Poradna duly
Jana Čurdová
já se picnu. Já mám tchýni a švagrovou z Újezda, obe si nechaly Dr. tady na Hájích
Jinak já mám vždy problém dočíst co se tu píše, ale koukám že oproti ostatním jsme břídilové ![]()
Ahoj holky,
mám po kontrole u svého dr. Vše je v pořádku, přibírám podle grafu, Neználek taky roste podle grafu…jsme prostě ukázkoví
.
Dneska jsme poslouchali Neználkovo srdíčko takovým prehistorickým strojkem, co vypadal tak trochu jako holicí strojek
. Slyšela jsem pouze stádo splašených koní, ale dr říkal, že je to tak v pořádku
. Utz to sice není, ale aspoň vím, že si tam mládě lebedí.
Pro Žanetku do seznámku - utz ve 20.týdnu 25.9. a další kontrola 27.9.
heliku můj doktor taky trošku zaspal dobu, nemá ani počítač, napož pak ultrazvuk
. Ale dnes se vytasil s tím naslouchadlem ![]()
MaK my budem určitě kupovat urbanridera čtyřkolku. Máme v domě mezi vstupní halou a výtahem nájezdovou rampou, která není pro trojkolky upravená.
Míšo já bych určitě radši zavolala doktorovi a domluvila se s ním, zvlášť když jsi po redukci
. Za telefon nic nedáš a budeš klidnější ![]()
Lineu negru taky nemám…aspoň zatím.
Mahony
Mahony ta moje má sice vybavení, ale pochybuji že dělá ten novej bio screning s porovnáním s UTZ.
To naslouchátko je náhodou prima
já to moc ráda poslouchám, ale PA mají ještě starčí, takovej trychtýř a ty nic neskyšíš. Dá si to na ucho a tobě na břicho........
Mutsy bych brala, ale nikdo to nezacáluje ![]()
Jen pro informaci, na trojkolky není třeba speciálně upravené nájezdy, rozdíl je v tom že trojkolka se táhne a čtyřkolka tlačí(taky se může táhnout
) Na jezdicí schody není třeba držet kočár na předních kolech, v pohodě dejte všechny 4 na schody. To si ještě zopáknem po porodu ![]()
Helik,fakt??Tak to je náhodička
![]()
Mah,teda vy jste super tabulkoví!Paráda
.Tak moje dr. sice má počítač,ale žádný takovýhle super naslouchadlo
![]()
My máme nájezdy před v chodem do domu,myslíš,že se po ní s trojkolkou nevyjede?No,asi ne ![]()
Díky,Heliku
.Jenže já si teda neumim představit,že bych kočárek po tom nájezdu táhla.Ten Kristýnky byl těžký jako kráva,to je sice fakt,ale na některých nájezdech jsem s ním měla potíže,i když měl kolečka 4.Zvlášť v zimě,když ty schody byly mokré a klouzalo to
.No,uvidíme…
ahoj holky,
dneska vás nějak nestíhám, mám v práci moc práce ![]()
našla jsem na idnesu, že porodnice v Olomouci, dělá vyšetření na vrozené vady a výsledky jsou do druhého dne, tak se musím zeptat doktora, jestli mě tam pošle
od zítřka začínám chodit v těhu kalhotách, v normálních už to fakt nejde
čára na břichu se mi už dělá
MaK to je tím že jsi mněla nějakej ten kombinační s taškou že? Ten vážil okolo 18kg. ale trojkolky mají 8-14kg a to je poznat
Taky to je důvod proč škemrám o Jané, ten váží těch 8kg a s tím to není problém, dokonce není problém chytit ho do rukou a vynést do schodů, kámoška ho mněla a spokojenost velká
Heliku,tak ten jsem přesně měla
.Taky to je důvod,proč jsem si vyškemrala Mutsy ![]()
MaK Tak můj ekonom mi nedá peníze
Budeš ho kupovat v Babyparku? a kolik vlastně váží?
Ahoj Heliku, tak sem si koupila ty homeopatika mam prvni tri kulindy za sebou. Mam k tomu letak, homeopATIKA V PORODNICTVI A PODLE NEJ BY SE SPIS HODILA TA , sakra zmackla jsem caps lock, ta Ignatia amara, ta je hlavne na ty pachy. Nesnesu kuchyni a pokladuv parfem a pritom ma takovy drahy Kenzo. Taky mi radili Sedatif PC nejaky prasky, ale rekla jsem, ze to musim s tebou prokonzultovat ![]()
Nevim, jestli je to po tech pililich ale jsem desne unavena a ted jsem dve hodiny spala. Uz vidim jak vnoci zase cumim do stropu ![]()
nevolnosti zatim nepolevili, sotva jsem po probuzeni hybla hlavou uz jsem krkla a slintla.
Verim ale ze bude lip
stika žádný prášky bych já nebrala, já mám s homeopatií dobré zkušenosti. Hele nevím jak ti je, ale dám ti příklad jak se užívá: je mi zle, teplota, rýma, hlava… beru nejdřív po 1hodině, pak natahuji a natahuji, dle mého pocitu…
Takže tak nějak to ber
Doporučuji dát si na noc a pak hned ráno ![]()
Dle té brožury si už můžeš něco sama dát, ale tahle se jim moc nepovedla
Až si budeš zas něco kupovat (homeo) tak si vem tu druhou brožuru, tam je to SUPER. Pokud je tam třeba CHINA na střeva, tak víš že když se v těhotenství nadýmáš, bereš CHINU ![]()
Štiko,určitě bude líp,uvidíš ![]()
Heliku,ta cena je teda krutá,to je fakt.
A k té váze,Mutsy nepatří k těm úplně nejlehčím-10,5kg váží podvozek a 4,5 sportovní sedačka.Je to stejné u trojkolky i čtyřkolky.Trojkolka má vlastně taky 4 kolečka,akorát jsou u sebe.
V babyparku ho kupovat nebudu,spíš ho budu objednávat přes net,vyjde to o něco levněji,ale ještě vůbec nevím,odkud,tak zmáknutý to ještě nemám ![]()
Mak tak to půjdu do toho Driver Dona ? Ten má 12kg a je ošklivej
![]()
Já totiž chci jezdit na bruslích, takže mám problém, mám pocit že by se hodila brzda
takže asi X-lander.........
Já se picnu, chci hezký a levný a ke všemu jetý