Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
31.8.06 14:11

:lol: :lol: :lol: já se picnu. Já mám tchýni a švagrovou z Újezda, obe si nechaly Dr. tady na Hájích

Jinak já mám vždy problém dočíst co se tu píše, ale koukám že oproti ostatním jsme břídilové :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
31.8.06 14:20

Ahoj holky,

mám po kontrole u svého dr. Vše je v pořádku, přibírám podle grafu, Neználek taky roste podle grafu…jsme prostě ukázkoví :wink: .
Dneska jsme poslouchali Neználkovo srdíčko takovým prehistorickým strojkem, co vypadal tak trochu jako holicí strojek :D . Slyšela jsem pouze stádo splašených koní, ale dr říkal, že je to tak v pořádku 8O . Utz to sice není, ale aspoň vím, že si tam mládě lebedí.

Pro Žanetku do seznámku - utz ve 20.týdnu 25.9. a další kontrola 27.9.

heliku můj doktor taky trošku zaspal dobu, nemá ani počítač, napož pak ultrazvuk :? . Ale dnes se vytasil s tím naslouchadlem :D

MaK my budem určitě kupovat urbanridera čtyřkolku. Máme v domě mezi vstupní halou a výtahem nájezdovou rampou, která není pro trojkolky upravená.

Míšo já bych určitě radši zavolala doktorovi a domluvila se s ním, zvlášť když jsi po redukci :! . Za telefon nic nedáš a budeš klidnější :wink:

Lineu negru taky nemám…aspoň zatím.

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.8.06 14:28

Mahony ta moje má sice vybavení, ale pochybuji že dělá ten novej bio screning s porovnáním s UTZ.
To naslouchátko je náhodou prima :) já to moc ráda poslouchám, ale PA mají ještě starčí, takovej trychtýř a ty nic neskyšíš. Dá si to na ucho a tobě na břicho........

Mutsy bych brala, ale nikdo to nezacáluje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.8.06 14:55

Jen pro informaci, na trojkolky není třeba speciálně upravené nájezdy, rozdíl je v tom že trojkolka se táhne a čtyřkolka tlačí(taky se může táhnout :D ) Na jezdicí schody není třeba držet kočár na předních kolech, v pohodě dejte všechny 4 na schody. To si ještě zopáknem po porodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
31.8.06 14:56

Helik,fakt??Tak to je náhodička :lol: :lol:

Mah,teda vy jste super tabulkoví!Paráda :lol: .Tak moje dr. sice má počítač,ale žádný takovýhle super naslouchadlo :lol: :?
My máme nájezdy před v chodem do domu,myslíš,že se po ní s trojkolkou nevyjede?No,asi ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
31.8.06 14:59

Díky,Heliku :lol: .Jenže já si teda neumim představit,že bych kočárek po tom nájezdu táhla.Ten Kristýnky byl těžký jako kráva,to je sice fakt,ale na některých nájezdech jsem s ním měla potíže,i když měl kolečka 4.Zvlášť v zimě,když ty schody byly mokré a klouzalo to 8O .No,uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
31.8.06 15:04

ahoj holky,
dneska vás nějak nestíhám, mám v práci moc práce :lol:

našla jsem na idnesu, že porodnice v Olomouci, dělá vyšetření na vrozené vady a výsledky jsou do druhého dne, tak se musím zeptat doktora, jestli mě tam pošle

od zítřka začínám chodit v těhu kalhotách, v normálních už to fakt nejde

čára na břichu se mi už dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.8.06 15:14

MaK to je tím že jsi mněla nějakej ten kombinační s taškou že? Ten vážil okolo 18kg. ale trojkolky mají 8-14kg a to je poznat :P Taky to je důvod proč škemrám o Jané, ten váží těch 8kg a s tím to není problém, dokonce není problém chytit ho do rukou a vynést do schodů, kámoška ho mněla a spokojenost velká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.8.06 15:17

emajka já myslela že do TopTrendu jdeš až po víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
31.8.06 15:23

Heliku,tak ten jsem přesně měla :lol: .Taky to je důvod,proč jsem si vyškemrala Mutsy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.8.06 15:34

MaK Tak můj ekonom mi nedá peníze :? :) Budeš ho kupovat v Babyparku? a kolik vlastně váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.8.06 16:14

Ahoj Heliku, tak sem si koupila ty homeopatika mam prvni tri kulindy za sebou. Mam k tomu letak, homeopATIKA V PORODNICTVI A PODLE NEJ BY SE SPIS HODILA TA , sakra zmackla jsem caps lock, ta Ignatia amara, ta je hlavne na ty pachy. Nesnesu kuchyni a pokladuv parfem a pritom ma takovy drahy Kenzo. Taky mi radili Sedatif PC nejaky prasky, ale rekla jsem, ze to musim s tebou prokonzultovat :P
Nevim, jestli je to po tech pililich ale jsem desne unavena a ted jsem dve hodiny spala. Uz vidim jak vnoci zase cumim do stropu :(

nevolnosti zatim nepolevili, sotva jsem po probuzeni hybla hlavou uz jsem krkla a slintla.
Verim ale ze bude lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.8.06 16:23

stika žádný prášky bych já nebrala, já mám s homeopatií dobré zkušenosti. Hele nevím jak ti je, ale dám ti příklad jak se užívá: je mi zle, teplota, rýma, hlava… beru nejdřív po 1hodině, pak natahuji a natahuji, dle mého pocitu…
Takže tak nějak to ber :D Doporučuji dát si na noc a pak hned ráno :wink:
Dle té brožury si už můžeš něco sama dát, ale tahle se jim moc nepovedla :twisted: Až si budeš zas něco kupovat (homeo) tak si vem tu druhou brožuru, tam je to SUPER. Pokud je tam třeba CHINA na střeva, tak víš že když se v těhotenství nadýmáš, bereš CHINU :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
31.8.06 16:32

Štiko,určitě bude líp,uvidíš :wink:

Heliku,ta cena je teda krutá,to je fakt.
A k té váze,Mutsy nepatří k těm úplně nejlehčím-10,5kg váží podvozek a 4,5 sportovní sedačka.Je to stejné u trojkolky i čtyřkolky.Trojkolka má vlastně taky 4 kolečka,akorát jsou u sebe.
V babyparku ho kupovat nebudu,spíš ho budu objednávat přes net,vyjde to o něco levněji,ale ještě vůbec nevím,odkud,tak zmáknutý to ještě nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.8.06 16:48

Mak tak to půjdu do toho Driver Dona ? Ten má 12kg a je ošklivej :evil: :lol:
Já totiž chci jezdit na bruslích, takže mám problém, mám pocit že by se hodila brzda :cry: takže asi X-lander.........
Já se picnu, chci hezký a levný a ke všemu jetý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital