Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
11.9.06 18:36

ahoj holky, zdravim po vikendu!
moc diky za nazory ohledne postylky, my je asi dame taky do loznice, kdyztak se pujde manzel vyspat do sve pracovny, ze ktere bude pozdeji pokojik…
Liliku, blahopreji, a neboj, urcite to dozene!
vaha - ja mela velkou uz na zacatku 72-73 kg, pak jsem zhubla na 68 a ted (po vikendu u rodicu) mam 74 kg!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
11.9.06 20:10

Co se tyce vahy, tak co mesic to kilo.
Zacala jsem na 46kg a mam tedka 50kg (nebo spise pri posledni kontrole). Mozna ze uz take 51 kg :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
11.9.06 20:16

Jeje, ty seš teda vyžle :! Já už při 60-ti kolabuju :oops:
No to se to pak přibírá :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
11.9.06 20:39

Ja vim. Proto sem se bala i o miminko. Ale snad mu dopravam, aby se roztahlo a rostlo, ne tak jak ja, protoze ja se narodila take malinka :oops:
Tak uvidime jak se vyzivime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
12.9.06 02:37

Holky, tak jsem tu a vsechno jsem docetla a mam prekvapko, predelala jsem seznamek. K tomu vas hned upozornim, ze jsem zmenila vek na rok narozeni, pokud jsem to nekomu popletla, tak dejte vedet. Pridala jsem tam jmena miminek, zatim ne vsem, jen na co jsem narazila a ty se taky muzou menit podle potreby. Jo a stare kontroly jsem smazala, takze kdo mate novy termin, sem s nim :-) Snad se vam bude libit, mouchy kdyz tak vychytame. Tak tady to je :-)

TP - NICK (narozeni, bydliště, deti), kontrola, kluk/holka, jmena 

28.1. - Lilik (1978, stredni Cechy) KO 19.9.
31.1. - Hanna (1974, Kromeriz, Hanicka 1,5)
1.2. - Helik (1975, Praha, Anicka 3) holka Lucie

2.2. - Ryta (Kladno)
2.2. - Kuli (1973, Melnik, Lenka 3) KO 14.9
3.2. - Zanet (1973, Florida, USA) KO 20.9. prekvapeni, Anna/?
3.2. - Zlata (1977, Praha, Kamilka 8,5)
4.2. - Mila (1980, Plzen, Dany 6 mes.) KO 20.9
5.2. - Majda (1978, Kladno) KO 21.9.
5.2. - Nane2 (1975, Brno, Vitek 5,5, Anicka 1,5) KO 19.9. David/Ester
5.2. - Lenya (1973, Brno, Lenka 4) Lucie/Ales
5.2. - Zuza (1978, Zatecko) KO 18.9 ?/Tomas
7.2. - Vittie (1976, Tisnov)
9.2. - Verenika (Plzen)
9.2. - Pipina (Berounsko) KO 15.9. Katka/Vojta
10.2. - Marci76 (1976, stredni Cechy, Eliska 8, Sarka 6,5)
13.2. - Mahony (1977, Pardubice) KO 25.9. Alenka/Vojtech
13.2. - Stika (1971, Praha)
13.2. - Jeje (1981, Trebic) KO 26.9
15.2. - Kacka2 (1976, Prerov) Terezka/Honzik
16.2. - Oren (Jikev) KO 18.9. DVOJCATKA holky?
18.2. - Lucci (1980, Praha) KO 18.9. prekvapeni, Adelka/Honzik
18.2. - Lukaska (1978, C. Budejovice, Lukasek 3,5)
20.2. - MaK (Praha, Kristynka 2,5) KO 11.9.
20.2. - Emajka (Litovel) KO 12.9
21.2. - Matessa (1986, u Sumperka) KO 12.9. Nela/?
22.2. - Zoona (1978)
22.2. - Kubinka (Tabor, Vendulka skoro 3)
22.2. - Karca (Jesenice, Vasik skoro 4)
23.2. - Jahudka84 (1984, Praha)
23.2. - Pajka (1973, zap. Cechy, Danny skoro 4)
27.2. - Dendulka (1978, Severni Cechy, Stepan 8, Tomas 6)
27.2. - Ruza (Slany)
28.2. - Zuzika (1979, Litomericko) KO 29.9. DVOJCATKA

6.3. - Misa2 (1975, Zlin) KO 19.9. DVOJCATKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
12.9.06 03:20

Tak a ted vam muzu v klidu napsat, ukol splnen :-)
O vikendu jsme nebyli doma, byli jsme na sever od Bostonu, jeden den pracovni a jeden den (verte nebo ne) dovolena :-) Moc se mi tam libilo, cokoliv je lepsi nez Florida :-)
Musim rict, ze jsem se dobre pobavila, jak tu resite ty jmena a chlupate briska :-D Mne se na brisku sem tam sice chloupek objevi, ale ja ho vzdycky nemilosrdne pinzetou vyrvu, takze to problem neni, zato mam jine „lahudky“. Linea negra, at chci nebo ne a vsimla jsem si, ze se mi delaji tmavsi fleky na prsou. Slysela jsem, ze se muze udelat tmavsi kruh kolem bradavek, ale tohle je pulka prsa! 8O :? Uklidnuju se tim, ze bych to taky mohla mit na tvari. :)

Matesso , drzim pesti na zitrek, at ti to srdicko dobre dopadne!
Oren, Zuzo , gratuluju k dobrym vysledkum. Oren, vidis, ze je lepsi se nestresovat predem.
Nane , dodatecne vsechno nej k narozeninam. Doufam, ze jste si to s manzelem nalezite uzili ;-)
Lucci , bud rada, ze mas cupr babicku. Ja bych ji vymyslela nejaky ukol, ktery ji vydrzi na tu dobu nez si ji nekdo prevezme. Nebo radsi vic ukolu, kdyby ji ten prvni dosel :-) Moje tchyne je v pohode, uz starsi, ale porad cupr. Tchan je taky v pohode. Lepsi jsem si asi nemohla prat. Akorat mam strach, ze budou dite rozmazlovat, ale to jsem jim hned na zacatku zatrhla :-D Svatby se neboj, urcite to dobre dopadne. Jsou to nejdriv fofry, ale v den D uz se na vsechno vykasli a uzivej si to! :-D
Mahony , to se mi libilo ten tvuj vyraz! Otyly zadek mam taky, cim dal vic, taky nic nedelam, jen chodim se psem ven, snazim se teda aspon, aby ta prochazka byla aspon ten 1,5-2km. Danny mi porad rika, at cvicim, ale ja jsem bud lina nebo neni cas. Zatim spis to druhe. Mam tu dvd s cvicenim pro tehulky, zatim jsem cvicila jednou, ale kazdy den se na to chystam (to se asi nepocita, co?) :-) Musime se asi navzajem vyhecovat :-D
Lenyo , ja taky chci holku a mam porad pocit, ze to bude kluk :roll: Opar se mi udelal taky, nastesti rychle zmizel a taky jsem dnes byla nastvana na cely svet. Hold neni kazdy den posviceni :-) Snad si mala na skolku brzo zvykne a najde si kamaradky a bude se tam tesit. Asi to chce cas, ale verim, ze ti to trha srdce.
Zuzika , ja jsem na brichu prestala spat hned, taky nechapu, jak jeste nekdo muze spat takhle, dyt to musi tlacit. Posli fotku briska, at to porovname :-)
Miso , ja budu mit na zacatku postylku taky u postele. Snad to bude fungovat.
Heliku , at se Anicka brzo uzdravi.
Ruzo , uz jsem chtela brblat, ze ses tu dlouho neukazala :-) Jak se mas? Uz mas za sebou tripple test? Napis. A v seznamku mi chybi, kolik ti je, tak sup, posli nejake info. :-)
Pipino , tak to s tim bydlenim a pokojickama ted neres. Hlavne se s tim netrap. Ted to fungovat bude, ja myslim, ze miminko s vama muze byt klidne do 3-5 let. A do te doby se toho muze hodne zmenit a urcite se vsechno vyresi.
Majdo , Joe je vlastne Josifek, ze? ;-) Moznas mi to do hlavy dala ty!

Zenske, dejte nejake fotky do galerky! Vemte si to jako bojovku. Dycky jdu nejdriv tam a zadne zmeny… :roll: Takze fotit! Briska, miminka, nove nehty, chloupky na brisku a vsechno ostatni! Hlavne, ktera jste jeste nedala fotku, tak to rychle napravte. Pekne prosim :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
12.9.06 06:51

Ahojky,

Heliku - kočárek jsme vybrali Bebecar Racer. je to kombinace hluboká korbička, sporťák a dá se k tomu koupit i autosedačka, která se dát přímo na podvozek. Dohromady to přijde kolem 20 tis. Je to hodně, ale já počítám, že to bude na dvě děti.

Žanet - prosím připiš do seznamu, že mám kontrolu 3.10. A pohlaví si říct nenecháme, takže to bude překvapení.

Mějte se krásně.
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.9.06 07:33

Ahojky tehulky.
Zanet … krasny seznamek, uplne valim ocka. 8O :) U me vse OK, jen sem rocnik 1979, narozeniny mam v prosinci (na silvestra-jak originalni 8) ) takze rodit budu jako sedmadvacetileta stara breca. :lol: Fakt je vtipny, jak starnem… Ted o vikendu sme resili neco s kamaradama, padla veta „..to sou nejaky tricatnici…“ ha ha ha… tricatnici jsme uz i my, fakt mi to nejak nedochazi a v podstate je mi to jedno, stejne je mi v hlave furt sladkych sedmnact. :wink: :)
Pupik … me boli regulerne cely den, dneska sem stala v metru z cernaku az na mustek, to je cca 25min a docela sem mela dost. :oops: A bude hur… :roll:
Spani … spim tak ruzne, bok, zada i takove polobrisko… jakoby na brise, ale spis na jedne strane a druhou nohu mam pokrcenou, takze je pupik ve vzduchu. Dokud mi to neni neprijemny, myslim, ze to nemuze vadit ani prckovi. :wink:
Vcera sem si koupila svatebni puncochace, samodrzici, ale telovy a dnes mi doslo, ze jestli chci mit podvazek, tak ten je vetsinou bilo-modrej a to k tem telovym krajkam na koncich puncoch moc nepujde. :roll: Tak musim vyrazit jeste pro bily… Taky se dnes objednam na strihani a barveni (doufam, ze v kadernictvi davaji i pouze preliv 8O ) taky sme vecer probrali zenichovo kosile a kravaty… myslite ze kdyz ja budu v bilym+oranz.kytka, muze byt on v tmave sedy kosili, modra kravata s oranz. doplnky + oranz. korsaz na klopu??? Moc mu to sluselo, ale boji se, ze ke me nebude ladit. V bily kosili ta kravata vypadala desne. :roll: To mam ale starosti co??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
12.9.06 08:45

Kacka vím který to je, já chci koupit jetej, dost se tím ušrtří a kočáry bývají zánovní, tento mám na seznamu taky :D Já ho využiji jen na 1 dítě, takže žádné utrácení, ale přesto mám ten svůj zamilovanej a nevím zda neodolám :oops:
Zanet ty jsi teda statistický úřad :D Chtěla jsem jen ke kočárům, psalas že se u Vás s kočárem nikam nedostaneš. Je pravda že čučím na filmy, ale taky na Walt… a mají dost často golfky, nebo sporťáky, hluboký není vidět. Ale na procházku do parku je prýma, nebo na spaní na zahradě… Tak jak to je? Znají hluboké kočáry?

Anička dnes ráno vypadá daleko lépe :D Ve čtvrtek jdu na kontrolu a naštěstí je mamča doma, takže může hlídat UF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
12.9.06 09:07

Žanet seznámek je výstavní musím ti za všechny moc poděkovat.A na doplnění kontrola 5.10. ,ultrazvuk 20.9. už se ho nemůžu dočkat.Jestli ten lenoch bude tak že neuvidíme pohlaví tak se od tam nehnu dokud se neobrátí.

Lucci Já myslím ,že si děláš zbytečné starosti k bílým šatům se hodí jakákoliv barva obleku.A bílá košile je sice klasika ,ale teď se spíš ladí barva k saku a ke kravatě takže určitě budete krásný pár.Už se těším až nám pošleš fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.9.06 09:54

Lenya … dekuju za uklidneni, ja uz to proste nebudu resit, taky by me mohla klepnout pepka. :lol:
Jo… moje vcerejsi extenpore… pritel mel chut na bramborky (brambory na kolecka posypane korenim pecene v troube) tak sem rikala, ze tam jsou, at si je udela. Po prijezdu domu sme nasli tri brambory (coz mu teda nestaci) a jinak sme meli jeden mekky a tri tvrdy rohliky. Ja to normalne orvala, ze nemame co k jidlu. Fakt brekot jako blazen, ze ma chudak hlad a ja mu ani nemam co uvarit. :oops: Hormony se mnou pekne triskaj. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
12.9.06 10:01

Žanet doplňuji jména: Robin/Terezka.Urco si to nechame rict, jen co to pujde :-)
Co se tyce te cary LInea Fusca, tak ji take jeste nemam.

Kacka: Take to u mne vyhral Bebecar Racer, akorat se na nej chci jeste podivat live. Nechci na nej tedy autosedacku, a pocitala jsem kolem 15tisic. Muj strop byl 10, ale nakonec jsem se do toho kocarku tak zamilovala, ze tech 15 jeste snesu, ale vic uz bych vazne nedala :-( Doufam, ze se do toho vejdem! Podle ceniku z katalogu ktery mi poslali ano. Co sis k tomu jeste vsechno napocitala, ze ti vyslo 20? Take si rikam, ze to chci na dve deti. Snad to take take bude! :)

Heliku, nasla jsem co je to HC!!! :-) Tak jednak nase strara znama HC SPARTA, ale co se tyce nasich miminek je to obvod hlavicky.
biometrie plodu: CRL (temeno - kostrč)

HC (obvod hlavičky)

AC (obvod břicha)

FL ( délka femuru - stehenni kost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
12.9.06 10:26

jeje ta jsi teda detektiv :D hele a kolik ten kočár váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
12.9.06 10:51

Jeje - taky ho chci napřed vidět, jenom podle internetu bych nekupovala. Já jsem našla cenu asi 15 500 a autosedačka k němu stojí myslím 4 500, přibližně přesně si to nepamatuju. Takže to vyjde na těch 20. Ale ještě nevím kolik stojí v obchodě, to se musíme někdy vypravit do Prostějova.

Heliku váží tuším 12 kg. Jinak jsem to všechno včetně ceny našla na www.bebecar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
12.9.06 10:53

Žanet - krásnej seznámek!!! To musela být fuška to dát dohromady. Nedivím se, že jsi tu celý víkend nebyla, když si dělala na seznámku.
Ke mně můžeš doplnit jména - Terezka + Kristínka (zatím!!!) S manžou doufáme, že tam bude pinďourek, který se zatím nevyloup!! Ale co dvě holky… zase budou hodné!!
Tchýně - no můj manžel je ze dvou kluků, takže si dovedete představit co jejich maminka!! Pořádně si oba rozmazlila!!!
Nicméně je natěšená jak blázen - vnuky/čky chce už několik let. Pamatuji si, když mne manža poprvé představoval před 8 lety - už říkala - konečně má holku - budou vnoučata… docela se načekala ne??
Nicméně je starostlivá, trošku někdy staromódní… ale jako babička bude super!! Myslím že její kombinace bude - rozmazlovací, hlídací, poučující - směrem ke mně!!
U mých rodičů je to zatím tak nějak ani nevím jak!! Jsou poměrně mladí a spíš mám pocit, že jsem s nich títmo udělala starouše. Táta ten to podle mne zatím ještě nepřijmul. Mám pocit.. že si z toho zatím dělají legraci - ale ono je to přejde. Řadím je do hlídací kategorie - ale asi jen když bude potřeba, myslím, že sami se hlásit nebudou!! Rozmazlovat nebudou na 100% - to vím od sebe. No a s nějakou výchovou? - mám pocit, že nám je budou spíš naschvál „kazit“ !!
No a vzhledem k tomu, že jsme mladá rodina - povedl se mi docela kuriózní kusek - z mámy bude babička, z mé babičky bude prababička a z mé 95leté prababičky uděláme praprababičku. No naše rodina se vyznačuje dlouhověkostí - zejména u žen!! Babiček budou mít naše děti požehnaně :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex