Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
7.9.06 08:03

ahoj holciny, dekuju za gratulaci a i ja gratuluji k Vasim vysledkum.
Oren, uvidis to bude ok, ale chapu te, ja taky cekala deset dni na vysledky a zhubla jsem kilo z tech nervu. Vcera jsme si bouchli detsky sano na oslavu, ale ja si jen cucla, protoze bublinky mi nedelaj dobre. Taky jsem hned u nas v sekaci koupila dsvoje dupacky a tri kosilky :P , je to takovy sladky. Kamoska vcera v tom podoli porodila chlapecka, tak uz to ma za sebou. To my si jeste pockame.
mejte se moc krasne mamulky :P

j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
7.9.06 08:33

ahoj,
včera jsem nějak nestíhala, tak jsem vás teprve teď dočetla
všem moc gratuluju k dobrým výsledkům :lol: , k holčičkám i chlapečkům :P
my teda ještě nevíme co to bude,o víkendu jsem se kvůli tomu i pohádali, já bych to chtěla vědět, i když jsem napřed tvrdila, že to vydržím a manžel tvrá na tom, že si to necháme jako překvapení. On je přesvědčenej, že to bude kluk.
jména holka Barborka nebo Anička
kluk Jonáš nebo Jáchym
ale říkáme mimču Spýťa( to byl manželův první nápad, když jsem se zeptala jak se bude jmenovat kluk, odpověděl Spytihlav, to je přece strašný 8O, okamžitě jsem mu to zamítla, ale zůstalo jako přezdívka)

mějte se krásně, musím jít makat :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.9.06 09:18

Emajka: Koukam, ze manzel ma stejne napady. Spytihněv, Pravoslav, Vlastislav, Vratislav, Ferdinand… NO proste takova silena jmena.
Zaplatpanbu se mi ho podarilo presvedsit, jak by se tomu chudakovi malemu rikalo. Holka byla vyresena hned, ale ten kluk, to byl orisek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
7.9.06 09:47

Ahoj holky,

uf, prave jsem prohrala boj na Brumlovi, kazde Po a Ct tam v 8hod maji nove zbozi a o ty nejlepsi kousky je hroznej boj,pripadala jsem si jako nazivo v sekaci :roll: Jenom jsem si prohlidla jednu kraaasnou bundicku a uz byla pryc :?

To moje babi(jak uz jsem kdysi davno psala) si preje kluka. Pry pradnyho chlapa do rodiny,jenze ona tak zasnene vyslovila jmeno,ktere by se ji libilo: René 8O :D rekla to,jako kdyby vzpominala na pradavnou lasku :lol: A ten muj chlap ji na to rekl, ze s takovym jmenem je uz predem urcenej ke ctyrprocentnim :lol: Chudak babca,cela rodina se ji ted smeje a mimi ma prave prezdivku Rene :-)

Jinak v Ut jsem byla na kontrole, dalsi Ut jdu na testy :cry: a jeste k tomu jsem se mu zminila o tom spatnym dychani,ze nemuzu popadnout dech atd. a on se uplne zhrozil,jak mi to tam mlati a hned me objednal do nemocnice na vysetreni,ze se mu zda,se tam slysi selesty…Chjo :x

Vsem ostatnim gratuluji k dobrym vysledkum a na Oren myslim a drsime s Renem pesticky :D
A Helikovi zavidim,ze uz vi,co bude mit,ale snad to vydrzim a nenecham si to rict. Bude to ale sakra tezky,az se tady o tom budete bavit skoro vsechny :lol:
A dneska se mi zdalo,ze mam ctyrcata :lol: A ted uz fakt koncim!
Papa,pozdravujte vsechny Spytihnevy, Ferdinandy a Pravoslavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.9.06 09:52

Ahojda vsem.
Tak nam dnes rano prisel odhadce na barak (nasich) kterym budeme rucit na hypo, a do vecera by to melo byt, uplne luxusni chovani, vazne, sem moc rada, mame vsechno v casovym presu, tak alespon tohle bude rychly. :) Zitra mam dovcu a jedem s papirama do banky a sepiseme tu pujcku a pak uz jen cekat, jestli nam to daji. :?
Porad me picha u levy kycle, na kontrole to Dr. reknu. Jen tak pro sichr…
V sobotu jdeme na svatbu kamaradum, tak se trochu odreagujem, taky chce pritel rict svymu nej kamaradovi=svedkovi, ze budem mit cvrcka, taxe tesim na reakci. Jeste porad to totiz tajime, vi to jen rodina a moje tri kamaradky. :)
Oren … alespom, ze to dopadlo tak, ostatni mas v pohode a na tom 3D UTZ ti Dr. urcite patere prohlidne. Taky sem dumala nad tim negativni/pozitivni… Takze negativni je OK. :D
Heliku … gratulace k holcice, hlavne ze ji Anicka prijala v pohode. :)
Zanet … jasne, zarad do seznamku jmena i pohlavi. Prima napad. Jo… taky ti za vsechny dekuju, ze se o nas tak staras . :) My mame vybrany zatim Adelka a Honzik, ale urcite se to jeste zmeni. :) Taky jsme se vcera bavili s pritelem o pohlavi, puvodne si to chtel nechat rict a ja ne. Vcera sem mu rekla, ze jestli chce, ze to vedet muzem, zalezi na nem a on rikal, ze by se rad nechal prekvapit. Takze u nas se to vsichni dozvedi az v unoru. :) Mamca bude silet, je desne zvedava… :D :P :D

Lucc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
7.9.06 10:14

Uáááááá,

sesmolila jsem takovej koment a smazalo se mi to :evil: .

Nemám moc času,tož jen ve zkratce:

V noci Překvápko poprvé doopravdy kopalo :D :D .Sice jen chvilku,pak si šlo asi dát šlofíka,ale bylo to bezva.Konečně začíná nejhezčí fáze těhu,taková hmatatelnější :lol:

Oren ,držíme palce :!

Ještě jsem chtěla na něco reagovat,ale nestíhačka,zatím se mějte!

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.9.06 10:41

Ahoj holky, preji hezky den!

Vcera jsem se sem vubec nedostala, nemela jsem k dispozici notebook, dneska mi zaswe nefungovalo prihlaseni … :twisted:

Spani - ztim usinam na brise nebo na bocich, casto se v noci budim na zadech…sny jsou nekdy priserne. Budim se tak ve dve ,musim na WC a pak sptne usinam, ale…bude hur,co? :wink: :wink:

Jmena - zatim nemame, nemuzeme se domluvit skoro na zadnem, tak jsme se domluvili ze si kazdy napiseme seznamek a pak neco vybereme… :wink: :roll: :wink:

Zuzo - nas pracovni nazev je taky Jahudka.. :wink: :wink: :wink:

Stiko - gratuluji k vysledkum.. :wink:

Oren -neboj, to bude dobry, hlvne se nestresuj…

Ja uz se nemuzu dockat, v pondeli jdu na UZ, manzel chtel jit taky ale ma nejake dulezite jednani tak nemuze, az priste :wink: :roll:

Zanet - seznamek urco predelej az budes mit cas, bude to zajimave …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
7.9.06 10:46

Ahoj všem,

připojuju se k diskusi o jménech. My jsme vybrali Honzíka nebo Terezku. Asi už je to definitivní i když člověk nikdy neví co ho ještě napadne :D

V úterý jsem se doktora ptala jak je to s odchodem na mateřskou, protože mi to nebylo úplně jasné. Takže pokud to někoho zajímá tak se odchází šest nebo osm týdnů před plánovaným datem porodu (oni to počítají na dny , 42 nebo 56 dní). Ale buď šest nebo osm, nic mezi tím nejde. A záleží na nás jak se rozhodneme. Nezáleží to na doktorovi. Samozřejmě pokud je všechno v pořádku.

Mějte se všichni krásně.
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.9.06 11:21

Kacko … takze si sama vyberu jestli nastoupim 6 nebo 8 tydnu pred terminem,jo? To je dobry… A sedm nejde jo? No to nechapu. :? Hele a materska se mi vyplaci pul roku po narozeni mimi??? Myslim tech 69% platu… nebo je to pul roku od nastupu na materskou (tzn. ze se do toho pul roku zapocita i 6 ( 8 ) tydnu pred terminem)???? 8O Sem nejaka zmatena. :?
Jo holky… neni nektera z vas pravnicka??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
7.9.06 11:28

Lucci nejsem právník, ale mateřkou pobíráš 28 týdnů od nástupu na mateřskou :D a pak rodičovský příspěvek, slibovaný 7600,– (teď mám 3600,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
7.9.06 11:29

Lucci přesně tak, sama si vybereš jestli 6 nebo 8. Mezitím to nejde, nevím proč. A mateřská se vyplácí tuším 28 týdnů (to zhruba odpovídá tomu půl roku) podle mě od nástupu. Takže se do toho počítají i ty týdny před narozením. A je to těch 69% z platu, ale má to strop někde kolem 13 000. A počítá se to z průměrné hrubé mzdy za poslední rok. Teda doufám, že jsem to nepopletla.

Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
7.9.06 12:07

ahoj holky, docitat vas nebudu, nejak jste se cinily :)
chci vas pozdravit a doufam ze je vse v poradku…
oren, co se deje????
my se byli v utery mrknout na pulrocni dvojcatka, docela sila! :)
a taky mam kojici polstar s kterym muzu relaxovat, spat v noci asi ne, protoze susti!
tak se vsechny drzte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
7.9.06 12:13

Žanet - mě vždycky napadne Anna, když se řekne „nějaké mezinárodní jméno“. :) Myslím, že je moc hezké. Moje ségra je Anna. :) Tak pozdravuj Joea! :D :D

Zuzika - s tou pokračující těhudemencí buď v pohodě, třeba se to časem vyvine do podoby nějaké „tajné řeči“, budou tomu rozumět akorát ostatní těhotný, protože budou (ne)myslet stejně. :)

Oren - drž se, holka, co to jen půjde!

Helik - gratulace k druhé holčičce! Jsem zvědavá, jaké/jaká nakonec vymyslíte jméno/jména.

My jsme tuhle strávili večer vymýšlením „exkluzívních jmen“, namátkou vybírám Artuš a Guinevra, Ezau, Brutus, Bivoj, Sauron (manžel: „Jistě by se stal předsedou třídy!“), máme velmi české příjmení, takže ta spojení byla geniální. Doporučuju! :D

Mrňousek si už taky občas čutne, tak se těším, až to bude víc.

Mějte se moc krásně, holky!

Majda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.9.06 12:38

Matessa: takze rikas, ze v Brumlovi uz nic noveho nezbyde? Mne prisel mejlik, ze nejake novinky, jenze jsem v praci a nemam cas to projizdet :-( Chjo chjo :-(
Réné taky dobry :-) Ja si vzpomnela na toho Reného z Byl jednou jeden polda s Potmesilem /nebo jak se to jmenovalo/.

MAK: Gratuluji k pohybum! :) Je to uzasne vid? :)

Kacko: a jak to je, kdyz dopredu zadne nevime, za se svistik rozhodne vylezt na svet o tyden driv nebo pozdeji? Jak pak odhadnu tech 6 nebo 8 tydnu?? :)
Ja jsem tedy rozhodla, ze po novem roce uz do prace nepujdu.. ale jak mam vedet, ze se Blabuňka rozhodne opravdu toho 13.2. max. toho 18.2. vyjit na svet? :-D

MAjda: Tak jmeno brutus je opravdu brutalni :-)
Muj manza je zatizeny na jmena ceskych kralu ale zaplatpanbu jsem mu to vymluvila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
7.9.06 12:48

Ahoj holky,

dnes jsem se probudila do depresivní nálady :cry: . Ráno jsem se prohlížela v zrcadle…a já rozhodně nevypadám těhotně ale otyle!!! Narostl mi zadek (a to ho mám i „normálně“ nepřehlédnutelný), mám špeky na bocích a břicho taky vypadá jako špek. A to čím dál tím větší. Já vím, že jsou to prkotiny, ale náladu mi to rozhodně nezvedlo :evil: . Taky cítím, jak strašně mi chybí pohyb. Od té doby, co jsem objevila // nic nedělám a začínám to na sobě pekelně cítit :evil: . Přemýšlela jsem, co bych mohla dělat ale nic moc mě nenapadlo. V Pardubicích jsem objevila jenom cvičení na balónech pro těhule, což mě moc neláká (na mě málo akční :wink: ) a plavání. Plavat bych i chodila, kdyby se nekonalo mezi 14 a 15 hod. odpolední. My pracující asi nejsme vítané :evil: .
Omlouvám se za tento výlev, ale muselo to ze mně ven.
Jinak bych se tím dneska asi „udusila“ :cry:

Spaní - spím jako vždy, tzn. jako dudek :D . Převaluji se kontinuelně z pravého boku na levý a na obou je mi báječně.

Jména - hlásím pokrok. Máme první návrhy, které se budou určitě průběžně měnit, ale já jsem ráda alespoň za to málo. Holčička zatím Alenka (ale stále jsem nevybalila na manžela svojí favoritku Nelu) a kluk Vojtěch. Já stále přemýšlím nad naším společným top jménem pro kluka (Jonáš)…ale Jonáška už má naše kamarádka, takže asi máme smůlu :evil: .

Oren - kočko tak jak??? Určitě je vše ok a žádný rozštěp prostě není a basta fidly!!!

Heliku gratuluju k holčičce. A jsem zvědavá, jaká další 4 jména vyberete. Máte se co činit :D

Štiko - obří gratulace k výslekům testů! Však jsme Ti to říkaly, že máš být v klidu :wink: .

Zuziko asi mi to uniklo, ale vy čekáte 2 kluky??? Už to máte potvrzený?

Majdo díky za tipy. Slovinsko je výborný nápad, není to daleko a ještě jsme tam nebyli. Ale stejně mám divný dojem, že pokud dovolená vůbec bude, že ji strávíme u našich na chatě :D . Kdy jedete do Krkonoš? Tam je taky krásně. A shoda náhod, včera jsme s manželem taky blbli a vymýšleli originální jména. My zkončili u Nea a Trinity :D

Žanet k zapsání pohlaví miminek do seznámku se určitě přimlouvám. I ke jménům. Určitě bych nebyla schopná zapamatovat si, kdo co čeká…znám své lidi :oops:

Kačko tak to jsi mě dost překvapila s odchodem na mateřskou 8O . Já žila v domění, že je v zákoně daný, že žena může odejít na mateřskou nejdříve 8 týdnů a nejpozději 6 týdnů před TP. O tom, že to nejde mezi jsem tam nic nečetla 8O . I když s mým TP 13.2 je mi to celkem jedno, chtěla jsem jít od 1.1 a holt půjdu až 2.1. :lol:

Víc jsem v hlavě neudržela, všechny ostatní zdravím.

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital