Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
14.9.06 10:01

Ha ted mi Mah pripomnela muj sen. Neco se mi zdalo celou noc, figuroval tam jeden fesnej kluk (mam pocit ze to byl kolega z byvaly prace, co se mi vzdycky moc libil, ale ve snu vypadal jinak :lol: ) no jediny co si pamatuju, ze sem se s nim na konci snu (tesne pred budikem) libala u klaviru. :lol: :oops: :wink: A byl takovej desne neznej a jemnej a … jéjé… :lol: :lol:
Bowlig … nestraste, ja hrala cca pred 5ti tydny dve hry a bylo to naprosto v pohode. No myslim, ze kdyz cvrcek zvladnul 80km za den na kole, ze ho nejakej bowling nerozhazi. :)
Jinak Mahony dekuju za ucast, uz to skoro mam, ale vytocena sem furt. Este mi rekne… no to se se mnou musis predem poradit… :twisted: :twisted: jako kdyby sme pred mesicem nedelali stavebni povoleni a tak mi k tomu nerekl ani popel. :twisted:
Za chvili se jdu uklidnit na zkousku satu, uz se tesim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
14.9.06 10:04

Holky mám strašnou radost tak musím napsat. Teď jsem volala panu doktorovi na výsledky triple testů a jsou negativníííííííííí. Takže je mimiško v pořádku, huráááá :lol:

Co se týká snů, tak se mi zdají různé blbosti, ale nemůžu říct že by byly nějak o něčem. Spíš fakt zmatené blbosti, ale už jsem ve snu i rodila.

Tak všem krásný den.
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.9.06 10:19

Kacko gratuluju. Ja se to dozvim az v pondeli, kdyz jdu do poradny. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
14.9.06 10:33

Kačko gratuluji k dobrým výsledkům!

Konečně se mě vylouplo bříško tak jsem se hned nafotila a dala do galerky jestli se vám to bude zdát divný tak sorry je to focený samospouští a pořádně jsem nevěděla kdy to cvakne tak tam vypadám jaksi vyděšeně.

Holky nenechte se v práci nervovat a na všechny se vykašlete.Upozorněte kolegy ať s vámi zachází šetrně my jsme přece něco víc než ostatní my jsme budoucí matky ,my nosíme další generaci co nám bude vydělávat na důchody pokračovatelky lidského rodu a potencionální vojáky a to není jen tak.Bez nás by všechno zaniklo.Tak to takhle kolegům vysvětlete a nebo je radší rovnou pošlete někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.9.06 10:48

Leni … bohuzel, tento kolega je jaxi i neco jako nadrizenej, a doma ma navic desnou semetriku, co ho furt peruje, takze on v praci peruje me. Sem tu jedina zenska krome moji primy sefky a na tu si nedovoli, pac jsou oba na stejny urovni. Na jeho zkouseni me (blby dotazy, jestli nahodou nevim tohle a tohle) uz sem si zvykla, ale todle me vytocilo. :roll:
Mizim do svat. salonu, papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
14.9.06 10:52

Tak jsem z té dobré zprávy měla takovou radost, že jse se hned zaregistrovala na BRUMLOVI a objednala první oblečky na mimi. A takový ten mantinel do postýlky kolem hlavičky. no celkem za necelých 500, tak doufám, že mě manžel nezakousne :D .
Ale měl taky velkou radost tak asi ne.

Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
14.9.06 10:57

Lucci a co se deje? Ja to asi nejak zazdila.. kdyz si to psala :(

Kacka2: jojo, tak to ja vcera koukala na ten odkaz, co jsem vam poslala vcera a divala jsem se na kolotoce a chrastitka, pak si cvicne vyplnila formular s tim, ze si to pres den jeste promyslim a pak jsem to nechtic odeslala. Pak jsem to rikala manzelovi a nezakousl :) Naopak se smal ze uz mam take tehudemence :)
Navic myslim, ze je lepsi takhle kazdy mesic na necem malo zhresit, nez se potom vydrit z penez naraz :( Takhle to tolik neboli :)
Z Brumly by mi kazdym dnem take malo malinko neco prijit.. za ale 200Kc.
JO A GRATULUJI!!!!!!!!!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
14.9.06 11:19

Kačko gratulujem oba i s Neználkem. A to je přece jasný, že musíš prckovi něco za odměnu koupit, Neználek taky nevyšel po testech na prázdno :wink: .

Lucci to Ti udělal v prováděčce??? Tak to je síla, ať žije koordinace projektu :twisted: . Ale šaty Ti to určitě vynahradí!

Jeje to je super, omylem odkliknout objednávku :lol: . Naprosto souhlasím s kupováním výbavičky postupně. Včera jsem zabrousila do specializovaného mimi obchodu a odcházela jsem s lehkou depresí, co všechno budem potřebovat a kolik to stojí peněz :roll: . Takže radši utrácet postupně, než pak všechno naráz. Míň to bolí :twisted: .

Lenyo - jdu kouknout do galerky na tvoje bříško. Mám pak vždycky deprese, jak jste všechny hubeňoučké.

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
14.9.06 12:20

Lucci Tak v tomhle případě mám ještě jednu radu.Až přijdeš domu udělej si takovou tu woodoo figurku tvýho kolegy a bodej a bodej a bodej a bodej......Však ono se nakonec uleví.

Mahony JEžiš tak to tam radši nekoukej!!!Já jsem vás upozorňovala,že mě pořád nic moc neroste ,ale tento týden to bříško opravdu poskocilo tak jsem byla ráda že mám vůbec co nafotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.9.06 12:30

ahoj

Cau holky,vás dočíst-to je nadlidský výkon.V tripl testu mi vyšlo snížené AFP,ale to jsem měla i u prvního těhu.Tak jsem si jen 2dny pořvala a Dr.na genetice jsem řekla,že na amniocentézu bych nešla,takže mě budou jen častěji hlídat ultrazvukama. Když jste u těch psů,tak my máme fenu maltézáka pořízenou kvůli Elišce-má poruchu púozornosti s hyperaktivitou a psycholog nám tenkrát doporučil zvíře.Holky Betynku milují a teď chtěly štěňátka.Jen jsme si nedovedli představit,jak bych okolo nich lítala 2měsíce před porodem,tak jsme to museli odložit.Jen nevím,jestli to pak třeba s půlročním miminem nebude stejný.Váží 6kg,na můj vkus až moc a to žere jen granule,chodí na procházky,má výběh na zahradě a je to takové malé prasátko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
14.9.06 12:39

HOlky ja jem fakt ohledne te LUcci mimo misu. Nemohu najit prispevek,kde pise co je za problem :-(

Mahony: no omylem poslat objednavku… sem najela na tu objednavaci stranku v domeni ze jsem uplne na jine.. a najednou prisel zakaznik, ja to premackla jinam (aby si nemyslel, ze tu nic nedelam) a prráásk a vase objednavka byla vyrizena.. No musela jsem se smat vlastni blbosti ale zas si rikam, ze jsem si a prckovi jiste udelala radost a takhle bych se nerozhoupala.
Co se tyce tech depresi, tak to resim take..a zvlast po tom dnesnim snu :-D
Je toho strasne moc, co takovy maly drobecek potrebuje :-)

Marci76: tak sup s ni do fotoalba :-) Maltezacek, to je pribuzny bisonu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.9.06 13:03

maltézák

[Maltézáčka do fotoalba? Docela jsi mě rozesmála.Já mám doma počítač asi tak měsíc a jakým stylem dostanu fotku do fotoalba,to zatím netuším:-)Jedině až bude manžel ochotný mi s tím pomoct a to předpokládám nebude tak brzo,dojíždí denně 70 km do práce a zpět a večer je KO.Jdu pro Šárku do školy,pak úkoly,cvičení v Sokole…takže zase hektické odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
14.9.06 13:22

Ahoj holky,
já vás vůbec nestíhám (a to jsem doma). Kdybych chodila do práce, tak to bude lepší. Já si takhle pořád říkám, že mám na všechno čas, tak jsem jak zpomalenej film.
Musím se také mrknout do galérky, už jsem tam dlouho nebyla a pokusím se taky něco přídat.
Mimíska asi až příští týden, to jdu na velký UTZ. Teď mám fotečku z 11-tého týdne, to je starý :wink:
Na kočár se chceme podívat příští týden.
Kacka2 - gratuluji k výsledkům.
K pejskům - doma žádného nemáme, jsme v bytě, tak to by bylo špatný.
Sny - já asi žádný nemám :idea:
Jinak se mějte všechny krásně. Jdu do galerky.
Zatím ahoj a krásný den (tady je moooc pěkně)
 Zůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
14.9.06 14:47

Ahoj holky,
ja mam dneska blbej den :( Rano jsem hrozne zvracela,bohuzel krev,tak jsem to volala mamce, pritom jsem se hrozne rozbrecela,takze jsem ji vyplasila, ta hned volala tatkovi, ten vseho nechal a prijel za mnou… :lol: Volali jsme obvodakovi,tam nam rekli,at jedeme rovnou do nemocnice na gynekologickou ambulanci. Tatka sedel v cekarne a sestricka vybehla, ze jde pro primare,takze tatu malem kleplo. No a nakonec happy-end: Dr. mi udelal UZ a omylem mi vyzradil pohlavi,takze prekvapko se nekona :lol: :| Tak budeme mit holcicku,ale neni to uplne jiste…
Uf, zacatek dne byl hroznej, mela jsem silenej strach a nasi taky,te krve tam bylo dost… Ted me z toho breceni boli hlava a jsem silene unavena, jenze prijede rodina z Jablonce,tak nemuzu jit spat :( Ale hlavne,ze je vsechno v poradku,po tomto zazitku ze me bude uzkostliva matka,ktera sve ditko-holcicku :lol: nepusti na krok :roll: :wink:

Jo a volala jsem na internu kvuli vysledkum. Takze stitna zlaza je v poradku, ale v krvi se pry „neco“ (vubec nevim co) naslo,ale to pry nezpuzobuje ty problemy se srdcem… Ach jo,ja jsem nikdy po doktorech nelitala,dokonce obvodaka mam porad detskeho lekare,prze jsem u Dr. byla naposledy tak v patnacti :lol:

The end :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
14.9.06 15:09

Matesso uffff mám úplně husí kůži 8O . Řekli Ti co způsobilo to zvracení krve? To jsem ještě nikdy neslyšela, že by někdo zvracel krev. Hlavně že je nakonec všechno v pořádku, věřím, že vás to všechny řádně vyděsilo.
Na rodinu se neohlížej a jdi si lehnout a odpočívej. Pokud jsou rozumní, tak to určitě pochopí! Musíš na sebe dávat pozor!
A gratuluju k holčičce. Tady je to zatím samá holčička, kluk čeká určitě na mě :D .

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital