Poradna duly
Jana Čurdová
Stiko , docela chápu, že z toho ležení doma člověku není moc hej. Ale holky už tady psaly, že to chce rozptýlení. Vím, že se to hezky radí když já chodím do práce a občas nestíhám domácí povinnosti a myšlenky na mimi, ale lepší rada asi nebude.
Já třeba strašně ráda pletu (a na mrňata to jde strašně dobře) a dokážu se tím zabavit celý den, ale teď na to třeba nemám čas a mrzí mě to.
Knížky jsou taky docela fajn, ale něco odlehčeného
, hlavně ne knížky o těhotenství
. Já jsem si půjčila od kamarádky šest dílů Harryho Pottera (nesmějte se
) a je to fakt super čtení na odreagování (a poslední díly mají taky docela dost stránek
) Jsem teď u čtyřky a jenom doporučuju.
Držím pěsti ať překonáš prvotní obavy a pokud tě lákají kurzy, určitě vyraž. Uvidíš že pak se to všechno zlomí. Moc ti držím pěsti.
stika tak to jez častěji!! A možná si dokup ještě něco. Homeopatka ti dá něc na míru a chci jen říci že Chmelíková je fakt SUPÉR, mám to potvrzeno i lidí kteří chodili jinam a její obrovská výhoda je že bydlí na Hájích a je to dětská lékařka! Tu tvoji neznám.........
Porodní dům u Čápa je odstěhovaný do Krče, víš to? Co takhle Benjamin? Já tam chodila na tance a jógu a tahle cvičitelka pak chodila i do porodního domu. Moc jsem si to užila a doporučuji, najdeš tam klid, a popovídáte si a taky asi dostaneš spoustu rad.
Všem co jsou doma a samozřejmně i ostatním doporučuji navštěvovat cvičení, jde hlavně o kontakt
Ahoj holky,
tak k tomu Toptrendu - ty cerne kalhoty pod brisko do V stoji neco pres 700,– , haleny a mikci z fleesu od 500,– do 600,–. Na netu jeste nemaj novou kolekci,tu berou na vystavu,tak si taky jeste mesic pockam a potom si to objednam na dobirku…
Nejdriv jsem taky uvazovala o tom satku,ale jsem furt tak rozlitana a nekdy si pripadam jak nemehlo,nevim,jestli bych se to naucila vazat…
Ta pani mi ten vak posle - 400,– neni zas tak moc a kdyby to nebylo ono,tak si to podle tvyho navodu Heliku spichnu sama. ![]()
Mejte se fajn a hezky zbytek vikendu / u nas na „zapade“ uz je pekne hnusne,tak snad to k vam dorazi az pozdeji/
Pajka
tak jsem do galerie vložila návod na ušití šátku, doufám že je to názorné a pochopitelné. Nebojte ozvěte se a já to vysvětlím. Délka 2,5m je na nejdelší šátek 5m. Mohu zaslat i foto úvazu s popisem, ale to jen na mejlíka, kvůli autorským právům, je to od Vatanai. Mám osvědčený úvaz KAPSA už od narození, vkládám tam dítě jak do bříška ![]()
pajka
supéér udělala jsi mi radost, já našla nejlevnější kalhoty za 830 + poštovné. Už se těším na výstavu a běžím tam nakoupit ![]()
Tak jsem se byla projít s manželem v lese a celou tu dobu jsem miminku zpívala. Ještě že jsem jezdila na tábory. Docela mě překvapilo, jaký mám bohatý repertoár. Štěstí bylo, že u nás nic neroste, tak byl les prázdný a já mohla pět jako o život.
Nejlíp se mi zpívala ta
ionýři tábor postaví…
Ještě, že tomu ten prcek nerozumí. Až se dostanu se svým repertoárem na internacionálu a ruskou hymnu, tak teprve něco uvidí. Jestli ho nedonutí kopat ani tohle, tak už nevím.
Máte některá problémy se zácpu. Já s tím bojuji jako o život. Jediné co mi pomáhá je káva se smetanou (33%). Včera jsem ale musela vypít 3 než to zabralo. Nemáte nějaká něco lepšího a hlavně zdravějšího?
Helíku, jsi šikula, já si svůj první šátek poctivě koupila od www.babysatky.cz, na stránkách holkly najdete i úvazy…Ten kříž s kapsou je fakt nejlepší…to později. A podle mého ušial další tři kamarádkám, fakt stačí obyčejné plátno, bavlna…třeba v Ikei mají levné 100% jednobarevné látky, metr cca za 59 Kč. Štiko šup už aby jsi začala šít ten šátek, jestli nemáš stroj to tě hezky zabaví, pak určitě běž mezi lidi, u nás máme dost cvičení, holky se pak schází i později. Neboj mluvit a komunikovat budeš umět. Tvlj písemný projev zdá se mi být v pořádku, ale chápu Tvé obavy, já když jsou děti nemocné a jsme doma měsíc tak neumím skoro ani zdravit, těším se pak i k doktorce.
No a k hloupostem, které tropí ženy v požehnaném stavu, my máme oslazený guláš! Trochu jsem se přehmátla, někdy osolím raní čaj, dnes jsem osladila zítřejší guláš. Nevadí budou nudle nasladko.
Děti už nespí, manžel ještě musím je jít zabavit…
Zanet jsem ráda, že jste po bouřce v pořádku.
Krásný zbytek neděle! Nane2
Pipino doporučuji, ráno na lačno bílý jogurt a vlažnou vodu aspoň 3 dc. A hodně vlákniny, ale to určitě víš. Nane2
Jo Name2 tak tohle mám taky ofocený
Ale já to pochopila až od Vataneje s fotkama, holt jsem byla na hlavu
Ale jsou taky dost drahé
Holky jdu se kouknout do C&A jestli mají něco na hrošíky ![]()
PA
Heliku , diky moc za ten navod na satek, je to fakt jednoduche, akorat si jeste nejsem jista s tou latkou. 100% bavlna, ale ma byt trosku pruzna? Toto fakt neodhadnu. Chtela bych co nejlehci latku, prece jen tady je horko skoro porad.
S tou pojistovnou mi ani nemluv… ![]()
Stiko , dyt uz lezet nemusis, tak se zacni trochu hybat, pomaloucku, vzpomen si na Majdu. At mas trosku fyzicku. Urcite pak budes i spat lip.
Zuzi , no hura, tak jste dobre nakoupili. V cem je ta tehu podprsenka jina nez normalni? Ja se musim priznat, z mych puvodnich malych Becek uz jsem „vyrostla“ do Cecek
![]()
Harry Potter se mi taky libi. Precetla jsem prvni dil, uplne super, ted shanim druhy
Uz se tesim, az to jednou budem cist s juniorem ![]()
Pipino , no vidis, to je super to zpivani a ty slova, to je mu/ji urcite jedno, hlavne ze te slysi a citi z toho tu radost ![]()
Na zacpu se doporucuje pit hodne vody a jist celozrne veci, jako treba ovesna kase. S kavou bych to moc neprehanela. Tady v US se kofein nedoporucuje vubec.
Holky, tak jsem vcera zacala 5. mesic
A jeste dva tydny a budu v pulce. To leti uplne silene
![]()
Musím Vám napsat, jak jsem brečela dojalo mě loučení se z prázdninami v českém rozhlase, příští rok půjde Vítek do školy, zítra už jde potřetí do školky, moc se těší a já přiznávám, že taky. Budeme mít pár hodinek dopoledne s Anny pro sebe. Přemýšlím, zda ji dám zua rok taky do školky, uvidíme, jak nám to s prcˇkem bude doma klapat. Přeji Vám všem co zítra poprvé posíáte svá dítka do školky ať jste spokojené s výběrem zařízení a hlavně děti si rychle zvyknou. Včera šla kolem písku paní učitelka co má Vítek ve školce, byli jsme tam s kamarádkou, které jde zítra klučík do školy, oba se za ní rozběhli a ona se s nimi krásně přivítala a moc se těší na zítřek…prostě ženská co nevyhořela má ráda děti a svoji práci. Kdybych uměla být každý den tak laskavá jako tato paní učitelka bylo by to super. Už končím, jdu ven za těma mýma drobkama, miminko se konečně hodně hýbe, někdy když ho celý dne necítím tak skoro šílím, asi to bude lenoch jako byl Vítek, asi to bude taky kluk…To že nakupuji jen modré kousky už jsem psala, slyším z venku pláč, je to naše Anny, tak pádím. Krásný zbytek neděle a brzy cítění pohybů pro všechny! Nane2
Zanet k šátku, mám sice tkaný po útku…ale myslím že z té lehké bavlny nic nepokazíš, třeba popelín, co z něho dřív šili mužským pyžama je pevnější a hlavně takový chladivý, taky 100% bavlna. Do směsových látek s elastanem bych se moc nevrhala, možná by to trčelo. Upovídaná Nane2
zanet s tou látkou si hlavu nedělej, unese tě vše )i záslona, jen jí musí být dost) Nic pružnýho, třeba něco jako prostěradlo. Takže jdi do obchodu a kup pěknou a příjemnou látku ![]()
Podprda rozdíl mezi těhotenskou a kojící je že kojící není otevírací
Je to zbytečnost stačí jakákoli která ti je ![]()
Já jsem si tedy speciální podprsenku nepořizovala, ale asi si pořídím nějako celo bavlněnou. Mán teď kombinaci krajky a a nejakýho 100%PSA a můžu se udrbat. Takhle k večeru je musim vdycky pustit na pastvu a drbu a drbu. Nejvíce mě to svědí okolo bradavek. Tady jsem se dočetla, že mnutí bradavek způsobuje produkci nějaké látky, která otevírá dělohu,. No a abych to nebyla já, tak se samozřejmě bojim si je drbat. Ale vono to je k nevydržení ![]()
Má to vůbec smysl si kupovat těhotenskou podprsenku? Upřímně Vám řeknu, že jsem ve škole chodila prodávat do textilu a tam se prodávala pouze podprsenka na kojení (otevírací), ale o těhotenské jsem ještě neslyšela.
Jinak se Vám musím pochlubit, že jsem právě dodělala svůj první svetřík pro miminko. Sice je trochu jako na slona a bude ho moci nosit až do první třídy, ale to nevadí. Udělala jsem ho celý bílý a pak podle ultrazvuku na něj udělám barevné výšivky. Musim se pochválit, protože jsem doma sama a od nikoho si to nevyžaduju. Musim si počkat, až ráno přijede manžel a hned ho přepadnu. A jestli mi řekne, že se mu nelíbí, tak mu neuvařim čaj.
To bude trest ![]()
Holky, dik za tipy na latku, budu to muset obhlednout. A jaka je normalni sirka? 140cm? A je to jedno jestli je svetla, tmava nebo barevna? Hlavne aby nepoustela, ze?
Pipi , jo, to svedeni taky mam
Uz i na brichu. Ja to teda trochu drbu a hodne mazu. To pomaha.
Jsi sikulka s tim svetrikem. Vyfot ho a dej do galerky, at te muzem chvalit ![]()
My jsme dnes byli koupit barvu do detskeho pokoje
Svetle zlutou. A tmavsi zlute spodky (je tam takova lista kolem dokola) a jeste budou tou tmavsi dvere. Tak se tesim, ze se na to brzo vrhneme.