Poradna duly
Jana Čurdová
Mahony, diky mockrat za vysvetleni ![]()
No moje tchyne (jak jsem psala pracuje v tom Podoli) mi vysvetlovala a i doktorka moje mi to potvrdila, ze ten screening UTZ ve 20.tydnu (pry to vsak radeji delaji az v 21tt) maji definitivne vyloucit vsechny geneticke vady ditete. No lepe receno, je to v podstate ultrazvuk, kde vsechno v tom 20-21.tydnu premeruji a tomu se rika screening UTZ.
JInak take gratuluji a LIliku tobe take. A jsem moc rada, ze to mame vsechny v poradku! ![]()
Jéé tak to jsem ráda, já si to nějak sama posunula na 21tt, na to se i těším, já totiž jinné testy )ATP) odmítla.
Emajky, pokusila jsem se dát mini fotečku Aničky v šátku na metr
Lenya: Co se tyce kocarku Trend Line a jim podobne. Tak mne se take moc libi. I Tako se mi libi. Bohuzel vsechny tyto kocarky jsou vyrobene v Polsku. Jsou cennove hodne vyhodne, bohuzel pry v praxi ne. Cetla jsem uz dost recenzi na ne a vsichi si na ne stezuji. Jedna kamaradka jej ma taky a po mnoha reklamacich nevydrzeli a minuly tyden koupili kocar jiny. A to maj miminko tusim pul roku stare.
A jak psala Helik, tak jsou navic strasne tezke.
Toto mne jako 155 cm vysokou maminu s 50 kg docela odradilo ![]()
Takze hledam porad dal ![]()
Jeje
Ta Polská výroba není tak hrozná, jako polská licence, tedy je to jejich nápad. Kočárky X-lander se tam také vyrábějí, ale je to licence asahi ( a ten zase tuším Quinny) Je levnější než Q a lehčí. Já se byla kouknout ve špuntíku a prodavačka řekla: " Pokud chcete moderní a lehký kočár a né drahý tak doporučuji" Je prý kvalitní a hlavně servis No problem.
Díky holky za radu s kočárkem ušetřily jste mě pozdějších starostí. Na kočárky Tako a ABC Design jsem slyšela taky víc stížností než chvály.Jsou sice levné ,ale v tomto případě asi platí „Levně koupené dvakrát placené“. My jsme měly ABC golfáč ,ale kvůli mé malé turistce jsem ho používala jen na rychlé přesuny.Jediné co bych mu opravdu vytkla bylo ,že se přední kolečka ve sněhu nebo štěrku točila kam se jim zachtělo.
Takže bojová akce Hledáme kvalitní kočárky pokračuje a šup sem s dalšímy tipy.
x lander jsem nasla jen same golface, zadne kombinovane …
Jojo Lenyo, akce pokracuje ![]()
Taky gratuluji k dobrym vysledkum, je to docela uleva slyset tu dobrou zpravu, co??
A kocarky - ja fakt zatim nemam ani matnou predstavu, takze poctive ctu co uz vy mate nastudovane…ale..budete vsechny kupovat kombinovane kocarky?? ja jsem totiz myslela ze bych ze zacatku koupila nejaky starsi hluboky a az bude cas tak nejaky lepsi sportak, ale nevim jestli to neni blbost…tak holciny, co jiz mate deti, co je nejlepsi????
Upozorňuji také že třeba kočárky trend Line jsou na podvozcích ABC design, mám pocit že je tak 4-5 typů podvozků a každej na to šije něco jinného - teda u sportovních kombinací
X-Lander je třeba XT, XA koukni na www.spuntik.cz nebo www.krtecek.com
já mám v merku X4 už se neprodávají, ale já budu kupovat stejně něco jetého jo a taky www.xlander.cz Jejich výhoda je že se na podvozek dá nasdadit autosedačka Maxi Cosi ![]()
S levnými kočárky jedna vyjímka: Já koupila sporťáček v plné výbavě za 1500,–
Byl to Safety 1St Mimas, je úúžasnej a ten jsem si taky nechala, taky se na něj dá na:,–(it Maxi Cosi
Jo a co takhle Freeline model DRIVER?/b] na www.babydirekt.cz
ahoj holky, taky blahopreji k dobrym vysledkum…
Oren, ted jsi nejsem jista jestli jsem byla na to same co ty, ale vyslo to nejak 1:4000 - to je asi dobry ne?
Lilik To není špatný přístup, já to tak chtěla udělat, ale nějak z toho sešlo a dopadla jsem jak jsem dopadla. Pokud bys šla do opravdu vymazlenýho - tedy drahého, tak hl. korba stojí cca 6000,– Ane použitý hluboký kočár koupíš taky za 2000 - 4000,– A to jsou už kousky
Třeba Roan (tuším Marita?) nebo stará Inglesina, Chicco..... Já ráda brouzdám na www.sbazar.cz
Ahoj těhulky,
mě dá vždycky tolik práce vás dočíst, že mám problém pak něco napsat
například včera jsem to už vážně nezvládla ![]()
Nejdříve samozřejmě blahopřeji Mahony, Jeje a Liliku k výsledkům!
Krémy - taky používám Elasti-Q a myslím, že je OK. Je to docela větší tuba, i když větší problém je spíše na to nezapomínat
![]()
Přístupy některých vašich mamin mě docela děsí. U nás to bylo asi docela ovlivněno tím, že čekáme dvojčata. Ale hezky jsme jim to „naservírovali“, nejdříve jen že jsem těhu a chvilku jsme je nechali se radovat a pak jsme jim řekli, že jsou dvě
Někde to byl docela šok, ale teď jsou všichni hodně milí a myslím, že mají radost s námi.
Kočárky - docela vám závidím, protože myslím, že s Oren a Misou nebudeme mít takový výběr (i když je otázka, jestli je to výhoda, že?
). I když i dvojčatových je už dneska docela dost.
Takže pokud někde objevíte i nějaký pěkný dvojčatový, myslete na nás!!!
Jinak výbavičku už začínám od švagrových pomalu shromažďovat a musím říct, že jsem jim docela vděčná. Finančně z toho máme docela hrůzu, takže nám to určitě pomůže. A vždycky si člověk najde něco, co mrňouskům koupí nového
![]()
Ještě jdu prozkoumat odkazy od Helika. Mějte se pěkně.
Holky, ja jsem se zamilovala do tohohle kocarku,je lehouckej a rozmery jsou celkem dobre,u spousty jinych jsou mensi
:
http://www.topnakup.cz/…6-luzko-g79/
ovsem ta cena
treba ho ale sezenu pouzity. I kdyz jsem chtela novej… Nasla jsem ho teprve dneska,cetla jsem na nej chvaly od maminek,ale ja si stejne pockam,az co vymyslite vy
Ja tomu totiz absolutne nerozumim,nevim,co je nejlepsi kupovat pro ty nase unornatka.
Holky, já jdu na krevní testy zítra. To mě tedy jak jsem psala tolik netrápí. Ale stejne nebudu moct dospat a to proto, že jsem se po čtyřech měsících objednala ke kadeřnici. Ta představa, že už nebudu jako Robinson je skvělá. I když bůh ví, co mi na tý hlavě udělají.
Mám už dost odrostlou barvu a vypadám hozně. Četla jsem, že by těhotné neměly zkoušet barvit si vlasy, protože nemohou vědět, co se stane.
Chci se tam nějak domluvit a alespoň nějaký ten melírek ukecat.
Jak jste na tom Vy. Děláte si něco s vlasy?
Matessa holka napiš mi ten nejlepčí modýlek kalhot
jinak na Topnakupu mají Jané nejlevnější (prop mne i tak moc
)
Ten Driver Donna se mi zamlouvá čím dál víc ![]()