Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
7.9.06 16:20

Tak před chvílí odjela manželova mamča,byla mi udělat nehty,takže teď mám hroznou barvu,vlasy,prdel,ale hezký nehty :lol:

Za chvíli vyrážíme s Týnkou za kulturou,do dětského divadélka,tak doufám,že se jí to bude líbit a že na celý sál nebude rozebírat,proč má tamten pán velký bříško,má tam taky miminko??Jak bývá jejím zvykem :lol:

Lucci ,vydrž,dočkáš se :wink:

Jitutu ,opravdové pidikopy jsem začala cítit včera,pár dní před tím takové šimrání,když jsem ležela opravdu v klidu.

Emajko ,s mísou bohužel taky neporadím…

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
7.9.06 17:30

Ahoj těhulky,
tak jsem dneska po kontrole, vše OK, prďolci rostou jak mají a taky mi hned udělali odběry. Kontrola za 3 týdny, tj. pro Zanet, 29.9.2006.
Mahony , nic ti neuniklo, zatím nevíme co to bude. Jen jsem prostě měla takový pocit, že to budou dva kluci (manžel chce alespoň jednu holku :wink: ), tak jsem to manželovi řekla (aspoň pak nebude zklamaný :oops: ). Dneska jsem se u dr. ptala kdy to půjde poznat a říkal, že kdyby hodně hledal, že by to už možná poznal dneska, ale moc se mu do toho nechtělo ( i tak jsem tam byla 40 minut 8O ), takže příště :?
Jinak deprese s tím jak vypadám mám každé ráno :? Ale začínám se kulatit a to pořádně :wink: :oops:
Jo a dnes mi konečně došlo, jakto, že některé z vás ještě mohou spát na břiše 8O. Já už teda nemůžu a dneska v noci jsem prodělala peklo, protože když jsem ležela na pravém boku tak mě v břiše bodalo, když na levém tak taky (na druhé straně :wink: ), a na zádech neumím spát :oops: Děs běs 8O No a proč mi to vlastně došlo… dr.mě změřil a řekl mi, že mám břicho jako normální těhulka ve 20. týdnu 8O
MaK , tak teď jsem dostala záchvat smíchu. Kunigunda a Andělín - to je síla :P
Lenyo , ten popis deprese je přesný :D :D
Majdo a ostatní holky to jste mě uklidnily :! Myslela jsem si že jsem s tím chlupatým břichem nějaký exot!
Jinak vás musím holky pochválit :wink: dneska fakt perlíte :D , chytám normálně do břicha křeče :D
Emajko , taky neporadím :oops:

A ještě na závěr ke jménům. Včera jsem nadhodila, že bychom mohli udělat druhé kolo výběru jmen (při prvním jsme skončili v záchvatech smíchu nad kalendářem). A pak říkám: „Pro holky jsem už ale vybrala…, Michaela a Daniela. Co ty na to?“ No a manžel, že jo a ať prý vyberu ještě pro ty kluky a pak si na to sednem :P :wink: To je přístup, co? Ale myslím, že budeme ještě hodně dumat…
Končím. to je zase román :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
7.9.06 17:34

Omlouvám se, ale ještě musím napsat k těm pohybům.
Všem které již zaznamenaly gratuluji. U mne zatím nic, ale mám pocit, že to brzy přijde :oops: Myslím, že už poznám, kdy se prďolata hýbou… dneska jsem měla při UTZ v břiše takové „mravenečky“ a dr. říkal, že je nemůže ani změřit jak tam cvičí :wink: :oops: Tak třeba to jsou první signály, že se derou na povrch :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
7.9.06 20:45

Holky, vidím, že vy pracující jste aktivní hlavně přes den. s tím plaváním je to fakt dost nalevačku, u nás je jediné cvičení co se mi zamlouvá v 15:30 asi půl hodiny cesty od domu…manžel by si musel vzít volno …takže hledám dál, plavání se mi nezamlouvá kvůli vodě, ale balony můžou být fajn, já cvičila po porodu s kojencema u nás v MC.
pohyby jsou už dost zantelné, ale klid jsem už počtvrté těhu tělo je tlusté a chlupaté, připadám si jako s Vítkem v sedmém měsíci, tedy přesně tak mám i rozměry! Špeky mám taky, hlavně na zádech, fuj, říká se jim křídla lásky, ale to bych už dávno uletěla. Jméno Anna schvaluji, jednu princeznu tohoto jména máme doma, jinak u nás je jasný David a pokud se Vítek nestrefil, tak si vybojuji Ester, nebo povolím na Amálku. Normálně naši známí byli rozhodnutí dát Chrudoše, naštěstí to byla holka.
Spaní, taky pícháné v boku, jako bych tam měla jehlici, možná i skučím, je to hlavně když dlouho ležím na boku. Jdeme s prckem (muž mu říká Ladíček, po něm, je Ladislav, fuj…asi si myslí, že ho pojmenuju po něm to se ale mílí) My s dětmi mu říkáme miminko a Anička všem ukazuje mé holé břicho,tedy vytáhne mi triko a pusinkuje a hladí mimi, pak ukáže na tlusté břicho babičky a řekne, že tam má taky mimi. helíku, tak hezkou zábavu, to budeš krásná s těmi nehty!
Už končím jdeme s mimi do sprcha a spát, dnes jsem v MC hodně zpívali a opět se mu to nějak nelíbilo, možná bude muzikální! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.9.06 21:46

Dneska jsem se tedy take docela bavila nad vasimi prispevky.
Ty jmena jsou uzasna :-D

Tak jsem si zkusila pustit do sluchatek hudbu a asi zrejme mame prcka take nemuzikalniho, protoze mamce se to libilo hodne, ale mimiskovi asi vubec, protoze se zase ani nepohl :-(

MaK: tak graguluji ke krasnych nehtum! No nekde se zacit musi ne? :) Tak priste bude tchyne muset zapracovat jinde :)
Ja take ted resim ze vypadam docela hruzne ! 8O

Zuzika: manzel to resi moc hezky ty jmena :-D To u nas to probehlo, ze jsme si kazdy vypsali sloupec jmen holcicich a klucicich. Holku jsme rozhodli behem minuty a chlapecke jmeno dopadlo tak, ze jsem mu vysrkala vsechny Spytihnevy, Vaclavy, Premysly, Vratislavy atd. s tim, ze se po ceskych kralech prcek jmenovat nebude a tak navrhl aspon Krystofa, ktereho mu zkritizovala moje matka a tak chudak kapituloval :P

Tak dobroute holky a opecovavejte sva chlupata briska a pozdravujte mimíska!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.9.06 22:55

Ahoj holky a mimískové,
tak teď jsem dočetla všechno, co jste napsaly za celý den. Jinak ty starší stránky co dočítám, tak to bude ještě trvat.

Liliku - podle čeho máte pracovní název Jahůdka. My podle knížky, kde manžel vyčetl, že v x-tém týdnu je plod velký jako jahoda.

Oren - držím palce, aby vše bylo v pohodě. Já budu na výsledky krve volat zítra. Jsem z toho celá nesvá. Uvidíme.

Všem co už mají pohyby - tiše závidím :! :! :! Já ještě pořád nic. Ale říká se, že kdo si počká, ten se dočká. Je to tak ne :?: :?: :?:

Jinak ke spaní - to je zatím celkem v poho. Jeden bok, druhý. Horší je, kryž jsu k ránu na WC, tak potom nemůžu třeba hodinu usnout. To je docela otrava (ale co bych pro tu naši Jahůdku nebydržela)

Jména - kluk to je jasný. Bude po tatínkovi Tomášek (nemám šanci na jiné jméno, ale tohle se mi líbí). S holčičkou to ještě nevíme, ale ve hře je Klárka a Vendulka. Tak se ještě uvidí.

S přibíráním na váze to u mně není ještě tak strašný, manža to zvládá za mne. Ale dneska mi to vysvětlil: To, že chlapi přibírají, když jejich ženy jsou těhotné, je geneticky zakódované. Připravují se na to, že se budou muset postarat o ženu a dítě a na sebe nebudou mít tolik času a prostředků, tak si dělají zásoby :idea: :idea: :idea:
Sestřička u Dr. nám sdělila, že u porodu to všechno schodí (prý ten chlap - obaluje si nervy, aby to vydržel)

Tak jsem zase napsala román, ale je toho hodně, co jste probrali a já dřív neměla čas - nejdřív tu seděl manža a pak příšla návštěva, ale teď už jdu spát. Zítra zase budu dočítat starší stránky.

Přeji všem dobou noc (stejně už asi všechny spíte)

Zůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
7.9.06 23:02

Všechny ne, Zůzo! :)

Tak holky, vykartáčovat chlupatý bříška a dobrou noc! A až vás René, Kunigunda nebo nějaký ten Přemyslovec vyženou v půl třetí na záchod, tak si vzpomeňte, že nejste samy!

Majda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.9.06 04:08

Cau holky, ja taky se spanim jsem na stiru. Uz od tri cumim do zdi a tak jsem si udelala caj a serfuju po netu. Mate taky takove problemy se zacpou a hlavne nadymanim? Ja se snazim jist hodne ovoce a zeleninu at ma bobiste vitaminy, ale potom zazivam peklo. Mam sileny bolesti v brise, pripadam si jako prefouklej balon a ten velkej brich me tahne dolu. Uz vim, jak se cejtil vlk v pohadce o karkulce, kdyz mu tam zasili kameni, to jsem presne ja. Mozna je to taky tim, ze je uplnek a zatmeni mesice, to ma vliv na spani a podrazdenost.
jinak nevolnosti uz odeznivaji a jen krkam a slintam, tak ty vecery jsou lepsi. :P Bricho mam desny, vcera mi pani od nas z bareku rekla, ze takovy mela kdyz sla rodit, fakt hotovej obelix krizenej s pucmelounem nadymavym. :P
No mejte se krasne a hezke spani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
8.9.06 07:32

Děkuji za gratulace k holčině. Já mněla skoro 100% pocit na kluka, mluvila o něm Anička a všichni jak dobře vypadám a já takové chutě a ani gram přírustku prostě jsem na to skočila a mněla pocit na kluka jak buka. A hle holka jako cumel :D
No nic přišla Anička jdu na ní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
8.9.06 08:48

Dobré ráno těhulinky,

zdravím vaše chlupatá bříška :lol: . Včerejší deprese je naštěstí pryč a doufám, že už se tu jen tak neobjeví. Byla jsem protivná sama sobě, chudák manžel musel snášet mé citové výlevy celý večer. Ale držel se statečně 8) . A dneska je pááátek, můj nejoblíbenější z pracovních dnů :D

Majdo tak jaké bylo miminko??? Nemáš s ním náhodou fotku, že bys nám jí dala do galerky…ať se taky pokocháme :wink:

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
8.9.06 09:19

stika Nic si z toho nedělej, sousedka závidí :D Já dnes ránou koukala na svůj břuch a pak se otočila. Břicho mám opravdu veliké (najdřív tuk a pak mimi) no ale ta prdel.. je stále větší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.9.06 09:34

Ahoj holky ,
tak dnes mám den blbec já.V noci nic moc spaní -manžel honil komára - ,pak začalo lít a vzbudilo to Leňu,protože spíme v pdkroví a tam je takový slejvák pěknej rachot. Musela jsem spát s ní než to přešlo a pořád mě brala peřinu.Nakonec to uzavřel výstup po cestě do školky 3 dny chodila v pohodě a včera adneska pláč ,ale jak zavřu dveře třídy tak ji tajně pozoruju hned si jde hrát a je dobrá.Navíc nám pořád blbne teplá voda a zítra máme malovat.Tak jsem naštvaná na celý svět :evil: :evil: :evil: .

oren všichni čekáme na nové zprávy

Jo a ještě ke všemu jsem zjistila ,že musím v noci pěkně chrápat ,protože mám ráno vždycky bolavej krk a od slintání se mě udělaly koutky :evil: :evil: :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
8.9.06 09:41

Majdo :D Brisko je vykartacovane,dokonce jsem si upletla copy :-)

Stika: Ja taky spatne spim, byla jsem zvykla spat na zadech,na boku mam hned prelezeny ruce atd…Ale teda ze bych ve ctyri rano zapinala PC, tak hrozny to zase neni. A kdyz uz,tak radsi ctu,to me spolehlive uspi.

A se zacpou jsem taky mela problemy,ale od te doby,co jsou zrale hrusky ,je po problemech:o) Spis naopak :lol: Taky jsem jedla takovy ty bily jogurty „bifidus esencis“ nebo co a „BioActiv“ a podobne srajdy a hodne ovoce a zeleniny a bylo to o.k. No,nekdy pomohlo az kafe s mlikem.

Preji krasny den, ja uz mam chlapa doma,tak jedeme do Sumperka na nakupy. Cha,jeste chudak nevi,co ho ceka :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
8.9.06 09:45

Ahoj těhulky,

tak krevní testy mám v pohodě. Hurá :! :! :!

Heliku také gratuluji k holčičce. Já jsem přesvědčená, že budeme mít také holčinu, manža říká , že je to fuk, ale má pocit na kluka (ví co dělá ne :?: )

Stika - zácpa a nadýmání mne také trápí. A taky pěkně krkám, no prostě je to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
8.9.06 09:47

Jo,to ja taky slintam… Takze kdyz to shrnu: Jsem spekata, chlupata, s odrostlymi vlasy, ulsintana, s pupinkama,ubrecena,se zlamanyma nehtama. A mam krivy nohy,ale ty jsem mela vzdycky :D Nastesti uz nezvracim… Proste holka jako lusk! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí