Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
31.8.06 11:31

Myslíš jak pošleš foto?
Klikneš na Nová fotogalerie,nahoře zvolíš Upload obrázku,objeví se tabulka,tam vyplníš,do které galerie má ta fotka přijít,potom Procházet-vybereš fotku,kterou chceš poslat,do ostatních rámečků napíšeš popisky k fotce a nakonec dáš Uploadnout obrázek a je to :wink:

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
31.8.06 11:31

Pajka: Takze asi to tak bude ze spicate brisko je kluk a kulate holka. No uvidime :-) Ja uz mam nahore 4kg a kdo vi, kam to jeste pujde :-)

Mahony: dekuji :-)

MaK: Je dobre, ze je ti lepe.
Jinak tady nekdo moc pekne popisoval delohu jako balon. Je to moc dobre vysvetelene a konecne taky clovek vi, od ceho to je :-) A co teprve az cvrcek jeste vic povyroste a bude se vice hemžit :-)
Jinak těhulkalhoty uz asi druhym tydnem. Je mi v nich lepe. Prec jen v praci se tisnit v rozeplych kalhotech se mi uz nechce. A doma mam takove nic moc tehukalhoty, na ktere se chyta kazde smitko ale je mi v nich dobre.

Lenya: Jojo, v betynce je to moc dobre vysvetlene. Doporucuji si to precist :-)

Helik: tmavou caru na pupiku take teda nemam. Priznam se ze ani nevim jakou myslite. Jo a gratuluji ke zdarnemu dokonceni prvni polovicky :-)

Lucci, po hotelu se ti muzu podivat. Od ceho clovek dela v cestovce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.8.06 11:33

Lucci s hlavou je to složitější, ono vůbec homeopatika se indikůjídle příznaků, ale mne také třeštila několikrát hlava a bolela krční páteř a pomohla BELLADONNA 15CH, ta je dobrá i na vysokou teplotu a rýmu ( chřipku)

MaK výstava je v Holešovicích je to Móda Praha, vstup 80,– ale dle toho co mi píše paní z TopTrendu není prodejní, ale ona chce jen vědět co asi a jakou mám velikost, že mi přiveze :D Tak jim taky napiš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
31.8.06 11:33

pokud jsem to dobře pochopila, tak je to v hlavním menu:

FotoAlbum > Veřejná alba > Únor 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
31.8.06 11:41

Pipina: JO to je, ale nesmis, kdyz davas tu fotky lezt do toho naseho alba, ale davat to jakoby z hlavniho menu tech vsech alb (tim upload obrazku), kde teprva az tu fotku priradis do toho alba diskuze Unor 2007.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
31.8.06 11:44

To už jsem taky zjistila, ale dík. Člověk se nemá stydět za to, že je blbej (těhotnej) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
31.8.06 12:23

ahoj holky, vsechny zdravim…
mam dotaz - v noci jsem trochu spinila - je to normalni? ale nebyla to jasna krev!
Pajko, taky mame plno chlupu ze psa, doufam ze deti nebudou alergicke!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.8.06 12:31

Míšo úplně normální to není, ale dle mne jde o zabarvený hlen. Je to tak že když půjdeš k l doktorovi ve fázi špinění, nechají te v nemocnici a nakonec pustí s tím že to praskla jakási žilka. Je to teď vše prokrvené. Nemněla jsi včera vyšetření? nobo milování? Znám několik případů a nikdy to nic nebylo a všechny říkaly, zbytečné ležení v nemocnici.
Něco jinného je u krvácení samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
31.8.06 12:31

taky jsem špinila a ležela jsem s tím vždy týden v nemocnici. Kdyby se mi to stalo určitě bych jela minimálně na ultrazvuk, aby se jukli, jestli se něco neděje. Lékařka mi vždy říká. pokud budete špinit hned přijeďte. Bereš nějaké léky (dufhaston, utrogestan, atd)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.8.06 12:33

Tak já jdu koupit s Andulkou přezuvky do školky, v pondělí jde a už se obě těšíme :D Já na Vás budu mít celá dopoledne :P
Zatm pa a jdeme na lov :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.8.06 12:42

Tak Míšo a teď máš dva úplně odlišné názory :?

Holky nechci Vám nic říkat, aly vy tady neustále o těch UTZ a jak často, a že nejlepší pořád. Nechci Vám nic říkat, ale ty mimískové tam většinou tak moc skáčou jelikož jim to není zrovna příjemný a tyky se zahřívá plodovka - tedy jená se především o začátek těhotenství. Jen jsem se chtěla zmínit..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
31.8.06 12:44

Míšo,já jsem s Kristýnkou malinko špinila jednou a dr. mi řekla,že se to může stávat i v době,kdy bych normálně měla mít ms.Když jsem to počítala,tak to tak opravdu vycházelo.V nemocnici jsem s tím neležela ani se to neopakovalo.
S tím prokrvením je to přesně tak jak píše Helik,ale já bych asi pro klid duše k dr. zašla.Jestli to bylo opravdu hodně slabé,tak bych jí spíš zavolala,abych si mohla říct,že jsem nic nezanedbala :wink:

Helik-tak úspěšný lov a vyberte nějaké parádní :wink:

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
31.8.06 12:51

Helik-Jo,v tom s tebou souhlasím.

Jak říkám,já bych asi volala a nejspíš by se to obešlo i bez UZV,páč moje dr. ho nemá :lol: ,takže by mě na něj poslala až v případě,že by se jí opravdu něco nezdálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
31.8.06 13:59

MaK Kde přesně bydlíš?
Docela mne udivuje že jsou ještě gyn. bez UTZ, ta moje ho má, ale já UTZ odmítám, nechám ji kouknout se poprvé a pak tůdle nůdle :D Ona má stejně jen nějakej starej a mrňavej.
V minulém těhotenství jsem mněla komplikace a po několikáté návštěvě jsem jí řekla že už ho nechci a ona jo v pořádku a byl klid :lol: Pro mne je to stejně hvězdná soustava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
31.8.06 14:07

Helik,já bydlím v Praze-na Černém Mostě,ale dr. mám v Újezdě nad Lesy-je to úplný kraj Prahy-odtamtud jsem původně.No,v nejbližší době se chystám na změnu dr.,ne teda proto,že nemá uzv,ale mám k ní pár výhrad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí