Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1660
12.9.06 12:41

Ahoj všechny,

tak jsem se právě vrátila z prohlídky a bylo mi řečeno, že mám všechny výsledky příkladné. Výšku pupíku mám už 20 cm (o 4 cm víc jak před měsícem). Váha šílená, ale jak jsem říkala sestřičce bylo to i s botama a to se musí odečíst. Už mám o 4 kg navíc.
Lékařka se mi ptala, jestli už kope. Když jsem řekla, že ne, tak mi řekla, že to bude příští týden. Hned jsme jí odpověděla, že o tom silně pochybuji, protože přez tu tukovou vrstvu bude mít PEPA co dělat. Řekla mi na to, že se nemám tolik podceňovat, tak uvidíme. Snažila se mi i poslouchat srdce takovým trychtýřem, nic ale neslyšela. Manžel hned přišel s teorií, že je líný a zdravý po něm.
Jinak na ultrazvuk jdu příští týden 21.9.. Moc jsem chtěla, aby šel manžel se mnou a nechali jsme si společně říct, co to bude a hlavně, aby ho už konečně viděl. Bohužel manžel dostal službu a má jí na 24 hodin. Tak mi zase nezbývá nic jiného než vyrazit sama. :cry:

Jistě jste si všimly, že pořád o mimču mluvím v mužském rodě. Já totiž ani nepředpokládám, že budu mít holčičku. Dokonce jsem si koupila vlnu na nový svetřík, která je modro-zelená. Ten svetřík jsem z horlivostí včera „celý“ upletla. Nechodila jsem ani na záchod, jak jsem byla zabraná do práce. Pak mi z toho bylo špatně. :(

Fota do galerky: bohužel nemohu sloužit. Manžel se věnuje fotografování poloprofesionálně a digifoťáky jsou pro něj šunty. Ten si akorád půjčujeme, před vánocemi, když vytváříme vánoční přání. No a ty se blíží, tak Vám tam před vánocemi něco hodím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
12.9.06 13:00

Helik: K vasim sluzbam :-)

Kacka: tak to potom vychazi. Ja tu autosedacku nechci. Tu mam vyhlidnutou jinde. To potom vychazi ze to je kolem tech 15000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
12.9.06 13:04

Ahoj holky,

mám chvilku volna a hned toho musím zneužít :wink: .

Téma tchýně - nemůžu si stěžovat. I když moje tchýně je tak trošku jako Kaččina, tj. šetřílek a škudlílek (nakupuje vše kromě potravin ve slevách a u vietnamců :roll: ), vycházíme spolu celkem dobře. Ovšem jestli bude hlídací babička, to si moc netroufám odhadovat. Spíš asi ne, na to má ještě moc jiných aktivit :roll: . Mojí mamku mám 200 km daleko, takže budu závislá jen na ní.

Váha - s tím se moc nechlubím, ale že jste to vy :oops:…začínala jsem na 65 - 66 kg a dneska ráno 69 kg. Přes 70 kg jsem nikdy neměla, tak mě to trošku děsí :D

Matesso - co máš se srdcem??? Snad bude vše OK, určitě napiš jak jsi dopadla.

Zuziko - asi Tě moc nepotěším, ale myslím, že v babyparku žádné kočárky pro dvojčata vystavené nebyli. Netvrdím to na 100%, zas tak pečlivě jsem to tam neprohlížela, ale myslím, že ne.

Heliku - nevíš, jestli se dají někde najít na netu ty D testy? Docela by mě zajímaly testy autosedaček.

Žanet - seznámek je super, jsi hvězda! Mně tam klidně můžeš připsat, že to bude překvapení. A s tím hecováním rozhodně souhlasím, se mnou to budeš ale mít hooodně těžké…k něčemu mě donutit, to není jen tak. A choď k nám častějc :wink:

Lucci - k bílým (smetanovým) svatebním šatům se hodí cokoliv. Nedělejte si s tím těžkou hlavu, hlavně abyste se vy v tom dobře cítili :wink: . Už se těším na fotky nevěsty a ženicha

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
12.9.06 13:25

Ještě jsem se chtěla zeptat. Lékařka mě poslala k plicnímu. Mám tam jít až budu mít pohyby. O zubařovi jsem věděla, tak jsem ho už navštívit byla, ale o návštěvě u plicního jsem jaksi nevěděla a nemám ani tušení, co tam budu dělat.

Prosím o zkušenosti. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
12.9.06 13:39

No ja mela dovcu tak jsem nebyla moc na netu a pak mi chvilku trvalo nez jsem docetla co jste tu vsechno napsaly :) Ale neco mi uniklo, doporucovali se tu latky na satky - ale to jsem nenasla, jenom ten navod jak to usit. Takze kdyby se nekomu chtelo budu rada za radu jakou latku koupit (silnou, pruznou nebo nepruznou…)

Jinak kontrola byla dneska, brali mi krev, merili obvod hlavicky ale nestihla jsem si rict o fotku. Vysledky jeste nevim :( Rikali ze mam prijit na kontrolu (volat si nemusim), kdyby neco nebylo v poradku zavolaj mi. ZaJinak mimco vypada v poradku, dalsi kontrola je 10/10
Jsem rocnik 78, jeste nevim jestli si nechame rict pohlavi ale jmena uz mame Klara/Ondrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
12.9.06 13:53

Pipino co Ti budou dělat u plicního netuším. Můj dr. mi plicní v průkazce vyškrtl, prý už se tam nechodí, stejně jsme všichni očkovaní. Asi se zjišťuje tuberkulóza…myslím.

Růžo - kde jste byli na dovolené??? Nějak mi to uniklo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
12.9.06 13:58

Jé holky právě jsem si přečetla, že se v pražské ZOO narodí koncem ledna nebo začátkem února gorilí mláďátko. Máme dalšího adepta na únorové miminko :D . Žanet nechceš ho dát do seznámku? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.9.06 14:12

pozdrav

Čau holky,jak to děláte,že toho stíháte tolik napsat?Já jsem měla docela hektický minulý týden a nic nestíhám:Šárka spadla u tchýně na hranu postele-spravilo to pár stehů na ORL,rozbil se nám mrazák,holky už chodí obě do školy,mě vyšly špatně odběry na štítnou žlázu a kvůli výsledkům tripl testů mě poslali 2× na genetiku.Tak jen doufám,že už těch jobovek bylo dost.Na kontrolu jdu 20.9. a na uz a na genetiku 2.10.,mimčo nechtělo ukázat pohlaví-takže asi překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
12.9.06 14:15

Ahoj holky,

Zanet: Seznamek je super! U me mas ale spatny rok, jsem rocnik 1985 a pohlavi si take rict nenechame, takze prekvapko. A dalsi kontrola 26.9.

Jinak mam po tripple testu a byla jsem s tim srdcem. Dr. me tam trapil 45min., nakonec to snad nic neni, brali mi krev na stitnou zlazu, vysledky budu vedet zitra.

Tak zatim, dnes jsem hrozne unavena, takze jdu asi spat. Dobrou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.9.06 14:18

Tak sem si volala na vysledky a prej je jeste nemaji a kdyby se neco delo, ze se ozvou, jinak mam prijit az na poradnu. Tak cekam do pondeli.
Taky sem konecne objednana k zubari, ale az na konec rijna, tak to snad nevadi. :( Jo a na plicni me Dr. taky neposila, jen na obvod a na zubni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
12.9.06 14:35

Ahooooj holky, zase v krásném dni!
mně taky Dr. poslala jen na kontrolu k zubaři a na obvodní odd. Jinak nic!! No naštěstí… jetě by člověk obíhal zbytečně další doktory!!

Jinak se s váma musím poděli o dnešní sen :

Měla jsem normálně břicho jak blázen a byla jsem u Dr. A ten mi říkal, že už je čas, aby mi vystoupil pupík… asi bylo těsně před porodem. No a já mu říkala, že mám pupík normálka (tak jak ho mám teď!! Teď ho nemám vystouplej, ale taky ne zaraženej - je asi tak ve stejné úrovni jako břicho). Odjela jsem domů a ráno v posteli jsem se vzbudila a koukám, že pod tričkem se mi něco boulí. Tak jsem odhrnula tričko a tam..... hrůůůůůůza… pupík jsem měla dlouhej asi 10 cm - vypadalo to jako ustřižený novorozenecký pupík před svázáním, ale v dospěláckém provedení. Byl takovej růžovej a plandal mi na břiše!!!
Manža chtěl pomazlit a já mu musela utéct z postele. Hrozně jsem brečela a schovávala se a přemýšlela jak to udělat, aby to nikdo neviděl. Taky jsem ho zkoušela lepit náplastěma a vším co bylo doma. Jenže nic nedrželo a ten pupík byl tak hnusnej!!!! :lol: :lol:
Ráno hned jak jsem se vzbudila jsem dělala podrobnou kontrolu svého pupku!! :lol: :lol:

To jen tak pro pobavení na odpolední práci
Mějte se krásně!!

• Citovat
  • Upravit
1999
12.9.06 14:37

Mahony ja prave nebyla nikde, malovali jsme loznici, pretirala jsem linku, natirala okna a tak. Ale i tak to bylo lepsi nez chodit do prace.

To plicni taky nechapu, nase doktorka vysetreni od plicniho chce, ale az dyl. Jsem rada ze jsem zvladla zubni a obvodacku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
12.9.06 14:58

Mahony výsledky testů to né, jen můžeš na www.dtest.cz najít ve kterém čísle co je a Objednet si ho. Já tak začala a nakonec si to předplatila a hodí se, taky tam byly jídelní židličky a připravují chladicí kousátka…
Jinak k autosedačkám, z těch nejmenších je super Romer a Maxi Cosi. Jelikož jsem všechna čísla půjčila kámošce nemám to tu, ale mohu později napsat.

Pipina na plicní peč, budou na tebe blbě koukat a dají ti tam POUZE razítko. Opravdu to 90% gynekologů již nedělá. Ta moje tedy dělá :? Jde spíš o to že kdybys věděla že jsi byla v kontaktu s nakaženým tuberou........ a to bys asi už řešila
látka na šátek růžo nepružná, bavlna a oboustranej tisk doporučuji (jako aby nebyla barva jen na jedné straně) a uvědom si jak vypadyla klasická prostěradla (ta lehčí) a něco takového kup :D
Jo a doporučení, několikrát před narozením vyprat!!! Krásně zmněkne
Netuším zda podle fotky poznáš přibližně látku, ale v galerce je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.9.06 15:20

Heliku … nemela bys tip, kde by se oboustranne potistena latka dala sehnat? Ja nejak nemam predstavu, ale co vim, tak maji vsude jednostranny… Leda koupit jednobarevnou latku a tim padem jsou obe strany stejny… 8O A ma to byt nepruzna latka jo? Ja zase nekde cetla, ze satky jsou prave z pruzny latky a este ze se maji sit tak, ze se ten zkoseny pruh (co se pak sesiva) ustrihne z kusu latky nasikmo, aby to bylo sikmo pruzny, ci co. 8O :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
12.9.06 15:27

Nojo to oni píší, jelikož ty oryginál jsou pružný a šikmo tkaný, něco jako šála :D Ale v létě k zbláznění. Kámoška je tady šije (tedy né moc precizně) a nic šikmo nedělá a mimča drží :D Jak jsem psala v africe si s tím hlavu nelámou a vemou třeba ručník, nebo triko a jen tak si to přiváží na tělo, ani žádné úvazy nedělají :D Tak kup klíďo jednobarevnou to je jedno, já mám šátek koupen, má potisk oboustranej a je šikmo sešitej, ale spíš ke škodě, špatně se hledá střed :( A látku jsem (tu samouú normálně v obchodě viděla........ Tak nevím je stli je to nedostatkové zboží… Ale je fakt že většinou je mají jednobarevné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí