Poradna duly
Jana Čurdová
Tak před chvílí odjela manželova mamča,byla mi udělat nehty,takže teď mám hroznou barvu,vlasy,prdel,ale hezký nehty ![]()
Za chvíli vyrážíme s Týnkou za kulturou,do dětského divadélka,tak doufám,že se jí to bude líbit a že na celý sál nebude rozebírat,proč má tamten pán velký bříško,má tam taky miminko??Jak bývá jejím zvykem ![]()
Lucci ,vydrž,dočkáš se ![]()
Jitutu ,opravdové pidikopy jsem začala cítit včera,pár dní před tím takové šimrání,když jsem ležela opravdu v klidu.
Emajko ,s mísou bohužel taky neporadím…
Monča
Ahoj těhulky,
tak jsem dneska po kontrole, vše OK, prďolci rostou jak mají a taky mi hned udělali odběry. Kontrola za 3 týdny, tj. pro Zanet, 29.9.2006.
Mahony , nic ti neuniklo, zatím nevíme co to bude. Jen jsem prostě měla takový pocit, že to budou dva kluci (manžel chce alespoň jednu holku
), tak jsem to manželovi řekla (aspoň pak nebude zklamaný
). Dneska jsem se u dr. ptala kdy to půjde poznat a říkal, že kdyby hodně hledal, že by to už možná poznal dneska, ale moc se mu do toho nechtělo ( i tak jsem tam byla 40 minut
), takže příště ![]()
Jinak deprese s tím jak vypadám mám každé ráno
Ale začínám se kulatit a to pořádně
![]()
Jo a dnes mi konečně došlo, jakto, že některé z vás ještě mohou spát na břiše
. Já už teda nemůžu a dneska v noci jsem prodělala peklo, protože když jsem ležela na pravém boku tak mě v břiše bodalo, když na levém tak taky (na druhé straně
), a na zádech neumím spát
Děs běs
No a proč mi to vlastně došlo… dr.mě změřil a řekl mi, že mám břicho jako normální těhulka ve 20. týdnu ![]()
MaK , tak teď jsem dostala záchvat smíchu. Kunigunda a Andělín - to je síla ![]()
Lenyo , ten popis deprese je přesný
![]()
Majdo a ostatní holky to jste mě uklidnily
Myslela jsem si že jsem s tím chlupatým břichem nějaký exot!
Jinak vás musím holky pochválit
dneska fakt perlíte
, chytám normálně do břicha křeče ![]()
Emajko , taky neporadím ![]()
A ještě na závěr ke jménům. Včera jsem nadhodila, že bychom mohli udělat druhé kolo výběru jmen (při prvním jsme skončili v záchvatech smíchu nad kalendářem). A pak říkám: „Pro holky jsem už ale vybrala…, Michaela a Daniela. Co ty na to?“ No a manžel, že jo a ať prý vyberu ještě pro ty kluky a pak si na to sednem
To je přístup, co? Ale myslím, že budeme ještě hodně dumat…
Končím. to je zase román ![]()
Omlouvám se, ale ještě musím napsat k těm pohybům.
Všem které již zaznamenaly gratuluji. U mne zatím nic, ale mám pocit, že to brzy přijde
Myslím, že už poznám, kdy se prďolata hýbou… dneska jsem měla při UTZ v břiše takové „mravenečky“ a dr. říkal, že je nemůže ani změřit jak tam cvičí
Tak třeba to jsou první signály, že se derou na povrch
![]()
Holky, vidím, že vy pracující jste aktivní hlavně přes den. s tím plaváním je to fakt dost nalevačku, u nás je jediné cvičení co se mi zamlouvá v 15:30 asi půl hodiny cesty od domu…manžel by si musel vzít volno …takže hledám dál, plavání se mi nezamlouvá kvůli vodě, ale balony můžou být fajn, já cvičila po porodu s kojencema u nás v MC.
pohyby jsou už dost zantelné, ale klid jsem už počtvrté těhu tělo je tlusté a chlupaté, připadám si jako s Vítkem v sedmém měsíci, tedy přesně tak mám i rozměry! Špeky mám taky, hlavně na zádech, fuj, říká se jim křídla lásky, ale to bych už dávno uletěla. Jméno Anna schvaluji, jednu princeznu tohoto jména máme doma, jinak u nás je jasný David a pokud se Vítek nestrefil, tak si vybojuji Ester, nebo povolím na Amálku. Normálně naši známí byli rozhodnutí dát Chrudoše, naštěstí to byla holka.
Spaní, taky pícháné v boku, jako bych tam měla jehlici, možná i skučím, je to hlavně když dlouho ležím na boku. Jdeme s prckem (muž mu říká Ladíček, po něm, je Ladislav, fuj…asi si myslí, že ho pojmenuju po něm to se ale mílí) My s dětmi mu říkáme miminko a Anička všem ukazuje mé holé břicho,tedy vytáhne mi triko a pusinkuje a hladí mimi, pak ukáže na tlusté břicho babičky a řekne, že tam má taky mimi. helíku, tak hezkou zábavu, to budeš krásná s těmi nehty!
Už končím jdeme s mimi do sprcha a spát, dnes jsem v MC hodně zpívali a opět se mu to nějak nelíbilo, možná bude muzikální! Nane2
Dneska jsem se tedy take docela bavila nad vasimi prispevky.
Ty jmena jsou uzasna ![]()
Tak jsem si zkusila pustit do sluchatek hudbu a asi zrejme mame prcka take nemuzikalniho, protoze mamce se to libilo hodne, ale mimiskovi asi vubec, protoze se zase ani nepohl ![]()
MaK: tak graguluji ke krasnych nehtum! No nekde se zacit musi ne?
Tak priste bude tchyne muset zapracovat jinde ![]()
Ja take ted resim ze vypadam docela hruzne ! ![]()
Zuzika: manzel to resi moc hezky ty jmena
To u nas to probehlo, ze jsme si kazdy vypsali sloupec jmen holcicich a klucicich. Holku jsme rozhodli behem minuty a chlapecke jmeno dopadlo tak, ze jsem mu vysrkala vsechny Spytihnevy, Vaclavy, Premysly, Vratislavy atd. s tim, ze se po ceskych kralech prcek jmenovat nebude a tak navrhl aspon Krystofa, ktereho mu zkritizovala moje matka a tak chudak kapituloval ![]()
Tak dobroute holky a opecovavejte sva chlupata briska a pozdravujte mimíska!
Ahoj holky a mimískové,
tak teď jsem dočetla všechno, co jste napsaly za celý den. Jinak ty starší stránky co dočítám, tak to bude ještě trvat.
Liliku - podle čeho máte pracovní název Jahůdka. My podle knížky, kde manžel vyčetl, že v x-tém týdnu je plod velký jako jahoda.
Oren - držím palce, aby vše bylo v pohodě. Já budu na výsledky krve volat zítra. Jsem z toho celá nesvá. Uvidíme.
Všem co už mají pohyby - tiše závidím
Já ještě pořád nic. Ale říká se, že kdo si počká, ten se dočká. Je to tak ne
![]()
Jinak ke spaní - to je zatím celkem v poho. Jeden bok, druhý. Horší je, kryž jsu k ránu na WC, tak potom nemůžu třeba hodinu usnout. To je docela otrava (ale co bych pro tu naši Jahůdku nebydržela)
Jména - kluk to je jasný. Bude po tatínkovi Tomášek (nemám šanci na jiné jméno, ale tohle se mi líbí). S holčičkou to ještě nevíme, ale ve hře je Klárka a Vendulka. Tak se ještě uvidí.
S přibíráním na váze to u mně není ještě tak strašný, manža to zvládá za mne. Ale dneska mi to vysvětlil: To, že chlapi přibírají, když jejich ženy jsou těhotné, je geneticky zakódované. Připravují se na to, že se budou muset postarat o ženu a dítě a na sebe nebudou mít tolik času a prostředků, tak si dělají zásoby
![]()
Sestřička u Dr. nám sdělila, že u porodu to všechno schodí (prý ten chlap - obaluje si nervy, aby to vydržel)
Tak jsem zase napsala román, ale je toho hodně, co jste probrali a já dřív neměla čas - nejdřív tu seděl manža a pak příšla návštěva, ale teď už jdu spát. Zítra zase budu dočítat starší stránky.
Přeji všem dobou noc (stejně už asi všechny spíte)
Zůza
Všechny ne, Zůzo! ![]()
Tak holky, vykartáčovat chlupatý bříška a dobrou noc! A až vás René, Kunigunda nebo nějaký ten Přemyslovec vyženou v půl třetí na záchod, tak si vzpomeňte, že nejste samy!
Majda
Cau holky, ja taky se spanim jsem na stiru. Uz od tri cumim do zdi a tak jsem si udelala caj a serfuju po netu. Mate taky takove problemy se zacpou a hlavne nadymanim? Ja se snazim jist hodne ovoce a zeleninu at ma bobiste vitaminy, ale potom zazivam peklo. Mam sileny bolesti v brise, pripadam si jako prefouklej balon a ten velkej brich me tahne dolu. Uz vim, jak se cejtil vlk v pohadce o karkulce, kdyz mu tam zasili kameni, to jsem presne ja. Mozna je to taky tim, ze je uplnek a zatmeni mesice, to ma vliv na spani a podrazdenost.
jinak nevolnosti uz odeznivaji a jen krkam a slintam, tak ty vecery jsou lepsi.
Bricho mam desny, vcera mi pani od nas z bareku rekla, ze takovy mela kdyz sla rodit, fakt hotovej obelix krizenej s pucmelounem nadymavym. ![]()
No mejte se krasne a hezke spani
Děkuji za gratulace k holčině. Já mněla skoro 100% pocit na kluka, mluvila o něm Anička a všichni jak dobře vypadám a já takové chutě a ani gram přírustku prostě jsem na to skočila a mněla pocit na kluka jak buka. A hle holka jako cumel ![]()
No nic přišla Anička jdu na ní ![]()
Dobré ráno těhulinky,
zdravím vaše chlupatá bříška
. Včerejší deprese je naštěstí pryč a doufám, že už se tu jen tak neobjeví. Byla jsem protivná sama sobě, chudák manžel musel snášet mé citové výlevy celý večer. Ale držel se statečně
. A dneska je pááátek, můj nejoblíbenější z pracovních dnů ![]()
Majdo tak jaké bylo miminko??? Nemáš s ním náhodou fotku, že bys nám jí dala do galerky…ať se taky pokocháme ![]()
Mahony
stika Nic si z toho nedělej, sousedka závidí
Já dnes ránou koukala na svůj břuch a pak se otočila. Břicho mám opravdu veliké (najdřív tuk a pak mimi) no ale ta prdel.. je stále větší ![]()
Ahoj holky ,
tak dnes mám den blbec já.V noci nic moc spaní -manžel honil komára - ,pak začalo lít a vzbudilo to Leňu,protože spíme v pdkroví a tam je takový slejvák pěknej rachot. Musela jsem spát s ní než to přešlo a pořád mě brala peřinu.Nakonec to uzavřel výstup po cestě do školky 3 dny chodila v pohodě a včera adneska pláč ,ale jak zavřu dveře třídy tak ji tajně pozoruju hned si jde hrát a je dobrá.Navíc nám pořád blbne teplá voda a zítra máme malovat.Tak jsem naštvaná na celý svět
.
oren všichni čekáme na nové zprávy
Jo a ještě ke všemu jsem zjistila ,že musím v noci pěkně chrápat ,protože mám ráno vždycky bolavej krk a od slintání se mě udělaly koutky
.
Majdo
Brisko je vykartacovane,dokonce jsem si upletla copy ![]()
Stika: Ja taky spatne spim, byla jsem zvykla spat na zadech,na boku mam hned prelezeny ruce atd…Ale teda ze bych ve ctyri rano zapinala PC, tak hrozny to zase neni. A kdyz uz,tak radsi ctu,to me spolehlive uspi.
A se zacpou jsem taky mela problemy,ale od te doby,co jsou zrale hrusky ,je po problemech:o) Spis naopak
Taky jsem jedla takovy ty bily jogurty „bifidus esencis“ nebo co a „BioActiv“ a podobne srajdy a hodne ovoce a zeleniny a bylo to o.k. No,nekdy pomohlo az kafe s mlikem.
Preji krasny den, ja uz mam chlapa doma,tak jedeme do Sumperka na nakupy. Cha,jeste chudak nevi,co ho ceka
![]()
Ahoj těhulky,
tak krevní testy mám v pohodě. Hurá
![]()
Heliku také gratuluji k holčičce. Já jsem přesvědčená, že budeme mít také holčinu, manža říká , že je to fuk, ale má pocit na kluka (ví co dělá ne
)
Stika - zácpa a nadýmání mne také trápí. A taky pěkně krkám, no prostě je to fajn.
Jo,to ja taky slintam… Takze kdyz to shrnu: Jsem spekata, chlupata, s odrostlymi vlasy, ulsintana, s pupinkama,ubrecena,se zlamanyma nehtama. A mam krivy nohy,ale ty jsem mela vzdycky
Nastesti uz nezvracim… Proste holka jako lusk! ![]()