Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1660
26.8.06 12:29

JEJE: tak já nic nedělám. Sport mám ráda a myslela jsem si, že se budu tak nějak udržovat v kondici, abych nebyla při porodu KO. Jenže jsem od 6. týdně v neschopnosti a nesmím dělat nic. V podstatě jenom ležet jíst a chodit na záchod.
Před týdnem mě vzali přátelé na procházku do nedalého lesa k rozhledně. Celkem nenáročný terén a délka cca 4 km. Šla jsem to 4 hodiny a byla jsem úplně vyflusaná. Vůbec si nedokážu představit, jak budu hotová po této ležící kůře za 5 měsíců. Nejvíc mě štve, že nesmím chodit plavat. :evil:

Já na to břicho používám masážní balzám od Dermacolu. Doporučili mi ho v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.8.06 12:50

Pipina: s temi cviky jsem myslela tu tvoji sestrenku.
Ale nic si z toho nedelej. Ja tedy chodim do prace, ale cely den drepim u pocitace, takze jsem take kapku zhnila. Nedavno jsme meli dovolenou, tak jsme jeli ke tchyni do prahy odkud delali vylety. Po dvou dnech jsem byla znicena a bolelo mne bricho, takze jsem manzela presvedcila ze chozeni do kina a po obchodech bude jistejsi nez takova namaha naraz.
Na lezici kuru si jiste rada vzpomenes, az te mimi zamestna neboj :)
Ale kazdopadne se setri at jsi ty i mimi OK!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
26.8.06 13:02

JEJE: tak to jsem asi nepochopila. Ale já stejně nevím. Nějak jsem se nepřiměla se jí na nic ptát, abych jí nepřivedla do rozpaků. Jakmile s ní budu mluvit, tak na to nějak diplomaticky zavedu řeč. :wink:

PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
26.8.06 13:08

Já už jsem se ptala, ale nějak se na to zapomělo. Jak jste na tom s manželama. Chtějí jít k porodu nebo musí? Tomu mýmu se tam nechce, má strach. Když Pepu děla, tak to se mu líbilo. Proti tomu nic neměl. A teď bude ofňovat nos POSERA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
26.8.06 13:47

Heliku : naproto s Tebou souhlasím mám necelých 90 kg, s malou jsem 15 přibrala a vše mi to zůstalo, to oblékání je hrůza. Jsem zvědavá,jestli až ten druhý drobek vyleze, tak jestli se mi povede shodit alespoň na těch 80 kg, měřím 176 cm, alespoň to. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
26.8.06 14:19

Cau holky, co tak koukam, tak nas lezaku je vic. Ja lezim doma od 20.6. a uz se tesim ze mi v pondeli napise muj doktor vychazky :P . Fakt nevim, jestli si nekdy budu rikat, az budu kmitat kolem bobistete, jak ja se krasne pul roku valela, to asi nebudu, leze mi to dost na mozek a pri vzpomince na ty vedra, kdy jsem byla v 35 stupnich v posteli me jima hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
26.8.06 14:29

ahoj holky!
Nane, diky za radu ohledne dojidani, ale takovy zlozvyk uz mam ted, nerada neco nechavam!
holky, tak jsem zvedava jak dopadnu po porodu s vahou ja… ale sak je to jedno…
akorat se mi proste libi maminy co maji jen to bricho! ja ho mam taky (ale nejen to) a pak vypadam jak tlusta a ne tehotna! :)
v breznatkach mame v galerii briska a nektere maji bricho jeste mensi nez ja normalne :)
Pepino a Stiko, jsem rada ze lezici tu nejsem sama, taky nic nedelam, obcas si pro:,–(im ze aspon umyju nadobi… a obcas nejaky nakup… a navsteva, ale to jedem autem… a je fakt ze kdyz chvili stojim u nadobi, zacinaji me bolet zada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
26.8.06 15:50

Já musím dělat vše, dokonce jsem byla dnes vyprovokovaná dětmi a manželeem k výletu asi 5 km, a manžel už plánuje delší trasu na zítřek. Chce aby jsem rodili plní síly! Vtipálek! Pravda on se k porodu těší, těšilo ho dělaní mimi i rození. Když se rozhodoval poprvé hend řekl, že tam chce jít se mnou. Rada zní, netlačte na pilu, třeba si to ti vaši „zázraci“ ještě rozmyslí, ale i samotné Vám smutno nebude. PA s Vámi bude většinu času, jinak to nechávají na tatínkách. Za poslední týden jsem nabrala celé kylečko, takže za chvíli budu u magických 80 kg živé váhy!
Jeje, myslím, že tvoje smůla bude právě ta vytahaná kůže na bříšku, nás kousků nad 70kg se to moc netýká, naše kůže na břiše je už na věčné roztahování zvyklá. Ale určitě maž aspoň jednou denně. Manžel se rozhodl, že zakoupíme krém na masáž hráze, nějak moc ho to zajímá. Asi si myslí, že budeme mít každý večer sexuální reje. mě se moc nechce, raději spím už od 21 hod až do rána, bez rušení! Co vy? U Vítka jsem byla k neudržení, u Anny stejně jako nyní raději hrála mědvědici, už jsem i zarostlá jsko stará medvědí máma. Děti chtějí ven! Pápá Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
26.8.06 16:12

Ahoj holky!

Konecne jsem vsechno docetla, zapsala, i par poznamek jsem si udelala, ale ze toho bylo, na vsechny urcite reagovat nebudu. Jsem rada, ze jste se tu mely hezky, ja jsem si to v CR taky moc uzila, ale bylo to az moc kratke. Ted uz jsme zpatky doma a ja se davam dohromady, to cestovani me tentokrat dostalo.
Pekne se rozrustame, to je super, ahoj nove tehulky. Uz vas mam pekne v evidenci :-D

Stiko , chtela jsem ti rict, ze na zadech uz by se ted spat nemelo, nejlepsi je levy bok, ale tys to pak zjistila i bez mych rad. S tim, ze ti zakazali jakykoliv sex to moc nechapu. Teda jestli je to jen kvuli tomu, ze pri orgasmu tvrdne deloha. Jak jste tu totiz psali o divokych snech, tak ja se priznam… ja mam zase eroticke :oops: a uz nekolikrat se mi stalo, ze jsem prozila orgasmus ve snu. To jsem pred tim nikdy nezazila 8O Ale je to super. Takze Stiko, myslim, ze telo orgasmus potrebuje, tak jak se nekdy potrebujes treba vysmrkat. Ty me sny vam holky preju, stoji to za to :-D

Miso , je fajn, ze vsechno dobre dopadlo, snad nebudes muset byt v klidu az do konce a vsechno se uklidni. Tady v juesej se doporucuji „kegels“, to jsou cviky na posileni panevniho dna, ktere by mely pomoct i tem svalum, ktere udrzuji moc. Neni to vubec narocne, klidne muzes lezet a predstavit si, ze mas v pochve penis a pevne ho stisknout. Nebo to muzes trenovat na zachode pri curani. Na chvilku stahnout svaly, zastavit curani, pak zas pustit. Proste takove prerusovane curani. Tyto cviky by pry mely pomoct i pri porodu. No jsem na to zvedava. Delam to jen parkrat za den.

Majdo , jojo, jidla jsem si v CR uzila, coz o to, taky se to projevilo na vaze, uz mam o 2,5kg navic :-) Super, ze uz chodis na takove tury, ja uz se taky tesim, ze zas zacnu, jen se trosku musim zbrchat z toho cestovani. Porad jsem unavena.

Zlata , ty ses tu uz dlouho neobjevila. Dodatecne gratuluju k vitezstvi tramvajove souteze :-D

Matesso , ukazka porodu me taky dostala… 8O Manzelovi taky rozhodne neukazu :-) Danny u porodu bude, ale rikal mi, ze kdyby si mohl vybrat, tak tam radeji nebude. Jsou to chlapi, vzdycky hledaji nejakou unikovou cesticku. Tak jsem mu rekla, ze tam byt nemusi, ze si s sebou vezmu mamku :-) A on na to hned, ne, ja tam chci byt… proste chlapi.

Jak sem nakukovala tehulka z dubna… priznam se, ze jsem taky koukala, co tady holky vsechno trapi. Mne je dobre a v CR mi bylo dokonce vyborne, libovala jsem si v tech chladnejsich teplotach, ale jinak mam taky problem. Asi po tom cestovani mne zacal trosku trapit zaludek a palit zaha. Je to des. Myslela jsem, ze zaha pali az v 3. trimestru… :? Nejhorsi je, ze musim kvuli hladu casto jist, takze nestiham travit a je to hned. Holky, vicerodicky, jestli mate nejake recepty, sem s nima :-)

Smankote, to je roman :-) Ale berte to jako omluvenku za tu dlouhou nepritomnost. A jeste seznamek. (mam tam u nekterych stare terminy kontrol, tak se omlouvam, ale nevycetla jsem nove, takze sem s nima, kdo to tam ma spatne)

TP----NICK/věk-------------bydliště----------KO------(deti) 

28.1. - Lilik/28------------------------------11.9.
31.1. - Hanna/32 ---------Kromeriz-------4.9.---(Hanicka 1,5)
1.2.- Helik---------------Praha-------------------(Anicka)
2.2. - Ryta-----------------Kladno
2.2. - Kuli/33--------------Melnik---------17.8–(Lenka 3)
3.2. - Zanet/33 -----------Florida, USA -20.9.
3.2. - Zlata/29 ------------Praha 10 -------16.8.– (Kamilka 8,5)
4.2. - Mila/26 -------------Plzen------------------ (Dany 6 mes.)
5.2. - Majda/28-----------Kladno---------31.8.
5.2. - Nane2/31-----------Brno------------19.9---(Vitek 5,5, Anicka 1,5)
7.2. - Vittie/30------------Tisnov----------21.8.
9.2. - Verenika------------Plzen
9.2. - Pipina---------------Berounsko
10.2. - Marci76/30-------stredni Cechy—23.8..(Eliska 8, Sarka 6,5)
13.2. - Mahony/29-------Pardubice--------29.8.
13.2. - Stika/35-----------Praha-------------28.8.
13.2. - Jeje/25-------------Trebic
15.2. - Kacka2/30--------Prerov-----------5.9.
16.2. - Oren----------------Jikev------------18.9 (dvojcatka)
18.2. - Lucci/26-----------Praha------------4.9
18.2. - Lukaska/28--------C. Budejovice–5.9–(Lukasek, 3,5)
20.2. - MaK---------------Praha------------7.8.----(Kristynka 2,5)
20.2. - Emajka------------Litovel
21.2. - Matessa/20--------u Sumperka-----5.9.
22.2. - Zoona/28----------------------------17.8
22.2. - Kubinka-----------Tabor-------------------(Vendulka 3)
23.2. - Jahudka84/22-----Praha------------1.8.
23.2. - Pajka----------------------------------1.9 (Danny, skoro 4)
27.2. - Dendulka/28------Severni Cechy -22.8.–(Stepan 8, Tomas 6)
27.2. - Ruza---------------Slany------------15.8.
28.2. - Zuzika/27---------Litomericko----22.8 (dvojcatka)
6.3. - Misa2/31 ----------Zlin--------------1.9. (dvojcatka)
1.2.- Helik---------------Praha-------------------(Anicka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
26.8.06 16:14

Heliku , promin, mam te tam 2× :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
26.8.06 16:52

Zanet: to je teda opravdu román. :D Jinak Vendulce budou tři roky 22.10. Jdeme teď ven pak se na ten román určitě mrknu. :wink: pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.8.06 18:31

Pipina: JOjo, to se ji ani neptej, aby se neurazila. Ja jestli se treba se nezminila, ze nekam chodi cvicit, nebo ze se doma snazi cvicit. Ja na to cviceni prilis nejsem, ale tak pokud by to trebas melo zabrat, tak bych to i zkusila.
JInak muj manzel je z toho uplne prestastnej, strasne se tesi a pokud mu to prace dovoli, hodne po republice jezdi a tak pokud stihne dojet nebo se nam to podari zaridit tak aby zrovna byl doma, tak urcite chce jit k porodu. Davala jsem si pro a proti, zda ho tam chci a nebo ne. Ale nakonec jsem si rikala, ze rozhodne ano, protoze urcite budu rada, kdyz mne tam bude nekdo psychicky drzet :) A uvidime jak dlouho to tam on vydrzi. A navic odeprit mu to take nemohu, takze jak rikam podari - li se to nejak zkombinovat, tak tam urcite bude.

Nane: tak to ja pro zmenu byla dneska na houbach. Ale myslim, ze pokud muzeme, tak je dobre, ze se hybeme :) Zatim jsem nemela moc casu se po nejakych special mastickach na brisko divat, protoze pracuji od 8-17 hod v kanclu a je tedy fakt, ze v tech horkach sem nekdy rada, ze nevylezam, protoze mne opravdu trapi ty omdlivaci stavy. Takze jeste jsem nic nekoupila, ale mazu si kazdy vecer brisko „dovem“ a i prsa, protoze mi z nich vyteka cosi neidentifikovatelneho. A pokud to vytahane bricho proste nepujde zpet, tak se kvuli tomu veset nebudu :)
Co se tyce spanku, tak vzdycky kdyz prijdu z prace jsem totalne vyflusla, takze si dam tak hod a pul spanku a pak treba do tech 11 vydrzim a rano v 7 vstavam do prace. O vikendu samozrejme prispavam :)

Zanet: Diky mockrat za soupis vsech tehulek, protoze jsem tu tyden nova a tak jsem nemela zadny prehled o tom, kdo tady jak na tom vlastne je a odkud je a tak :-) Jinak doplnuji tu kontrolu, tu mam ted v utery, tzn. 29.8.06

Misa 2: Jak moc te ty zada boli? Protoze ja to prikladala k naprosto normalnimu memu stavu, ze mne boli.
A musim se teda priznat, ze co mne nebolivalo, tak je to, ze mne boli zad v oblasti ledvin ktera prejizdi az na zadek a kolik mam dojem, ze se ani z te postele nezvednu :-(

Tak ja jdu cistit ty houby co jsme s manžou našli a pak se na chvili pujdu natahnout.
Tak pozravujte miminka a ja se zas ozvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
26.8.06 20:13

Ahoj holky a bříška,

Žanet - welcome back, holko jedna! :) Nic si z toho nedělej, když jsi unavená nebo tak. Tělo si halt řekne. Já teda při představě, že bych měla absolvovat let Praha - Florida omdlévám rovnou… :D

Holky ležáci - no já se po zvracení a motání dávám dohromady dost pomalu, tak jsem na to taky zvědavá a mám trochu strach. Snažím se „trénovat“, chodíme na procházky (ale malý), už jsem tady psala, že z jedné mě musel manžel odvézt autem :? Dneska mám teda hroznou radost, protože jsem poprvé vyšla schody k nám do 5.patra (tempo: velmi velmi pomalé). No ale, Štiko , ta vzpomínka na ty vedra v posteli (a v kýblu) je fakt děsná. Bála jsem se, že se ty vedra ještě vrátí a jsem moc ráda, že ne. A, Pipino , jestli jsi ušla 4 km (to je jedno, za jak dlouho), tak jsi na tom ještě docela slušně! :) Já mám teď osobák 2,2 km. :? S tím plavčem se ti nedivím, člověk úplně cítí, jaký by to byl balzám na záda, viď? A, Miško , no ty prostě lež a nic nedělej, to je jasný jako facka!!! :)

Tak, holky, páčko a hezký večer!

Majda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
26.8.06 20:23

Téda to koukám, jak se nám to rozjelo. Žanet : já jdu na kontrolu 15.9. Pokud si to ještě pamatuji.
Na ultrazvuk bohužel nevím kdy půjdu. U nás je to rozdělený a u všeho jsou nesmírné fronty. Na tom příštím by už mi teoreticky mohli předpovědět pohlaví toho mrňouska. Já bych to totiž nevydržela až do února.
JEJE: neboj, já to nějak vyčuchám. Moje huba je trochu víc prořízlá, tak mi to moc velké problémy činit nebude. Ale jak předpokládám na moc velké a dlouhé cvičení to nebude, co. To víš už jste při jenom dva (nebo tři?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
27.8.06 07:04

Zanet doma je doma,co? Možná máš málo železa, já jsem posledních 14 dnů taky unavená, a z krve mi vyšlo málo železa…Patří k tomu i nechutenství, ale to je u mě jen velmi slabé! Na pálení žáhy, sodu nedoporučují, ale myslím, že stačí se vyhýbat bublinkám, cukru a kořeněným i nadýmavým jídlům. Tedy nadýmání je opět v kursu i u mě. Pomáhá čistý fenyklový čaj jen z plodů, Je to vlastně koření, od Vitany balíček cca 11,–Kč, pila jsem to i ze začátku kojení, aby to přecházelo do mléka a děti moc netrpěly na tzv. prdíky.
K sexu, máš Zanet pravdu, i mě se zdají krásné sny, hlavně po obědě s plným žaludkem, když je muž v práci a děti odpočívájí. Večer jsem už dost unavená, takže manžel jen škemrá…Ale slibuju polepšení!
Po ránu a snídani plná energie, jedem na výlet autem! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital