Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
18.8.06 13:20

Marci … staci kdyz sem napises odkud jsi, kolik ti je, kdy mas dalsi kontrolu u Dr. kolik mas deti a Zanet si te prida, az sem prijde. Sezname je na str. 55 tak na nej koukni. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.8.06 13:36

Ahoj holky,
já sem tady zas po dlouhé době…buď s malým marodím nebio mám dovolenou…potřebujeme nějak vyplnit čas, kdy je zavřená školka.
Teď Vás nestíhám dočítat a vlastně ani reagovat…ach jo. Ale příští týden tu už budu normálně a bez šéfa…tak budu na netu pečená, vařená. :D
Já mam taky po kontrole…všechno je fajn, mam průkazku, fotečky, bříško začíná růst, nevolnosti přestali jako mávnutím kouzelnýho proutku přesně ve 12.týdnu :D , akorát v autě se mi dělá špatně i na krátký vzdálenosti a i když sama řídim :? A to je otrava, protože sme chtěli ject ke známým do Holandska na návštěvu a to je 1100km a to momentálně nezvládnu…tak nevim :?
Všem přeju ať hezky rostou bříška a ať Vám dají ty nevolnosti pokoj :wink:
Jinak 5.9. mam odběr krve na genetický vady a 19.9. další kontrolu.
Paa Luka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.8.06 13:40

info

Je mi 30,mam 2holky:Eliška 8let,Šárka 6let,termín porodu asi 10.2.2007,na ko jdu 23.8.,jsem ze střed.Čech-kousek od Benešova.Zatím jsem nepochopila,jak tam dáváte ty smajlíky a ten metr s délkou těhotenství či stářím dětí.Najela jsem sice na ty stránky,zadala TP,ale asi to neumím stáhnout nebo uložit.No holt mám smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.8.06 13:47

Marci…
Metrik takhle… Tady…
http://www.lilypie.com/…aby_days.php
si vypln datum posledni MS a vyber si druh pasku a posuvniku. Dal dole zasktrni „Clear Background“ , ostatni vyplnovat nemusis a pak klikni na „Create Ticker“
Ukazi se ti tri bily okna se změtí znaků… tak to prostredni (je nad nim napsano „PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode“)… obsah tohodle okna zkopiruj do nastaveni na emiminu (do okynka Podpis) a melo by to slapat. Jo-musis mit povoleny Znacky…)
Smajliky … musis mit dole pod okynkem kam pises odpoved odskrtnout „Zakázat Smajlíky v tomto příspěvku“
Jo a zrovna tak aby se ti pripojil metrik musis mit zaskrtly "Připojit podpis ".
Snad to pisu srozumitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.8.06 14:20

Ahoj holky, vsechny vas zdravim a preji hezky den :wink: :wink:

Tak jsem si udelala radost - koupila krem proti striim, nejaky od dermacolu, je tam napsane specialne pro tehulky. Vecer ho skusim, jestli nezapomenu a bude se mi chtit, jsem nejka lina na tyhle veci. :oops: :wink:

Podprsenky mam funkcni zatim asi 3, tak az jeste narostou prsa tak vyrazim na nakup, jestli neco sezenu, ja mam i normalne D, tak nevim na cem skoncim ke konci tehu.. :twisted: :roll:

Mahony - tak hezke a uspesne nakupy a hezky vikend na chaticce :wink:

Stiko - ja si taky vlasy brvim normalne, myslim ze to nemuze ublizit…

Marci - ahoj a vitej mezi nami.. :wink: :wink:

Tak ja budu o vikendu sama doma, manzel se vydava odpoledne s kamosema na ryby a vrati se az v nedeli…ach jo… :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
18.8.06 14:43

Já už bych taky chtěla aby mi bylo dobře :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.8.06 15:21

metřík

Diky za info o metříku a smajlících,jsem zvědavá,jestli se mi to podaří : :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
18.8.06 15:43

U me taky jeste zadnej proutek nemavnul a tesim se na to jak na smilovani. Musim varit veceri tak v 8 rano, protoze vecer bych se u toho poblila. Ted jsem byla venku a koupila si v rosmenu novy spodary, nosila jsem tangace, ktery ted vubec nemuzu a jsou mi dvoje spodary, ktery jsem mela na sve dny. U Belindy jsem koupila L, tak snad mi to bude. Doufam, ze mi zadek moc neporoste, protoze to je asi moje nej partie a nahore na me panbicek zase zapomel, zadny D se nekonaj, asi tak -1, ale ted uz bych to odhadla na 1-2 nevim, nevyznam se v tom a v zivote jsem podprdu nemela, jen u plavek. Objednala jsem se tady v baraku ke kadernici na preliv, mame kadernictvi misto kocarkarny, tak se tesim az zase budu kocka :P
Jsem zase nafoukla jako balon, trpim ted dost zacpou a nadymanim, protoze nemam zadnej pohyb a do piti se musim nutit. Taky bych chtela chodit nekam cvicit na tehu jogu, ale asi to nepujde, no co ten pul rok to vydrzim a pak budu chodit s bobistetem plavat, jsem hrozne zvedava jake mimi bude, protoze jsme s manzelem prave opaky black and white :P , treba to bude zrzounek a budeme mit doma veverku. Taky si predstavujete jak to miminko asi bude vypadat? Pohyby zatim necitim, ale to prej je az tak v 19tt. Mejte se krasne kocky a pohladte briska
hezky vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
18.8.06 17:06

ahoj holky, zase nestiham… ale uz mam prukazku a na kontrolu jdu 1.9. jo a na ten UTZ na ty vady jsem objednana na 28.8.
vitam novou tehuly Marci :)
ja zapomela co jsem chtela napsat :)
holky, ted trochu trapna otazka… stava se vam obcas ze vam unikne moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
18.8.06 18:33

Miso me se to taky obcas stane, me teda jenom kdyz dlouho nejdu na zachod i kdyz uz mam mocak napechovanej. Pak staci blbej pohyb nebo se zasmat…
Ted co jsem tehu chodim docela casto tak s tim problemy nemam.
Taky to byva z ochablych svalu, jsou na to cviky ale nevim jestli se ted muzou cvicit nebo ne - chtelo by se asi zeptat doktora. Moje mamina to pry ma po porodu a obcas ji to trapi i ted…
Doktora se klidne zeptej, neni na tom nic trapnyho! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
18.8.06 18:36

Ještě k tomu učůrávaná. Možná na to jsou i nějaké náročnější cviky, ale ty které těhule určitě můžou je jen sepnout ty svěrače… vždy na 10 vteřin a pustit na 10 vteřin a takhle to párkrát opakovat několikrát denně, kdekoliv… prý se to tím hodně zlepšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.8.06 18:42

Ahoj Miso - gratuluji k prukazce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
18.8.06 18:58

Ono je na to treba i krouzeni panvi na velkym mici a to mi prijde ze neni zas tak problematicky. Kazdy by to ale mel probrat s doktorem nebo s nekym kdo vi co to muze zpusobit (treba nekdo kdo vede cviceni pro tehule)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
18.8.06 21:44

Ahoj maminy,
rada bych se k vam jeste prihlasila… Je vas tam sice uz dost ,ale breznatka 2007 jsou nejak pred nama… Jinak uz vas ctu asi tyden,ale ke psani se dostavam az ted,pac furt mi PC okupujou moji dva chlapi :D . Takze se asi nedostanu denne, ale po nocich vas snad doctu. V telce stejne nic nedavaji a tady se clovek aspon neco dozvi a zasmeje… :lol:
TP mam 23.2. a KO 1.9. Ted 24.8. jedeme na genetiku do Plzne. Holky,co mi tam budou delat? Brat krev a delat UTZ? A ma tam byt i manzel?

Mejte se co mozna nejlip a at nam to roste…
Pajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
19.8.06 15:08

ahoj holky!
ruzo, diky… ja si to ted i necim mazu, protoze jsem rikala doktorce ze me boli cely spodek, tak mi dala jakousi mast, tak doufam ze to neuskodi…
Jahudko, na cviky se musim zeptat, protoze ani v kurzu nemam cvicit…
Liliku, diky… a jak se mas ty?
vitam Pajku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí