Poradna duly
Jana Čurdová
Holky nestraste me.
Ja si zkousela i jiny saty, ale ja nechci vlecku a v salonu maj krome tehle jeste jedny bez vlecky a jinak nic.
A ty vypadaj jak kdybych si na sebe navlikla zaclonu. Mam to za 13dni, urcite se vejdu, verim tomu. Na prevleceni si saty koupim a v nejhorsim se hned po obede prevlecu. Pres brisko netlacej, ale pod prsy, cca 2cm siroky pasek, no jako kdybych mela moc tesnou podprsenku. Este to muze byt tim, ze sem mela jinou podprdu-vic vycpanou, kupovala sem novou bez raminek. Proste to v nich zvladnu, ja bych celej zivot litovala, ze sem nemela moje vysneny saticky.
Tak me kurnik podporte, ze to bude dobry
![]()
Jeje … dekuju…
Me jde o to, abych obrad a fotecky mela v peknych satech a ne v nejaky nahrazcce do ktery se zrovna vejdu. Do satu na prevleceni investuju a urcite je i vyuziju, ale vdavam se doufam naposled a tak chci byt taky jednou princezna. ![]()
Ahoj holky!!
dneska je pátek… mám z toho hned lepší náladu
Konečně se o víkendu pořádně vyspím! Taky jsem měla dneska krušné ráno, vstávala jsem v půl sedmé, abych stihla snídani „s novináři“ - no nic příjemného, ale aspoň jsem se dobře nasnídala v drahé kavárně!!
Mahony - já měla před těhu 75B - no takový ty nicky… i když manža říkal „akorát tak do ruky“ - no nevím, ta jeho lopata… to bych musela mít alespoň „4“.
Podprsenky - ty těhu jsou čílsované úplně stejně jako netěhu - ale jen podle obvodu hrudníku - tzn. že žádej 75… mají dobré povolovací zapínání. Mně se prsa docela dost zvětšily, a tak jsem zkoušela 80, ale byla mi přes hrudník dobrá - pohodlná, ale přes prsa volnější.
Jináč mají docela vychatný to odpínání košíčku - to mne docela baví!! Já jsem koupila drahé, ale lycrové - velmi přijemné!!
Zuzika - Chlapy taky mývám ve snu úplně jiné, než manžela. Už jsem si tak nějak na to zvykla… asi máme před porodem poslední možnost si „užít“ s jinými. Pro mne je to v reálu taky neměnné, i když má své chyby je pro mne ten můj ten pravej!!! Ale co lepší být nevěrná ve snu, než to řešit v realitě!!
S tím pícháním to mám taky, ale jen občas. Myslím, že jak tu psaly holky, s dvěma miminkama nám to břicho roste víc a víc se zvětšuje - všechno je to roztahováním dělohy a to prostě k těhu patří!!! Já měla horší stavy - trvalo to 4 dny a bylo to jak zaražené prdy - píchalo mne v břiše, pod žebry, v zádech v bocích - nepomohla jiná poloha, prostě nic… i večer když jsem ležela - pořád píchání!! Pak jsem jeden večer usnula a ráno se vzbudila bez bolestí… od té doby je to dobré… jen občasně to ještě píchá, ale to ani neřeším.
Mně teď občas pobolívá jakoby slepák - ale pak mi na gyndě ukázali, že mimísci jsou nacpaní na té straně - takže to je asi tím!
Ještě nakonec „zase románu“
Myslím, že vedu v soutěži o sezení v Tram . Dneska mne 2× pustili. Celkem už bych to mohla počítat na 10 puštění. No už se to nezapře… !!!
No a jedno malé nevinné zneužití - doufám, že tu není žádná policitska - našla jsem včera na stěračem pozdrav od policie - pravda nestála jsem úplně ukázkově, ale takto tady u kanclů parkuji normálně. No ale protože je Kryštof v Praze - měla jsem tam lísteček. Hned dneska ráno jsem zašla na místní služebnu a maličkou lží se mi to podařilo ukecat aniž bych platila.
Pořádně jsem vyšpulila pupek - v tom letním tričku jsem vypadala jak v 8 měsíci. No a spustila jsem: jako že jsem těhule a že jsem prostě nutně potřebovala na záchod z důvodů nevolnosti za volantem, a že jsem tam viděla na rohu restauraci, kam jsem běžela vrhnout snídani… a že je to lepší,zastavit na špatném místě, než kdybych za volantem nějak blbla za jízdy. A že jsem tam nechala papírek - jsem tehotná, jen jsem si odskočila (malá lež), a hned jsem se jala ukazovat těhu průkaz, aby mi jako věřili a dělala jsem ze sebe chudinku, že jako musím jezdit do práce autem, a že mne nikdo nevozí a že na těhu nikdo nebere ohledy a že všude jsou jen místa pro vozíčkáře a ty pohybově omezené a že toho jen každý zneužívá… a skoro jsem se tam rozbrečela, jak jsem se do role vložila. No a holky… kluci 2 policajti se smilovali!!! A odpostili mi!!
No paráda… ušetřila jsem pokutu… no a taky už budu samozřejmě stát normálně!!!
Ren
Jo a ještě pro Mahony:
Svetr se líbil moc a botky taky - byl úplně nadšenej!!! A já málem praskla pýchou, jak umím nakupovat i bez něj - všechno mu totiž perfektně padlo - no jo 8 let soužití je 8 let!!
Oren, Ty jsi teda herečka
. Výkon hodný Oscara
.
Ale říkat mým vysněným prsům 75B, když mě je velký 75A, NICKY …tos mě tedy naštvala
![]()
Naprosto te Lucci chapu. Proto jsem se take v tech svych satech trapila az do pulnoci
Prezila jsem to a uzila jsem si to ![]()
Oren tak to teda tleskám za ten výkon s policajty.Jseš třída a máš recht musí se to využvat jak to jde.A z té lži si nedělej hlavu v něčem jsi měla pravdu na těhotné se s parkováním nemyslí.
![]()
Lucci Tak když je to takhle tak to musí být dobrý.Šaty ti nakonec určitě padnou a budeš krásná a spokojená nevěstinka.Držim palce.
Mahony… já ti nevím, ale já mám pocit, že velikost 75B je opravdu miniaturní a jestli je to áčko, nebo béčko - mezi tím už není tak veliký rozdíl. Já jsem vždycky nacpávala podprsenky do rozměrů alespoň srovnatelných s mými kamarádkami a kolegyněmi!!
Trápení celý život!! Nicméně teď mi zase všichni říkají, jak se mi to tam dme!! Tak dokud je teplo, užívám si velké výstřihy s podprsenkama před těhu, do kterých je tak tak vejdu.
My s těmi malými - jak říkaj chlapy utešitelé - akorát do ruky - máme v tomto výhodu - po těhu nám aspoň něco zůstane!!
I když mi si s manžou taky děláme srandu - že zůstane jenom vytažená kůže - mám už proto svůj název - „jezevčíčí uši“ - pak to budeme rolovat do podprdy!!!
Jéje… to je hrozná představa!!! Tak ti teď nevím, jestli je lepší „rolovat“ a nebo tam nemít skoro nic, ale aspoň to nic je pěkné a pevné!!
http://sirmi.ic.cz/smajl/59.gif
LUCCI: gratuluju ke svatbě http://sirmi.ic.cz/smajl/45.gif a ať vám všechno vyjde, tak jak si přejete - hlavně, ať je perfektní manželství http://sirmi.ic.cz/smajl/19.gif
A jak se tady vůbec máte? Konečně jsem sem taky zavítala… Co je nového a jak se daří mimískům? A co pohyby už máte??? A pohlaví už víte??? ![]()
Jahudko diky. Super smajlici, hned mi zvedli naladu.
Co se tyce me tak pohyby nemam, pohlavi si rict nenechame, ale jinak je mi krasne. ![]()
Jahůdko,
máš pěkné zprávičky… člověka to potěší, jak to hezky vypadá!!
Jahůdko krásní smajlíci
. My se máme dobře, tripple testy negativní, pohyby žádné, pohlaví neznámé. Hlavně napiš co nového u vás, dlouho jste se neukázali
.
Oren - jezevčíčí uši…to musím říct manželovi, ať ví, co ho čeká
. Ovšem při mé „velikosti“ si vůbec nedovedu představit, co bych měla rolovat ![]()
Ještě hodinu a padla. Dneska mám exklizivní pracovní morálku, ještě že tu nejsou páni ředitelé a nic nám tu nehoří.