Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
5.9.06 09:56

Jéééé, blizi se stranka č. 100!!! Budeme slavit!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
5.9.06 09:57

Tak uz je to tady :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
5.9.06 10:09

Hurááá,hurááá :lol: :lol: :lol:

Liliku,taky chci,aby bylo co nejdéle nějak přijatelně.Jak se nebude dát chodit na písek,bude to naprd :lol:
Dětský pokoj-chtěli bychom 2 barvy nebo aspoň 2 odstíny.Ve výběru jsou modrá/žlutá a žlutá/jiná žlutá.Ta druhá varianta asi nakonec vyhraje a k ní budou modré doplňky.

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
5.9.06 10:13

Tak zlutou jsem chtela taky, ale ta neprosla :twisted: Manzel tak maximalne souhlasi se svetle modrou nebo zelenou…ale stejne to asi budu delat kdyz on bude v praci, tak aby se nedivil :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
5.9.06 10:56

Ahojky,

byla jsem dnes na kontrole. Všechno je v pořádku, brali mi krev na triple testy a mám si zavolat koncem příštího týdne. No budu to muset nějak vydržet. Podle váhy u doktora jsem přibrala 3 kila, ale ono to bude aspoň 5 protože zž jsem něco přibrala než jsem tam šla poprvé. Asi ze mě brzo bude slon :lol:

Včera jsem si koupila konečně svoje první těhotenské kalhoty. V C&A rifle dopasu s takovým tím pružným úpletem dokulata na břichu. Stály sice 1 300,– ale konečně si zase připadám normálně oblečená. Už jsem dop ráce fakt něco potřebovala.

Liliku, MaK - vy už řešíte dětský pokojík. To my tam máme spoustu věcí jako kola, žehlící prkno, suším tam prádlo a tak. To asi budeme řašit za pochodu možná i až se mimčo narodí. Stejně ze začátku bude pořád s náma.

Jo a včera nám známí slíbili, že nám dají takový ten koš na kolečkách a monitor dechu (Nanny). Tak mám radost.

Jinak všem hezký den.
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
5.9.06 11:26

Ahoj těhulky!!

je tu fuška to po delš době všechno přečíst!!! Ale hlavně, že jste všechny v pořádku a šťastné!!! :D :D
Gratuluji všem k dobrých výsledkům, gratuluji všem k dobré náladě, ta je potřeba!!
My děláme novou střechu a tak jsem byla pár dnů mimo technický svět a věnovala se čistě věcem pracovním.
Natírání okapů, vyndavání hřebíčků, příprava obrovských porcí jídel pro dělníky a pořád dokola - vaření kávy, čajů, pečení koláče na snídani … atd. atd…
Holky musím ale říct, že mi to docela prospělo, celé dny na čerstvém vzduchu, pohyb (žádné sezení v kanclu) !!

No a jinak? Co nového u mne??
Spánek - mám s ním problémy. Usnu brzy večer… tak pravidelně mezi 21.00 až 22.00 a v noci se kolem 2. nebo 3. vzbudím. Pak už jen polehávám a pousínám. Ráno jsem jak pitomá, protože jsem úplně nevyspalá!!
Pohyby - hlásím první pohyby v neděli večer. Jedno mimi kopalo tak, že to bylo cítit přes kůži. Manža hned že taky musí cítit,..... a opravdu… bylo to cítit i na jeho ruku. Druhé mimi nic… druhou stranu břicha hlídám každý večer, ale tam se nic výrazného neděje!!
Pohlaví - ve čtvrtek mne čeká UTZ - ten 4D. No to víte… musím uchlácholit všechny příbuzné a kamarády… taky chtějí mimi vidět.
No a čeká nás velké překvápko - budeme znát pohlavíčka. Strašně se s Manžou těšíme. Už jsme se dohodli i na variantách jmen - tak abychom měli už konkrétně jasno!!
Holky já snad zítra v noci ani nedospím!!
Testy - ve čtvrtek mi odebírali. Ale zatím nic. Prý mi budou volat, kdy bylo něco špatně… když to bude OK, tak volat nebudou a jen mi to oznámí na kontrole - 18.9. No ale já se nestresuju!! Vím, že první testy byly v pohodě… tak by snad nic hrozit nemělo! Uvidíme…
No zase jsem se rozepsala … tak se omlouvám, ale dlouho jsem tu nebyla a mám potřebu vám to všechno sdělit.
Takže hlaďte bříška, opatrujte se a mějte se kráááásně!! Dneska ve dni plném sluníčka

• Citovat
  • Upravit
1209
5.9.06 11:27

Ahoj holky,

koukám, že jdu právě včas a snad se na tu 100. jubilejní stránku taky vecpu :D .

Dětský pokojíček vám můžu maximálně tak závidět, nás se to bohužel netýká. Doufám, že se pak pochlubíte konečnou podobou! My spíš přemýšlíme, kam dát postýlku a nezakopávat o ní :? . Ale luxus v podobě komody i s přebalovacím pultem si dovolit můžem…naštěstí. Nedovedu si předatavit, že bych měla vyklidit jedinou polici ve skříni a uvolnit ji pro dalšího nájemníka :D .

Lucci tak to je vážně smůla s autama. Nám vykradli auto v Praze asi před 2 roky, měli jsme tam komplet zimní výbavu na hory :? . Nechali nám pouze moje prastaré běžky. Byt určitě pronajmete, to bych se nebála. Tvému manželovi se ani nedivím, prostě cítí velkou zodpovědnost. Ale však ono to dobře dopadne, není na to sám…jste dva (vlastně tři :wink: ).

Moni troje kalhoty najednou 8O . Se někdo holt má… :D . Ať se ti krásně nosí :wink:

Kačko testy budou určitě v pohodě…kdo si počká, ten se dočká :wink: . No mně se to tedy kecá, že :wink:

My přemýšlíme, že bysme ještě v říjnu spáchali nějakou dovolenou. Ale nějak nevíme kam :? . Na rozdíl od manžela se mi nechce válet se týden u moře, mám ráda hory, ale tam už bude asi zima. Nemáte nějaký tip, kde je moře a hory dohromady, kde bude teplo ale ne vedro a kde to zároveň moc nestojí??? Původně jsme chtěli jet do Itálie k Lago di Garda do kempu, ale v říjnu nevím nevím :? .

Tak a jdu to odeslat, ať neskočím až na 101. stránku.

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
5.9.06 11:34

Ahojky,
jsem tady nová. Net mám doma od včerejšího dne tak jsem brouzdala a našla Vás. Také mám termín v únoru 2007 (5 nebo 20 to se ještě uvidí).
Emimino se mi moc líbí i když jsem se nemohla nejdříve pořádně zorientovat, ale to se naučím.
Přeji všem krásný den
 Zůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
5.9.06 12:02

Ahoj Zůzo ,vítám tě u nás a přeju pohodové těhulkování.
Mah ,my teď budeme přebudovávat.V současné době sdílíme jeden pokoj s mládětem a je to pořád ještě fajn,ale se dvěma drobky bysme tam byli jak v noclehárně,tak si po třech letech dopřejeme luxus vlastní ložnice.Nooo,ložnice je trochu silný slovo,spíš ložničičky :lol:

Oren ,teda,gratuluju ke kopancům :wink: .Druhý mimi se taky brzo ozve.Já mám pořád jen takové nepatrné něco,co nevím,jestli se dá považovat za pohyby…
Jo,a nezapomeň se pochlubit,kdo u vás bude v únoru křičet,já tipuju páreček :wink:

Kačko,my momentálně řešíme pokojík hlavně pro Týnku,mimi bude u nás,jestli se vejde :lol: .Takže jsme vlastně doost ve skluzu :lol:

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
5.9.06 12:15

Holky diky za uklidneni, proste to nejak zvladnout musime, jen je ted toho na nas moc. :( Svatba, hypoteka, koupe-pronajem bytu, teseni se na mimi a do toho to auto to byl vrchol. :(
Jinak sem jedina kdo jeste neciti pohyby ???? 8O 8O :cry:

P.S. Snad se taky vejdu na 100 stranku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
5.9.06 12:21

Lucci,buď klidná,já jsem je v prvním těhu začala cítit mnohem později :wink: .Teď je to spíš tak,že vím,o co jde,cítím takové chvění nebo jak to nazvat,ale o kopání zatím nemůže být řeč :wink: .
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.9.06 12:42

Lucci já taky ještě nic necítím a to si s bříškem manžel každý večer povídá :lol:

Helik byla jsem dopoledne v Toptrendu, mají fakt nádherný kalhoty, hodně jich je dělaných do véčkam ale zádný jsem si nepřivezla. Podzim/zimu mají nachystanou na veletrh do Prahy, máte se na co těšit :P ,ale mě nic neprodali, protože měli většinu po jednom kousku. Tak jsem si koupila aspoň krásnou tuniku V říjnu jedu znovu.Majitelka říkala, že se jejich věci dají koupit i v Praze, jenomže prodejci si k jejim cenám klidně přidávají i 1000,–
rifle jsou do vel. 46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
5.9.06 13:34

Zůzo vítej a ať se tu brzy zorientuješ :wink:

MaK to je fajn, že si můžete „přistavět“ ložnici, byť mini. Aspoň budete mít intimčo :wink: . My se asi budem muset před druhým mimčem přesunout do většího. Ale to je ještě daleko, takže jsem v klidu. I když minulý týden mi manžel z ničeho nic povídá „A uvědomuješ si, že chci dvě děti hezky rychle za sebou“ 8O :lol: .

Lucci jasně že je toho na vás moc. Uvidíš, že až budete mít po svatbě a vyřízenou hypotéku, že se na to budete dívat jinýma očima :wink: .

Oren ve čtvrtek se budem těšit. Já tipuju 2 kluky jako buky :wink: . A jak se jinak máš? Co kyčle, už je to lepší?

Pohyby - u mně ani náznak čehokoliv, co by se za TO dalo považovat :roll: . Ale trpělivost mě neopouští 8)

Žanet taky by mě zajímalo, jak je to u vás s pojištěním. To by sis musela platit zvláštní připojištění, abys měla péči v těhu vč. porodu hrazenou?

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
5.9.06 13:37

Ja taky porad necitim pohyby a ani nic podobne, a to uz jsem v 19.tydnu…tak nevim jestli se nemam zacit obavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
5.9.06 13:56

Liliku určitě se neobávej, zrovna minulý týden jsem kdesi četla, že prvorodičky začínají cítit pohyby od 20. týdne, vícerodičky od 18. Někdo samozřejmě dřív a někdo později. Však nás děcka budou okopávat ještě dost dlouho :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí