Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1999
13.9.06 20:31

No jo zarlivost, my uz si tim prosli kdyz jsem prvni pesine poridila domu stene. Docela surove ho stipala a nechtela ho prijmout Uklidnilo se to po pul roce. Diky pocetne zverene uz se zarlivosti problem nemame :lol: Tri kocky, tri psi, za chvili pribude mimco a v lete snad i koza :roll: takze o zabavu bude postarano. On je problem ze pes jedinacek se ma vetsinou jako v bavlnce a najednou si rodina zacne vsimat neceho jinyho a je zle. Protoze zacne po psim protestovat, tak se problem prohlubuje a muze to nakonec dopadnout spatne. Docela casto to byva i u deti, kteri jsou obletovany a najednou ma maminka mimco a musi se starat o nej a dite to nechape. To ted resi kamoska :( Ale co si budeme povidat, dite nastesti nekouse a jeho projevy jsou pro nas dospelaky srozumitelnejsi.
S tou posteli taky nechapu jak se tam vejdem. Navic nejsme zadny drobecci a postel ma na sirku jenom 140 cm. Svagrovka mi rikala at si neucim dite spat v posteli ale ono se tam asi jaksi nevejde :) Ale planuju napojit postylku na nasi postel tak uvidim jak to zvladneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.9.06 20:52

Matessa: Kokříky miluji. Měla jsem kokříka od svých deseti let, ale minulý rok zemřel. Už nebude rok.. to to leti :roll:
Jojo, take jsem min.tyden povysila na stalici :-D
Zuzika: je to dost mozne, ze citi ozvy miminka, ale na to bych to svedla az na posledni 3 tydny. Ale nas pes se takhle chova, co jsem tehotna.. je proste takova mazlivejsi, pozornejsi, proste citim, ze neco citi :-)
Take se docela bojim, jak to zvladneme, az pozornost bude patrit jejimu novemu paneckovi/panicce. Take se trosku bojim, ze ji budu zanedbavat. Beru ji jako clena rodiny, jako nase spolecne vypiplane 1.dite a take jako velkou kamosku, protoze kdyz mi bylo zle, vzdycky byla se mnou a trpelive „naslouchala“ a citi vzdy co citim ja.. kdyz je mi blbe, tak vzdy prijde, prehodi tlapku jak kdyby mne chlacholila, nebo kdyz nema naladu, vytusi to a proste si zaleze do kouta - vim, ze to zni asi blbe, ale proste vazim si ji a nechci ji proste presunout na druhou kolej..nebo spis to asi urcite nastane, ale bojim se toho.

Lenya, Ruza: moc se nebojim, ze by Zulda na dite zarlila. Spis si myslim, ze bude smutna. A ze by zavrcela natoz pokousala, to uz vubec ne. To ona je zase flegmatik :-D

Trochu sme ji to s manzelem naplanovali. Kdyz to pujde dobre a az budu tak nejak vsechno zvladat, tak ji nechame pripustit, aby mela taky sve prcky. NO vim, ze to bude lezet spise vsechno na mne, ale tesim se. Akorat az to budeme davat pryc..t ak toho se obavam, jak to zvladnu. Uvidime jak to vsechno pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.9.06 21:16

KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSNĚ SE NAM ROZRUSTA GALERKA! :-) JUHŮŮŮ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
13.9.06 21:17

Já vás nechci vystrašit a jsem opravdu zvědavá co tady budete psát vúnoru.Přeju ať to jsou jen samá pozitiva,protože člověk když by se měl rozhodovat mezi dvěma miláčky komu dá přednost tak by to bylo hodně těžký.
Hlavně pak pejsky neodhánějte od miminka.Ta moje kamoška rodila 3 měsíce předemnou a v těhu mě dávala pořád rady jak se k pejsku chovat a hlavně abych nezapoměla že po příchodu z porodnice musím nechat miminko očuchat a olízat.Hned první večer jsme malou před koupáním vyslíkly vzaly na postel i psa a začalo seznamování.Když pak přijela kamoška na návštěvu tak se ptala jestli jsme k malé pustily Jessu a vylezlo z ní že se k tomu taky chystá ale zat´m nebyla příležitost.A to už malé táhlo na 4 měsíc-takže možná v tom byla u ní ta chyba.
Růžo ta štěnátka je výbornej nápad určitě to hodně pomůže.Mě tto tehdy veterinář taky doporučoval,ale Jessa prodělala v roce těžkou otravu tak jsme jí musely nechat dělat jaterní a zátěžový testy a vyšlo z nich že by to zdravotně určitě nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
13.9.06 21:22

Aha a je to tady zatím se mě to vyhýbalo ale jak tak po sobě čtu ty dopisy tak to vypadá že demence působí už i na mě a to tak že vynechávám písmenka a odpovědi posílam jiným lidem než patří.Oprava pochvala za štěňátka pro Jeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.9.06 21:49

Lenya: jojo, dekuji. Uvidime, jaka ona bude mama :-) AKorat to bude teda docela zahul nase miminko a jeste spousty chlupatych koblizku od Žuldy :-)

Pejska urcite odhanet nebudu. NOveho clena rodiny si musi poradne ocuchat, protoze to bych se pak opravdu bala, ze ho/ji nevezme. A stejne tak maly prcek si musi zvyknout, ze je tam chlupac a vzajemne se tolerovat. Postupne je na sebe navykat a rozhodne prckovi nedovolit tahani za ouska, ocas apod.

Z demence si nic nedelej. Na Matessinu šťávu tedy nemam (vykladala jsem to manželovi a strašně se mu ta šťáva líbila), aLe dneska sem prestala totalne souvisle mluvit a kolegyne na mne docela koukala s nemym uzasem, co to ze mne vubec leze. A dokonce jsem dneska psala nejake upresneni objednavky mailem jedne zenske - podotykam cešce - do Italie - a zvolna jak jsem mela zakodovanou tu Italii jsem presla do anglictiny. Chudak se divila, co jsem ji to poslala. A ja? Vubec jsem si to neuvedomila. Jeste ze to nebylo nekomu, kdo neumi cesky :-) To bych v tom zahranici asi moc nepovyridila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.9.06 21:58

Holky, super stranecky, kde je krome super obchudku (kde jsem zhresila a objednala kolotoc na postylku) take i odkaz s takovymi celkem praktickymi radami pro maminky - hlavne tedy prvorodicky.
Napr jsem tam nasla rozdily mezi dudliky, prakticke info o hrackach.. Nevim, jak tedy vy, ale nektere jsem vubec nevedela, tak mi prijde ze je to celkem fajn odkaz stojici za povsimnuti :
 http://www.malewo.cz/…dej_mamy.htm

Jo a take super tehukalhoty (ty prvni jsem si objednala), co je v zimni nabidce od Promi :
http://www.promi.cz/…oto/6812.jpg http://www.promi.cz/…to/11422.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
13.9.06 23:02

Holčiny, tak nevím zda nejsme v klubu pejskařů :lol: Jeje tak já chci štěně :lol:
Chci jen ještě napsat že se povaha a přístup k dítěti dá otestovat na štěňatech už tam je vidět jak je přijme. Aronek dělal náhradní mámu, jen mu vadilo když mu šly po cecíkách to vstal a sklepal je :lol: Takže s příchodem Aničky jsem nemněla strach, ale přeci během těhu dostal trošičku jinej režim, pomalá změna. A v době kdy byla Anička lezoucí drak, jsem pořídila zábranu do dveří, aby mněl taky chvíli klid :D Pokud se to dobře podchití je to pohoda a pes snad hlídá v noci zda dítě dýchá. Aronek, když malá přes den dlouho spala (zcela na začátku, jinak nespala) brečel a chtěl se na ni podívat. Přeji Všem krásné souznění psů a dětí, jsou to opravdu sourozenci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.9.06 08:19

Dobre ranko. :-)
Zuzi … jo jasne, fotka ve svat. satech, to sem byla ja na svatebni serveru. Ovsem tam nerikam, ze sem tehu a tady neukazuju oblicejik. Radsi. :wink:
Mam to presne za 14 dni, to je desny. :( Dneska jdu ozkusit boty k satum a uvidime.
Pejci … mate vsechny krasny potvurky, nam nas Dikousek umrel pred mesicem, byl to 14lety pan Pes, krizenec dalmatina a boxera, vypadal jako doga, 60cm v kohoutku, takovy tele, ale hodnej. :) Ja ted psa nechci, jednak budem v byte a jednak mi bude stacit starani o mimi. Ovsem nasi si zrejme stene poridi, mamce je doma samotny smutno. Taxem an to zvedava.
Helik … koukam, jaka je Anicka vestkyne, to se hned tak nevidi. 8O
No nic, musim makat, dneska rano sem tu nasla vzkaz od kolegy-stavare, ze moje kanalizace musi vest jinudy, pac tam maji v zakladech ZB patky. Zitra se odevzdava a ja uz mam vykresy odevzdany na kopirovaní. :twisted: :twisted: :twisted:
Dneska asi nekoho zabiju. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
14.9.06 08:28

Helik, ok ! :) Domluvino. Pripusteni vychazi na pristi rok v zari, takze by to melo byt pristi rok na vanoce :) Jak to bude aktualni tak ti pisnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
14.9.06 08:40

Ahoj holky,

mám za sebou velmi zajímavý sen. Všichni moji kolegové z kanceláře (a že jich je :wink: ) letěli služebně do ameriky (do státu Ontario, což je možná v Kanadě, ani nevím :oops: ) a já musela zůstat doma, protože jsem neperspektivní pracovník :roll: . Aspoň vidíte, co mi straší v hlavě.

A další důkaz mé nekonečné blbosti - v pondělí jsme se s kolegama domluvili, že ve středu (tj. včera) vyrazíme na bowling. Bohužel jsem nebyla schopná tuto informaci udržet v hlavě a na slavný bowling ale úplně zapomněla :oops: . Kolegové to okomentovali ve smyslu, že už mi to těhotenství leze na mozek :lol: . Já si spíš myslím, že mi mozek slezl někam úplně jinam a naše dítě bude geniální :lol: .

Oren - díky za prográmek, dorazil v pohodě. Hned jak budu mít doma chvilku čas, zkusím nainstalovat a použít. Tvůj manuál je naprosto dokonalý, snad i já to podle něj zvládnu :wink: . SZ mi bohužel nedorazila 8O . Kdyžtak to zkus prosím znova.

Jeje - ještě jednou díky za nabídku! Oren mi poslala program na zmenšování fotek, tak snad budu soběstačná :wink: . Kalhoty jsou úžasný!

Lucci - tak takováhle informace po ránu opravdu nepotěší. Ale pokud Tě to trošku uklidní, tak je to všude stejný :wink: . Taky bych občas vraždila.

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
14.9.06 08:45

Koukám, že tu probíhají psí námluvy online :o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
14.9.06 08:50

Mahony, tak to ja presla uz do tretiho stadia snu. Po mimozemstanech, vrazdach se uz mi zdaji totalni kraviny.
Dneska to bylo, ze se nam narodilo miminko - navic černoušek (???) a že jsme proto miminko nemeli vubec nic nachystane. Jak kdyby proste miminko prislo a zaklepalo a reklo, ahoj ja s vama budu bydlet. A my nemeli plinky a nemeli zadne mydylko vcem ho umyt, cim zasypat prcku.. kam ho ulozit. proste nic. A navic uz bylo asi tak 9 vecer, vsude zavreno a my s Jakubem (bez toho miminka-to envim, kde sme ho nechali) objizdeli vsechny kamarady co maj deti, aby nam neco pujcili. NIc jsme nemohli ani za boha sehnat. Rano jsem se probudila uplne vyrizena a zpocena, ze jsem celou noc behala a shanela veci :-) NO hruza.
Tedka to,ze musim v praci zas sedet az do 17hod mne docela desi :-)

Mahony a jinak troufas si na bowling? Ja bych si ho docela zahrala ale bojim se s tim briskem a navic je to docela namahava cinnost …

Kalhoty se mi take moc libi, sem zvedava az prijdou. Max. je poslu zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
14.9.06 08:57

Jeje na bowling si už taky netroufám. Přeci jenom jsou ty koule hodně těžký a je to jednostranná zátěž. Nechtěla jsem hrát, jenom posedět s kolegama a trošku se odreagovat. Musíme to prostě vydržet :wink: .
Teda tvůj dnešní sen by mě taky asi dost znervózněl. To je pak vždycky úleva, když se probudíš a zjistíš, že to nemá s realitou naštěstí nic (moc) společného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
14.9.06 09:17

Mahony: tak to potom jo :) Vydzet to musime a jeste celkem zda se dlouho :-)
No s realitou zatim ano, ale vim, ze si to dopredu vsechno peclive nachystam a myslim, ze jeste nekolikrat prerovnam, jak se znam :) Takze snad mne nic takoho nemuze potkat. Ale sen to byl docela vohromny… :-D Jeste ze to takneni !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí