Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1660
16.9.06 09:51

Ahoj holky,

tenhle týden mi docela hezky uběhl. Už jsem nemohla vydržet to ležení a proto jsem vymyslela, že uděláme první přípravu na mimi a vyperu koberec. Asi jsem to ale přehnala a pak jsem celý den ležela. Mám ale o trochu čistější prostředí. Ještě bych potřebovala umýt okna, na ty ale budu muset zapomenout. Zatím jsem si koupila za „20,–Kč“ stěrku na auta a to nejhorší jsem umyla tím. Docela mě překvapilo, že už vidím i do zahrady. :lol:
Jinak jsem konečně včera porušila léčebný režim a vyrazila jsem na sraz třídy. Ta fůra lidí mě tak překvapila, že se mi ani nechtělo jít domů. Přijel si ale pro mě manžel, tak jsem musela :wink:

POHYBY: stále na ně čekám. Dokonce ani žádné mrazení nebo šimrání necítím. Kurník, já se snad nedočkám. :x

JMÉNA: tak jsem se dohodli na jménu pro chlapečka. Po dlouhé rozmluvě, jsme se dohodli na Ondřejovi. Tak že ani Honza ani Vojta. Akorád od té doby, co jsme se konečně dohodli tohle jméno slyším všude.
Sranda byla, když mi manžel tvrdil, že nechce, alby se kluk jmenoval po něm, protože, když zavolám „Vojto“, tak se otočí oba. Včera šla po ulici paní se synem a volala ONDRO!!! a manžel na mě „Chtěla jsi něco?“.
Tak mělo to cenu se domlouvat jiném jméně. :lol:

Jo a musim na sebe bonzovat, že budu mít autosedačku. Kamarádce z ní vyrostla dcera, tak mi jí za 1000,– Kč prodá. Že prý byla použitá asi 9×. Tak to jde. Jak by řekla moje šetřivá tchýně „No, nekup to, když je to tak levný!!!!“

TCHÝNĚ: když jsem se k ní tak hezky dostala, tak na ní v tom svém románu taky nesmím zapomenout. Ona je to taková ta ženská, která je doma na všech slevových akcích a v obchodech VŠE ZA 39,– atd. Vždycky se děsím Vánoc, protože nevím, co zase kde splaší. Nejhoší jsou taková ta trička, která po jednom vyprání vypadají jako roláda a boční švy jsou uprostřed břicha a ani žehlička s nima nehne. Ty putujou rovnou na utírání prachu. Teď si našla novou zábavu. Chodí na výprodeje do LIDLU. No teda co ona od tamtud vozí za šunty, to je děs. To jsou dárky na jedno použití. Vysvětlit si to ale nenechá. Naposledy manžel dostal cyklistické brýle, které si jenom na:,–(il a oni se rozpadly. Šup s nima do koše. Mě to připadá jako hrozná škoda. Nejsem přeci tak bohatá, abych si kupovala levné věci :lol: :lol:

Tak já radši končím a zdravím OREN (ach ty romány) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
16.9.06 11:36

Ahoj všechny,
přeji krásný víkend.
Nám začal krásně: v 9 hodin příšla SMS, že se kamarádce narodil Kubíček. Nevím podrobnosti, ale patří k těm, co můžou rodit za „housku“.
Včera odpoledne jsem s ní mluvila a říkala, že to ještě nebude, no a ráno tohle.
Pohyby - taky pořád nic. Snad v pondělí večer v posteli jsem něco cítila, ale jenom takové ty bublinky, jak říkají a od té doby nic (ale heč já mám silnou tukovou vrstvu, tak to bude trvat dýl :oops: )
Tchýně - taky ráda 39 (pro Pipinu), ale naštěstí nám zatím nic nekupuje. Tak uvidíme později.
Mějte se krásně jdu hlídak oběd ať ho nespálím.
 Zůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.9.06 12:09

Dobré ráno…tedy dopoledne :oops:
Já teď peču řízečky s bramborovou kaší…bože,já miluju jídlo :idea:
Jinak včera jsme měli opravdu veselý den,byli jsme pěkně celá rodinka na oslavě ve školce,bývá akce na zahrádce každý rok,takže bylo fakt veselo..Moc prima :wink: Skoromanže se mi tam „zlil“ burčákem,viděla jsem ho prvně takhle „unaveného“,tak jsem teda koukala 8O

Holky, chtěla jsem se optat…Která z Vás je tu nejmladší?Nemyslím samozřejmě zařazením…to jsem já - prozatím :wink:

Těhudemence mě ZATÍM nepostihla…alespoň ne tak vtipně jako některé z Vás,tak jsem zvědavá,kdy to příjde!!Snad tobude stejně úsměvné jako u Vás a nebude to žádný trapas,k těm mám totiž bohužel sklon :(

O snech - no mě se zatím zdál jen jeden sen.Figuroval v něm také (přirozeně :oops: ) jiný muž, než který vedle mě ležel a nemusím dodávat,že stejně jako Vy všechny ani já bych toho svého neměnila…no,možná snad jen za kus žvance :lol: …to je vtip - samozřejmě!!!
Byl to můj soused z dětství,docela hezký klučina (nyní již chlap) a díkybohu nevím,co jsme spolu dělali… :oops: !!!
Ale to neznamená,že nemám zajímavé noci,když se mi téměř nic nezdá :wink: Jednou takhle si v poklidu spím,najednou se probudím..(to je co?? :lol: )…a začnu brečet.Prostě jen tak z ničeho nic brečím…podotýkám,že se mi nic nezdálo!Normálně jsem musela odejít z ložnice,abych neprobudila drahouška a v obýváku jsem to rozjela na plný pecky…No,asi po půlhodince jsem se uklidnila a šla si zase lehnout..Takže možná,že ta těhudemence se u mě projevuje takto…
No,než jsem to dopsala,tak mám oběd hotový a valím ho požvýkat!!!Jupííí,mňam mňam..

Tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
16.9.06 13:09

Petiso to mi nedělej,já mám od včerejška rýžu s rajskoua plněný papriky, řízky budou až zítra, ale slintám tu do klávesnice.....jinak brečení taky nevím proč, ale někdy se probudím a brečím…asi jsou to ty hormony co se v nás nějak vaří, čí co!? Všem Dobrou chutť! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
16.9.06 14:05

Ahoj holky,
tak se tady konečně žvatlá i o víkendu :D Já se dnes byla podívat na svůj vysněný Casualplay S4 není zrovna lehký a nožičky by dítě v 1,5 roce nemnělo kam dát Mám autosedačku Maxi Cosi city za 250,– 8O 8O 8O to je něco pro šetřivé tchýně :lol:
Jo a k podprdám: rozhodně nešetřit a koupit pořádný, já šetřila a pak kupovala Anitu, Ta je fakt SUPER, vydržela kojení a teď jí nosím v těhu :lol:

Pokusila jsem se vložit ty smajlíky, tak snad to vyšlo :D

Petisto najdi si příspěvky od zanet, je tam tabulka i s věkem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
16.9.06 14:14

smajlíci nejdou a nejdou http://sirmi.ic.cz/smajl/38.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
16.9.06 14:33

Ahoj všechny

Petiso tu lásku k jídlu mám taky.I když manža jí v práci a malá ve školce tak já si každý den vyvářím.Dneska jsme měly exkluzivní knedlo,vepřo ,zelo a nechyběla sklenička pivečka.Teď jsem z toho tak unavená že jsem si poručila uvařit kavičku a k ní buchtu od včerejška-fuj já jsem nenažraný prase.Asi co nevidět prasknu ale pocit mám blaženej.

Ty erotický sny mám taky nejhorší je potkat potom v reálu toho s kým v noci ve snu vyvádím.Vždycky mám divnej pocit a místo abych se soustředila na rozhovor tak v duchu přemýšlím jestli je takovej v posteli nebo ne a mám strach že to snad na mě musí být vidět na co myslím.Ale alespoň si ve snu něco užiju.Jsem totiž 10 let šťastně vdaná a před svatbou jsem s manželem 5 let žila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
16.9.06 15:33

Ahoj mamulky,
muj hodny manzel mi vcera nalil asi pul deci bileho vinka, takze jsem mohla oslavit tu svoji pulku :-D Uz po prvnim loku jsem citila, jak mi to leze do hlavy http://sirmi.ic.cz/smajl/13.gif

Prsa - Oren, tvuj muz rika, ze nejlepsi jsou prsa jen tak do ruky, muj Danny naopak tvrdil, ze staci takove, aby se vlezly do pusy :-D, vetsi jsou zbytecne. Tak to me velice tesilo pred tehu, ale ted mam uz vic nez dost a jemu se zacalo styskat po tech jeho malych „kozickach“ (jedno z ceskych slov, ktere umi, akorat vetsinou rika „kozickys“ :-D)

Jahudko, tys to tady hezky ozivila tema smajlikama :-) Je fajn, ze se tu obcas objevis.
Lucci, ty saty urcite prezijes, hlavne si vem pohodlne boty, ja jsem na svatbe silela z nich :-)
Matesso, tys mi teda pekne nahnala, hlavne, ze uz je ti dobre. Holcicku ti moc zavidim, ale samozrejme taky preju :-) Ja mam porad pocit, ze to bude kluk, i kdyz bych radsi brala holku. :-) Gratuluju ke kopaneckum ;-)
Kacko a tobe gratuluju k super vysledkum. Ja jsem z toho mela taky moc velkou radost :-)
Zuzika, ja mam taky trochu strach, ze bude Spunky zarlit, i kdyz ted na ni zadne zmeny chovani nepozoruju. Navic manzel je strasne (az moc) ochranarsky, tak doufam, ze to bude fungovat. :? Co pichani? Uz je to lepsi?
Mahony, tak hlasim, ze jsi lepsi, ja ted tomu cviceni moc nedavam. Pocitaji se cviky na panevni dno? ;-) Jo a Ontario je provincie v Kanade :-)
ruzo, je fajn, ze ti doktorka dovolila behat. Jedna znama tady v USA behala az do konce 8. mesice a pak brzo po porodu zase zacala. Kdo je na to zvykly, tak mu to nevadi. A ty by ses fakt dala na chovani kozy? 8O Mamka ji chovala asi 4 roky, bylo to super. Sice to mleko mi moc nejelo, ale ona delala i syry a jogurty a tvarohy a to bylo super, to jsem milovala.
Oren, priznam se, zes prekvapila s tim, ze nemas orgazmus. Jsem rada, ze mas aspon sny. Muzu ti rict, ze ty sny jsou nekdy lepsi nez ve skutecnosti :-D (Skoda, ze uz jsem dlouho zadny takovy nemela…)

Petiso , ahoj :-) Tady je seznamek (holky, krome Petisy je tam jeste jeden prirustek uplne dole ;-) ), aby ses mohla presvedcit, ze rozhodne nejmladsi nejsi :-) (Myslim, ze vede Matessa a Jahudka.)

TP - NICK (narozeni, bydliště, deti), kontrola, kluk/holka, jmena 

28.1. - Lilik (1978, stredni Cechy) KO 19.9.
31.1. - Hanna (1974, Kromeriz, Hanicka 1,5)
1.2. - Helik (1975, Praha, Anicka 3) KO 21.9 holka Lucie

2.2. - Ryta (Kladno)
2.2. - Kuli (1973, Melnik, Lenka 3) KO 14.9
3.2. - Zanet (1973, Florida, USA) KO 20.9. prekvapeni, Anna/?
3.2. - Zlata (1977, Praha, Kamilka 8,5)
4.2. - Mila (1980, Plzen, Dany 6 mes.) KO 20.9
5.2. - Majda (1978, Kladno) KO 21.9.
5.2. - Nane2 (1975, Brno, Vitek 5,5, Anicka 1,5) KO 19.9. David/Ester
5.2. - Lenya (1973, Brno, Lenka 4) KO 20.9 (utz), 5.10 Lucie/Ales
5.2. - Zuza (1978, Zatecko) KO 18.9 ?/Tomas
7.2. - Vittie (1976, Tisnov)
9.2. - Verenika (Plzen)
9.2. - Pipina (Berounsko) KO 15.9., 21.9 (utz) Katka/Ondra
10.2. - Marci76 (1976, stredni Cechy, Eliska 8, Sarka 6,5) KO 20.9 (2.10.)
13.2. - Mahony (1977, Pardubice) KO 25.9. Alenka/Vojtech
13.2. - Stika (1971, Praha)
13.2. - Jeje (1981, Trebic) KO 26.9 Terezka/Robin
15.2. - Kacka2 (1976, Prerov) KO 3/.10 prekvapeni, Terezka/Honzik
16.2. - Oren (Jikev) KO 18.9. DVOJCATKA holky? Terezka+Kristinka
18.2. - Lucci (1979, Praha) KO 18.9. prekvapeni, Adelka/Honzik
18.2. - Lukaska (1978, C. Budejovice, Lukasek 3,5)
20.2. - MaK (Praha, Kristynka 2,5) KO 11.9.
20.2. - Emajka (Litovel) KO 12.9
21.2. - Matessa (1985, u Sumperka) KO 26.9. holcicka? Nela/?
21.2 - Petisa (1979, Sara 5,5) KO 25.9.
22.2. - Zoona (1978)
22.2. - Kubinka (Tabor, Vendulka skoro 3)
22.2. - Karca (Jesenice, Vasik skoro 4)
23.2. - Jahudka84 (1984, Praha)
23.2. - Pajka (1973, zap. Cechy, Danny skoro 4)
27.2. - Dendulka (1978, Severni Cechy, Stepan 8, Tomas 6)
27.2. - Ruza (1978, Slany) KO 10.10. Klara/Ondrej
28.2. - Zuzika (1979, Litomericko) KO 29.9. DVOJCATKA

6.3. - Misa2 (1974, Zlin) KO 19.9. DVOJCATKA ? - Kamba (1972, Praha) gorilatko ?/?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
16.9.06 18:51

Ahoj těhulky,
jdu se vybrečet :oops: :wink:
Heliku , buď v klidu, zklámání jsi neprodělala sama :wink: dnes jsem absolvovala něco podobného. Byli jsme se kouknout na vytipované kočárky (zejména Herqules) a dopadlo to tragicky. Žádné nadšení se nekonalo, nechápu jak mám dostat dva mrňousky do kočárku a současně projet dveřmi :? , mít lehký kočárek se mi taky už zdá v případě dvojčat jako sci-fi :? Aspoň že mile překvapila kolečka a manipulace s ním… ale nevím nevím :?
Jinak jsme proběhli ještě nějaké mimi obchody a docela dost věcí okoukli… krásné (a hlavně prostorné) postýlky mají v Kika… ale cena cca 5 tis. :roll:
Manžel už chtěl kupovat nějaká bodíčka… tak jsem ho trošku brzdila :wink: :oops: a nakonec jsme koupili alespoň krásného plyšového dráčka synovečkovi :wink: :P

Ale pozitivum na závěr. Potkali jsme sousedy (mají roční dvojčatové holčičky) a ti nám gratulovali :oops: a nabídli se, že mají spoustu věcí, takže určitě pokud budeme mít zájem, že se domluvíme :P Tak to mě potěšilo. Jen teď doufám, že alespoň jeden prcek bude holčička :wink: :oops:
JO a ještě jedna věc :oops: (ty romány se stávají pravidlem :oops: )- byl u nás přes noc můj taťka a pod nátlakem (on je takový vytrvalý rýpal :wink: ) dostal na rovinu z manžela, že by chtěl dvě holky :oops: Tak dlouho se ho ptal (nejdříve pořád odpovídal, že je mu to jedno) až řekl, že teda dvě holky :oops: Tak jak jsem byla nedočkavá co to bude, tak teď se klepu na ten UTZ jak „něco na něco“ (těhudemence funguje, takže nevím co na co :oops: ), jenže zatím nevím kdy půjdu :(

Moc vás všechny zdravím a děkuji za dnešní prostor :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.9.06 18:55

Ahoj, zdravím všechny!!!

Jsem tu nováček, a tak se chci optat, zda se k vám mohu přidat?

Občas jsem sem hodila očko, ale teprve teď se přihlásila.
Jsem v 17. týdnu a čekám dvojčátka. :D

Doma už mám 10ti letého syna, a tak mám pocit, jako bych byla prvorodička. Ale vlastně prvorodičkou i jsem - jelikož dvojčátka jsem ještě nerodila :)

Přeji vám všem krásný sobotní večer
ZDRAVÍ JANA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.9.06 20:00

Ahoj Kuzelko,
jsem ráda,že je tu někdo nový se mnou :wink:

Šmarjapano,
teda ale ten únor bude ale plodný - koukám,že květen je spíš svátkem sexíkování než lásky,ale to k sobě samo patří… někdy :oops:

Lenyo,právě dneska jsem potkala toho bývalého souseda…no jéjda,já se styděla :oops: On se na mě tak hezky usmál (fakt vyrostl do krásy,hmmm :wink: ) a já se málem propadla hanbou..Jakoby ten sen snad měl taky.No,to si snad propříště raději odpustím..fakt mám pocit,že to o mě věděl - óó,já hříšnice!!

Holky,já se dopředu moc omlouvám,pokud si Vás budu plést nebo budu reagovat nějak zmateně,fakt mi bude trvat než si zvyknu kdo je kdo.Ale snad se to do února podaří :wink:

S tím jídlem - právě se opět cpu.Tentokrát segedínský guláš :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
16.9.06 20:00

Vítáme Janu. Dvojčátka jsou super! Tak to už máme čtvrtou mamku ne mono, tak nám mono mamkám říkjaí ty co porodily více kousků najednou! Krásné sny! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
16.9.06 20:13

Vïtám tě mezi námi Kuželko nebo Jani ?Nevím jak chceš oslovovat.Samoždřejmě pojď mezi nás čím víc nás bude tím líp alespoň bude víc názorů atémat.O víkendu si tady moc nepokecáš většinou ho všichni tráví na výletech a s manžílkama jen já pořád sedím doma.Napiš o sobě víc informací ať si tě může Žanet dát do seznámku.

Petiso tak to je přesně ono.Ale těch snů se nevzdávej ve skutečnosti by to bylo určitě hrůza alespoň se můžeš ve snu odvázat a něco si užiješ.

Měla jsem jít s manžou na burčák a po tom poledním přežrání mám takový křeče že jsem radši zustala doma.

Žanet díky za seznámek a za přidání Kamby vždyť holka patří mezi nás tak se jí nebudeme vyhybat.Bůhví jestli v únoru nebudeme vypadat hůř než ona teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.9.06 20:34

Děvčátka…pomoc!!!Jak se přidá fotečka do té galerie??Mám takový pocit,že se začíná projevovat ta demence.. :cry:

Mimochodem Len,můj zlatý přítel včera vypil přes DVA litry burčáku :! :! :! 8O Chápeš to??? A to on téměř NEPIJE…no to bylo veselo.Naštěstí to zvládl dobře a dneska mu nebylo ani moc zle.Ale já bych byla mrtvá…se divím,že neměl otravu alkoholem-fuj!

Kdo je to ta Kamba :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
16.9.06 20:38

Heliku,Zuziku nebuďte smutný že kočárky nejsou podle vašich představ alespoň už víte co by jste si tak představovaly.Já pořád tápu a nemůžu si nic vybrat.Nejradši bych to odnosila jenom v tom šátku,ale to bohužel u nás nejde.
Heliku Herkules to je vzor nebo přímo nějaká značka?To jsem ještě neslyšela a tudíž neskoukla pošli mě kontak na jejich stránky jestli máš.Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí