Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1209
13.9.06 11:35

Já bych zase potřebovala poradit, jakým způsobem se dají fotky zmenšit :oops: . Jinak mi nejdou nahrát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.9.06 11:47

Nane2: ono to tak je. Zulda je nase prvni dite, vypiplane, rozmazlene :-) Takze to tak i bude :)
Ruza, tak super. Jsem rada, ze to citite take tak. Ja uz si rikala, ze si to s manzelem namlouvame, ze se nase psisko chova jinak. Tak to jsem rada, ze to mate take tak :-)

Mahony: Ja to delam v programu Adobe photo shop nebo Photo paint shop… POkud chces tak mi to posli na mail, zmensim ti to a poslu zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
13.9.06 12:02

Holky to mi nějak uniklo, že se na Vás mohu kouknout do galerky, rychle něco musím přidat, možná už by jsme měli fotit to bříško, je už fakt nepřehlédnutelné! Díky za rady brzy cca 1 měsíc využiji! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.9.06 13:23

Cau holky, tak jsem prekonala obavy a nechala si udelat hnedy preliv, hned se citim pritazlivejsi. Dneska jedeme s manzou na chalupu na prodlouzeny vikend a mam slibeno, ze pojedeme na ryby, tak se nemuzu dockat :P , jsem vasniva rybarka a letos jsem byla akorat jednou a jinak mi povolenka za 2000 propadla. Zase bude nejaka zmena, doma uz mi hrabe a ten den se desne vlece i kdyz jdu treba na dve hodky ven. Manza chodi pozde z prace a ja na nej akorat vyleju vsechny stesky.
Taky tady zjistuju konecne nejake tehu cviceni a doufam, ze mi to doktor povoli.
Mejte se krasne a pohladte briska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
13.9.06 13:52

Jeje u nas je to akorat kapanek nepohodlny, mam totiz argentinskou dogu a bulika, tyhle dva se mnou spi v posteli. Treti fendule oharka nastesti ne. Bulina se schouli k brichu (nevim kam se vejde za par mesicu) a dogous se prituli kamkoliv kam se nacpe, hlavne aby se co nejvic lepil na panicku :lol:

Jo jo fotky, taky uz konecne musim vytvorit nejakou fotku. Kdyz ja se tak nerada fotim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
13.9.06 13:54

Stiko me doktorka povolila nastesti i behat se psy, pry jsem naprosto v poradku atk mam radost. Uz me to nehybani se doclea vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
13.9.06 13:57

Ahoj holky,

Stiko - tak konečně víme, proč máš takovou předzívku jako máš co?? Tak jsem nějak přemýšlela, kde si na to přišla a ty jsi rybář - tak to je jasné!!!

Pes - já mám doma fenku Ridgebacka. Je jí 2,5 roku a je to rodinný mazel. Foto dám do galerky!! S manžou jsme si ji pořídili jako přípravu na mimi. A musím říčt, že je to průprava naprosto skvělá. Změny na mně začala cítit už brzy - jak mi bylo hodně špatně na začátku a jí to přišlo divný - protože já vždy živý a tvořivý člověk. Teď mne hlídá na kždém kroku, mazlí se se mnou - ale je to obr - 40 kg, takže trošku neobratná. Pořád na mne občas skáče - ale z radosti - nikdy by mi neublížila. A když jí říkám, že panička AU AU - bolí, bolí… tak sklopí uši a začne mne lízat - je to moje beruška!!! Jo a taky má doma vlastní gauč!! Chtěla bych být psem u nás doma!!!

Cvičení - necvičím, nesmím… asi bych se i bála, abych při nějakém cviku omylem neporodila :lol: :lol: Zato si dávám navečer dlouuuhé procházky se psem po loukách, lesích. Chzení je pro nás prý to nejlepší cvičení.

Lenička UTZ - já se určitě přikláním k tomu ji vzít. U nás na gyndě je spousta maminek, co chodí koukat s dětmi. Děti jsou chytré a pochopí to. Také si myslím, že budou pyšné že viděli sourozence a začnou si k němu budovat vztah - což je nesmírně důležité - dle mého názoru.

Sny - holky, já to mám na etapy. Začátek těhu - hrozné sci-fi, jak to tu někdo psal - samé létající talíře, a pod.. (to je divné že??? ), pak na nějaký čas odešli zelení mužíci, které vystřídali šílené krváky - já sama jsem ve snu normálně vraždila lidi!!! Fuj, fuj,… sama jsem si říkala, že takové masakry jsem v životě neviděla ani ve filmu, natož abych si je vymyslela - bylo to dost hrozné!!
No a teď se mi střídají naprosté a totální kraviny, viz. pupík s naprosto krásnými „erotickými sny“!!
Holky - skoro bych se styděla. Neměla jsem totiž ještě nikdy orgasmus - ani sama se sebou, ani při mazlení, ani při sexu.
Myslím ale, že jsem ho několikrát zažila teď ve snu. Tak takové sny - ANO ANO ANO… to může být. Dokonce pak mám ráno i chuť na sexík a manža je z toho celej šťastnej!!

• Citovat
  • Upravit
oren
13.9.06 14:26

Tak jsem se také přiznala a dala vám do galerky 3 fotky. Jedna je já minulý víkend večer u krbu - šíleně nabalená a tudíž na mně není nic vidět. Kamarád pořád blbne s foťákem a jeho funkema, pak jsou z toho takovéhle fotky, druhá je já a práce - natírala jsem okapy - tam už je vidět, jak se mi tam dme maxi - břuch. No a třetí jsem se musela pochlubit mým psím miminkem.
Zkusím dneska manžu ukecat, aby udělal lepší foto, Tyto jsem našla v práci a nejsou nijak super.!!

Jo a k vašim bříškům … na mně teda nemáte… jsem teda jak válec oproti vám všem 8O 8O

• Citovat
  • Upravit
1209
13.9.06 14:30

Ahoj holky,

tak jsem vás dočetla a mám v hlavě guláš 8O . Dneska nejsem schopná udržet myšlenku, a to jsem neměla ani kapku alkoholu :oops: . I když burčák bych si dala a ráda. Loni nám přivezli známí z Moravy a byl fantastický.

Jeje - díky za radu a za nabídku. Pokusím se nějaký program stáhnout, ať tě pak nemusím otravovat soustavně.

Žanet - já můžu přihodit včerejší celkem svižně provedenou procházku do města a zpět. Budeš mi to počítat??? Celkem to byli asi 2 hodiny chůze. Já myslím, že pro začátek dobrý 8) .

Oren - Ridgbeci jsou nádherní psy. Kamarádka ho má a je to mazel, ale taky dost náročnej na výchovu a tvrdohlavej. Sny máš úžasný, já být tebou tak pořídím snář :wink:

Štiko - ryby jsou výborný nápad! Užijte si to a pak se nezapomeň pochlubit pořádným úlovkem :wink:

Lenyo - Leničku bych také vzala s sebou. Minule byla se mnou na utz mamina, měla sebou cca 4 letého klučinu a ten byl úplně nadšený!

Víc vážně nevím. Jen ještě včera jsem potkala ve městě Bebecar racer a vypadal vážně moc dobře!

Mějte se krásně!

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
13.9.06 14:34

Mahony - na zmenšování fotek a jejich laickou úpravu je dobre Irfan - je s ním jednoduchá práce a pokud nečekáš zázraky od grafického programu - pošlu ti ho. Máš email??

• Citovat
  • Upravit
4488
13.9.06 14:39

Nane a Oren: Moc děkuji napsaly jste to tak hezky že jsem si teď jistá že Leničku na 100% beru ať si manžel tvrdí co chce.

Dneska mě známa donesla moc bezvadný Těhotenský kalendář je tam rozepsaný každý týden co se děje se mnou i s miminem.Na 20tt tam je :Vaše těhotenství nemůže nikdo přehlédnout.Obvod pasu seznačně rozšířil,břichose pořádně vyboulí.Zvětšující se děloha utlačuje plíce,žaludek a ledviny což se projevuje při větší námaze dušností,zažívacími problémy a častým močením.Tlak na břišní stěnu vytklačí pupík. Holky jsme na tom přesně podle příruček .

Dala jsem do galerky 2 fotky chtěla jsem tam dát ještě pejska ale nějak mi ji to nechtělo vzít tak ji nafotím ještě jednou a příležitostně pošlu.Teď jdu vyzvednout Leňu ze školky a oznámit jí že se příští týden jede podívat na rozmarýnku-její pracovní název miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
13.9.06 14:51

Oren máš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
13.9.06 15:04

Mahony - Nechápu?? Co to je SZ??

• Citovat
  • Upravit
1209
13.9.06 15:14

SZ je soukromá zpráva. Když si klikneš úplně nahoře na liště na Váš účet, najdeš tam kolonku soukromé zprávy. To si otevřeš a přečteš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.9.06 15:17

Ruza: tak to ti dost verim, protoze tam moje 8kilova coz je znacny rozdil s temi tvymi psiky se take moc dobre neda spat. Protoze on spi pouze na me strane, se mnou a kolikrat jeste na sirku v pulce postele, takze, kdyz nahodou pokrcim malinko nohy uz vim jiste ze celou noc nemohu natahnout nohy, protoze ona se proste ani vykopat neda :-)) A ja pak celou noc spim skrcena. Takze ti dost dobre rozumim, ze kdyz se nevyspim ani s tim prckem osmikilovym, ze vy uz se tam tuplnem nemuzete vejit :-)

Oren: To koukam teda.. Takze pokud ty sny jdou v takove etape jak ty tve, tak mne cekaj tedka pupici a eroticke sny. Protoze sci-fi a masakry jsem si prozila uz :-) Teda ve snu jsem sice jeste nevrazdila, spise porad nachazim nejake zavrazdene lidi anebo to dokonce vysetruji!
Ale je fakt divne, ze na prvnich dvou etapach jsme se shodly! :-D
Co se tyce toho orgasmu, take mam problemy s tim. Mne tedy rekli, ze je to kvuli endometerioze, kterou jsem mela ve 20 letech a proto je pro mne problem ho dosahnout. Ale je pravda ze nejakych tim mazlenim, drazdenim k tomu dojdu. JInak take ne.
Na tefotce z krbiku to celkem je videt, ale myslim, ze mame brisko tak nastejno a pripada mi, ze ho mam i vetsi… Zkus ho jeste vyfotit bez obleceni :-) a porovname! :)

Mahony: to je v poho. Kdybys potrebovala, klidne mailni :) Nedela mi to problemy.

Lenya: pupik uz mam vystouply porad, ale je fakt, ze kdyz se mi chce curat, tak trci jeste vic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí