Poradna duly
Jana Čurdová
Tak přesně nad tím celé odpoledné Zanet přemýšlím
Kdo nám to objasní?
Leda ze by se Oren spletla a chtela napsat pozitivni. Jinak to nevidim. Ale snad to nebude tak hrozne, urcite to dobre dopadne, pevne tomu verim.
Jo, Zuzi , ja jsem se pobavila u tveho prispevku, ta tehu demence uz na tebe taky leze
Napsalas ze budes „pracovat pri praci“
![]()
Jinak holky, mate vybrane super jmena. Majdo , i ten Josifek se mi libi (muj byvaly byl Pepino)
. U nas to jeste neni vyresene. Chtela jsem, aby to znelo i v cestine i v anglictine, ale vetsina tech univerzalnich jmen se mi zrovna nezamlouva. Takze moji favoriti prozatim jsou Anna a Gianni (nebo Giovanni, jakoze Jan)
Ale jak to nakonec dopadne je ve hvezdach. Tuhle se mi zdal sen a vsichni memu diteti rikali Joe
A ja jsem jim rikala, dyt ani nevite, treba to bude holka… ![]()
A to prý bude hůř
To si snad nedovedu ani představit co ze mě pak budou padat za moudra
![]()
Kasli na to. Aspon pobavis okoli
Hlavne davej pozor, aby sis neublizila. ![]()
Ahoj holky,
moc moc děkuji za podporu!! Potěšilo mně to. S těmi testy to cítím stejně jako vy. Ale znáte to, ta nejistota ...... já si taky myslím, že to bude v pohodě, ale pořád je tam to ALE!!
No a k výsledkům, zrovna se vracím od Dr.
Testy mi vyšli pozitivní na roštěp, ostatní je v pohodě. No takže testy z 1. trimestru vyšli dobře na všechno ostatní, ale roštěp (nebo jak se to píše) se prý nepozná!!
No a Dr. mne poslala samozřejmě do genetické poradny k Apolináři. Tam jsem volala a víte co mi řekli??? Že mám přijít 27.9 na velký UTZ a pak se uvidí!!! Tak jsem jí řekla, že mám pocit, že pro mne není dobré čekat celý měsíc napjatá a nervózní zda je to OK nebo není. No a ona mi řekla, že s tím nic neudělá… a posunula mi termín na 20.9. ?? No to mi teda pomohla, že!!!
Holky máte některá dobrej kontakt, nebo odkaz na nějakou seriózní diskuzy nebo Dr. se kterým bych to mohla probrat?? Riziko a tak?? Já nechci žít 3 týdny v nejistotě, zda je to OK, nebo není!
Zítra jdu do Kolína na ten 3D, tak se tam s nimi o tom také poradím a zkusím je poprosit aby mi pořádně prohlédli páteře obou mimísků - podle mé Dr. by to mělo být jasně vidět, pokud tam někde ten roštěp je!!
No holky… dneska mám tedy den!! Zítra vám odpoledne napíši, jak jsem dopadla v Kolíně!!
Mějte krásné odpoledne, večer… já jedu domů, do hajan!! Začíná mne z toho všeho bolet hlava - teda 3 hlavy ![]()
No jsem příjemně překvapená, jelikož v Krči byl fakt dobrej doktor a docela jsme pokecali
Řekla jsem že potřebuje Anička vědět zda je to kluk nebo holka a tak koukal a koukal a hádejte co tam bylo? ......... no zase buchtička
Huráááááá máme holku, táta je celej nadšenej ![]()
Jinak je samo sebou vše OK, akorát jsme se dohodli že příjdu za 14 dní, jelikož tam něco moc dobře neviděl ![]()
oren nechtěla jsem tady psát to co tu už bylo, je to tak že testy u dvojčat jsou opravdu spíš matoucí. A na to UTZ by roštěp určitě uvidí. Tak držím všechny palečky.
Oren , tak vidis, nebude to tak hrozne, hlavne se dopredu nestresuj. Vsechno se urcite vyresi uz zitra a ty se presvedcis sama na vlastni oci (a dokonce na 3D), ze miminka jsou v poradku. Ted si odpocin, melas fakt narocny den, ale zitra bude lip, uvidis!!!! Drzim pesti!
Heliku , no parada, takze jsi prvni, kdo opravdu vi, co ceka. Moc gratuluju!!! Jak se bude jmenovat, uz to mate rozhodnute? Ze bych trochu prekopala seznamek a zacala to tam davat. To by slo, ne?
Oren , zítra držím pěsti.
Heliku , velká gratulace k holčičce. Co by za to můj manžel dal
Ale jak už jsem psala, včera jsem mu oznámila dva kluky
a on pokýval hlavou se slovy „tak jo, to budou raubíři“
![]()
Zanet , jo jo bavím zejména sebe
a vám posílám odkaz na nový deníček (pokud jste již nečetly): http://emimino.cz/…s/story/5028
Zítra snad zase uvidím prďolky
tak se těším ![]()
Mějte se hezky a přežijte to vedro co na zítřek hlásí (pro Zanet jen poznámka - že má být zítra kolem třiceti
).
Oren klid, já byla taky vyplašená, v 11 tt jsem taky byla na tom NT screeningu riziko DS 1 : 7000, a při tripplu 1: 230, to že jsem odmítli odběr plodové vody jsem už psala… Na genetice Vám udělají podrobné UTZ, možná navrhnou odběr plodovky, ale nevím jak u dvojčat, neboj do ničeho vás nutit nebudou a hlavně když to první NT vyšlo v pohodě tak to bude dobré. Přeji hlavně klidnou noc! Nane2
Ještě pro Oren, dívala jsem se na Tvůj metřík ty jsi cca necelé tři týdny pozadu, to znamená že Ti brali krev v necelém 15 týdnu, vím spolehlivě, že čím dřív se vezme tím víc je to zkreslené, takže klid a hlavně jak už psali holky rozštěp poznají na 3D. Možná by Tě vzali v Brně jestli chceš dám ti sem telefon na tu gentiku u nás je asi nejvyhlášenější na Jižní Moravě, jen ta cesta, co? Centrum prenatální diagnostiky, Veveří 39, Brno 542221740. Možná znají nějaké podobné zařízení v Praze, tohle je s r.o., myslím, že u Apolináře je to nemocnice státné, ne? No a ještě chtej k Mudr Vlašínovi
Na genetické konzultaci jsem byli taky tam, je to strašně dobře udělané,, jen bys asi musela uprosit svého dr. aby Ti to napsal do Brna, ale zítra budeš moudřejší a určitě i klidnější. Neboj méďové jsou krásní a celý! Nane2
ZANET: To bych byla moc rada, kdyby si prekopala ten seznamek. Dala bych tam navrh jmen a jeste k tomu postupne dopisovala, zda nam doktori vycetli holcicky nebo kluky ![]()
HELIK: Gratuluji k holcicce! ![]()
Ja uzse take moc tesim, az to budu vedet!
OREN: Drz se! Rozstep to urcite nebude! Jeste bych mohla zkusit, zda by trebas tchyne nezapusobila v tom Podoli a neuspisila ti to tam.
Posilam Vam a hlavne OREN neco pro pobaveni:
http://www.natvrdo.cz/admin/file.php?…
(pekna rucicka, ze jo?
)
Mejte se vsichni moc krasne, pohladte briska a budte na miminka hodne ![]()
Ahojky!!
Heliku ,gratuluju k holčičce!!Anička je spokojená?Kisy má taky „objednanou“ sestřičku,tak uvidíme,co se z Překvápka vyklube ![]()
Oren ,to je jasný,že taková zpráva člověka rozhodí,i když se snaží zůstat v pohodě,ale uvidíš,že tě na UZV uklidní ![]()
Štiko ,gratuluju k výsledkům
Monika
Tak Anička chtěla bratříčka, ale dnes mne překvapila, nadšeně ségru přijala a dává jí pusinky. Takže nakonec je vše OK, mněla jsem z toho strach. S jménem to bude zapeklité
Máme pocit že všechna hezká jsme již dali Aničce (Anna Marie) a k tomu má ještě (Julie, Helena) Je křtěná a nějak sse to rozrostlo ![]()