Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
6.9.06 11:01

Ahojky holčina, za chvilinku jdu na ten „velkej“ ultrazvuk :D To bude švanda, snad nám sdělí koho nosím :D
Jména ještě neřešíme, ale klučičí asi zůstane od minula Jan Václav, buď obě, nebo si losneme :lol:
Nevím kdo vše čeká na výsledky, ale všem: TO BUDE VŠE OK :D

spaní spím jak zařezaná, dnes mne budík budil 30 minut :lol:
Tak pa pa a večer dám vědět jak to dopadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.9.06 11:20

Ahojky.
Tak ja spani taky neresim, spim jak se mi chce a hotovka. Akorat kdyz se prevaluju-obracim pres levy bok na bricho, tak me v nem (vlevo tesne nad kyclidesne pichne, fakt to boli, zadny tlaceni. Vcera sem se bolesti zkroutila do klubicka, trva to vzdycky cca 1-3sec, nevim. :? Extra s tim za Dr. nepoletim, podobny bolesti sem mela uz pred tehu (jen ne tak nahly a intenzivni-spis trvala tupa bolest leveho podbrisku) a Dr. stejne na nic neprisel. Ted si navic stejne nemuzou delat rentgen bricha a jinak asi nic nezjistej, leda by me vykuchali. :wink: Alespon ze to neni vpravo, bala bych se o slepak… 8O
Dotaz … nevite nekera kde delaji v Pze to, ze natoci mimi na UTZ na video? Muj Dr. to nedela a nevim, kam jit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
6.9.06 11:25

Ahoj těhulky,
hlásím se zase po včerejší odmlce. Nějak nestíhám.
Hlava občas ještě zlobí, ale není to to co o víkendu. Ale moc děkuju březnové Honey, že nakoukla a dala tip na paralen - v nouzi po něm určitě sáhnu, zase taková hrdinka nejsem :oops: .
Lucci , finančně to bude určitě pro všechny náročnější období, ale ty se tím hlavně netrap. Vždycky to nějak zvládnete! My jsme s manželem koupili byt před rokem a půl a splácíme :? a teď bychom potřebovali koupit větší auto a stále počítáme kde na to vzít :? Pravda je, že jsem ráda, že jsme se vzali v době (před třema rokama) kdy jsme neměli žádné jiné starosti a svatbu jsme si vychutnali a teď to nemusíme řešit.
Ale dítě jsme taky kvůli financím odkládali a teď jsme si plánovali, že budu pracovat při práci, aby nám to pomohlo… :oops: no a člověk míní a příroda mění… takže to s dvojčatama už pomalu zavrhuji a smiřuji se s tím, že na nějaký čas budu muset práci opustit. A vím, že to nějak zvládneme (ono nám stejně nic jiného nezbyde :oops: ). Držím pěsti, určitě to zvládnete!
Oren , určitě dej vědět výsledku z UTZ. Já už bych taky chtěla vědět co to bude (včera jsem říkala manželovi, že mám pocit, že to budou dva kluci :wink: ). A co se týče velikosti bříška… asi bychom si mohli povídat :wink: :P docela mě ta „rychlost růstu“ děsí :oops:
Jména máte vybrána moc pěkná! My jsme se k tomu zatím moc nedostali a spíše to necháme až budeme předběžně vědět co to bude.

Zítra jdu na odběry, tak mi držte palce :wink:
Všechny vás moc zdravím… musím jít pracovat.

Jo a ještě vítám novou těhulku Zůzu - asi jmenovkyně, což?

Jo a ještě teda k pohybům… já vůbec nic, ale jsem za vámi hodně daleko… alespoň mi to tak připadá :oops:

Vážně už končím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
6.9.06 11:29

Helik: Urco to bude v poho!

Ja mam vybrano s manzelem Tereza a Robin.
Kdyz to bude kluk tak je to horsi, protoze ten ma svatek tusim prave v lednu nebo na konci unora, ale na jinem jsme se proste neshodli.
NO puvodne mival svatek nekdy v zari ale oni ho nejak prehodili :-(

Spani: Spi se mi cimdal hur jak mi roste bricho. Tak se porad budim porad se prevaluji, vsechno mne svedi, kdyz zaberu, tak se mi chce zacit na zachod, na kazde strane se mi spi nepohodlne.. nejradsi bych brisko, ale na tom to nejde a ani bych nechtela, uz z pocitu ze lezim na miminku :-(
Jeste vydrzet 4,5 mesice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
6.9.06 11:44

Vidím, že maminky co mají děti ve školce mají čas na net…K spánku spí se mi hůř, ale spíš mě trápí sny…holky fakt bude hůř! Spím skoro furt na pravém boku, na levém je mi to nepříjemné, ono to tělo není hloupé, asi se mu tak líp odpočívá. Tak jsem už zpívali s Anny miminku a moc kopalo, asi se mu to mooooc líbilo! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
6.9.06 12:10

Ahoj holky,
tak ještě něco o mně. Je mi 28 let a bydlím na Žatecku.
Jsem doma na nemocenské. Pracovala jsem jako sekretářka, ale v takovém špatném prostředí. Ještě jsem ani nevěděla, jak dlouho jsem těhotná a můj Dr. už mi psal neschopenku. Myslela jsem si, že to bude doma horší. Zatím to docela jde. Jen ty vycházky od 15 do 19 h. Takže využívám každou návštěvu u Dr. abych se mohla jet někam podívat a hlavně něco koupit. Naposledy jsem sháněla nějaké to oblečení. Přeci jenom ty rifle už nebyly to pravé. Ale je to mazec. Nakonec jsem uspěla až v Teplicích. V Litexu mají ještě letní zboží, podzim zima bude časem. Ale našli jsme firmu Bosman (mají i www stránky), mají spoustu věcí, a pěkných. A co je fajn šijí na míru. Tak mám objednané rifle. Budou koncem týdne už se na ně těším, protože pořád chodím v elasťákách z Litexu (těhotenský), ale mám alespoň něco.
Snažím se orientovat, tak dočítám všechny vaše příspěvky, budu lépe vědět co a jak. Ale ještě nejsem ani v půlce. Když jsem si četla ty začátky tak jsem si vzpoměla, jak mi bylo, taky nic moc. Sousedka mi říkala, počkej to je jen ten začátek než se všechno srovná. Moc jsem jí nevěřila, ale úderem 12 tt to všechno fakt přešlo. :lol:
Tak jdu dočítat další stránky a určitě se zase ozvu. Je to tady fajn.
Jinak na další UTZ jdu 18.9. beru s sebou kazetu, protože v Žatci to natáčejí, tak se těším.
Zatím ahoj a dobrou chuť k obědu
Zůza a Jahůdka :?: (pracovní název)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
6.9.06 12:20

Ahoj těhulky!!
Tak jsem ráno zařekla dobré zprávy a už je to tady!!!
Odjíždím na gyndu ..... výsledky Triple Testů negativní :cry: :cry: :cry:

Tak vám nevím co mne čeká. Prý mne pošlou do nějaké genetické poradny! Nevím co bude, četla jsem v časopisu Maminka, že dvojčatům se nemůže brát plodová voda nebo co??

Holky jsem z toho nějaká rozhozená… i když vím, že u dvojčat bývají tyto testy tak nějak na hranici :-(((

Držte mi palečky, ať jsme všichni v pohodě - hlavně mimi, určitě jsou zdravá!!! Vždyť jsme je už několikrát viděla na UTZ a vypadali obě úplně v pohodě!!

Uplakáná Renča :cry:

• Citovat
  • Upravit
MaK
5063
6.9.06 12:25

Oren!!
neboj,ty testy dost často vyjdou na hranici nebo špatně a nakonec je všechno v nejlepším pořádku,zvlášť u dvojčat.

Neboj neboj holčičko,bude to v pohodě,neplakej.Moc na vás myslím a těším se až nám sem nahlásíš dobré zprávy!!

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
6.9.06 12:35

Oren , nepanikař! Určitě je všechno v pořádku - právě proto jsme šli na ten kombinovaný test v 12tt, ne? A jak dopadl? Výborně! Takže se vůbec neplaš, u dvojčat je riziko, že vyjdou tripple testy špatně větší a zpravidla je to falešné! Právě teď by se na ty výsledky z prvních testů měli podívat. Držím pěsti a moc na tebe myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
6.9.06 12:44

OREN: Take jsem nekde cetla, ze tripple testy u dvojcat byvaji z 90% falesne negativni. Neboj se a drz se! Vsechny na tebe myslime!
Moje kamaradka, ktera cekala dvojcatka minuly rok mela tyhle ty testy take negativni a ma dve zdrave detatka.
Mysli pozitivne a hlavne na ty dva male medvidky, protoze oni potrebuji aby si byla pozitivne naladena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.9.06 13:12

Ahoj holcinky tak triple testy vysly v poradku a tudiz na amniocintezu nepujdu :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
JUsem moc stastna a pujdu si uz obhlizet vybavicku, mejte se krasne a vvsem taky drzim palecky kdo jeste ceka na vysledky a zdravim novou tehulku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
6.9.06 13:15

Holky, sem se sem tak k vam vecpala, ale tohle by se mohlo hodit, tak sem davam odkaz: NAPLAST proti bolesti hlavy - http://www.viacell.cz/index.php?…

Lepsi nez paralen, pusobi to lokalne… Otazkou je, jestli to pusobi… Je to novinka.

A OREN neboj, tripple testy byvaji nejen u dvojcat zkreslene. A zvlast, pokud ti vysel kombinovenej biochemickej test v prvnim trimestru poradku!!! Ten ma vetsi vahu, je presnejsi!!! Nekteri doktori se priklaneji k tomu, tripple testy uz nedelat, kdyz tehulka byla na kombinovanem testu, viz treba Dr. Koucky na www.porodnice.cz. Urcite bude vsechno v poradku, drzim palec!!!

Sykorka z Breznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.9.06 13:40

Oren … neves hlavu, vazne bych se tam nestresovala, holt dve miminka to daji do kupy a hnedka mas zkreslene vysledky. Verim, ze to dobre dopadne a ty budes v breznu utahana a uhonena mama dvo aktivnich miminek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
6.9.06 14:22

Oren , jak píšou holky, u těch dvojčátek to vychází všelijak. Vždyť se to nedá pořádně zjistit ani u jednoho mimíse, natož u dvou! Chjo, někdy jsou ty testy akorát na nervování maminek. Všechny tady na tebe moc myslíme, i na medvídky!

No ty sny, jak psala teď nejčerstvěji Nane , dneska jsem měla rodit, hopsala jsem si na míči a najednou zjistila, že je tam kamera a že to chtějí vysílat jako reality show. Tak jsem do té kamery hodila šutr (kde se vzal na porodním sále šutr, to nevím). :D

My máme jména vybraná Josef a Barbora. U nás to teda je, že Josef je po manželovi (takže po tatínkovi, po dědečkovi, pradědečkovi,…), já jsem nejdřív o tom nechtěla ani slyšet, tak mě manžel vůbec ani nepřemlouval, ale pak najednou lup! a nějak jsem zjistila, že by se mi to vlastně líbilo. Tak jsem to manželovi řekla a on, že by měl hroznou radost - a bylo vyřešeno. :) Manželovi se říká normálně Pepa, jeho maminka mu říká Pepíčku :) a já teda dost různě, fantazii se meze nekladou, že, takže si se mnou dost užije, no a juniorovi bych chtěla říkat Josífek nebo Pepíno (já vím, že jsou to ty kondomy, ale to neva, on to kdyžtak zvládne). :)

Helik - to jsem zvědavá, co bude za zprávu z toho velkého utz!!!

Mah - co Slovinsko? Trochu pochodit v Julkách (i když na Triglav asi v sedmém měsíci nepolezeš, žejo :D ) a pak dolů k moři. Ale teda netuším, jaký může v těch horách být v říjnu počásko, asi dost různý, je to dost nahoře. Anebo zaletět na jih, jakože na francouzskou Riviéru (do Nice určitě lítají SkyEurope) a zajet si do Pyrenejí. Jéje, ty se máš…no, u nás to jistí Malá Úpa, jo a teďka o víkendu jedem do Ádru, švagr tam jede MTB maraton, tak zafandit. :D

Ahoj všem a budem veselé holky, jo?

Majda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
6.9.06 17:06

Oren , ale negativni prece znamena, ze to je v poradku… mne taky rekli vysledky jsou negativni, miminko je uplne normalni…

Stiko , gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital