Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
24.8.06 13:53

Ahoj,

vy jste toho zase popsaly, nestiham cist natoz psat :wink: :P

Matesso -vecicky jsou moc hezke, je to mile ty malinke vecicky, uz se tesim az budu nakupovat :wink:

Stiko - ja mam taky vecer o dost vetsi bricho nez rano, ale to je asi normalni.

Tak jsem si dneska chtela koupit v C&A kalhoty, v letaku vypadaly hezky, ale ve skutecnosti jsem si je ani nevyzkousela, vubec se mi nelibil. Fakt nevim co budu nosit, zatim nemam nic a porad se cpu do starych veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
24.8.06 14:01

Tak vidím že jsme tu snad všechny lyžařky. My jsme letos byli v Javorníkách na Portáši a rok předtím v Rakousku - Zell an See, Kaprun.
Manžel mě rozesmál, prohlásil totiž, že když bude taková zima jako letos, tak to ještě na konci března nebo v dubnu stihnu si aspoň jeden den zalyžovat. Tak jsem se ptala jestli on bude vozit a já si budu dělat přestávky na kojení :wink: . A přidali se naši, že vozit budou oni :lol:

No ale v létě si myslím, že nějaká kratší dovolená na horách by už šla. Taky si proto chceme pořídit kočárek trojkolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.8.06 14:02

Ahojik, tak teda na porod jsem se ani nepodivala a takove ty katastrofy a povidani o nemocech a postizenych detech a tak nikdy radeji nectu protoze to bych se musela utrapit a ustresovat, zda to nebo ono mne zrovna nepostihne. Nekdy je lepsi nevedet.

STIKA: Ja to take prozivala, i kdyz tedka uz se moc nesplaskava brisko.
Vzdycky ale vecer jsem byla jak kulicka a rano na mne nikdo nic nepoznal. Tedka posledni dny uz to mam stabilni rano i vecir.
S kilama take bojuji. protoze rano mam dycky min, nez vecir a na gynde se divi. Nevolnosti uz mne presly. Popravde jsem jimi ani moc netrpela, jen nemohu citit zadne omacky. To jsem teda sla hnedka zvracet. Jinak mne nic jineho netrapilo. Ťuk ťuk na dřevo…
Kolik uz ste vsechny pribraly?? Ja 2 kg.

Oblecky a vubec vselijaky tyhle vecicky na prdousky jsou moc krasne a uz se musim priznat ze jsem s manzelem hodnekrat zhresila a nejake oblecky nakoupila. Nevim sic pohlavi, ale kupuji bilou, zlutou, oranzovou, fialovou. Takove neutral barvicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.8.06 14:08

Lukaska: Tak manzel zas pro zmenu chce kluka (tedy to rika nahlas), protoze ma uz dceru. Mne je to opravdu jedno, protoze to bude prvni moje ditko. Kazdopadne take bych do budoucna chtela parecek. Ale kdyz se nezadari, tak to vubec nevadi. Hlavne kdyz obe deti budou zdrave.

Lilik: take se cpu do starych veci. ale je fakt ze je mi to dost nepohodlne. Navic v praci cely den sedim u pc a krcim se ve starych rozeplych!!! kalhotech (coz nevypada zrovna pekne) a vubec mi to na brisko vsechno tlaci. A tak nevim, co si koupit. Take se mi jeste nikde nic nelibilo. Divala jsem se na tehotenske rifle a ty jsou uplne hruzostrasne. Mimochodem take v C/A. Tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
24.8.06 14:18

AHoj,
taky se v práči u počítače krčim v rozeplých riflích a někdy je i zapomenu zapnout, když někam jdu a to tedy opravdu vypadá blbě. Už sem oběhla několik kšeftů s těhotenskýma hadrama…ale někdy mi připadá, že to šijou spíš pro starý tlustý babči než pro těhulky :evil: Všechno je jak pytel :roll:
Ale dneska jdu do Babylandu, tam mívaj hezký kalhoty, jsou pod břichem jako normální a pak je vysekej úpletovej pruh a jsou strašně pohodlný a ještě k tomu i docela sexi…jak říkal můj manžel Zkoušela sem si dvoje, byli super, ale spíš letní plátěný. Teď čekaj novou zimní kolekci riflí stejnýho střihu, tak si je hned koupim…ale stojí asi 1500,–… :roll: Ale co bych pro svuj pupík neudělala, aby byl v pohodlíčku, že jo :D
 Luka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
24.8.06 14:21

Jo a s nakupováním oblečků pro mimi ještě brzdim…už mě teda svrběli ruce a chtěla sem koupit aspoň ponožtičky, ale udržela sem se a chci se rozject až po 20. týdnu…to už snad bude jasný pohlaví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.8.06 14:47

Ahoj holčiny, bříška a prckové,
hlásím, že nic nestíhám a vy jste mi v diskuzi tak utekly, že to nemůžu už nikdy dohnat.
Takže předně zdravím nověnky, jsem ráda, že Míša dobře dopadla, oznamuji, že už nechodím do práce, což mi spadl kámen ze srdce, můžu si konečně ještě na poslední chvíli užít svojí malou a taky jsem dnes cítila regulerní opravdický pohyby. Takový žduchaněčky. Předtím do byly jen občas ti motýlci poletující v bříšku, tak tohle je už lepší. Konečně začnu mít pocit, že se fakt něco kuje. :o) Na kontrole bylo vše v pořádku, jen v moči se objevil nějaký bacilus, tak jsem musela dát další vzorek a čekám na výsledek. Mimíse jsem zase viděla v televizi, mával rukama jak dirigent, viděla jsem i rozdělené srdíčko a obě mozkové hemisféry … ;o)
Můj doktor mi vlastně dělá UTZ téměř vždy. Zatím teda úplně vždy. :o)
A ještě k těm bradavkám z předešlé vlastní zkušenosti: neměla jsem nijak vystouplý bradavky, ale v žádným případě jsem je nebrousila kartáčem. Jen jsem je tak trochu otužovala při mytí hrubší žínkou, kterou běžně používám. S kojením jsem neměla vůbec žádný problém ani co se týče přisávání, ani bolístek. Takže určitě s rozumem.

Mějte se moc moc hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
24.8.06 16:06

ahoj holky, vy jste se teda rozepsaly!!!!!
hlasim se po kratke odmlce, musela jsem lezet, predevcirem jsem v noci krvacela, tak jsme v panice jeli do porodnice na ultrazvuk, ale je to asi v pohode! akorat jedno mimco sebou nesilo jak to druhe, ale pan doktor rikal ze ve tri rano asi spi!!!! takze prisny klidovy rezim pokracuje!
Nane, jo, oddelovani pupecni snury u selatek nechtem jsem sice zvladala, ale teda nic moc… :)
jo a s tim spanim… kdyz se v noci v polospanku komiham na wc prijde mi ze nebudu schopna se probrat a treba kojit… no, asi to pak bude jine!
jo a vitam vsechny novacky!!!!
jdu si zase lehnout a v televizi mi budou davat umele oplodneni… tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.8.06 16:25

Kuli: Júúúú, tak ty motylky mam take. Rikam tomu, ze mne prcek simra ze vnitr :) Je to takove roztomile :) Tak uvidim, kdy prijdou ty pohyby. Kazdopadne, kdyz to srovnam s tvym tydnem, tak mne ceka jeste par dnu a treba se take dockam :-)

Misa2: to ja se take obavam, zda budu schopna vstat. KOlikrat musime vstavat kvuli pejskovi co mame kdyz ma strevni potize a take se mi nechce a kolikrat si rikam, at to udela doma, ze se mi nechce ven. Ale asi to bude pri mimcu jinak.. uvidime :) Kazdopadne preji, at se prcek udobri a moc te netrapi!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
24.8.06 16:42

miso 2 drzim palecky at je vsechno ok, uvidis ze se mimisci drzej a bude fajn. K tem pohybum, no nedeste me holky ja zadny motylky v brise necitim :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
24.8.06 16:56

Ahoj Holky…

hlásím se s prvními těhu kalhotami!!! Už jsem se do jeeans nevešla a to nosím maxi bokovky.
V práci jsem nosila rozepnutý pásek a knoflík, ale často jsem zapomněla a šla takto i oběd nebo na meeting.
Tlačilo mně to všude a celkově mi to kazilo náladu.
Tak jsem předevčírem probírala NET a hledala.
No holky… jsem tedy dost zklamaná… na serverech samé ošklivé věci… nevím teda jak pro vás, ale mě to všechno přijde jak pro starý báby.
Jeden suprovej jsem ale našla - podle mého naprosto super. Nemají sice mnoho modelů, je to docela drahé… ale holky… stojí to za to.
Střihy jsou elegantní a podtrhují těhotentví - což já považuji za nutné. Přeci se s bříškem nebudeme schivávat ne?? Zde je odkaz:
http://www.yourbody.cz/html/index3.php?… ** ** Zboží jsem si objednala včera a napsali mi, že vše mají skladem a pošlou v úterý příští týden.
Zakoupila jsem šatičky, kalkhoty s pasem - super věc, halenku - košili a sukni. Pak už budu jen kombinovat s většími tričky a tak.
Pro pražské - na Václaváku v prostředku bývalo Krone, teď se to jmenuje jinak - nevím přesně, ale v prvním patře hned u schodů mají těhu oddělení. Koupila jsem tam za 1.400 kč černé kalhoty s vysokým elastickým pasem - mají takový sportovní charakter - kapsy na bocích a tak… ale jsou maxi úžasné… materiál je bavlna s mikrovláknem.
No a jinak po obchodech?? Prolezla jsem CA, New Yorker, HM, Teranova, + asi 20 dalších a nic… tedy normálně super hadry, ale pro těhotné?? Koukali na mne jak na blázna, když jsem se zeptala na těhu oblečeni.
Budu ráda za další rady, pokud máte někdo zajímavé oblečeni z webu na objednávku!!
Mějte se krásně, hlaďte bříška!!
Pa Renča

• Citovat
  • Upravit
9785
24.8.06 19:51

Stika: treba ti to ani neprijde. Je to takove mravenceni v brisku. Nevim, jak to popsat. Takove lehtani zevnitr. Vzdycky to mam hlavne ve chvili kdy se uvedu do klidu a nic nedelam. Pres den to prilis necitim, protoze jsem neustale v praci v myslenkach jinde a hlavne uz zaucuji svuj novy zaskok.

Lukaska: Jak si dopadla v Babylandu? :-)

Oren: Mne se hodne libi veci na http://www.maderna.cz/
je to sice slovenska firma (i kdyz maji stranky i na ceskych, ale uz jsem tam davala dotaz na jedny kalhoty a hnedka pani mile odepsala. Navic tedka tam maj 30% slevy, coz je take fajn.
Ty kalhoty co se mi libi se nehodi moc do kancelare, ale jsou spise takoveho sportovniho razu. http://www.maderna.cz/kalhoty/jana/ ale moc se mi libi. Akorat jeste jsem si je neobjednala, porad se mi nedostavaji penize :-(

Nevim, proc ty ceny tech hadriku trochu neponizej, kdyz vedi, ze to ta zenska vyuzije jen na par mesicu… :-( Hresi na to, ze si to stejne musime koupit! :?

Tak pozdravujte miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
24.8.06 19:56

ahoj maminky, tak se taky hlásím mezi únorňátka, termín mám 20.2.2007, je to moje první mimi a už se moc těším, ale taky bojím, jak to zvládnu. Četla jsem, co jste tu už všechno napsaly a mám pocit, že z toho těhotenství nic nemám, není mi blbě, klouby mě nebolí a do poradny jdu teprve podruhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
24.8.06 19:57

Ahojky mamci,
tak jsme dnes konecne jeli do Plzne na tu genetiku. Rano zacalo bezvadne! Zatimco jsem si malovala oko,pichlo me tak straslivym zpusobem v zubu,ze jsem myslela,ze se pocuram… To proto,ze jsem navstevu u zubare porad odkladala… :( Tak rychle k doktorovi,abysme to stihli dopol. do ty Plzne. U nej jsem hodku cekala a bolesti se porad stupnovaly. Nakonec to byl kaz v osmicce,tak mi ho hned vytrhl a ja byla za 5 minut venku! Potom na genetice taky nic moc,rekli nam,ze mame zvysene riziko na vrozenou vadu. / Dada ma Hirschprungovu nemoc-to mu zjistili po narozeni,chybely mu rasinky v tlustem streve,tak se stolice neposunovala,museli jsme delat klystyry a pak mu tech 15 cm odoperovali v 6 tydnech. Pak jsme jeste delali klyzmata do 10 mesicu,ale ted je v pohode a je to krasnej,zdravej,sikovnej kluk/ Jenze oni radi trochu strasi,vid Nane2… Jsem presvedcena,ze tentokrat bude vsechno v poradku. Ani nam nebrali krev,protoze rikali,ze ten gen stejne nepoznaji…
Pak jsme se i s Dandulou vydali do Zoo, ale docela nas zklamala. Moc toho k videni nebylo,polovina zvirat byla zalezla … Tak ze se zajedem kouknout do Super Baby na muj vysneny kocarek. A na dverich cedulka,ze dnes zavreno!!! No reknete,nebyl to den blbec???
No nejak jsem se rozepsala,nevim,jestli jste se dostaly az sem…
Mejte se moc hezky,pozdravujte briska,taky uz se
tesim na pohyby,neco malinko uz taky citim,ale jeste to neni ono :)
Cauky Pajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
24.8.06 20:13

Ahoj Holky,

tak to já jsem vyměnila kalhotky asi před 14-ti dny. K nošení mám už jen jedny dlouhé kalhoty, které když peru, tak už nosím jenom pyžamo, protože mě všechno ostatní tlačí. Né že bych se přežírala, spíš naopak. Ale rostu tak nějak moc. Přibrala jsem 3 kg. Jak jste na tom ostatní?

Něco pro zasmámí:
Minulý týden mi řekla máma se setrou, že jsem strašně ošklivá a že budu mít asi holku. No, teda byla jsem velice šťasná, to si dovedete představit. Jelikož u toho byl manžel, tak se ho zeptaly jaký na to má názor. Dlouho nic neříkal a pak z něj vypadlo, že se k tomu nebude vyjadřovat. Vzbudilo to u všech přítomných veliké veselí. Korunu tomu dal švagr, který nevědomky přišel a pozdravil mě „Ahoj krasavice“. No a dostal to za všechny, chudák.

Jó, slasti a strasti těhotných :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital