Poradna duly
Jana Čurdová
Emajka: take to nevypada spatne a je to za solidni penize ![]()
Uz bych ale take rada nejaky ten z vytipovanych kocarku videla na zivo. Porad se nedari. neni cas a hlavne tady v Trebici ani poradne nejsou zadne obchody s kocarkama ![]()
Mahony: Kalhoty jsem zakoupila uz min tyden, protoze jsem se uz na to necitila. Celodenni sezeni u pc - to uz fakt neslo.
Kalhoty sic uz mam, ale musim rict, ze bricho je teda nafoukle docela dost a tak se vecne protahuji a spis uz na te zidli lezim nez sedim. Tlaci to hrozne do pupiku.
Take jsme domluveni se sefem, ze to vidim do listopadu a pak uz budu pricmrnadavat z domu. Tak to mame jeste tri mesice ![]()
Holky jsem ráda ,že jste nakously téma kočárky.Já jsem na internetu viděla Trendy lux moc se mě líbil ,ale chtěla bych ho vidět na živo osahat a vyzkoušet jenže nejsem schopná sehnat prodejnu kde by ho měly.Nevíte o nějaké v Brně a okolí nebo nemáte s ním některá zkušenost.
Ahoj, to krásně prší, že? ;o)
Tak vy tady tak pěkně rozebíráte kočárky a já ještě pořád nepřišla na to, jak zničit ten náš starý, aby byl důvod taky pořídit nový, ach jo.
![]()
K těm našim maminkám - nastávajícím babičkám, holky nebojte, ony se opravdu srovnaj, někdy je to pro ně taky těžký vyrovnat se s tím, že vlastně stárnou, že už to nejsou ony kdo rodí, ale komu se naopak stále víc blíží důchod. Někdo s tím problém nemá, někdo jo. Moje mamka, když jsem poprvé otě. se mnou nemluvila asi tři týdny, jediný co mi řekla, abych si dala pozor na křečový žíly. Fuj. Taky jsem se nabulela. Nakonec ji zpracovali sourozenci. Když viděla jejich nadšení, začala se těšit taky. Z malý je teď tak vyplesklá, že to snad nemá obdobu.
)
To oblečeníčko je sice pěkný, levný, ale takový … no ne na doma a na hřiště, takže já se zatím spokojuju s manželovejma teplákama. (manžovi sahám po prsa a jsem tak poloviční, tak si dokážete představit jak mi to sluší, ale zas jak to je pohodlný ;o) ).
Někdo tu psal o tom krátkém UTZ. Já ho tentokrát taky měla krátký na což mě i dr. upozornil, že prý tentokrát to bude rychlovka, pče se jen přeměřuje … ???? sakra co? Já už zas nevím, prostě něco (takhle vypadá zas moje demence, mám vyhulíno
) , prostě se přeměřuje jenom něco a to je hned a víc se nic nekontroluje. No tak. Příští UTZ zase bude dlouhej, neboj.
)
Ještě k těm chlapům u porodu. Možná si to neumíte představit, kdo nezažil, ale když jsem rodila, byla jsem na bobečku, asistentka tak polehávala podemnou a pak řekla manželovi, jestli si chce miminko pohladit. Ona broučkovi vyčuhovala jenom šošolka, vůbec to nebolelo, nevěděla jsem o tom a tak jsme si ho mohli oba pohladit ještě daleko dřív, než ten náš člobrdíček vylezl na svět celý. Bylo to hrozně moc nádherný, dojemný, něžný a silný a dodnes na to často vzpomínáme, když Leničku šimrákujeme po kebulce. ![]()
Heliku, my jsme o chloupeček napřed, malá je 2.6.2003. Ale koukám, že nás je čím dál víc, co máme podobně staré děti nebo prostě nejsme prvorodičky. To jsem ráda, až se bude blížit čas, budeme moct oprášit zkušenosti a podělit se o ně, myslím že to bude důležitý pro všecky.
Tak se držte, jdu zas něco dělat. pa
Tak holky, byla jsem na sve prvni prochazce mimo tech k doktorovi a koupila jsem si svoji prvni tehu podprdu triola, stala 509kc, ale co je sranda, mam 90 pres hrudnik a prsa B a ty se snad nedelaj max 85, tak mam vetsi kosicky, ale ono to doroste.
![]()
Ty jo v zivote jsem tuhle vec nepotrebovala jen k plavkam a najednou mam prsiska to je legra, pekne me to ale tlaci, chudinky ty co to nosej celej zivot. No ale kdyby mi trosku ty kozenky po porodu zustaly, tak se nebudu zlobit. Mam normalne zada jak zapasnik ze sportovni gymnastiky co jsem delala a prsa zadny. No pripadam si jako tak zencteji ![]()
KULI: přeměřuje jen tělíčko, jeslti roste tak rychle jak má.
Ahoj holky,
k tem kocarkum. V prvnim tehu jsem byla rozhodnuta od 4 mesice. Vyhral to s prevahou Mutsik. Meli jsme trikojku Urbanridera,ale byla jeste vepredu jen s jednim kolem. Byl uzasne lehkej,i kdyz pri ceste do druheho patra uz mi to teda neprislo…
Od zacatku tehu jsem si myslela,ze budu mit kluka a taky mi to v osmym mesici potvrdili a i presto jsme meli vybranou cervenou… Byla uuuzasna,tenkrat -skoro pred ctyrmi lety takovych barev moc nejezdilo- ted uz je to veselejsi… A opravdu vubec nesisuje! Kdyz jsem ho prodavala,bulela jsem jak krokodyl a ted docela lituju…
Ale tenkrat jsme o druhym prckovi neuvazovali,po tech nasich problemech s Dadou. Vzali si ho hned prvni lidi,cojsem jim ho nabidla a zasli,ze je opravdu jak nepouzitej. Ted ty novy mi pripadaj trosku robustnejsi a tezsi. Na:,–(ili jsme si prvnim koc. vysokou latku a ted se nam jen tak neco nelibi… Zatim na netu jsem koukala na www.gesslein.de ,tam se nam libi ty Future kocarky,ze maji vymenitelny kolecka. Ale jeste jsme je nevideli „nazivo“.
Pajka
stika Gratuluji k první opravdové procházce,ale moc to nepřeháněj.Bohužel ti asi moc nevyšlo počasí-teda nevím jak je u vás,ale u nás prší,fučí a je kosa- , ale po takové době je asi každé počasí dobré.
Ještě k těm kočárkům ,já myslím ,že ty sportovní kočárky budou pro naše děti dobré.První zimu budou v tašce a tu druhou jim bude skoro rok to budou mít tak 8-12kg a to je do těch tašek stejně nenacpem,takže sporťák bude ok.
Já jsem poprvé měla vaničku ,ale to bylo jiné malá se narodila 5.6. ,takže v tom hlubokým vydržela až do příštího jara ajak se oteplilo tak jsme kupovali takový hodně polstrovaný golfáč.
Matesso : tak to je fajn, budu ráda když si písneme přes sms.
Jinak to s tím kafem je fakt bomba, upřímně jsem se zasmála. ![]()
Mahony : určitě mu to řekni, bylo to opravdu super. ![]()
Docela mne zaujal ten Patron Bohemia, jak tu psala Emajka (nebo kdo-uz si to nepamatuji
) Dneska mi prisel katalog toho Bebecaru, kterym jsem byla zprvu nadsena, cenou vsak uz o hodne mene. Vsechno se dokupuje. Protoze chci rozhodne 4-kolku tak bych chtela aby mela predni napravu otaceci, coz bebe maji, ale u tech Patronu asi ne ![]()
Jinak Mutsy jsem pred chvili ukazala manzelovi a pry je moc futuristicky, takze ten byl zamitnut driv, nez byl prozkouman. Takze zatim jsou predni adepti Bebecar a Patron.
Tak cekam na dalsi vase tipy ![]()
Jinak do galerky jsem pridala i tu moji Blabunku jak jsem slibila ![]()
Akorat jsem ji tam dala nechtic 2× A nevim jak tu prvni, kde neni napsano, ze neni moje vymazat ![]()
mateso, to me taky pobavilo… a pripomelo mi to jak jsem vcera cetla ze maminka s dvojcaty jak byla zvykla vsechno delat automaticky dvakrat, tak si uvarila dve kavy ![]()
Jeje,tvůj manžel by si asi rozuměl s tím mým
.Já jsem pro Týnku po pár šáhnutí vedle vybrala Quinny Zapp a mého nejdražšího málem klepla pepka,že prý budem vypadat,jako když přijeli Marťani
.Nic méně Zapíka jsem si tak nějak něžně vydupala(nooo,spíš vyloudila) a když s ním začal jezdit,tak mu přišel na chuť,i když design by prý o trochu míň divočejší mít mohl
![]()
Monika
moc pěknej je kočárek Cortina x3 evolution tris, ale ta cena je hrozná
MAK: No co nadelas. Ja myslim, ze si stejne nakonec take pro:,–(im, to co se bude libit mne. ALe je fakt ze poradit si urcite necham a take bych rada nad tim sedla a poradila se s nim. Ale i presto, ze je muj chlap na prcka nateseny, tak na kocarky ma alergii jen to slovo slysi a hnedka mi utika od pocitace
No musim uznat na jeho obranu, ze ho tim uz otravuji cely mesic a dovolena byla stravena jezdenim po cele Praze a po obchodech s kocarky
Takze se mu dost dobre nedivim ![]()
Takze pro nej je ted asi futuristicke asi uplne vsechno. NO uvidime, co nakonec vybereme, ale je fakt, ze tedka v tom mam zmatek a nevim, ktery.
Emajka: Krasny, ale fakt uz moc drahy ![]()
No nic jdu zehlit ![]()
Ahoj holky, to je teda věcí ![]()
Tak já si taky přidám do mlejna na téma matka moje to první těhu celkem vzala, ale nic přehnaného, ale co jsem proplakala po porodu!! Holky bydlíme 8min pěšky od sebe, a představte si že NIKDY nejela s kočárem, prostě je (i tátu) nějak dítě nezajímá, leda co koupit a udělat hogo fogo. Dost často se stávala že při odjezdu na chatu tady doslova přibrzdili vyhodili 2kg banánů a zase frrrr. Když už přišli do bytu, byli tady jak na jehlách. No Anička je trochu, opravdu trochu zajímá až teď. A oznámení druhého těhotenství, nějak jako by nechtěli slyšet ( já jsem jedináček). Tak to jsou moji rodiče, už to neřeším, fakt je že mněli vřelejší vztah k mému psovi, ten umřel a vypadá to že Anička se posune na jeho místo, no nevím asi je to věkem, až teď nemají strach? Jo a tchýně? kapitola sama pro sebe má 2 dcery a jejich sděti jsou jí nějak přirozeně bližší a jak na potvoru Anička je úúúplně jinná než ony.
No nechám toho a jdu na Vás reagovat, tedy na to co jsem si zapsala za uši ![]()
KOČÁRKY Ienya pokud jde o značku Trend-Line nohy na ramena a uteč. Děsnej krumpl a servis nefunguje p. Bartoň ( majitel - tedy bratr) je lhář a arogantní......... Možná někdy napíšu svoji otřesnou zkušenost, ještě že jsem ho prodala ![]()
JANÉ nejlehčí na trhu, ale ta cena? Já nejsem ochotna. Autosedačka asi není tak zlá, špatně dopadl Metrix což je kombinace hl. lůžka a autosedačky a špatně dopadl, jelikož je velká šance špatně upevnit !!
Doporučuji objednat předplatné Dtestu, fakt se vyplatí
Ke kočárkům obecně, do žádné hl. korby se nevejde dítě starší cca 6měs, a ani tam nebude chtít být. Pokud mohu radit dejte si na papír priority a jak žijete třeba město, do auta z auta.. nebo zahrada,– les. Pokud je to tahání do auta… tak radím co nejlehčí ( Jané)
Já jsem před těhu začala bruslit, takže chci trojkolku, nechci kupovat nic nového a mám v merku X-lander, není drahej.
pohlaví á si to asi taky nechám říci, jelikož Anička chce pro změnu bratříčka, takže ať ji mohu popřípadě připravit. Velký UTZ mám 6.9
MATESSA to s kafem mne MOC pobavilo, fakt dobrý, vzpomínám na minulé těhotenství ![]()
lenya : ten tvůj manžel je fakt dobrej, no nevím jak bych to rozdejchávala já ![]()
A nakonec MATESSA tys mne teda nakrkla, já najdu TopTrend jako bombu a ty je znáš
Koukej tedy napsat co je teď nejlepší kousek Já jdu 13.9 na výstavu a nakupuji
Díky
Nějak to nedělá smajlíky a tučné písmo
smajlíky dělám sama
Tak omlouvám se za dlouhé plkání a dobrou, popřípadě krásný den ![]()
PS: zaznamenala jsem tady zmínku o jakémsi bio screeningu bohužel nevím u koho, co to je?
Ahoj děvčátka,
všechny Vás zdravím a hlásim se „do klubu“. TP mám též v únoru 2007 (přesně teda 22.2. - to se mi moc líbí
. A proto jsem si našla vaši diskuzi a ráda bych se zapojila do hovorů. Doma mám už tedy skoro čtyřletého Vašíka… Dost velkého ďáblíka.
Zatim tu trošku tápu, a nevim, kde se co nastavuje a tak podobně.
Zatim mě zajímají vaše zkušenosti s výběrem kočárků. Pomalu to Začínám řešit a tak bedlivě čtu.