Poradna duly
Jana Čurdová
matessa Móóóc pěkný ,ale ta cena taky.Já jsem doufala ,že seženu něco tak do 10000.-.Zrovna tenhle typ asi v bazarech moc vidět nebude a samotnou by mě zajímalo kolik může stát jetej.
zuzika Kámoška má pro dvojčata Hoco twin spacer jezdí s ním od miminek ,teď mají 6měs a je s ním moc spokojená.
JInak díky za tipy.Ještě Lilik k těm hluboký já jsem už tady psala a myslím ,že pro unorňátka nemusí být -ale samozdřejmě můžou- ,protožeza 3měsíce je květen a ten bývá někdy už horký a myslim ,ze ve sporťáku se dá udělat luftík.Já měla malou v červnu v hlubokým a přes prázdniny jsem mohla ven jen ráno anebo až k večeru.V kočáře bylo horko a měla jsem strach z přehřátí.
Pipina já barvím, minulé těhotenství bez problému, dokonce jsem mněla vlasy méně mastné, ale teď barva nedrží ![]()
matessa To moc pěkný jsem myslela k tomu Jane nomad ten druhý má ovšem příznačný název první co mě při pohledu na něj napadlo bylo „ufo“.
helik Az budu s tou kamoskou mluvit,tak si ji na to zeptam,jo? Ja ale nevim,kdy se dostanu do Spk. No,zkusim ji napsat, i kdyz nevim,jak mi to po telefonu vysvetli. Ja jsem tam totiz za ni byla a ona mi ty obleceni ukazovala. Vetsinou to byly takovy ty tuniky,co se ted nosi,ale to jeste byly vedra. Meli tam ale nadherny kalhoty-bokovy. I na zimu-manzestraky. Vsak uvidis ![]()
lenya
Me zas napadla koleckova zidle
![]()
Matessa díky
já jdu toho 13 na tu výstavu, paní mi odpověděla na mejl a mám na ni i telefon, dokonce chtěla vědět co asi budu chtít a velikost, že to veme ![]()
Ahoj holky,
Matesso,ja jsem ty Jane videla „nazivo“,ale moc se mi nezda ta latka. Kdyz jsem si ho vybrala na netu,silene se mi libil,ale ve skutecnosti me udivilo,jak je ta latka slaba…
Treba je specialni,ale ja byla zvykla na poradnou - pevnou. Taky mi prislo,ze se musi sisovat… Ale na kocarkach myslim o nich byla diskuse. Jo a kdyz jsme byli v Praze,tak jsem ho „potkala“ a pripadlo mi,ze se to predni otocny kolecko vyklalo… Je asi lepsi udelat si seznamek favoritu a pak je skouknout. Ja se asi vydam do Nemecka,mam to za humny a jsou tam fakt lepsi ceny a nabidky.
V patek jdu na kontrolu a vyptam se tam na ty tripple testy a ty UTZ sijovyho projasneni… Jsem tehotna podruhy a vubec nevim,co se mnou poprve delali.
Jen aby mi nevynadal,ze jsem z toho netu nejaka chytra…
![]()
Mejte se hezky
Pajka
helik fotka malé v šátku je moc pěkná, vůbec netuším jaké jsou druhy šátků, ale kámoška mi teď říkala, že v Pomadu dělají kurzy jak je vázat, tak se tam snad dovím víc. Rozhodně nechci žádnej přehnaně drahej
mám to do Toptrendu v Šumperku kousek, tak se tam chci v úterý jet podívat (doufám že mi z výplaty něco zbyde
)
emajka na ten kurz jdi a až budeš znát úvazy, řeknu ti kterej použít a jak. Ještě jsem neslyšela že by tento úvaz používali na ležáka, ale maminy tady si to předávají
Jo a opravdu je zbytečné ho kupovat, jelikož 1,5m látky je za pakatel a rozšmiknout to na půl a spojit umí snad každej.
Koukej mi tam zkouknout kalhoty, chci nějaký, abych je mohla tahat i po porodu a okoukni ceny, mně to pořád nejde na rozum že nejdražší kalhoty stojí 500,– Prosííím podrobné info, stačí o kalhotech
Kdyžtak mi to pošly na trojuhelnik@seznam.cz
helik všechno tam prohlídnu a co si zapamatuju to napíšu
kočárky já jsem se zamilovala do Cortina X3 Tris Evolution, dneska jsem ho v obchodě prohlížela, je náádhernej, ale tak strašně drahej
bráška se nechal slyšet, že mi kočárek koupí, tak ho musím nějak ukecat, že to bude jeho nejlepší investice v životě, tak mi držte palce ![]()
Čau holky,
dneska mě celý den trochu pobolívalo v podbřišku.
Stává se vám to někomu taky,je to normálka nebo mám začit plašit?
Abych nelítala k dr. s každým prdem jak největší hypochondr ![]()
Dočtu vás zítra,pokud dítko dovolí,dneska jsem mrtvá.Dobrou!
Monika
Ahojky,
Pipino mne kamaradka - kadernice rikala, ze se ucili ve skole, ze tehotne by se nemeli barvit, ze jim skodi ten peroxid. Ze misto stale barvy je lepsi pouze sampon. Od cervna jsem jeste nebarvila a uz to mam take odrostle, ze bych potrebovala neco udelat s hlavou. Tak uvidim, co na to nakonec prasknu, zda barvu nebo sampon.
Jinak na vase odkazy a zamilovane kocarky se mrknu
Sem zvedava ![]()
Skoda, ze ty nejhezci zpravidla nebyvaji levne ![]()
MaK: V podbrisku mne semtam boli, to hlavne kdyz v praci fakt sedim par hodin v kuse a zapomenu se prochazet. Ale kdyz uz tam nepoletis, tak tam aspon zavolej, at si klidnejsi ![]()
Jinak jsem do galerky hodila svoje bricho, tak mi pak napiste jak jste na tom vy anebo rovnou vyfotte briska a sup tam s nimi! ![]()
Ahojky Jeje,prave jsem shledla tvoji fotecku. Teeda ty uz mas krasny brisko…
U Danecka jsem to mela taky jen v brisku a mela jsem ho pekne spicaty… Ani na chvilku me nenapadlo,ze by to mohla byt
holcicka,i kdyz jsem si ji nejdriv prala. ![]()
Ted mi to jde vsude,i kdyz mam nahore zatim „jen“ 2 kila.Manzel mi rikal,ze mi to jde pekne do zadku…
I kdyz nejsem zadnej drobecek
Ze by snad ta holcicka? Docela bych brala parecek. Ty parady na holcicky je tolik… Vsechny mamci co maj kluky to taky tvrdi. I kdyz je neco cerveny nebo oranzovy /mam ty barvicky rada i na klukach/ tak tam daj kyticku nebo motylka!
To pichani v podbrisku mivam taky, mam sedavy zamestnani.A taky kdyz urputne luxuju-mame prave dost silne linajiciho psa. Takze se zacinam doma trochu vymlouvat. Protoze v prvnim tehu mi docela casto tvrdlo brisko /v sedmym mesici tak 5× do hodiny/ a stravila jsem mesic v nemocnici. Tenkrat mi to nevadilo,ale ted kdyz mame prcka,si to nelajznu.
Dobrou
Pajka
Pěkný večer přeji,
jsem uhoněná, zničená a navíc opět sama doma
. Manžel samozřejmě ještě v práci…aaach jo
. Aspoň mám čas na emimino
.
Já už jsem o kočárku takřka rozhodnutá, takže už moc další tipy nehledám. Ale vím, že si obecně hodně chválí kočárek Jané slalom. Je to trojkolka, lehký a hlavně se prý takřka nereklamuje, takže asi spolehlivý a bezporuchový. Osobní zkušenost s ním ale nemám ![]()
MaK - mě bolelo v podbřišku včera a docela dost. Myslím, že by to mohlo být tím, že se začíná vyklenovat děloha a všechno „tam“ pracuje. Uvidíš, že to bude zítra lepší.
Pipino já jsem si dávala nedávno na hlavu přeliv a i ten chytil velice bídně. Jsem trošku strakatá
. Do barvy bych asi nešla.
Jeje ty máš ale krásné bříško
. To já vypadám zatím velice špekatě.
Matesso mě se kočárek Xplore moooc líbí, ale je jenom do města, takže nic pro mě ![]()
Taky se mi strašně líbí kočárky bugaboo http://www.bugaboo.com/cz/en , ale je to snad nejdražší kočárek na trhu a to už by manžel „nevydýchal“. Jsem ráda, že jsem z něj dostala souhlas pro Mutsy. To je totiž moje srdeční záležitost ![]()
Jo a dnes jsem jela po delší době autobusem a sednout mě opět nikdo nepustil!
Mahony
Noo,tak jsem spát ještě nešla ![]()
Holky,díky za uklidnění s tím pobolíváním.Není to celýden,jen chvilkama,teď už je to lepší.Asi to fakt bude tak,jak říkáš,Mah ![]()
Ad.Strach-mám ohromnej,jsem na tohle fakt dost švihlá a když se hoodně sleduju,jsem schopná na sobě najít několik symtomů těch nejzávažnějších chorob
.A jediná rada je-prostě se tolik nezkoumat.Je fakt,že čím víc informací,tím hůř.
V prvním těhu jsem šílela strachy ze všech testů a tak,ale nakonec se mi to jakžtakž podařilo potlačit,když jsem si řekla,že tím stresuju i miminko,takže kvůli němu prostě musím být v pohodě a až kdyby něco nedejbože nedopadlo,tak to budem řešit.No a všechny stresy jen tak proudily kolem mě,prostě jsem se nenechala ničím vytočit nebo rozhodit.V zájmu miminka ![]()
Kočárek-já jsem úplně původně taky uvažovala o tom,že si nechám koč. po Týnce jako hluboký a pak koupím sporťák,ale protože dost jezdíme autem a samy holky i MHD,tak do toho nepůjdu,ještě si moc dobře pamatuju,jak jsem se s ním nadřela i bez prcka za ruku.
No,Mutsy je taky moje srdcovka
.Je lehký,skladný,snadno ovladatelný,má super potah a korbička jde otáčet.
Mah,s kterým podvozkem v únoru vyrazíš? ![]()
Holky,vyrostla jsem z bokovek
.Nosíte těhukalhoty nebo jenom volnější?Zítra to tu budu muset prohrabat a jinak mi nezbyde než vyrazit na nákupy.Dnes jsem se stavovala v CAčku,chtěla bych džíny,ale fakt se mi za ně nechce dávat 1500,– ![]()
Ježiš,já jsem se zas rozkecala
,už fakt pádim ![]()
Monča
MaK k bolestem asi takto, v jedné knize PA píše představte si dělohu jako balon - těřžký a ten je zavěšen na provazech a jak se mele dítě a tak, tak to v lanech škube. A hned víš co a proč bolí ![]()
Ke kalhotům, jelikož jsem sádelňáček, nosím těhu kalhoty, ale půjčený
Jdu toho 13 na výstavu Móda Praha dna stánek TopTrendu (dost jsem chválila) a tam si za pár kaček koupím ![]()
Helča