Poradna duly
Jana Čurdová
Informace pro PRAŽANDY
kdo má zájem a hlavně vydrží, firma TopTrend (www.toptrend.cz) bude na výstavě Móda Praha v Holešovicích 13-15 září. Výstava NENÍ prodejní, ale paní je velice ochotná a pokud napíšete jakou máte velikost a o jaké oblečení máte zájem, veme to s sebou, mně bere kalhoty ![]()
stika to je mi líto že to tak prožíváš
tak víš co? necháme to na tebe, až se budeš cítit, tak se sejdem ![]()
JInak já taky piji vše ve vedrech jsem několikrát zašla na malé černé, mám pocit že cca 2dcl vína za den neškodí a nebo to malé pívko. Ráno bez černého čaje bych asi nepřežila
v minulém těhotenství, byla děsná vedra a já pila frapé každý den. Dokonce znám hodně kuřaček a žádná nemněla malé, nebo zaostalé dítě, tím nehájím kouření
jenom že i kuřačkám a feťačkám se rodí zdravé děti, takže černý čaj to neskazí ![]()
Držím ti palce na testech, dělají ti je v Krči? Máš Dr. tady? a jak ti je? Na to je asi brzo se ptát, může to zabrat v nejhorším případě až 3den ![]()
Helča
Čau Holky, tak jsem dneska spala celou noc HURÁ. Akorád už budu muset vyměnit letní povlečení za flanelové. Už je mi v nich zima.
LUCCI: s tou barvou je to tak, že nedoporučuje, protože nikdo neví, jak se vlasy zachovají. Mo je se sestra se barvila celou bobu a její nádherné dlouhé vlasy sou pořád stejné. Je to skutečně individuální. Včera jsem si chtěla koupit alespoň ten přeliv (nejlevnější v sáčku), nějak jsem se ale zarazila a radši jsem nic nekoupila. Jsem posera.
Chtěla jsem se zeptat, jak jsi na tom s tou svatební cestou? Máš nějaké konkrétní požadavky, nebo si chcete v hotýlku jenom užívat. ![]()
Včera jsem sice přez své přesvědčení jukla do výlohy na kočáry a vybavení pro miminka. Sice jsem si říkala, že jsem perverzní, ale nějak mi to nedalo. Jelikož máme malý byt, tak už se ďívám po přebalovacích pultech bez pultu. Ani nevím, jak to nazvat. Po prostudování celého našeho bytu. Jsme dospěli k názoru, že musíme vyhodit televizi, protože se sem jinak nevejdeme.
Teď se musím smát, protože manžel vzteky vypnul televizi, když šla reklama na orbitrek a tancuje tady po kuchyni a předvádí jak tam ty slepice uvádí reklamu na hubnutí.
Tak já jdu převlíkat to povlečení.
Diky za podporu Heliku, poslala jsem ti jednu soukromou zpravu ohledne tech homeopatik. Ja jsem nekurak, abstinent, to je ok, jen me desi ten vek. ![]()
Vcera jsem asi citila prvni pohyby, bylo to takove ducnuti v podbrisku a je to teda hlavne vecer. ![]()
stika hele nevím kolik ti je, ale já chodila na cvíčo s maminou 36let a byla z nás nejhezcí a v pohodě
Já budu rodit v 31, ale chvilinku na to mám hned 32. Ale jak se tady na to narazilo, jak se počítají tt, tak je to vlastně tak že mi už teď je 32 ![]()
Pipi … pozadavky na svatebku ani moc nemam. Predstavuju si hotel s bazenem, na pokoji socialku (nejlip s vanou) nejspis polopenzi, a aby tam bylo nejaky vyziti (bowling, kulecnik, prochazky, akvapark, hrady, skazen, zahrady, vecerni posezeni s hudbou a tancem), proste neco takovyho. Ne samozrejme vsechno co tu pisu, ale tak nejak. Puvodne jsme chteli jet nekam k mori all inclusive do hotelu s bazenem, ale to asi vyjde moc draho. V Cr predpokladam bude levneji.
Diky heliku, je mi 35 a jsem z vas nejstarsi a prvorodicka. cekala jsem dlouho na toho praveho a stalo to za to ![]()
Kdybych necetla ty blby clanky o tom zvysenem riziku down s. po 35 tak to je ok, vzdycky si prectu co nemam a potom vysiluju. Jeste ty my komplikace v pocatcich a je vymalovano.
Holky lezacky jak se citite psychicky, jsem jenom ja takova posera?
stika hele už jsem tady kdysi psala jaké jsem mněla problémy s Aničkou ve skratce:
do 6tt nevěděli že jsem těhu, nabrala jsem už 4kg a mněla děsné bolesti, pak že je to mimoděložní a nakonec potrat......... Úplně na konec jsem byla těhu
a pak přišly ta zk… testy a mně vyšlo 9z 10 na ročtěp!! Následovala amnio a UTZ, nakonec ti řeknou nic není 100%, ale já třeba tu amnio podepsala jenom proto že primář genetiky mluvil o otevřené lebce......... Po zralém uvážení jsem došla k távěru že stejně moc nepoznají. Třeba Daun není vidět, takže je to zcela relativní. Nechci se vnucovat., ale mám pocit že by ti naopak rozptýlení u kávy přišlo vhod
A matky co mají děti později jsou lepší
![]()
Tak jsem se hrnula vyměnit povlečení a zjistila jsem, že manžel s nebývalou ochotou už zastlal. Tak jsem alespoň uklidila.
Stika: neměj strach, já jsem taky posera. Je to skutečně tim, že jsme pořad doma a nemáme nic niného na práci, než že o sobě a mimi přemýšlíme. Jsme vystresované informacema od lékařů a pořád to vnitřně řešíme. Předpokládám, že taky o každém prdu přemýšlíš jako o možném příznaku potratu a pak jsi hodně překvapená, jak je Ti hezky, když vyjde ven. Mám strach, že nás to bude provázet až do konce. Úplně s Tebou cítím. Ani bych neměla oprakovat větu, kterou vesnášim: Buď v klidu a nestresuj se. JENOM BY MĚ ZAJÍMALO, JAK TO MÁME UDĚLAT!!!!
Včera jsem se taky muse smát nad svou blbostí. Vzala jsem si na gauč talíř s tyčinkama a přikrývala jsem se dekou. Samozřejmě rukou, v které jsem měla ten talíř. Výsledek byl ten, že mi všechny ty tyčinky se všema drobkama přistály v gauči a prostě všude. Když jsem to uklidila s nadávkama, jak jsem blbá, tak jsem si opět sedala a chtěla jsem se přikrýt. No a jak jinak jsem se přikrývala opět tou rukou, kde jsem měla ty tyčinky. Všechno jsem opět rozsypala. Tlemila jsem se jako blázen, že jsem nebyla schopná ani to uklidit.
Tak čau těhule
Pipino, to je sranda. My jsme zase vcera resili mirnou hadklu. Manza rika, ze je desny spat se mnou v posteli, ze si pripada jako kdyby tam mel jezka zkrizeneho s pucmelounem,jak funim.
Nemuzu za to ze se mi blbe dejcha.
Bricho mam jako pucmeloun a sotva se otocim. Rekla jsem mu, ze za chvili k tomu jezkovi pribude i placici bobiste a at si zvyka.
Holciny, vypada to, ze jsem vcera citila prvni pohyby, neco me ducalo do bricha ze vnitr a neby to prd ![]()
Jinak muj poklad prisel s tim, ze si koupi sneznice a pojede na freeride vikend, ze vyleze hlubokym snehem na skalu a potom pojede dolu. Bude to na ledovci s kamosem a uz trenuje aby mel fyzicku, je zkratka sportak ![]()
Ja na netu hledam kocarky a on sneznice a lopatku na snih ![]()
STIKA: tys mě rozesmála. Až manžel přiběhne z raního rozběhu, tak mu toho pučmelouna ocituji. Jinak Ti teda řeknu, že já jsem teď tak posraná, že bych určitě manžela nepustila na tak riskantní výlet. Jedna z věcí, která mě mimo jiné děsí je, že se dítě narodí bez táty. Já ho už nepouštím samotného ani na větší dálky v autě. Raději jezdim s nim a uklidňuju se, že když se nabouráme, tak alespoň nezůsteneme s miminem sami. Včera jsem byla donucena jet do Prahy nakoupit a uklidnila jsem se tím před nájezdem na dálnici. Musela jsem tomu až smát. Dvacítka na tachometru a smrt v očích. Když to teď po sobě čtu, tak si připadám fakt jako debil.
stika já v minulém těhotenství chrápala
tak nevím třeba to ještě příjde ![]()
Poslala jsem ti nějaké soukromé zprávy
Ahoj holky,
musím se pochlubit, že i já mám konečně těhu kalhoty
. Včera jsem slavila nebývalý úspěch a koupila dokonce dvoje
. Jedny super kapsáče v CaA za pouhých 658,–Kč (a jsou vážně úžasný, už je mám dneska na sobě) a jedny džíny. ( Majdo asi ty samé co máš ty, takže nezapomeň na to foto
). Dokonce jsem koupila i jedno těhu triko, takže maximální spokojenost. Konečně mám v čem chodit
.
Heliku ještě k těm kočárkům, Jané má sice jen asi 8 kg, ale to je váha pouze podvozku. S korbičkou je to kolem 13 kg, ale i tak je to paráda.
Majdo super super super, velice úspěšný den
Štiko, Pipino co takhle sebrat manželi a vyrazit někam na romantický víkend, přes týden můžete na pokec s kamarádkou, atd atd…prostě se zabavit něčím úplně jiným a odreagovat se.
Luci stíháš toho teď opravdu hodně
. Tak ať všechno dopadne tak jak má a vše stihnete
. S hotýlkem bohužel neporadím, nikdy jsme v ničem podobném nebyla
…ale taky by se mi to líbilo ![]()
Jeje tak nám chodí i z rodiny naprosto stejné maily. Taky jsme měli včerA 100 dní. A dneska mě pobavili, tím jak se nám s roustoucím bříškem bude zvětšovat chuť k jídlu
. U mně to už snad ani není možné.
A já se přiznávám, že bez kotle černého čaje ráno nenastartuju, kávu (slabou a s mlékem) piju minimálně obden, manželovi občas ucucnu pivo a čas od času mu upíjím i vínko. Zrovna včera si otevřel Cabernet Savignon (dokonce cabinet
) a to jsem se neudržela
. Jediné čemu se opravdu vyhýbám je tvrdý alkohol a cigarety. To bych do pusy nevzala.