Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
7.9.06 12:53

holky , mám prosbu. Dostala jsem zadělávací mísu od Tupperware a neumím ji používat. Poraďte mi prosííím

vím, že se to netýká mimin ani těhotenství, ale snad to neva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
7.9.06 12:57

Ahoj ahoj,

Mahony ,nic si z toho nedělej,mě taky přijde,že vypadám vyžraně a ne těhotně.Manžel teda tvrdí že ne,ale možná se spíš bojí,abych nezačala brečet :lol: :lol:

Jména ,kterými budem strašit příbuzenstvo-Kunigunda a Andělín :lol:

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
7.9.06 13:42

Teda ty jmena jsou nektery fakt desny 8O :D :-) Kunigunda???Kde jsi na tom byla??? :D

My mame jmeno jen pro holcicku - Nelinka(i kdyz to ted spousta lidi dava spis na kocky a pejsky…),ale ja si porad myslim,ze to bude kluk a pro toho bohuzel jmeno nemame.Pripada mi,ze na kluky toho moc neni :|

Emajka: s tou zadelavaci misou ti neporadim :? Ale urcite se tu nekdo zkusenejsi najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
7.9.06 13:44

Matesso,na rodině je to v databázi jmen :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
7.9.06 13:55

Jeje - počítá se to podle předpokládého data porodu. Kdy se to pak skutečně narodí je už jedno.

Mahony - práve proto jsem se ptala. Mě to vychází buď od 4.1. nebo 21.12.. Tak jsem chtěla vědět jak to je, jestli si mám schovávat na svátky dovolenou. Už jsem skoro rozhodnutá, že půjdu 21.12., fakt se mi na ty tři dny po novém roce do práce nechce.

Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
7.9.06 14:04

Ahoj holky ,
tak se zase po nějaké době hlásím.Píšete čím dál víc a je to fuška vás dočítat.Ale teď už snad na to budu mít zase čas.
Dneska jsem byla na kontrole.Mimčo je v pořádku ,testy negativní akorát velký ult mě posunuly až za 14 dní ,protože je mimčo moc malé aprý by ještě všechno nešlo pořádně přeměřit.Tak to necháváme až na 21tt.Už jsem se těšila ,že budu vědět co to bude a zase musím čekat.
Pro ] žanet JE mě 33let , další kontrola 5.10. ,A jména Lucie a Aleš. helik gratuluji k holce a závidím ,já bych chtěla taky ,ale nějak cítím ,že to bude kluk. matessa **Tak tyhle deprese znám ,ráno si vždycky u zrcadla říkám do čeho jsem se to pustila a že jestli to bude holka tak je to budoucí miss.Za to co mě dělá dostane hned po porodu na zadek jsem uplně sědivá v obličeji a lezou mě jen lícní kosti a nos.Ostatní je jaksi rozblizlé.

K bolestem hlavy mě doktorka řekla ,že jedna tableta paralenu ublíží mimču míň než 3dny bolestí ,protože trpí se mnou.**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
7.9.06 14:07

ahoj holky,
omlouvám se ,ale kdy vám začaly pohyby????

Dík Jitka z dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
7.9.06 14:08

Ten vzkaz s depkama samozdřejmě patří Mahony.
Matesse jsem chtěla napsat ,že jsem kdysi chodila s jedním René a byl to úžasný milenec.
Jinak nevím proč mě to začalo psát tučně tak sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
7.9.06 14:09

Emajko já ani nevím, jak zadělávací mísa vypadá :oops: . Takže bohužel neporadím.

MaK Kunigunda a Andělín je teda pořádnej úlet 8O :D

Matesso - já chci taky Nelinku :wink:

Kačko ještě si můžeš vzít 2. a 3.1. dovolenou :wink: . 1.1. je svátek.

Mah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
7.9.06 14:18

Mah - to se nám určitě už stalo všem, žádný strach! :D Tak třeba já mám takovou pěknou zdravou lesní barvu (obzvlášť pikantní, když se vedle mě objeví někdo jako například má sestra, úplně hnědá a v báječné formě po čtrnáctidenním chození v Pyrenejích) a celkový zjev zvadlého salátu. Ručičky a nožičky jako pařátky, ale nějaký chlupatý… :? A mám chlupatý břicho! 8O Mňo.
Neo a Trinity jsou taky vynikající!
Do Krkonoš se chystáme na konci září, jak je ten volnej den. Já se těším i jenom na to, jak si sednu na lavičku před chatou, dám si tam hrnek čaje a budu čučet, jak zlátnou stromy, ach ach. :) No protože kdeže loňské sněhy jsou, troska s mínusovou fyzičkou žádnou túru nezvládne…ale nevadí. :)

Jeje - no tak Přemyslovci jsou skutečně taky výborný materiál! :DMaK taky boduje!

Za chvilinku se jedu mrknout na úplně malinký třídenní miminko a potěšit jeho maminku v mírné poporodní depce. Takovýho prťouska jsem ještě nikdy neviděla. :)

Pa Majda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
7.9.06 15:01

Majdo ty mi vždycky zvedneš náladu. Zdravá lesní barva a zjev zvadlého salátu :lol: :lol: :lol: . Kam ty na to chodíš? Mimochodem má sestra se vrátila ve středu po 3 měsících z Mallorky…asi si dovedeš představit, jak vedle ní vypadám. Ale naštěstí bydlí ode mně 200 km a vídáme se jen u rodičů na chatě, kde lišky dávají dobrou noc a setkání s civilizací zde opravdu nehrozí :D .
Užij si to s čerstvoučkým miminkem…taky bych si potřebovala na nějakém cizím vyzkoušet hmaty a chvaty, abych tomu vlastnímu hned něco neudělala :D

Jitutu já jsem v 18.tt a pohyby ještě necítím, ale některé holky tu cítí pohyby snad už od 15.týdne. Maximálně od 16. :roll:

Mah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.9.06 15:24

Kačka2: OK, tak to odchazim na mateřskou stejně jako Mahony ke dni 2.1.06 bo mame stejny TP 13.2.06 :-)

Mahony: Deprese zazen! Vis co se rika preci! Ze jsem nejkrasnejsi, kdyz jsme tehotne, tak se toho take drz! :-) I kdyz vypadame špekatě, roste nam prdel, jsme chlupaté! Zkrátka chlapy to vidí prostě jinak než my samy! :-)

Majda2: JOjo, Premyslovci :lol: - ani mi to nepripominej, protoze to byl docela zahul manzela ukecat, aby na to zapomnel :-D

Jitutu, ja citila pohyby (takove simrani, mrazeni v brisku) uz kolem 14.tt ale takovy ten regulerni pidikop teprva min.tyden, takze v 16tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
7.9.06 15:40

Majdo ja jsem taky tak zchlupatela, i na brichu :x Takze jsem Martinova (pritel) mala, ufunena opici mama :cry:

Jeje kraaaaasna fotecka! :D

Taky uz obcas citim kopanecky:o) Je to bozi :P Dneska jsem Renemu pustila sluchatkama hudbu a asi se mu to libilo,jak tancoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.9.06 15:40

Ja chci taky pidikop v 16tt. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.9.06 15:45

Matessa: Tak to ja jsem zase pro manžela jeho „malá chlupatá pupkatá máma“. CO naděláš! :lol:
S tou hudbou to musim zkusit! :-D
Kopanecky mam jen sem tam a docela mi chybi, kdyz mne za cely den nekopne ani jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí