Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
1.9.06 10:34

Ahoj holky, tak clovek ma jeden den absenci a nemuze to vsechno docist…ja jsem vcera nejak pracovala, cekala navstevu tchana s tchyni tak probihal uklid, prevlikla jsem periny a upekla uzasne rezy…tak :wink:

Cara - zatim zadnou nemam, ale na vsechno je asi dost casu.
Pohyby - zatim nic necitim, ale snad to prijde, taky mam asi cas :wink: Zato pribiram hezky :twisted: , ale co se da delat, uz se nebudu vazit az v poradne
Barveni vlasu - barvim si normalne a dle potreby budu pokracovat…
Kazde rano si dam kavu s mlikem, stejne jsem mela nizky tlak a jedny kava snad nevadi…jinak piju a jim vsechno na co mam chut … :oops:
puzzle jsou pro ty co jsou doma dobry napad, ja uz jsem jedny slozila a uz visi v loznici :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
1.9.06 10:36

Pipino tak mě trápí naprosto stejné obavy jako tebe…aby se manželovi něco nestalo a my nezůstali sami :? :cry: . Strašně si za to nadávám, co mě to vůbec napadá…ale nemůžu si pomoct. Manžel navíc jezdí autem každý den a to hodně. Ale jsem ráda, že nejsem sama „divná“. I když…mě na tom nepřijde divnýho vůbec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
1.9.06 10:40

Obavy mam taky porad, po UZ 11.9. chci jet domu na Slovensko autobusem, manzel nema dovcu a ja tam chci chvilku byt s rodinou, tak by pak na vikend prijel taky, tak to zas budou nervy aby se mu neco nestalo…ach jo.
Musim jet domu a zjistit jestli je tam pro nas neco pouzitelne pro dite, deti tam je hodne/mam 4 sourozence a kazdy ma 1-2 deti/ tak snad vsechno neznicili.. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
1.9.06 10:42

v CaA mají skutečně docela hezké věci na těhule. A ta cena není ani tak vysoká. Je mi to ale tak nějak líto si to koupit, když to potom nevyužiju. Teď si ale říkám, že pokud nebudu chtít ke konci chodit v pyžamu, tak mi nic jiného nezbývá. Po sestře jsem zdědila JEDNY šaty. Vydržela v nich celé těhotenství. Jenže ona měla obě děti v létě, to je trochu výhoda. My, co to budeme mít na zimu, to máme horší. Já už se teď nevejdu do zimní bundy. A to bude pálka za nějaký kabát nebo něco teplého. Asi si koupim pončo a tady na venkově budou říkat: „Už tady zase procházela ta ošklivá tlustá indiánka“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.9.06 11:14

Lucci: Zkus se podivat na www.ckpressburg.cz a na www.atis.cz - treba se ti tam neco zalibi. A doporucuji (kdyz se ti neco zalibi) pak ve vyhledavaci vzdycky najit i nazev ten hotelu a porovnat si ceny, zda to ta cestovka nema levneji (nekdy to tak i byva protoze maji mnozstevni slevy). Treba se ti tam neco zalibi.
Jinak koukam, ze svatebku resis uplne stejne. Ja si predstavovala, ze pojedeme v rijnu na Maltu, ale v den oslav svobody jsem zjistila, ze jsem tehotna, takze Malta padla a jeli jsme na tyden ke tchyni do Prahy. Takze svatebka jako takova veskera zadna :-(
Tak si ji udelame pristi rok s miminkem :-) Jestli na to ovsem bude :-(

Mahony: JOjo, stejny mailiky :-) Mne rozesmala ta vecere vcera na oslavu 100 dni miminka, protoze jsem to rikala manzelovi a ten aha, tak dneska uz nikam nejdu. Tak uvidime :-))) JO ty chute.. ja bych porad sladke :-(
Jinak gratuluji ke koupi tehuoblecku :-)

Kavu teda nepiji ani normalne, ale meltu nebo capucko s mlikem si take davam kazdy den. A co se tyce alkoholu, je tedy fakt ze jednou za cas si dam 1dcl cerveneho vina, abych si zvysila ten sileny nizky tlak. Sama doktorka mi to i doporucila.

Dneska jsem si koupila Elastic-Q tak budu mazat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
1.9.06 11:33

Ahoj ahoj,zdravím při pátku :)
Právě jsme se vrátili z Hornbachu,o víkendu budeme tapetovat a vylepšovat koupelnu,tak jsme byli nakoupit vše potřebné.

Majdo,paráda,gratuluju ke skvělým výsledkům :D !

Pipi,já si teda taky neumím představit,co budu nosit v zimě 8O .Asi manželovu bundu na snowboard :lol: :lol:

Mahony,fakt jsi koupila v CaA??Já jsem byla na Černým Mostě před pár dny a z těch cen za džíny mi málem vypadly oči :o .Noo,dneska jedu do Letňan,tak to omrknu ještě tam.Taky chci kapsáčeee :)

Lucci,fakt jsi chodila k Dastychový??To je dobrý :lol: .Já se odtamtud chystám už delší dobu,ale chtěla jsem,aby mi někdo řekl,jo,to te dobrej doktor.Abych se prostě někam nepřihnala a neskočila z bláta do louže.Teď jsem konečně našla-v Horních Počernicích.Tak tam budu volat,snad mě vezme a bude skvělej,odborník,ochotnej,příjemnej a nádhernej :lol: :lol: :lol:

Pití,většinou piju vodu,ale když mám chuť třeba no Colu,tak si ji klíďo dám :wink: ,stejně tak jsem si na dovolený párkrát dopřála vinný střik.Kafe mi nedělá dobře,takže to jediný vynechávám.Jo a tvrdej alkohol,ten taky nee,ani kapku.

Pohyby,zatím nic a to se posledních pár dní večer opravdu pozoruju.Už chci taky pořádně akční miminko :)

Strach o manžela.Mám ohromný.Možná to mám o to horší,že tyhle moje šílený obavy se v prvním těhu naplnily a manžel měl 3 dny po svatbě dost ošklivou nehodu.Naštěstí to dopadlo dobře.
Ale od tý doby mám ještě větší strach,když jede na nějakou delší cestu,pže vím,jak málo stačí a všechno může být jinak.
Jenže nad tím se prostě nesmí pořád dokola přemýšlet,jinak bych fakt skončila v Bohnicích :roll:

Ještě mi prozraďte holky,jak děláte ty tlustý písmenka :?:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
1.9.06 11:57

MaK … v HP me ani nenapadlo hledat, ale snad budes spokojena. Ja volala jen na „parnik“ na CM a tak rekli, ze me nevezmou. Tak drzim palecky.

Jo tlusty pismenka, to je vec,vid??? :D Normalne to napisu do okynka s odpovedi, pak to co chci tlusty oznacim kurzorem a nahore nad okynkem kliknu na tlusty B . Do textu odpovedi se ti vlozi symboly malyho b v zavorkach. A hotovka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
1.9.06 11:58

Když napíšeš zprávu, tak si vyznač myší slovo, které chceš mít tlustě a zmačkni ten čtvereček s velkým B (je jako první). Zmačkni nejdřív náhled, aby ses přesvědčila jesli to vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
1.9.06 12:01

Tady to jde najednou rychle. Člověk si ani neuvědomí, že nejde o chat a že ty odpovědi se načítají trochu později :wink:
Tak SORRY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
1.9.06 12:02

Děkuji Lucci a Pipino :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
1.9.06 12:06

Ještě jsem vám zapomněla říct jednu „důležitou“ věc…včera jsem si také koupila konečně krém na strie a hádejte, ketrý to je.....jo jo Elasti Q. Pak si můžem porovnávat „výsledky“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.9.06 12:39

helik do Toptrendu jedu až v úterý, ale mám kapsáče z CA a už jsem v nich musela vyrazit. Teda napřed jsem ustřihla dobře 15cm z nohavic, jsem holt prcek a na ty se nějak moc nemyslí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
1.9.06 13:13

Ahoj holky a mrňouskové, tak jsem po specializovaném UTZ, odmítli jsem s úsměvem dběr plodovky, s menším úsměvem, nám na UTZ řekli, že mimi je v pořádku, ale na ultrazvuku nám chromozony nikdo nespočítá. Co jsem čekali v čekárně, udělali v tom soukromém prenatálním centru cca 4 odběry plodovky, jak na běžícím pásu. Ale ten dlouhý ultrazvuk našeho miminka byl krásný. Je dokonalé! Cítím úlevu, udělala jsem po dlouhé době co jsem udělat chtěla!
K přístupu rodičů k těhotenství: my jsem byli označeni za blázny, morgoše, sociálně nezralé.....třetí dítě malý byt.......Má sestra je o tři měsíce dál v těhotenství po IVF s problémy…jí se neustále všichni ptají a opečovávají, mě dávají úkoly a neberou ohled ani na břicho a na to, že by mi někdo řekl z rodičů, ať si odpočinu, že si vezme děti ven, to se nestalo ani jednou. Nelituji se jen si připadám nadpočet! Ale hlavně, že se Anička s Vítkem začínají těšit an mimi, včera čtyřruč hladili bříško a pusinkovali, brečím i teĎ.
Jinak si myslím, že na UTZ ve 20týdnu můžete vzít maminku i dítko, chystáme se s Vítkem, Anny snad někam odložíme, ona by špatně snášela to přítmí, možná by plakala a to by ji manžel musel vzít ven a neviděl by mimi…Jo chtěli nám říct, co to je, že to bylo dobře vidět, že by kluk?! Nechtěli jsme vědět co to je, ale asi ten kluk! Bude to celý Vítek, furt spí, sem tam se protáhne, nejvíc se mele při jízdě autem…
Upovídaná, ale spokojená Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.9.06 15:32

Ahojky!

To je, holky, stejně fajn, jak si tady člověk přečte, že jsme na tom všechny v něčem dost podobně… :)

Helik - no přesně, já si taky myslím, že všeho s mírou a je to v pohodě. S tím čajem, kafem a vínkem a pivkem. :D Kdyby to škodilo, tak na to člověk nebude mít chuť, myslím. Tý jo, ty už máš pořádný kopance, jů jů, ty se máš!

Jeje - bohemácký dupačky mě fakt rozesmály. Takže doma budeš nakonec mít malinkýho zelenobílýho klokánka… :D

Pipina - taky máme malý byt a přeměřujem, jakpak se vlezem a jestli si kromě postýlky budeme moci prostorově dovolit taky nějakou malou úzkou komodku na věci. :D A ten strach o manžela (jakož i Mahony, Mončo, Liliku ,…) - úplně přesný! Ten můj to naštěstí dost chápe. Tuhle nešel chudák běhat, protože venku to vypadalo na bouřku a já jsem si usmyslela, že do něj praští blesk…

Štika - no je to trochu psycho, když je člověk doma, jak říkáš. Ale hele, vážně, jak se vyjde ven, je to mnohem mnohem lepší. Člověk to rozptýlení fakt potřebuje a když si tady tak čtu příspěvky, co píše Helik, tak by to mohlo být to pravé rozptýlení… :) Akorát si člověk po té době doma připadá tak trochu jako mimozemšťan, když vyjde mezi lidi. :D

Mah - jůjů, no tak se vyfotíme, takjo. Já mám teda teďka zrovna období, kdy mi ty džíny přijdou nějaký krátký (to je moje klasické traumátko, mám dlouhý haksny, nejdou nikam složit a nejdou na ně koupit kalhoty :D - opačný problém, než psala Emajka - jenomže ty si je aspoň můžeš ustřihnout nebo založit, já si tam tak maximálně můžu přišít rukávy od starýho trika… :) ), takže si v nich připadám jako debil. Ale to nevadí. :) V tom C&A se teda asi taky zastavím, tvé kapsáče mě nalákaly… :D

Jooo a já jsem vlastně včera koupila první obleček pro mimíse! V H&M, proužkatý body a mrňavý ponožky se Snoopym. :)

Holky, mějte se všechny moc krásně, já si jdu v rámci zdravé výživy dát utopence, páč už mi tady při pomyšlení na něj kapou sliny na klávesnici. Tak abych nám nerozbila klávesnici, žejo…

Majda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
1.9.06 15:56

Mahony , gratulace k úspěšnému nákupu :wink: :P Já vyrážím zítra, tak mi drž palce. Jestli nic nekoupím, tak se asi zastřelím… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí