Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1999
12.9.06 15:42

Helik diky moc, zkusim se po necem kouknout a usit si to :)
Nejsem sice na siti extra sikula ale kdyz je to rovny tak to bude v pohode.

Na plicni nas honej a kdyz jsem po nich chtela test na toxoplazmozu tak na me koukali jak kdybych spadla z visne ze pry kocky ma doma kazdej tak co resim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.9.06 15:53

Helik … diky, po necem se mrknu.
Ruzo … test na toxo sem si musela vydupat. Taky mi sestra rikala… „kocicka je doma,ze jo?? Je ockovana… nemate se ceho bat.“ Hm… kocka lita celej den v lufte, proleze na vsi kdeco a ockovana teda vazne neni, kocky sme nikdy neockovali. Test mi udelali -negativni- coz si myslim znamena, ze sem toxo jeste neprodelala, tudiz ji muzu dostat. Tak se kocek stranim a ani je nehladim. Radsi… :?

Mizim domu, papapa zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
12.9.06 18:04

Růžo neboj, já neušiji ani sukni :D ale závěs, nebo šátek je v poho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
12.9.06 18:14

Zanet děkuji za gratulaci, to víš, že jsem si užili! Poprvé po šesti letech jsem v sobotu spala do půl osmé! A snídani do postele…pak několik oslav.....
K zubnímu- udrolil se mi kus zubu, takže musím zase k zubaři, mám pocit, že každé dítě mě stojí dva zuby, ale daruji je ráda! Místo vyšponování kozenek po kojení půjdu na nový zuby!
Do galerky bych něco šoupla, ale ještě jsem bříško nefotili, mám krásné fotky od profesionala z obou předchozích těhu, ale ty vás asi nezajímajjí, takže očkám až přijede moje kamarádka…fotografka a vyfotí mě. Jestli někdo nemáte co dělat koukněte na její stránky, jsou tam moje fotky i fotky mých dětí…Nemůžu najít tu adresu dám ji sem poszději.
To vyštření krve na štítnou žlázu se dělalo ještě před dvěma roky, nyní už ne a toxoplazmozu řešily ještě před šesti. Nyní se šetří, kde se dá, kdyžtak ti pak vezmou plodovku.....jo státní zdravotnictví!
Máme krásný podzim, co!? užívejte si s bříškama a dětma Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
12.9.06 18:16

Slibovaný odkaz: www.steinmetz-pfotodesign.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
12.9.06 18:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
12.9.06 18:55

Nane to je nádhera, já chci taky kámošku fotografku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
12.9.06 18:59

Nane krásné fotky. Taky by se mi líbily, ale chybí ta profi kamarádka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
12.9.06 19:22

Holky, tak po me demenci s kavou se mi prave stala dalsi vec:
Sedim u TV a koukam na Ulici a vzpomnela jsem si, ze jsem si nekde udelala stavu… tak ji hledam po celem byte a ona nikde. A kdyz jsem si chtela udelat novou, tak jsem sklinku se sirupem nasla ve skrini:o) Ja jsem si proste nalila sirup a misto abych napustila vodu, tak jsem sklinku vratila zpatky :lol:

Nane: Fotky jsou fakt hezoucky, taky jsem premyslela, ze se nechame s miminkem nafotit. Aspon par fotek a udelat z nich plakat, tak to ma moje kamaradka a vypada to nadherne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.9.06 19:45

Ahoj holky!

Kačka + Jeje - mně se právě Bebecar Racer začal líbit, když jsem ho viděla naživo a je to velký favorit. Na konci září jedeme s majiteli tohoto kočárku a 5-timěsíční holčičky na hory, tak ho omrknu a třeba i vyzkouším…

Žanet - seznámek je bezva, jsi skvělá! Heleee, dej tam i tu gorilku z pražské ZOO! :D Maminka se jmenuje Kamba, je ročník 1972, ale nepíšou tam nic o kontrolách. Taky asi nebude přispívat do diskuse, ale neva, ne? :D Tak já se jdu pochlapit a dát do galerky jednu plavkovou z neděle. :) Ale musíš mě pochválit!!!

Lucci - taky myslím, že budete ladit výborně a těším se na fotky!

Marci - no tak snad už je všechno blbý za tebou! Držíme palce!

Matessa - holka, ty ale fakt vedeš. Ta šťáva je skoro tak dobrá jako to kafe! :D

Mah - taky jsem slyšela, že Maxi Cosi jsou nejlepší, třeba to bude pravda… Mám pro tebe reference z pardubické nemocnice - byli jsme tam v neděli navštívit kamarádku a jejího malinkého Šimonka, který se narodil ve 34.týdnu, ale už ho hezky vypiplali a za chvilku půjdou domů. A prý jsou tam super lidi, jako doktoři a sestřičky, i na novorozeneckém (to bývá, co jsem tak četla, nejčastěji kritizované v různých porodnicích, že jako porodní asistentky bezva, doktoři bezva, sestry na novorozeneckém hrůza) a třeba co se mi hrozně líbilo: Šimonek měl na takové té vaničce, co v ní leží, navěšené diplomy, co ty sestřičky kreslily, třeba: „Diplom pro Šimonka za statečnost při odběrech“ nebo „Diplom pro Šimonka za trpělivost při infúzích“ a tak.

Nane - ty fotky jsou super! Třeba ten vláček na tom bříšku, geniální!

Včera jsem byla u obvodní doktorky, tak kromě vadného držení těla (to mám odjakživa, máte to taky? :) ) snad vadná nejsem… :D

Papa a hezký večer!

Majda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
12.9.06 19:55

Oren ten tvůj sen je trochu psych asi bych z toho byla ráno taky vyplašená.

Holky prosím o radu.Příští týden mám jít na velký ult.Chtěla jsem s sebou vzít Leničku a dneska mě to všichni rozmlouvají.Tak teď nevím jak jste to dělali vy co máte děti nebo jak by jste to udělali vy ostatní??Pro lepší rozhodování Leni jsou roky moc se na mimi těší a je velmi chytrá.Tak mě prosím zkuste poradit já jsem úplně nerozhodná.

Tak a teď mám doma hlídání a jdu s manželem do baru na první letošní burčák.Prý je slaďoučkej tak doufám že mimču jedna sklenička neublíží.

Tak dobrou noc a doufám ,že ráno si tady přečtu nějakou radu.
Díky Leňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
12.9.06 20:13

Lenyo, vem Leničku, my vzali Vítka podívat se na Anny ve 20 tt, bylo mu tehy 3 a půl byl skvělý a doktorovy říkal, že ví že to je holčička Annička a on se smál. Nyní vezmeme možná oba, i když u Anny ješě nevím, myslím, že pro ni bude to přítmí trochu stresující, ale uvidíš Lenička bude moc pyšná, že uvidí mimnko, proč Tě všichni zrazují?! My si z toho uděláme malou oslavu, asi zajdem na oběd, možná tedy jen s Vítkem bude si připadat zase o kousek větší a dospělejší.....Lehké rozhodování přeje Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
12.9.06 22:03

Oren: Tak ty holka si take koukam s temi sny uzijes. Ja denne manzelovi vykladam co se mi zda za kraviny s tim, ze pokud to to mimisko take tak nejak vidi, co ja, tak ho normalne lituju. Mne se totiz co jsem tehotna porad zdaji nejake sci-fi sny. Porad nejake ufo, letajici talire, vesmir, rakety, mimozemstani a kdyz ne to, tak porad nejake vrazdy. Se asi musim prestat divat na televizi nebo nevim..to jsou fakt desne sny. To jsem nikdy nemivala.

Jinak se chci zeptat vas vsech ktere maji pejsky. Moje mala chlupatina totiz od te doby co jsem tehotna porad prenasi svou jednu plysovou hracku v podobe psa vsude kam se hne. To nikdy nedelala. Nejdriv jsem myslela, ze proziva falesne brezi a je ji to za 14 dni prejde jako vzdy. Ale ono to opravdu uz trva 4 mesice a Žulda (to je ta moje fenka) se chova divne. Dokonce uz mi neskace po brise a je takova pritulna (jako kdyby vedela, ze cekame miminko, brala vice ohledu, hrala si na maminku a jeste k tomu se vice tuli, protoze ocekava, ze na ni nebudu mit od unora tolik casu).. Mozna ze sem paranoidni, nevim…

Lenya: vzhledem k tomu, ze u nas v Trebici je to mozne nahrat si za poplatek na VHS tak bych tam nikoho netahala a ukazala ji to az doma a pekne si s dcerkou v klidu o tom popovidala.
Ale do nemocnice na UZV bych ji asi rozhodne nebrala… nevim. Deti jeste nemam, tak to mozna vidim trochu jinak.

Majda2: tak to je super s tim kocarkem. Ja do nej vazne asi pujdu. Jsem pro nej rozhodnuta na 80%. Jen ho videt!:-) Musim ukecat manžílka! :-)
Akorat je ted nejak nachcipany (prestehovala jsem ho do obyvaku,abych neco nechytla), tak nevim, kdy se do toho Brna dostaneme.

Matessa: ty fakt perlis! :-D Mne to tedy rozesmalo mnohem vic nez to kafčo! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
12.9.06 22:39

Jsem rada, ze jsem vas pobavila svou blbosti :D

Jeje: Ja mam pejska a ten zase porad taha micek, kdyz sedim na zahrade, tak si sedne prede me, zacne me hladit - spis skrabat packou po noze a dela u toho strrrrasne smutny oci,ale tak strasne moc,to jsem jeste nevidela,je to hrozne vtipny.Anebo si vyskoci za mnou na lavecku a opre si hlavu o prsa a tak se tulime. Kazdy si vsiml jeho zmeny, staci, kdyz me slysi v kuchyni a uz knuci po oknem,je hrozne umazlenej a dela to jen na me. Tak nevim,ale mozna ze neco tusi… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
13.9.06 00:21

lenya rozhodně ji vem. Já Aničku nebrala jen proto že chtěla móóóc do školky, ale za týden ji beru :D Dokonce v nemocnici byla paní s klučinou a nechávala ho v čekárně a doktor jestli nechce jít, prostě jim to nabídl :D Myslím že je to pro děti úžasný, pamatuji jak jsem byla na gyn. poprvé a když tam sestra Aničku přivedla, okamžitě se vrhla na obrazovku a řvala tam je bratříček. Upozorňuji že já už seděla na židly! Netuším jak si to dala dohromady…
Matessa ty jsi opravdu skvělá, aspoň se nenudíš :D moje švagrová v těhotenství vzala NOVOU slevovou kartu na železnici a roztřihala jí a tu starou si opět dala do peněženky… :lol: Bylo to drahé 8O
Jeje já mněla dobrmana, a ten když jsem čekala malou tak mi dával čumák do klína a byl na mne opatrnej, taky si umněl udělat to co chtěl, tedy já nemohla nějak moc volat a on se ohlédl, pak si řekl jestli poslechne, nebo si vyřeší své věci :D Pak se vrátil a byl milej, nikdy nic neprovedl, jen si tak odběhl očuchat co chtěl :lol:
Jo a když jsme přijely z porodnice dali jsme mu Aničku očuchat, hlídal jí byl úžasnej, když jsem za ní šla běžel a chtěl tam být první. A když Andulka lezla mohla i přes něj a dokonce mu neustále kontrolovala zuby.
Teď nám moc schází, hlavně Aničce. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital