Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
14.9.06 22:17

čau holky,
ráno jsem vstala a bolest v krku děsná, a taky nějaká rýma a pálí nosolhtan :twisted: :twisted: Prostě Anička to na nás plivla (manžel je na tom ještě hůř)
V 11:15 jsem šla na gyn., jo a taky jsem zjistila že už mám 1kg nad svou váhu, holt 3 dny doma a je to :D Kontrola OK. Doktorka koukla na zprávu z UZ a řekla no má nejmenší nožičku (stehno) aby tam nebyl nakonec fotbalista :D Tak uvidíme 21.9. jdu na kontrolní UZ, tak schválně co mi řeknou :D Je pravda že mi švagrová včera večer říkala, že tenhle Dr. já řekl máte holku a dneska má kluka jako buka :lol: :lol: Začínám být nejistá, už bříšku říkáme Lucinka. Asi jsme se unáhlili.
Matessa doufám že se ta krev nebude opakovat, je mi tě líto :cry: Jinak pozdravuj holčinu, ale jak píši není to tak jistý, moížn á překvápko bude :D
Vítám Petisu
Pro Zanet UZ 21.9 a kontrola 12.10. Jo a hlasuji pro zařazení gorily, je jí 34let :D

Jóóó a to co jsem chtěla napsat - ta demence :idea: Po Dr. jsem jela na výstavu Móda Praha a navštívila Top Trend, úžasná paní majitelka, opravdu moc příjemná :D Koupila jsem kalhoty - černé roury, jsou vysobé a dají se ohrnout. Budu je nosit i po porodu :wink: Ale hlavně stáli 771,– :lol: 8O Ještě se mi móóc zamlouvali džíny,pod bříško a dají se z toho udělat 3/4, tak jsem si je objednala :D Ty budou asu za 830,– No není to paráda :D
Jo a pak mi naprosto klekl mobil, zejtra jim ho jdu hodit na palici, krám jeden.............. :twisted: :twisted:
Tak a to je snad už vše :D
 Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
14.9.06 23:21

Pro Kambu jsem take! :-) Zanet zarad nam ji prosim take do unorovych maminek ! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.9.06 07:22

Ahojda, dobre rano.
Dneska sem na sebe navlikla tehu gate od kamaradky a pritel prohlasil, ze vypadaji moc tehotne. :lol: Jsou na gumu s klinem vepredu, cerny s tenkym bilym prouzkem a vypadaji docela slusnacky, tak alespon nekdy nebudu za vagabunda. :D
Tehu demence … no on sice neni tehotnej, ale co se bezne stava priteli… ze se pristihne nad zachodem, drzi otevreny prkynko a v druhy ruce trima spinave pradlo… a vzdycky mu teda nastesti doslo, ze pradlo patri do kose na pradlo a ne do zachoda. No… mame to oboji v koupelne, tak asi proto. :lol: Ovsem kdyby byl tehotnej, tak to tam urcite mrskne. :D
Helik … chorobu nezavidim, ja se toho desne bojim, dyt my tehotny se nemame ani cim lecit, leda teda ty homeopatika, ale o tech ja vim kulovy. Na Petra taky neco leze, tak doufam, ze to od nej nechytim. :roll:
Jeje … kolega nesledoval nic, proste to tamtudy diky novym zakladum veste nejde, ale rict mi to mel driv a ne den predem. Prej se na to driv nekoukl,no… :twisted: :twisted: Nastesti mam skoro hotovo.
No… my o vlku… vcera tu debatime o bowlingu a sup…v sobotu prej jdeme. :) Tak se na ne taky budu jen koukat, oni by byli pak smutny, ze sem je porazila. :wink: :D
No jdu tvorit hodnoty, papapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
15.9.06 08:42

hurááá už mne v krku bolí jen malinko a červenej je taky malinko :lol: Takže takhle jsem na to šla já, zapište si a až bude ouvej zkuste.
Koupila jsem si na krk Tantum verde ve spreji, to bylo nejúčinější, jinak jsem také kloktala šelvěj
pozor šalvěj nesmíte pít!!
no a na noc jsme si kápli pod polštář citrodelu a eukaliptus - to je jen aby se lépe dýchalo,, takže nic důležitého a na rýmu jsem si dala homeopatika, ale ta rýma nic moc není, takže to není třeba moc řešit. TAkže holčiny na krk TAMTUM VERDE

Holky ty pracovní obtíže Vám tedy nezávidím, já bych asi vyskočila z kůže a tlak by mi stoupl bůh ví kam :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.9.06 08:57

Lucci: A jo, tak to jo, ja myslela, ze ti chtel nejak pritizit kolega. Stavebnim vecem prilis nerozumim, ale asi tak nejak tusim, ze to byl hodne velky problem. Ja jsem spis do toho cestovani :-D I kdyz dneska jsem kvuli tomu uz vstavala v pet, protoze jsem musela jit vypravit autobus do zahr. :-( Vubec jsem se nevyspala :-(
Pritel take pekne perli ! :-D

Helik: Nemoc tez nezavidim. Mam nachcipanyho cim dal vic manzela, lezi doma v horeckach. Co jsem udelala na zacatku, tak ze jsem ho z loznice prestehovala do obyvaku, ale bojim se, abych to od nej nechytla. Jim tedy vitaminy Calibrum mami, kde je nejaky obsah toho céčka, piju Aktimel na posileni organizmu, ale aby to zabralo :-(

JInak damy, dalsi uzasny sen. Dneska mne honila nejaka vrazedkyne a posilala mi furt nejake vyhruzky. NO zas sem se vzbudila hruzou. Dokonce jsem musela dneska vzbudit tu moji malou Žuldu a pritahla jsem si ji pevne k sobe - snad jako kdyby mne ten maly chlupaty uzlicek mel ochranit :-)) Uz se vubec nedivam na zadne kriminalky, thrillery o zabijeni, ale porad se mi zda o vrazdach :-( Takove zive sny jsem vubec nikdy nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
15.9.06 09:14

jeje já se bojím… to musí být děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
15.9.06 09:30

Ahoj holky,

zítra už jedem na 99% objednávat kočárek 8O . Asi budem první nedočkavci :D . Nakonec pro něj jedem přeci jen do Německa, máme to od rodičů kousek a 3 tisíce jsou 3 tisíce. Jsem z toho malinko rozrušená :roll: .

Oren super strávený včerejší den :wink: . Jak se manželovi líbil svetr a boty? Byla tvá snaha náležitě oceněna? A k těm podprsenkám, jakou jsi kupovala velikost??? Já vůbec nevím co koupit, před těhu jsem měla 75A :oops: , teď mi prsa konečně trošku narostly, ale co bude po porodu si neumím představit. Kamarádka mi líčila, jak po porodu poskočila z velikosti 75C na 80F 8O .

Lucci nevím nevím, ale nechceš si radši pro jistotu vybrat náhradní šaty kdyby tyhle už náááhodou nešly dopnout? 14 dní je ještě dlouhá doba a bříško může hodně rychle poskočit. Abys pak nescháněla něco na poslední chvíli :?:

Petiso ahooooj. Jasně že jsi tu vítaná, holky Tě už náležitě vyzpovídaly, takže jen co se objeví Žaneta, budeš v seznamu.

Růžo jaký špeky??? Ty kecko, vždyť Ti to moc sluší :wink:

Jeje holka Ty máš hodně bujnou fantazii :lol: .

A nakonec má včerejší perla: Odcházela jsem z kanceláře, na stole 2 věci - mobil do tašky a papírek od čokolády :oops: do koše. Co myslíte kde skončilo??? :evil:

Dneska toho v práci moc neudělám, musím nutně prohlížet kočárek :lol:

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.9.06 09:37

Mahony: a jaky zes nakonec vybrala? (nejak mi to uniklo).
No bujna fantazie - Ja v tom byt nevinne! :roll: :o :lol:
NO a tipuji, ze by mobil v kosi a papirek v tasticce, co? :))
S prsama nestras, protoze ja mela 75C a uz tedka mi o neco jeste zduly.. nevejdu se do zadne sve podprdy a kdybych na svoji 150cm postavicku mela mit efka, tak to mne mrsti :-((( A po kojeni vesaky.. hmmm.. supr predstava :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
15.9.06 09:43

Jeje chytrá holka :lol: . Naštěstí jsem chtěla hned na ulici před kanclem telefonovat a zjistila, že nemám z čeho :lol: . Jinak by už mohl být mobil v kontejneru.

Kočárek bude Mutsy čtyřkolka. Červený 8) . Aspoň si nás každý všimne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
15.9.06 10:24

Ahoj holky,
dnes mám jeden trošku hysterický dotaz: Od noci mě píchá v břiše, hlavně na levé straně. Je to docela nepříjemné a netuším co se mi to tam děje :? . Máte to taky? Vím, že všude píší že jsou bolesti břicha a tvrdnutí normální… ale mě to přijde normální do okamžiku kdy se mě to netýká :oops:
Heliku , to je fajn, že ti je líp. Teď není žádná nemoc k užitku :wink: :P
Mah , držím pěsti s kočárkem. My jedem okukovat o víkendu.
Petiso , vítám tě u nás. Každá těhule je vítána :wink: :P
Lucci , s těmi šaty mě stejně jako Mah napadlo, jestli by nebylo rozumné mít něco v záloze. Když to vezmu podle sebe, tak 14 dní je opravdu hoooooodně dlouhá doba a dle posledního vývoje teď bříško docela rychle roste :wink: :P
S těmi sny je to vražedné. Nikdy se mi nezdály takové kraviny jako teď. Pravda je, že zatím nelítám do vesmíru ani nevraždím :wink: :P
Ale dnešní sen mluví za vše. Zdálo se mi že čekám dvojčata (jaké překvapení :wink: ), ale chodila jsem s klukem (nevím jestli jsme byli manželé) se který jsem chodila snad v patnácti. Jenže nastal problém že jsem je nečekala s ním, ale s klukem který teda vypadal jako můj brácha 8O a v tom snu jsme se mu to nějak snažili říct :wink: . No pakárna 8O Můj manžel tam nebyl vůbec :oops: 8O To mě na tom deptá úplně nejvíce, protože v reálu bych jej za nic na světe nevyměnila :! , takže moc nechápu proč mi do těch snů furt lezou jiný chlapi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
15.9.06 10:42

Růžo Co nevídím nemůžu komentovat.

Zuzika Doufejme že jsou ty bolesti normální.Mě taky píchá v břichu hlavně v noci když ležím na zádech a mám se obrátit na bok.To pok hekám i nahlas a otáčím se na etapy.Ale už tady bylo psáno o zvětšující děloze tak si s tím nedělám starosti a přisuzuji to tomu.

Lucci myslím že holky ti radí dobře.Teď to břicho roste opravdu ze dne na den a šaty v záloze by byla jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
15.9.06 10:45

Zuzi kliiiid, opravdu to nic neznamená. Děloha se roztahuje a že to občas bolí, píchá atd. je v pořádku! Mě pobolívá podbřišek každou chvilku :roll: . Ale pokud by se Ti to přeci jenom nezdálo, zavolej svému dr. a poraď se s ním!
Přeju hodně úspěchů s kočárkama. Ať nějaký super vyberete :wink:

Mah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.9.06 11:18

Zuzika: take jsem v noci trochu trpela s bolestmi a jeste rano jsem se s tim probouzela. Mne to picha vsude mozne, pupik sotva vlacim. A v noci nemuzu poradne na zadne strane lezet. Takze asi to bude opravdu normalni.

No zaplat panbu jsem jeste ve snu nevrazdila, „zatim“ jsem obet anebo to vysetruji :idea: :?: . Ale to uz radeji ve snu budu rodit same cernousky a shanet se po miminkovskych vecech nez toto.

Pokud se mi manža zmatori tak se chceme zitra take jet podivat po kocarcich. Tedy hlavne chci videt ten jeden - meho srdce žampióna :-)

Lucci: take bych mozna udelala, tak jak holky rikaji.
Vdavala jsem se v cervenci, tzn. asi tak 6tt tehotenstvi a byla jsem v tech satech od 10 od rana do pulnoci a to uz jsem doslova manzelovi brecela ze uz nemuzu v tom vydzet. A to jsem jeste bricho nemela!!!
Nechci strasit, ale myslim, ze by bylo opravdu lepsi mit neco volnejsiho.
Protoze jestli to mas natesno uz nyni, tak co muze nastat za 14 dni? 8O
Takze bych se pokusila hledat jeste zalohu jak doporucuji holky, neco co bys mela na brisko volnejsiho, nebo to co nejdrive zkusit sundat a prevlect se co do nejpohodlnejsiho (uz to ze clovek bude cely den stredem pozornosti a bude cely den na nohach je narocne, natoz byt uply v satech).
Ja sama se treba prevlekat brzo nechtela - z duvodu, ze kdyz uz clovek zaplati za pujceni takove silene prachy a ze si je take chce jednou za zivot uzit (prevlekla jsem se opravdu az o pulnoci)
Ale pokud nebudes mit jinou moznost, nesezenes nic jineho, tak radej mame nebo nekomu dej nahradni prevleceni, kdyby ses v satech opravdu necitila.
Mysli na miminko a take na sebe, at je ti o ten svatebni den co nejphodlneji a nemusis resit, to, ze te saty tlaci na brisko popr v horsim pripade den pred svatbou, ze se do tech satu krze to brisko nevejdes a na posledni chvili budes vybirat z toho co zbyde!

A jeste prece jen k tem snum. Tak Lucci, nic si z toho nedelej, protoze mne se treba nezda o jinych chlapech, ale ani o manzelovi. Pritom je to moje dulezita soucast meho zivota a take bych nemenila. Cert vi proc se nam o tech nasich chlapech nezda? :oops: :P

Fiha to je zas roman :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
15.9.06 11:52

Ahoj holky,
dneska jsem nějaká mimoň. V noci jsem nemohla spát a mám nějakou špatnou náladu.
Tak jsem si alespoň udělala bavorské vlolečky, že si jako tu náladu zlepším a pořád nic :twisted: :twisted: :twisted:
Přitom sny divoký ani žádný jiný nemám.
Lucci - s těma šatama mají holky pravdu. Já jsem se včera prohlížela v zrcadle a normálně jsem se lekla. Nějak to opravdu povyskočilo.
Ad prsa - podle těch jsem si myslela, že jsem těhotná a to mají „růst“ až teď. Tak už se těším. Po kojení to bude prima. Srolujem a jde se.
Petiso - vítám (už tady nebudu "nejmladší)
Mějte se krásně venku svítí sluníčko tak asi půjdu na balkón, třeba mi bude líp.
Ahoj Zůza :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
15.9.06 12:01

Vítám Petisu! Dnes mám první zmetenost v tomto těhotenství za sebou, ráno jsem šli s Vítkem do školky, on vedla Anny z sschodů, přede dveřmi jsem strčila klíče do zámku a šla za dětma.....A když jsem s Anny chtěli jít domů klíče nikde…hrůza, popadle mě děs, že už je u nás zloděj, vrah a znásilňovač těhotných.....nakonec klíče měla sousedka, co šla po nás, ale ten stracha zmatek: manžel byl povolán z práce, aby nám doma odemčel,vyměnil zámek. Konec dobrý, všechno dobré.
Anny má rýmu, mě škrábe v krku Vítek jede na víkend pod stan na ryby, takže se oba naši hoši vrátí ne s rybou, ale s rýmou. Budeme si s Aničkou užívat, uděláme si dámskou jízdu do Ikei a koupíme si spoustu nových věcí do pokojjíčku, možná ai něco modrého na mimi, já tak věřímtomu, že je to kluk, uvidíme, ale holkám sluší i modrá! Přeji všem krásný klidný víkend! Nane2
PS: podprsenku doporučuji kupovat až v posledních týdnech před porodem, prsa ještě porostou! Lucii s těmi šaty taky varujim já se vdávala ve 4 měsící a upravovali mě je den před svatbou, ale měli kam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí