Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1209
1.9.06 16:05

Zuziko budu na tebe intenzivně myslet!!! :D . Však já jsem se taky včera ráno rozbrečela manželovi na ramena, že v těch jediných letních pláťákách, které mi jsou, nemůžu chodit až do prvního sněhu :roll: . Určitě budeš úspěšná :wink:

Nane miminko je určitě v pořádku!!! Nestrachuj se a těš se na něj. A z rodiny si nedělej těžkou hlavu, hlavně že se z miminka radujete doma s dětma a manželem :wink: .

Majdo zrovna jsem si dneska říkala, že mi z těch kalhot malilinko koukají kotníky 8O .Tak si holt nebudem nikde sedat a bude to v pohodě :lol:

Všem přeju krásný víkend…my jako obvykla nejsme doma, takže se ozvu v pondělí. Ale určitě vás dočtu už v neděli, to bych nevydržela :D

Mah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.9.06 19:35

Emajka: jojo, zelenobileho klokanka a jeste k tomu pry doobjednal bohemacky bryndak :-D

Tak Vam holky preji, abyste zitra na nakupech pokoupili co je treba.
Ja porad premyslim nad kalhotama JANA (davala jsem sem odkaz na ne), ale porad ne a ne se rozhoupat si je objednat pres ten internet.
Takze zatim porad chodim v jednejch a tech samejch kalhotach :-(

Jinak jak jste psali o strachu o manzele.
Prozivam to kazdy den. Manzel kazdy den jezdi po cele republice autem, nekdy se vraciva i v noci a tak docela trpim, zvlast kdyz clovek vidi v televizi tolik hlasenych nehod porad :-(

Jo, Mahony, tak manzel mne nakonec pozval na oslavu 100 dni miminka v nedeli na obed :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
1.9.06 20:07

Tak mě napadlo, že Zuzík spíš někomu vystřelí oko knoflíkem z tak tak dopnutých džínů!
Ještě k šátku, je to paráda, záda nebolí, když uděláš úvaz pořádně, já tahala Anny až do 12 kg, pak už ne, už jsem byl atěhu…u Vítak šátek neměla a můžu říct paráda s šátkem, svoboda pohybu a mimi spokojené…a hlavně bude to v létě, takže žádné velké oblékání. S kočárkem neporadím, líbí se mi všechny nové, ale já mám všechny kousky po mých dvou dětech schované, tedy celkem 4 kočárky, takže mám zákaz cokoliv kupovat, jen možná vozítko za kočár pro Anny. krásný večer, mám taky strach o muže rozváží dnes z oslavy z práce, takže bude unavený po celém týdnu, vystresovaný z dnešní kontroli na UTZ …
Nevím jak Vám, ale mě moje kulaté bříško už nejde ani stáhnout dovnitř, takže hladíme všichni…a modré věcičky taky nějaké máme koupené…krásný večer Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
1.9.06 20:10

Myslíte, že někdo z nás bude těhotný 3×100 dnů? Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
1.9.06 20:23

Ahojky,holky,
tak jsem se vrátila z nákupů.Kalhoty jsem si nekoupila,pže se mnou jela kamarádka,která slíbila,že mi půjčí svoje,abych je nemusela kupovat.Super,v pondělí je půjdu vyzkoušet.Tak jsem si koupila aspoň kalhotky a Kristýnce tílko,přece se domů nevrátím z prázdnou :lol:

Nane ,to víš,že mimi je určitě v pořádku :wink: .A z rodičů si nic nedělej,tvoje rodinka ti to určitě vynahradí :wink: .
A 3 děti je super počet,taky bych chtěla :)

Mahony ,jasně,vyfotíme pupky a uděláme hitparádu :lol: :lol:

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
2.9.06 14:16

Ahoj holky,

tak sjem hledala únor 2007 a propadl se proklatě nízko. Vy jste určitě někde na sluníčku. A děláte dobře. To já už jsem uvařila, uklidila a vyprala. Zrovna odpočívám. Celou noc jsem zase nespala, tak jsem jako přiblblá.
Jinak jsem se včera večer slíkala a zjistila jsem, že mám na břiše dvě otlačeniny od švu na kalhotách. Po bližším ohledání jsem jednu čáru identifikovala jako tu čáru na pupíku. Mám jí jenom od pupíku dolů. Jelikož jsem neskušená, tak ani nevím, jestli se bude dál prodlužovat.
Tak pa a až přijdete z posledního slunečného dne, tak napište, jak se máte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
2.9.06 17:40

ahoj holky, vsechny zdravim, a omlouvam se ze jsem nepodekovala za rady ohledne toho krvaceni… je to v poradku, v patek utz dopadl dobre a doktorka mi cosi predepsala, to co Majde… a taky gelove cipky, pry mam kvasinky nebo co…
a taky se musim pochlubit - mam krem na ty strie, taky ten… ten co Mahony… holky, ja uz zapominam nazvy… :(
tak se vsechny opatrujte, ja jdu na kontrolu 19.9. pokud muzu poprosit o doplneni do seznamku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
2.9.06 18:01

Ahoj holky,
jsem rada,ze jsme vsechny v poradku… :) Ja byla na KO v patek,vsechno ok,akorat mam asi nejaky skripnuty nerv nebo co a kdyz chvilku lezim na zadech nebo boku,nemuzu se pak prevalit,aniz by me silene nepichalo dole na zadech a vystreluje to do zadku. Zacala jsem chodit i cvicit,tak uvidim… :? Nevim,myslite,ze mi pomuze tehotensky pas?
Taky jsem se dnes koukala na baby vaky www.emitex.cz/vak a docela me zaujaly. Heliku - tos byla ty,co jsi psala,ze jsi neco takoveho dost uzila? Pani na netu ho prodava skoro nenoseny za 400,– ,tak jsem si ho u ni zamluvila… Budu vodit rano maliho do skolky,je to tak 10 minut cesty,tak abych porad nemusela drit kocar.
Jo a mamca se byla koukat na ty tehu vecicky primo v Toptrendu a byla tak unesena,ze nevedela,co mi ma driv koupit.Prej jsou to opravdu moooc hezky veci! A to je mamka dost moderni babicka… :D
Mejte se hezky Pajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
2.9.06 19:26

Ahojky holky, tak sme dneska s manzelem a mamou byli na houbach a jsem hrozne unavena. Nejdrive 2-hod maraton po lese, kde jsme dohromady nasbirali dva velke kyble a do tedka jsem to cistila. Fuj. No ale aspon budeme mit nejake houbicky zamrazene na zimu a jeste tedka neco malo na ochutnani. A clovek se aspon zabavi. TEdka mi manzel utekl na fotbal do hospudky, tak premyslim, co podniknu :)

MISA2: Ten kremek se jmenuje Elasti Q. Taky jej mam a mazu jak drak :-)

JO jak jste psali o tech demencich, tak se pripojuji take. Loupu brambory. slupky do kastrolku, oloupane primo do kose… kdyby se mi to stalo u jedne brambory, tak si reknu, ze se to stava, ale ja do toho kose hodila hned nekolik brambor !!! Dement ! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
2.9.06 20:45

Ahoj holky,

omlouvam se, ale fakt vas pres tyden nestiham, ale o vikendu se na vas uz moc tesim. Ted jsem se poradne posilnila :-) a jdu aspon rychle precist, co a kdo je tu novy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
3.9.06 01:19

Uf uf… uz jsem docetla, ale asi si to nebudu uz nechavat tyden, je toho strasne moc. :-)
Tak, nejdriv vam napisu o sobe :-) V pondeli jsem byla na UTZ. Bylo to v ramci takzvaneho integrovaneho screeningu (1.UTZ pred mesicem a odbery krve a ted v pondeli druhy UTZ a zase odbery), je v tom zahrnuty i triple test (v Americe je to quad test, jakoze quadruple, proste Amici musi mit dycky neco extra). ale je to vsechno mnohem presnejsi nez ten triple test. Myslim, ze je v tom zahrnuty i ten velky UTZ, co se dela ve 20. tydnu. No a ve ctvrtek mi uz volali vysledky, vsechno je negativni, takze nase miminko je taky zdrave. :-D Jo a vydrzela jsem a nenechali jsme si rict pohlavi :-)
Dalsi dobra zprava je, ze uz me nepali zaha, fakt to asi byl jen podrazdeny zaludek z cestovani. Taky uz mam pocit, ze citim pohyby, ale ne nejak pravidelne, je to spis nahoda a takove male musky :-)
Kocarky , tak ten nastesti neresim. Rozhodla jsem se, ze zadny kocar na zacatek nechci. Ze si poridim satek a az mimi bude sedet, tak budu mit sportak, co jsem dostala od kamaradky (Inglesina). Tady se stejne neda velice nikam chodit s kocarem, takze pokud by nefungoval satek, tak do obchodu a tak bejby proste vezmu v autosedacce. Takovy je muj plan, jsem zvedava, jestli to bude fungovat :-)
Strach o manzela nemam. On je totiz da se rict zkusebni pilot, takze bych se musela zblaznit, kdybych se o nej mela porad bat. Tak si to proste nepripoustim.
Tehukalhoty, tak ja uz se taky do zadnych puvodnich nevlezu. Tady je vyhoda, ze je porad teplo, takze nosim 3/4 plataky na snurku a joga kalhoty, ktere vypadaji docela dobre, ze se v nich da chodit i normalne, ale asi si brzo poridim aspon jedny vylozene tehu s takovym tim elastickym klinem.

Holky, jsem moc rada, ze jsme takovy vzorovy mesic :-) Blahopreju vsem k dobrym vysledkum. Jen tak dal. Taky jsem rada, ze pribyva fotek v galerce. Takze kdo jeste nedal, tak sup sup. :-)

Pipino , hlavne se nestresuj :-D Z potratu myslim uz strach mit nemusis, to uz nestihnes. Holky maji pravdu, mysli na miminko, stresovani mu skodi. Zkus mu radeji zpivat a vem ho ven na prochazku a mezi lidi. (To same plati pro Stiku !)
Zuziku , dik za fotku sveho milacka, nasi Spunky by se urcite libila. Tak co, koupilas?
Heliku , ty fakt umis satek usit? No jo, to asi neni tak slozite, hlavne pokud mas podle ceho, ale jak vyberes latku? Jak vidis serial o tehotenstvi v USA vlastne pisu, je to tu hodne jine. Ted momentalne mam starosti s pojistenim… :? Je docela mozne, ze vsechno budem muset zaplatit ze sveho. Anicka je moc hezka holcicka.
Nane , ty ses ptala, jak budeme mluvit na mimi. Tak to je jednoduche, ja cesky, Danny a zbytek sveta anglicky. Mimochodem hurikan jsme prezili, on to vlastne ani nebyl hurikan, jen takova vetsi bourka. Asi uz si zvykam :-D
Matesso , skoda, ze jsme nevyhlasili soutez o nejvetsi tehu demenci, myslim, ze bys zatim jednoznacne vedla. S tou kavou jsi me dostala :-D

Zdravim Karcu, Jahudku, Jeje, Lucci, Kuli, Pajku, Milu, Emajku a Mahony , holky, rada bych reagovala i na vas, ale to by me vsichni asi ukamenovali, ze pisu takove dlouhe prispevky :-) No nic, budu si na vas muset najit chvilku casteji :p

TP----NICK/věk-------------bydliště----------KO------(deti) 

28.1. - Lilik/28------------stredni Cechy–11.9.
31.1. - Hanna/32 ---------Kromeriz-------4.9.---(Hanicka 1,5)
1.2.- Helik------------------Praha------------6.9-------(Anicka)
2.2. - Ryta-----------------Kladno
2.2. - Kuli/33--------------Melnik---------14.9---(Lenka 3)
3.2. - Zanet/33 -----------Florida, USA -20.9.
3.2. - Zlata/29 ------------Praha 10 -------16.8.– (Kamilka 8,5)
4.2. - Mila/26 -------------Plzen-----------20.9--- (Dany 6 mes.)
5.2. - Majda/28-----------Kladno----------21.9.
5.2. - Nane2/31-----------Brno------------19.9----(Vitek 5,5, Anicka 1,5)
5.2. - Lenya---------------Brno------------7.9------(Lenka 4)
7.2. - Vittie/30------------Tisnov----------21.8.
9.2. - Verenika------------Plzen
9.2. - Pipina---------------Berounsko-------15.9.
10.2. - Marci76/30-------stredni Cechy—23.8.---.(Eliska 8, Sarka 6,5)
13.2. - Mahony/29-------Pardubice--------25.9.
13.2. - Stika/35-----------Praha-------------28.8.
13.2. - Jeje/25-------------Trebic-----------26.9
15.2. - Kacka2/30--------Prerov-----------5.9.
16.2. - Oren----------------Jikev------------18.9 ----(dvojcatka)
18.2. - Lucci/26-----------Praha------------4.9
18.2. - Lukaska/28--------C. Budejovice–5.9-----(Lukasek, 3,5)
20.2. - MaK---------------Praha------------11.9.----(Kristynka 2,5)
20.2. - Emajka------------Litovel-----------12.9
21.2. - Matessa/20--------u Sumperka-----5.9.
22.2. - Zoona/28----------------------------17.8
22.2. - Kubinka-----------Tabor-------------------(Vendulka skoro 3)
22.2. - Karca--------------Jesenice-----------------(Vasik skoro 4)
23.2. - Jahudka84/22-----Praha------------1.8.
23.2. - Pajka/33-----------zapadni Cechy–1.9---- (Danny, skoro 4)
27.2. - Dendulka/28------Severni Cechy -22.8.–(Stepan 8, Tomas 6)
27.2. - Ruza---------------Slany------------15.8.
28.2. - Zuzika/27---------Litomericko----22.8 ----(dvojcatka)
6.3. - Misa2/31 ----------Zlin--------------19.9.-----(dvojcatka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
3.9.06 08:39

pajka já užila šátek, mám pocit že je praktyčtější, dle mne z vaku mohou bolet záda a tak… Ještě se zeptám jaké mají v tom TopTrendu ceny? Na netu je letní kolekce, jen by mne zajímalo kolik koštují kalhoty… díky

pipina ta čára je od pupíku dolů a bude tmavší, po porodu mizí :lol: Je to tipické těhotendk

zanet doufám že pojištění vše uhradí, asi by to nebylo levné, hlavně porod :( Do tabulky pro tebe ještě mně 31 a Anička 3 Šátek není těžké ušít, já šít neumím - jen rovně, rozhodně si neušiji ani sukni, ale šátek jsem zvládla pro kámošku :) Látka 100% bavlna a žádné jasné barvy, dám fotku do galerky, uvidíš jaký mám já. Látku šmikneš na půl, zaobroubíš (přehneš) a nakonec spojíš v dlouhý šál. Konce je lepší zastřihnout šikmo, jelikož se to lépe váže. Slibuji Všem udělám nákres a vložím, jen nevím kdy :( Hlevně se toho nebojte, v africe nosí děti i v obyčejném ručníku........
Jde jen o to aby látka nepouštěla barvu, šátek je lepší než kočárek, třeba v tom že mimču je tam tepleji :D Do šátku oblékat méně než do kočárku! Já si dokonce koupím spešl triko na kojení a hodlám kojit za pochodu :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.9.06 09:52

