Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1660
25.8.06 16:54

Moje sestřenice má 50 kg i s postelí a má dva kluky. Každý měl při porodu váhu cca 4kg. Porody měla bez problémů. Když jsem je oba viděla úplně jsem se vyděsila. Nedokážu pochopit, jak se jí tam vešli.
Moje kamarádka je pro změnu asi jako já. Prostě pořádná ženská. Váhu s postelí radši psát nebudu. Když rodila, tak se šest hodin mučila a když to mimi nemohla vyprdnou, tak jí vzali císařem. Mimčo vážilo 3,20. Kdo by to do ní řekl. Měla prý uzonkou pánev :lol:. Tak se neboj. Tvoje postava není podstatná. Podstatné je, jak se to mimi v tvém bříšku vyživuje.
Tak hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.8.06 16:57

Pipina: No moje rec, ja dva mesice jedla jen nekorenene jidlo a pila ovocny caj, mleko, syry nesmime plisnaky, nemas jist maso, vnitrnosti, nepasterizovane veci, sladke limo, kavu, caj, zmrzliny, vajicka, korenimajonezy, nesmis sahat na syrove maso, na hlinu atddresinky, no fakt hnus co jsem jedla a ted uz na to pecu a jim vsechno mozny. nemuzu mit uplne sterilni mimi, kdyz pak vyleze to tohoto smogu v Praze. Uz jsem tu knihzu zavrhla, to by jeden zblbnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
25.8.06 16:58

Matesso:já mám termín 22.2. a na UZV mi řekli +- dva dny. tak to vypadá,že budeme trpět spolu. :D to si pak musíme dát telefony, abychom si mohli napsat, přes PC to asi nepůjde. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.8.06 19:54

Pipina: Diky za uklidneni. Tak uvidime jak prcek naroste :roll:

Stika: no to mas recht. Take jsem si precetla co vsechno nemuzem a kaslu na to. Akorat se teda vyvaruji kave a kofeinu vubec. Jinak na to kaslu. Proste kdyz na to mam chut tak to snim. Nemyslim si, ze v driv si zenske prilis mohli vybirat a vubec neco takoveho vedeli a take meli zdrave deti. Myslim ze to v mnoha pripadech ty knihy prehanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
25.8.06 20:03

Jeje pro uklidnění, já mám dvakrát otlik než ty! Obě děti přes 4 kg, ale v porodnici jsem vždynechyla jen 6 kg. Mám známou a ta je malinká uzounka a při těhu přibrala jen 3 kg. A kluk měl 3200kg, bez problémů ho porodila, takže ani nemohla věřit, že má tolik. Nebouja jez s klidem co si tělo řekne, já se krotím jen proto, že pak budu jak měch a nebudu moc vyšplhat těch pět pater domů.
Jinak, když my jsem se s manželem brali ona měl krásnousvalnatou postavu a já vážila tolika co teď a byla jsem v 16 tt. Takže ho straším, že takouv si mě vzal… Ale toto těhu bude už zřejmě poslední, takže už se nebudu muset vymlouvat sama sobě a pak fakt budu mít svých krásných 70 kg. Možná si pak do toho plochýcho pupíku dám náušnici, nyní, tedy před tím otěhotenněním by se stratila v tuku. Vaše tlustá kulatá, ale spokojená Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
25.8.06 20:37

ahoj holky, zdravim!
to jsem rada ze pres 70 kilo tu nemam jen ja… dneska jsem byla v obchode a videla hubenou tehulu co mela proste jen to bricho, trochu jsem dostala debku, ale pak jsem si rekla ze dvojcatka musi mit nejaky zaklad :)
takze nejake pohyby budu citit asi az za pekne dlouho!!!!
a vitam vsechny nove tehulky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
25.8.06 20:46

Prima, Míšo já se pro změnu uklidňuji, že už je to potřetí a ten pořádný zákla mám už dlouho! Neboj při dvojčátkách to bude hračka zhodit! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
25.8.06 20:59

Nane, ty mas aspon „vymluvu“ ze to mas po detech, ale ja to mam z jidla a z nic nedelani! :) proste uz ted vypadam jak v 9. mesici!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
25.8.06 21:16

Ale budeš se divit je to z jídla, jen jednu radu: Nikdy nedojídej po mrňouskách, rychle i ze zbytkem oplatku do koše! Dobrou noc! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
25.8.06 22:29

Tak holky dostávám z vás depku, žádná macanda tu není :D Jak já bych brala 70kg
Dnes jsem udělala kup století, mám těhu halenku nááádhernou od Mutti a původně stála 1310,– no do toho bych nešla, ale já ji mám za 350 :lol: Dokonce jsem hned sbírala obdiv, taky se tímto definitivně prokazuji za těhu a né tlustou :) Tak krásnou dobrou noc

**Lukaska děkuji za podporu **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
25.8.06 22:56

Heliku :nevím sice jakou macandu máš namysli… :D ale já bych 70 kg taky brala.To jsem vážila před prvním dítětem :cry:
Doufám, že po druhým se tomu alespoň přiblížím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
25.8.06 23:29

**Kubinka už jsem psala nabrala jsem po mimču děsně a mám 85kg :twisted: :wink:
Taky máš pocit že na prdelku č.48 není těhu móda připravená?
 **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.8.06 00:46

Heliku, ja mam zas pocit, ze nepocitaj s tim, ze existuji i piditehulky a ze cislo 36 se proste neda sehnat :-( Kazda holt mame asi nejaky problem…

Nane2: dekuji za uklidneni. Ja kdyz se narodila (tak to bylo 14 pred ofiic terminem, coz neberu jako katastroficke) a mela jsem 1,80Kg, coz moc neni, proto se ty obavy.
Stejne je to ale zazrak, ze se do takoveho maleho tela (vsichni co mne neznaj mysli, ze je mi tak 15, ne 25) se vejde jeste dalsi prcek o 50 cislech. Akorat sem zvedava, jak bude vypadat pupik po porodu. Asi dost vytahane, bo jsem pred tim nemela vubec nic. No uvidime :-)

Pipina: jak ta sestrenice to mela s briskem po porodu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
26.8.06 09:06

JEJE: Nebudu lhát, že je to nádhera. Ona je zrovna velice moderní a přitažlivá. Proto se ani jí nevyhnula móda krátkých triček. Pohled je to však strašný. V jejím případě bych si určitě vybrala jiné modely. Prostě cokoli, kde nebude vidět břicho.
Určitě taky používala nějakou tu mastičku, bohužel v jejím případě nezabrala.
Takové kradší sexy šatičky udělají větší boom než rádoby sexy model s vykukujícím plochým břichem,ale velice vytahanou kůží.
Je to ale hlavně věc názoru. Nikdy jsem se jí na to neptala, ale zřejmě jí to nevadí. Tak se neboj a pořádně maž a maž a maž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.8.06 10:31

Pipina: no prave,, to si take myslim, protoze ta kuze musi byt behem tehotenstvi dost napla a zpet to musi jit velice tezce (myslim, ze masticky asi nezaberou). Ja to uz vidim tedka o kolik se musela chudera natahnout :-) Tak uvidim, jak se mi to podari dat zpet.
V poradne nam dali takove „uvitaci balicky“ v tehotenstvi a tam je nejaky vzorek masticky tak se po tom poohlednu a uvi a kdyz to nepujde, tak to nepujde. Vsak na to bude narok, kdyz bude prcek na svete! :-)
A zkusila trebas nejake cviky na bricho?
Rozhodne clovek v oblekani musi byt soudny.Pokud leze bricho tak si nevezmu kratoulinke tricinko. To nemam rada, kdyz se mlade holky za kazdou cenu nehlede na svou postavu drzi mody a pak jim to od vsude vyteka. Je zapotrebi opravdu soudnosti a to nejen po porodu :-)
HOlky ja uz se tak tesim na toho prcka :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí