Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak me spani bylo dneska des bes, ale to bylo uplnkem. Ve dve rano jsem se prestehovala z loznice do obyvaku, rozlozila si sedacku, zapla televizi a konecne usnula…
Zuzo - Jahudka vznikla na dovolene, kdy jsem mela neustale chut na lesni jahody a manza behal po loukach a hledal a nosil, az usoudil ze se nam nrodi jahudka
![]()
Asi budu muset jit zehlit, vcera mi bylo nejak nedobre, tak musim dneska neco udelat ![]()
Ahoj těhulinky…
zdravím Vás...... konečně jsem se po tom všem dnešním běhání dostala na net.
Zdravím nové skoromaminky… přeji hodně štěstí, dobrých testů a brzké kopanečky!!
a jak já??? Holky, tak to vypadá dobře. Asi hodinku jsme pozorovali a pořádně prohlíželi zádíčka a páteře obou mimísek!! … no a Dr. tam nic nenašel. Prý viděl UTZ mnoho a tento vypadá stejně jako ostatní… takýe mám hned lepší náladu!!!
HOLKY !!!!! ...... snad to bude dobré!
Takže budu mít hned lepší spaní. Dokonce mi tchýně u Apolináře zařizuje přes nějakou kamarádku protekci.
No a nakonec - všechny jste hádali jinak než je pravda. Dr. říkal, že to vypadá obě na cácorky!!
No manžel to moc vesele nepřijal. 2 holky moc nechtěl… teď tvrdí, že to jedno je určitě jeho kluk - Adámek, jen nám kulky zatím schovává!
Tak hned je v pátek trošku veseleji.
Hezký den všem!!
Oren Paráááda, vidis, vsechno bude v poradku
To se hned citis jinak,ze? Tak at ti dobra nalada zustane co nejdyl!
oren gratulace jsem ráda že jsi se uklidnila a dáš do galerky fotečky?
Oren nádhera!!! Moc gratuluju! A dvě holčičky…to je přeci nádhera. Zrovna o víkendu můj táta vysvětloval manželovi, jaká je výhoda mít doma dvě dcery: „Přijdeš z práce, máš umyté nádobí, vyluxováno, koš je vynesený, večeři Ti holky donesou až pod nos a ty jdeš v klidu večer s chlapama na pivko. Když máš doma kluky, tak přijdeš z práce, uklidíš po nich bordel a ještě jim musíš připravit večeři, aby oni mohli jít večer do hospody.“
. Tak to zkus manželovi podobným způsobem vysvětlit a uvidíš, jak bude rád. ![]()
Zůzo - taky gratulace!
Jdu něco dělat ![]()
Mahony
Oren moc gratuluji!!! Myslim ,že s tebou jsme si oddechly všechny ,protože my přece všechny čekáme krásná,zdravá a nejhodnější miminka.
Všechno ostatní i jen špatné myšlenky kategoricky zakazuji!
A dvě princezny je přece krása ,ne?
OREN - tak to je super, uzasna zprava co mooooc potesi. Gratuluji a jen tak dal
![]()
A dve holcicky je taky nadhera, to si pral manzel........
Oren , tak to je paráda, super super super!!! A dvě holčičky taky super super super, ať si manža říká, co chce (koneckonců, na co si zadělal, to má, no ne?).
Mah - pidimimísek byl super. Narodil se sice o 3 týdny dřív, ale 3 kila po propuštění z porodnice měl a vůbec je celej kompletní. Taky jsem si říkala, jakpak já takovýho pidižvíka chytnu, abych mu něco neudělala, ale šlo to v pohodě. No, ona ta plínka je celkem velký záchytný bod.
Fotku nemám. Teda mám, ale jenom Adámkovu.
Akorát jsem kamarádce málem vyhodila nádobí do koše.
Slintání rovněž jako u bernardýna, takže přiřadíme k obecným příznakům sexy těhotné ženy…
![]()
Pa Majda
Všechny Vás zdravím,
dlouho jsem se neozvala, protože jsem, jako šikovná těhulka, menžílkovi stahla moooooooooooc pěknej virus do PS. A až dnes se to dalo jakš takš dohormady.
Byla jsme velice pochválená a už celý okres ví, jak jsem šikovná.
Tak já se prohrabu všema novýma informacema a pak taky něco „chytrého“ napíšu.
Oren , to je dobře že je vše OK. A dvě holčičky? No to je paráda ![]()
Musím se zase pochlubit se svou těhu demencí
Byla jsem dnes koupit nějakou látku na povlečení pro mimča, měli něco s medvídkama a tak a pak tam měli kostkovanou růžovo-bílou a modro-bílou a já z ničeho nic říkám ať mi dá 2 m z té růžové
(na modrou jsem ani nekoukla!) Až když jsem šla domů, tak mi došlo, že vůbec nevíme co to bude a navíc, že mám pocit, že to budou dva kluci…
tak jsem zvědavá jak jim bude růžová slušet
Chtěla jsem o víkendu šít, ale teď si teda nejsem jistá jestli to nebude zbytečná práce
. No fakt si připadám jako pako
.
Zuzíku, tak dáš povlečené Oren, když bude mít dvě princezny, i když v 17 tt to fakt není moc jisté. Oren to se máš hodinu si prohlížet miminka. My nemáme telku, v něděli mám narozky, děti jsem odeslai k babi a dědy a jsem první noc sami od narození Anny, jdeme do kina na véču a tak, muž předpokládá, že ukončení bude moc krásnés tím mým sexy míčem v břichu…
stiko nadýmání mám taky bolení taky, pomáhá fenyklový čaj, ale někdy jsem moc líná si ho uvařit, to raději slupnu čokošku, ať mám zácpu ještě větší!
Musím se jít upravit,ať mohu pohazovat svoji hřívou a mrkat ospalýma očima po chlapovi co s ním čekám třetí kousek! Krásný víken všem! Nane2, co nedokázala do zavazadlového prostoru auta prarodičů odložit ten kopačák z břicha!
ahoj holky
Oren, jsem rada ze jste v poradku!
chtela jsem se zeptat, asi se to tu uz resilo, budete mit postylky v loznici nebo zvlast v detskem pokojicku?