Poradna duly
Jana Čurdová
Jeje: Ty kalhoty jsou fakt uzasny!!! Takovy jsem jeste nikde nevidela,vsude jsou takovy ty babickovsky
Bozi, supr, uzasny, nadherny! ![]()
Pipina:
Ty jsi prdlous,fakt jsi me pobavila,rechtam se jeste ted ![]()
EMAJKA: Vitame te, bud rada, ze ti neni zle, opravdu jsi o nic neprisla
Ty jsi z Litovle? Ja jsem z Libiny,mozna vis,kde to je (mezi Sumperkem a Unicovem) ![]()
EMAJKA: vynecham li nizky tlak a me tendence k omdlevani, k veceru jsem unavenejsi a ze mne sem tam boli klouby… tak mi take nic neni. Ale porad to zaklepavam a jsem za to strasne rada a nepreji si nic jineho nez aby to tak zustalo az do te doby nez bude skritek na svete. Tak bud take!!!
MATESSA::Jojo, uz se na ne koukam asi pres mesic, ale porad nejsou penize. K me smule, az budu mit po vyplate, ty kalhoty uz nebudou na sklade ![]()
PIPINA: Stalo se mi neco podobneho. Manzel si myslel, ze kdyz mi sem tam vyroste nejaky pupinek nebo mam nejaky flicek, ze je to kluk. A tak mi rika. „Jéé, mamko, ty mi krasne osklivis. To bude kluk jako buk“. Kdyz jsem ho vyvedla z omylu, ze to holka bere krasu a ze by to mel byt dle toho co rekl prave opak,nez to co si preje, tak se zasekl a rika: ten pupinek je prece jen jeden, dyk ty jsi moje krasna mamka..
Nevedel chudak jak z toho vybruslit. NO a pak prisla teorie „chlupaceni“, o ktere jsem uz psala. Kazdy den vymysli manza nejakou teorii. Mela bych si to pomale zapisovat
kdyby mu to vyslo ![]()
MAHONY: Divala jsem se, ze na metriku mas uplne stejne udaje jako ja. Jaky ti vypocitali termin porodu???
téééda já tu byla ráno a teď čučím co jste popsaly, nezvládám
Dnes byl opravdu velký den, doktorka a taky narvání se do těhu kalhot, k doktorce jsem šla s gumičkou, ale stálo to za......... Sice nemám ani kilčo, ale bříško jede
Já už mám pořádný kopance a to už skoro 14 dní a na dnešek jsem si pod prdelku v noci dala polštář a najednou jsem hajala
úúžasné doporučuji. O víkendu mi kámoška vrátí kojící polštář a začnu se válet ![]()
Tak přeji dobrou noc a děvčátka SLADKÉ sny, žádné horory ![]()
Matessa: asi vím, kde je Libina, jsem do Litovle přistěhovaná, tak to okolí ještě moc neznám. Určitě jsme přes ni jeli na kole( můj manžel je bláznivej cyklista
), ale můj orientační smysl není nic moc ![]()
Ráno jsem se zvážila a mám první 0,5 kg navíc a to už 14 dní nosím kalhoty na gumičku.
Ahoj hned po ránu,
Jeje v Babylandu se dopadla blbě…pořád jim nepřišla nová zimní kolekce, tak to zkusim zas příští týden. Ale ukazovali mi katalog a vypadalo to zajímavě, tak uvidíme. Teď sem za poslední dny nějak splaskla. Byla pořád jakoby nafouklá a měla sem velký břicho a najednou to splasklo a vypadam skoro netěhotně…tak na ty kalhoty tak nechvátam. ![]()
Zatim sem nic nepřibrala, ale sem ráda, nechtěla bych překročit 10kg. Ale nevěřim, že se to povede. U minulýho těhu sem měla 16kg navrch, v porodnici sem nechala 11kg a těch 5 sem dlouho a aobtížně shazovala. Tak se teď chci trochu krotit ![]()
Já už chci taky aspoň šimrání!!! Ale cítim zatim prdlajs…no jo, je ještě brzo, já vim!
Luka
Ja taky jeste nic necitim, na netu pisou, ze prvorodicky citi pohyby az od 20tt, tak mam jeste mesic cas, ale tesim se na to. Holky, taky tak desne slintate? Ja si vecer lehnu na bok a tece mi z pusy jak boxerovi ![]()
V ktere casti briska citite to simrani? Jinak uz jsem zjistila, ze musim spat na levem boku s pokrcenou pravou nohou a to je dobra poloha. Dneska se mi nezdal zadnej horor, ale o tom, ze muj byvaly sef je teplej. Davali totiz vcera na HBO takovej krasnej film o boxerovi a jeho teplym trenerovi, kterej se do nej zamiloval, no sila. Dneska jsem se vazila a mam skoro 64kg, to je narust kg za mesic, to budu peknej hrosik. Mejte se krasne
Stiko, kilo za měsíc nic není. Já u Víta přibrala přes 20kg u Anny jen 16. Nyní se krotím, teprve 1 kg, i když přiznávám možná už i 2. Nosím jen těhu oblečení, skoro jsem ho nemusela odkládat. Posílám všem přístupové heslo do archivu Tydne, prosím nezneužívejte to ať nás Balšínek nežaluje…Jméno: tyden456,heslo:archiv2001. V archívu si nalezněte odkaz na ten článek Potrat a hra na Boha, děti útočí, venku prší, mymi spí, ale taky už máve křídlama. Hezký ubrečený den! Nane2
Tak k debatě o váze se přidám, jelikož jsem nejtlusčí mamina, tady určitě. Při Aničce jsem nabrala 23 kg v porodnici jsem nechala pouze 5kg a po dobu kojení jsem tloustla
Dělali mi i testy na štít. žlázu, jelikož já třeba přibrala 4kg za prvních 5týdnů těhu a to jsem žrala dělenou stravu
nikdo nic nezjistil a tak z původních 60kg mám 85kg
Manžel asi v minulém životě zlobil, když teď má doma tohle
No nic jediné co mi Dr. řekla je že se mohu po druhém mimi zase srovnat a shodit to. Zatím nemám nic, tak snad je to na dobré cestě
Držte mi prosím pěstičky. Vždyť já mám problém narvat se do těhu kalhot z minula
No nic nechám toho litování. Přeji Všem spoustu pohody a klidu, nenechte se od Dr. stresovat nestojí to za to, mám zkušenost s Any a pokud se doma válíte na riziku doporučuji knihu Zdravé těhotenství přirozený porod, mne to tenkrát nějak dávalo do klidu PA
Matessa a Mahony,zdravím vás, budu muset nějak pátrat kde dělám chybu, protože nastavený jsem to měla. ![]()
Matesso, moc a moc děkuju. Hurá, mám svůj metřík. Teď už snad přujdu i na to jak to udělat s těma narozkama pro mého prvního cvrčka. ![]()
Povedlo se, mám velkou radost. Ještě jednou díky. ![]()
Matesso, koukala jsem, teda jestli jsem se nesplatla, tak jsme zhruba stejně těhotné?!! Kdy máš termín?? ![]()
Kubinka si šikulka, já se o druhý metřík raději ani nepokouším, dalo mi práci dostat sem ten první ![]()
Helik budu držet palce, ale pokud si vuž takhle daleko a nepřibíráš, tak je to určitě na dobrý cestě. Já se u prvního těhu vůbec nehlídala a žrala sem jak divá, každej říkal, jen bašti, jíš za dva a já poslouchala a kynula. Teď už vim, že je to blbost a snažim se nepřežírat ![]()
Luka