Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, no vy jste teda povidalky ![]()
Chtela jsem se prosim zeptat, nektera z vas psala, nejaky homeopatika na ty nevolnosti. uz sice nezvracim, ale je mi stale spatne a vcera jsem se zase psychicky slozila, ze je mi blbe, nemuzu dychat a tak. Nekdy mam strach, jestli mi to nezustane i po bobisteti, kdyz ten zaludek takhle reaguje uz ctyri mesice. vsichni rikali do tretiho a prdlacku. ![]()
Taky jsem jako ty mahony stale sama doma a o to vic, ze jsem lezak
. Premyslela jsem, jestli to neni psychicky, ze jak se objevi poklad, tak mi je zle.
Asi jak se na nej celej den klepu tak pak me to skoli, nebo nevim. Dneska prijde tak v devet a zitra az nekdy k ranu, maji s kamosema buckovou party
Vcera jsem si ho ale uzila a hrali jsme v posteli karty. Pipino, ja si taky chtela barvit hlavu, ale doktor to nedoporucil, je to toxin a dychat to a kdybys mela nejakou oderku v hlave, jde to do kuze. No uvaz to, nestoji to za to. Taky vypadam silene, vlasy mi nedrzej a lita to vsude krepaty, mam uces jako Enstien.
Doufam, ze bude hezky a sednu si aspon na chvili pred barak na lavicku.
Zatim papa
stika Ahojky, to víš že je vše psychické, vždyť třeba chřipka tě taky zdolá především když jsi unavená, nebo nejsi v pohodě
Klasické homeopatikum na těhotenské obtíže je SEPIA a pořiď si 15CH, Jez to 3ks/3den, ale zezačátku můžeš častěji, vždy když ti bude špatně, ale nejvíc tak 10×. Jedna ampulka stojí cca 55,– A až budeš v lékárně řekni si o brožurku " Praktická homeopatie" a popřípadě i " Homeopatie v porodnictví" ty brožury jsou zdarma, dávkování je tam pochybné, ale jako vodítko je to skvělé
Homeopatie se bude hodit i na nemoci v těhotenství
Jo a ještě rada první dávku, hned jak vyjdeš z lékarny dej si 5ks.
Používá se to tak, že si dáš kuličky pod jazyk a necháš rozpustit, jsou sladké. Nepoužívej před a po mentol (tj. pastu, žvýkačku) a kávu, černý čaj. Jedná se zhruba o 20min. Kdykoli se na mne obrať trojuhelnik@seznam.cz
Dekuju moc Heliku, zkusim to, nemuze to nejak bobisteti ublizit?
Homeopatie je jediná věc, která miminku neublíží !! Dokonce ji mohou novorozeňata
Tramtararááá maminy, já od zítřka jsem v půlce
![]()
HURÁ, HURÁ
Akorát mne trošku trápí že nemám takovou tu tmavou čáru dole na břuchuv půlce, je tu taky někdo takovej?
Minule jsem ji mněla a byla pěkná, teď nic a stále nemám ani deka na váze
![]()
Ahoj holky,
včera jsem četla v Betynce bezva článek přesně o tom co tady stále probíráme tzn. ultrazvuky který je kdy , jak se jmenuje a co se tam vlastně zkoumá.Jmenuje se Ultrazvuk to ví a můžete si ho přečíst i na www.betynkai.cz .
barvení vlasů Já jsem barvila v prvním těhu i teď ,snažím se prodlužovat intervaly tak jednou za 2-3měsíce ,ale naposledy se mě do 3týdnů vymyla.
Tmavou čáru na břiše taky nemám ,ale neměla jsem ji ani poprvé.Zato se mě začíná obracet pupík.Poprvé jsem ho měla tak 1cm vylezlý a bylo to hodně nepříjemný.
Heliku, ja taky nemam zadnou caru a nahore uz mam pet kilo, ach jo ![]()
Ahojte holky.
Jen rychle…
…
Tak vyber kocarku jde mimo me (dedime), tmavou caru nemam (a jsem celkem rada, me se moc nelibi)
homeopatika … je neco na boleni hlavy a krku? Docela casto mi tresti hlava, rano vzadu na tyle + krcni pater (krk zezadu) odpoledne celo. Paralen sem si brala jen jednou a stejne nepomohl. ![]()
Jinak se omlouvam , ze ted moc nepisu, mam starosti nad hlavu. V ut jsme podepsali papiry a kupujem byt, tzn. vybehavame hypo, do mesice byt musime zaplatit ( = hypo to nestihne) takze shanime lidi, co nam na dva mesice mohou neco pujcit (nez nam to priklepnou), do toho mame za mesic svatbu a jeste bych se mela radovat a tesit na prcka. Pritel je desnej realista a vsechno vidi cerne, ja optimista s pristupem „proste se to zvladne, jina moznost neni“ a tak mam kopu starosti.
Teda aby to nevyznelo blbe, na cvrcka se tesime oba moc, netrpelive cekam na pohyby (se asi este nacekam
) ale jinak vybavicku a tak proste nechavam na rijen.
A propos… nebudeme mit na svatebku, nemate nekdo tip na hotel v CR s bazenem, polopenzi atd… Proste takovej ten luxus, co je i trochu drazsi? Na tri dny se nam snad nekam vypadnout povede. ![]()
Zdravi Lucci
(ty jofka ted mi doslo ze koncim 4 mesic
)
Ahoj holky,
včera večer jsme byli na nákupu,takže Týnka šla spát o trochu později a dneska jsme spaly až do půl desátý
.Koukala jsem na hodinky jako blázen.
čára na břiše-v prvním těhu jsem měla,ale až později,takže myslím,že se mi ještě objeví…
barvení vlasů-já jsem používala jen takové ty šampony na 24 umytí,myslím,že ty nevadí,ale nejspíš tak nechytnou.Zatím jsem to nezkoušela,ale potřebovala bych to jako sůl ![]()
Heliku-téééda,půlka,no ty se máš
.A i tobě děkuju za uklidnění ohledně pobolívání pupíku
.
Jo a prozraď mi,prosím,kde je ta výstava,nějak mi to uniklo…
Štiko,určitě to dělá psychika.Je to těžký být tak dlouho sama a ještě nemoct ani pořádně ven
.Já jsem v prvním těhu byla doma až od pátého měsíce, ven jsem mohla,jak jsem chtěla a měla jsem jedno takový období,který bylo šílený.Vlastně jsem celý den jen čekala na to,až se manžel večer vrátí z práce.
Chtělo by to nějak se zabavit.Já jsem začala docela dost vařit,i když to jinak není moje vášeň,četla jsem a přiznám se,taky jsem občas hrála hry na počítači
.
Nebo by sis mohla koupit nějaké velké puzzle Bobištěmu do pokojíčku a než doroste,tak mu je zatím složit…Nevím,možná je to blbost,ale zrovna mě to napadlo,já bych se tím na chvíli určo zabavila ![]()
Monika
MaK, dekuju za radu, to puzzle bych mohla vyzkouset, mrknu se tady v okoli po hrackarstvi
Tak čau,
přišla jsem od kadeřníka a dostala jsem pochvalu. Střihal mě nějaký pěkný hoch a byl hodně šikovný. Všechno mi vysvětlil a barvu nedoporučil. Tak mám nový sestřih. Řekla jsem mu rovnou, že chci prostě vypadat sexy. A jelikož nemám na liposukci, tak čekám od něj zázraky. Zasmál se a udělal co se dalo.
Lucci: jelikož mám takový bezmezný vztah k Šumavě, ráda bych Ti doporučila podzimní návštěvu. Je tam prostě úžasně. A také vím o jednom hotelu, který má bazén - Hotel SRNÍ v Srní( http://www.hotelysrni.cz/ ). Podívej se na jejich stránky.
STIKA: velice Tě chápu. Já jsem na žaludek pila mátový čaj, ale Tobě bych spíš poradila něco na nervy. Pro sklidnění. Ten žaludek asi bude špatný od toho. Já to mám taky. Obzvlášť, když jsem doma sama. Zatim se to snažím zajíst. Uvidim, jak to bude dál.
Pipino,tak šupšup vyfotit a do galerky!Jsme ženský zvědavý ![]()
Což mi připomíná,že jsme ještě neviděli zrzavou Kuli
(doufám,že to byla Kuli,kdo šel do zrzava
)
Monča