nové zboží a to nejen oblečení,ale i hračky,kočárky a věci pro mrňata.Nejhezčí těhu oblečení ma inzerent ID 10971.Ja jsem tam byla zatím spokojená se vším.
Utrogestan jsem brala taky a 3dny po skončení mě přešly všechny potíže co jsem do té doby měla.
Zuzika obchod v Praze , jak už tu psali je http://www.yourbody.cz/…z/index2.php jsou na Ládví, mají tam kalhoty za 990,– což celkem jde. Mám taky v merku kalhoty od Lirap a to kalhoty do pasu Elegant za 830,–, ale to je zásilkou, jelikož jsou z Trutnova. Jinak jsem koukala na net a nic moc.
V Intersparu Hostivař je obchod, myslím " U kohouta"
LaVe podskalská 16
Mutti v Pruhonicích a v Edenu
Našla jsem je na vyhledávači Seznam.cz
Kde jsi byla? A jaké cenové relace mají?
Jo a jsem MOC ráda že nejsem jediná kdo je jako necita
a nemá vedlejší účinky těhotenství ![]()
ahoj holky, nebudu odpovidat konkretne, jsem rada ze jsem vas vubec precetla…
utrogestan - me se zda ze nejaka holka na jine diskuzi psala ze se ji spatne dycha… ja mela Crinone a ten uz jsem vy:,–(ila…
sexik - doktor se tvaril ze moc ne… pry spis jen setrnejsi… takze orgasmus asi nevadi… ale je fakt ze si to clovek tak neuzije… i kdyz se priznam (to by mel proslov muj manzel) ze ja na to moc nejsem ani normalne… ![]()
zada - no, boli, ale asi ne moc… ja totiz mam skoliozu a chodim asi shrbena a moc jsem necvicila, takze to mam hlavne z toho…
a jinak hlasim dnes jsem byla na utz a brali mi i krev, mam zitra volat…
a uz mame 7 cm! asi dobry, ne? akorat jsem trochu znervoznila, zdalo se mi ze to jedno je docela nizko a doktor rikal ze zalezi na gynekolog. nalezu, ale ke gynekolozce jdu az v patek, tak doufam ze to je v poho…
jinak fakt skoro furt odpocivam…
tak se vsechny opatrujte!!!!!!
sice jsem se nejak rozepsala…
jeste k pohlavi… ja bych to chtela vedet, i kdyz v cele rodine jsem asi sama…
a jeste jsem se chtela zeptat, ted nosim uz kojici podprsenku (predtim jsem nosila jen ty sportovni, protoze jsem nemela stejne zadne prsa) a ted mam pocit ze jak to mam podeprene, tak me nekdy trochu boli prsa a jakoby picha u srdce… u zeber… ja nevim…
Dendulko , jeden mrňousek má 81 a druhý 83 mm (od hlavy k zadečku) což dle pana doktora přesně odpovídá 13+5tt ![]()
Heliku , díky za tipy. Musím to vyzkoušet, vůbec se neodvažuju kalhoty objednávat přes internet, protože mám normálně problém aby mi to sedělo natož teď
Já jsem byla na Sokolské (směrem od I.P.Pavlova k Žitné), nevím jak se ten obchod jmenuje, ale prodavačka mluvila i o internetu, takže někde budou mít stránky. Kalhoty měly ve slevách za cca 1800,– (po slevě
), což se mi zdálo teda docela hodně.
Já mám od švagrové riflové lacláče, ale teď je na ně ještě brzy a navíc do práce v nich fakt chodit nemůžu
O víkendu tedy asi vyrazím na druhý pokus o nákup
![]()
Ahoj holky,díky za tipy na obchody ![]()
Já mám skoro všechny kalhoty bokovky,takže ty mi zatím jsou,maximálně si rozepínám knoflík,když dlouho sedím
.
Co ale musim nutně dokoupit,jsou trička.Mám totiž samý krátký,ze kterých mi leze břicho a hrozně mi to vadí.
Zatím končím,jdem večeřet,mňam ![]()
Monika
Štiko já se taky „dobýjela“ utrogestanem, byla jsem po něm hlavně ráno jak sjetá. Vaginálně jsem se bále, že by vypadl, či co. Nyní už mám poslední tabletku, do 18 tt, tedy dnes si zobnu večer naposled. od 12 tt ho beru jen večer.
Ke školce, Kuli jestli jsi vybírala, jako my s kamarádkou před 2 roky tak nebudeš litovat, děti mají taky perfektní p. uč. Aničku a my rodiče jsme s ní maximálně spokojeni. Druhá paní učitelka už takových kvalit nedosahovala, naštěstí šla už do důchodu. Nebojte oni se ty vaše princezny bez vás ty 4 hodinky dopoledne obejdou, uvidíte půjdou s brekem domů, že už musí ze školky.
Lenyo od kud jsi, tedy kde se opravuje ta MŠ, u nás v Krpoli je školek dost i když přednostně se berou děti zaměstnaných matek. Chápu Vaše pocity, poprvé svěříte své děti někomu „cizímu“, ale oni - děti to tak nevnímají, ve věku třech i více už potřebují kontakt s ostaními vrstevníky a hlavně být chvilku bez mámy.
Vy ještě někdo dopnete džíny!? Dneska mi zelinář řekl, jestli jsem ten meloun jedla i s peckama!
Krásné snění o miminkách! Nane2
Míso, k tomu píchání u žeber to znám když nemám podprdu tak to přejde. Možná je to velkými prsy a nezvyklou zátěží + menším obvodem. dělalo mi to vždy, tedy při každým těhu, ale až břicho bude mega, prsa se na ně hezky položí…
Zuzika tak to byl Butik Funy a na netu tam nic moc nemají ![]()
no a pak ještě klasika C&A, HM
tak tomu říkám ceny !!
Je to z Šumperka, ale ty ceny jsou snové
Tak jukněte, asi by to potřebovalo lepší fotečky ![]()