Ahoj holciny, no vy jste toho napsaly :)
Pipino: ja taky v noci vubec nespim, asi je to tim, jak jsme lezaci, tak nemame zadnej vydej energie. Je to ale blby co? Akorat cucis do stropu a napadaji te ruzne myslenky. Vcera jsem koupila bobisteti prvni ponozticky, uz bych se tak vrhla na ty oblecky, sakra at uz je ta streda :cry: Taky stale resim jak mam lezet, nekdy mam tak tezkej brich, ze me to na boku uplne tahne dolu. Musim lezet na zadech, s pokrcenou nohou, ale to jak tu nekdo psal se nema, tak nevim. S cim mam ale problem je dychani, normalne nemuzu dejchat, funim jak ten jezek a vsechno me hned namaha. Vcera jsme delali asi desetiminutovou prochajdu a malem jsem to neudejchala. Premyslim, zese zeptam doktora, jestli by mi nepomohly nejake cviky, nebo tak neco. Uz fakt, nemuzu lezet, jinak se potom nehnu. :x
Heliku: Ty homeopatika zatim nezabiraj, ale verim ze se to podda, jim 3-4×denne 3 kulindy.

dneska jedeme slavit na Mnisek svarovi narozeniny, tak budu mit rozptyleni. Holky prazandy, nemate nektera zkusenosti s cvicenim v porodnim domu U capa? docela me to laka. Nebo jestli nektera nedelate z koralku sperky a nausnice. Dostala jsem od segry koralky, at se zabavim a nylonove vlakno ale nevim jak na to. Sla bych ne nejakej kurzik, ale po ty dobe doma mam uplne schyzu nekam jet, nebo jit sama. Minuly tyden me tady u nas obtezoval nejakej opilec pred kinem, kdyz jsem cekala na manzu az nakoupi, ze tam bylo dusno a od ty doby mam predstavu, ze vlezu do metra a nejakej rozbehlej manager me flakne kufrem do bricha, nebo tak neco. Bojim se jit do narvany tramvaje, metra a tak. Objevila sem tady homeopatku a pujdu tam, at mi da neco na psychiku. No hlavne potrebuju nejakou cinnost, nez tv, net a casaky, z toho uz mi hrabe a bolej me oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.9.06 09:53

mejte se krasne a lezandy, budte v klidu a nejak se zabavte, at nedopadnete jako ja

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
3.9.06 09:55

Nane , s tím knoflíkem jsi mě fakt pobavila. Docela to sedí :wink: :P
Ale náááááhodou… se musím pochlubit, protože naše včerejší výprava byla veleúspěšná. Byli jsme se podívat v CAčku, ale nic moc, kalhoty měli buď velké nebo malé :? Tak jsme vyrazili do Hostivaře a tam jsem si koupila super plátěné černé kalhoty s kapsami do pasu, ale bez toho pružného lemu, který většinou bývá, takže vypadají jako normální kalhoty. Strašně se mi líbily, takže mi to nerozmluvila ani cena (1640,–). Ale vím, že je pak užiju i po porodu, protože na bocích je to na knoflíky (a pak ještě ta vnitřní gumička), což se dá potom zrušit a dát na to nejužší a bude to. Ještě jsem si koupila těhu podrpsenku a kalhotky, takže prozatím jsem vybavena :wink: :P
Těhudemenci pozoruji taky, i když se mi zatím nepodařily kousky jako některým z vás :P Ale zjišťuji, že někdy fakt neumím mluvit. Jedno slovo říkám na třikrát, než to řeknu dobře (někdy správný výraz ani nenajdu :oops: ) a docela mě to deptá. Před porodem už asi zalezu někam do nory a radši nepromluvím :wink:

Tak to vypadá, že máme za sebou krásnou sobotu a před náma je hnusná neděle :wink: :P tak si to nějak alespoň zkrášlete doma, ať je hnusně jenom venku :wink: :P
Já jdu vařit a zkracovat kalhoty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital