Poradna duly
Jana Čurdová
Pro uklidnění, koroptvička je ze mě taky, a po tomto porodu už možná jestli nebudu poctivě cvičit budu nocit inkontinenčí vložky, nebo smrdět jako stará babka
Děti se mě perou, velký brácha fackuje malou ségru, už se těším až do toho bude za pár chvilek brečet mímo…Lucii to rozmezí pro hromadění tekutiny an zátylku je do 3 mm, tedy normo stav je méně než 3 mm, takže jste v pořádku, my tam byli v 11 tt, takže ve 14 kdy jsi tam byla ty je už norma možná jinde! Krásné nákupy i dovolenou přeje! Nane 2
Vítám nové maminky, konečně další co má už dva smrádky doma! Tedy mi už máme od obojího pohlaví, takže těď je jedno co to bude, a co vy kluk by muže potěšil? Těší se Tvoje holčičky na miminko? Moje holčíčka má teprve necelá dva roky, takže jí to míjí, ale Vítek už je skoro šestiletý klučík a už se těší, i když se někdy s Anny perou mají se rádi, a já doufám, že třetí mimi mezi nás zapadne. Přijde mě, že všechno bylo nejtěžší naporvé a nyní už je to skoro hračka!
[Holky to zatím moc neřeší,jsou hyperaktivní,tak pořád někde lítají,něco dělají,tak třeba je mimi začne zajímat,až bude vidět bříško nebo až bude kopat.
Ještě jsem chtěla popsat náš včerejší dobrodružný den! Manžel se rozhodl ještě s jedním kamarádem, že svým synům ukážou jak se sjíždí řeka…třikrát je vyklopili, ale kluci přežili! Jen jsem pro ně musela dojet po hrozné cestě asi 3 km k řece, měla jsem posit, že to mimi vytřeseme. hrozně jsem nadávala, holt jsem těhotná hysterická máma. U pupíku mě Štiko taky píchá a píchalo vždy, je to dětská pupeční kýla, jestli to bude moc problematické řekni to dr., určitě pomůžou, mě ten těhu pás tky moc pomáhá, záda už skoro nebolí! Nane 2
Zdravim tehulky ![]()
Mam ted 14 dni dovcu ale bude to spis pracovni dovolena - vymalovat loznici, prestavet ji (pritel s kamaradem, ja je budu dirigovat), uklidit, natrit okna co jsou oskrabany, nechat zasklit ................
Mame ale dobry pocasi, neni vedro a da se delat.
Holky chci se zeptat co ten tehu pas? Ted maji akci do konce srpna za 690 korun a ja nevim jestli si ho mam koupit nebo ne. Se zadama mam problemy ale zas ne takovy ze bych nemohla chodit, co ale vim jaky to bude v tehotenstvi. Mate nekdo zkusenosti??
Ahoj holky, vsechny vas zdravim po vikenku.. ![]()
Jak jste si ho uzivaly?
Cau holky, s unikem moci mam problemy kdyz se smeju, nebo kychnu, tak je to asi normalni. Co me vic vadi je kycel, kdyz dlouho sedim, nebo lezim, tak me to tak silene pri vstavani boli, jak starou babku, vcera me poklad zvedal i ze zachoda. Rikala jsem to doktorovi, ale nijak nereagoval, tak nevim. Na co je ten pas kocky? Chtela jsem se vas zeptat jak se vam spi, ja vecer hledam polohu jak usnout, prijde mi ze mam desetikilovy bricho, ktery me tahne dolu kdyz jsem na boku a na brise me zase tlaci zaludek. Snazim se spat na zadech, ale rikam si jak to budu delat, az budu mit opravdove velike bricho ![]()
jo dekuji za vysvetleni toho pichani u pupiku, uz je to lepsi, je to jen nekdy, ale zase cely den. Holky piste sem prosim vsechny potize a poznatky, protoze je to pro me hodne uklidnujici, ze v tom nejsem sama.
dekuju
Ahoj holky,
v pátek jsem se stala hrdou majitelkou svého prvního těhotenského trička
. Trošku jsem ale nepochopila, proč i u trika velikosti M (má běžná velikost) se předpokládá, že ženská bude mít prsa jak Dolly Buster
. Nakonec jsem vzala velikost S (to M se vážně nedalo) a budu doufat, že mi vydrží až do porodu.
Holky která jste tu doporučovala emaily z rodiny??…já jsem se taky zaregistrovala, ale email mi přišel jen jeden jediný a to, že mi gratulují k úspěšné registraci
. Co je potřeba udělat pro to, aby mi posílali emila každý den jako vám??? Nějak na to stále nemůžu přijít ![]()
Pajko vítej u nás! Jo jo, v březnu to frčí…tady je to komornější, ale super!
Majdo - jak pokračují tréningové dávky? Už je to na olympiádu???
![]()
Mějte se všechny krásně v novém pracovním týdnu!
Mahony
Ahoj holky,
já jsem zaregistrovaná na rodině už asi měsíc a maily mi chodí. Musí tam být zadané při registraci datum porodu. Jinak nic zvláštního. Ale někdy to přijde brzo ráno a někdy až večer. Dneska ještě nepřišel.
Hezký den.
Kačka
Ahoj holky,
zdravim vas po mensi odmlce, mela jsem ted fofry,byla u nas na navsteve rodina z Jablonce n/N. a nemela jsem cas sedet u PC.
Minuly tyden jsem byla na kontrole,fotecku mi nakonec nedelal,pry mam za nim prijet do nemocnice az bude mit sluzbu a tam maji kvalitnejsi obraz a navic mi natoci i video,tak se hrozne tesim ![]()
Zitra musime s pritelem jit na krev,protoze mam Rh faktor negativni (A-),tak by pritel nemel mit Rh pozitivni,coz asi mit bude,ma to vetsina Evropanu.
Jo a vite,co mi Dr. nabidnul? Ze kdyz pritel pres tyden pracuje v Praze a chtel by byt u porodu,tak staci jen zavolat a muzeme porod vyvolat o vikendu
Samozrejme toho nevyuziju,necham to na prirode.
Dalsi kontrolu mame 5.9.
A co vas manzel/pritel,bude u porodu? Ten muj se na to vubec neciti,ale ja ho tam chci. Bohuzel nema cenu ho nutit,to je jasne ![]()
Mejte se krasne,pozdravujte mimca ![]()
Jo a na Rodinu jsem se taky zaregistrovala a emaily mi chodi kazdy den. Musite to mit zadane v registraci…
MATESSA: já doufám, že u porodu manžel bude. Sám to chce, ale zároveň se hrozně bojí
CO mám říkát já
![]()
Tak to ten muj mi od zacatku slibuje, ze u porodu rozhodne nebude…a ja to po nem az tak strasne nezadam…ale mozna si to do porodu jeste rozmysli…i kdyz spis asi ne.. ![]()
Můj manžel je docela rozhodnutý, že k porodu půjde. Určitě z toho má taky obavy (já taky kdo by neměl), ale zatím to na sobě nedává moc znát. Ještě je to docela daleko. Chtěla bych se pak přihlásit do předporodního kurzu kde je lekce i pro tatínky. No jsem moc ráda, že se tak rozhodl, protože ve dvou se to přece jenom líp táhne.
Kačka
Ahoj holky!
Manžel počítá s tím, že k porodu půjde. Tak s tím počítám taky. ![]()
Mám těhudžíny, s těma knoflíčkama na popouštění v pase, strečové a jsou super. Kupovali jsme je ve Finese v Hradci Králové, 1360,– (jsem se bála cen okolo 2000,–), akorát paní prodavačka nebyla moc ochotná a aktivní (ale to mě asi spíš namlsala Lucci, když psala o té paní prodavačce na Palačáku).
Mah - no měla bys mě vidět, páč v sobotu jsem absolvovala fakt drsnou túru, asi 1,5km
, i terénem! A pak ještě druhou tréninkovou fázi „s pytlem polystyrenu ke kontejneru“.
Takže stále progress… ![]()
Čusík, holky, a hezký týden!
Majda