Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
16.9.06 23:07

kuzel když to tam nastavuješ je na to kolonka :lol: Dokonce tam můžeš dát i fotečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.9.06 23:12

povedlo se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.9.06 23:13

povedlo se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
16.9.06 23:14

http://sirmi.ic.cz/smajl/192.gif hele kuzel. jsi tu chvilku a už jsi povídalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.9.06 23:15

Omlouvám se - nějak mám prsty rychlejší, než bych měla mít.
Přeji všem dobrou noc, jdu odpočívat ať mám v únoru hodně spavé mimísky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.9.06 23:16

no, já jsem si na foru testík zkoušela ten metřík, abych tady nezacláněla - dlouuuuuuuuho to nešlo - a tak jsem povídalka .. . . . . tak se na chvíli odmlčím, DOBROU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.9.06 23:17

Heliku,
z Tebe já nebudu… :lol: Kuzel,Hviz… :lol: :lol: Mě můžete říkat Pet (láhev) a je to…pořádek si v tom udělat musíme…no ne??
Já si hrála s metříkem pro malou…teda velkou…

Jo,
koncem roku budeme veliké,negramotné,neschopné samostatného života!!!Ale pak se to zase spraví!!! SNAD 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.9.06 23:27

Holčičky,
já se tentokrát fakt loučím,přeju dobrou noc a pěkné sny…a málo čůrání :wink:

Na tomhle metříku jsem o 3 dny dál!!To je fofr… 8O

Děkuju za pěkný pokec a supr srandu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
16.9.06 23:29

pet já ze sebe taky né, teď nejsem schopná ty kalhoty zkrátit :twisted:
Hele v kolika jsi mněla malou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.9.06 23:35

V téměř 22…Celkem jsme si pospíšili…Ale kupodivu (vzhledem k mé divoké povaze :oops: ) jsme to zvládli a zvládáme s mým přítelem dobře…Přítelem,to zní tak nějak blbě…Prostě s mužem a hotovo.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
16.9.06 23:36

HOlky, teda to je frmooool http://sirmi.ic.cz/smajl/53.gif NEbyt tu asi pul hodinky a vy jste tu popsaly dalsi 4 strankos :-D No holky, ktere na vikend nejsou doma budou mit zkratka co delat :-)))

VItejte vsechny prichozi: Radko, Hvizdicko (take jsem cetla Hvezdicka :-D) a KUzelko! :-)
Nektera z vas jste se tu psala, jak aktualizovat abyste zjistili ze jsme uz nektera neco zase napsala :-) Tak spolehlive je tlacitko „F5“

Sem strasne rada, ze se tu pekne rozbiha! :-)
Je tu jeste nejaka suvička nebo jste už všechny šly spát??? :-)
Ja mam chlapa také v hospodě, tak jsem s pejskem doma sama :-)

Petis: Jak si frkla pred metrik ten malej obrazeK? Ja bych to tam take radej dala, nez abych se roztahovala s temi velkymi obrazky z UZV pod metrikem :-) Diky! Ted zas vyuzivam tvych sluzeb ja :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.9.06 23:38

Ale usnadňuje nám to sama malá,protože je to fakt supr děcko,samostatná a hrozně obětavá…taková uvědomělá a přitom správný raubíř,no zkrátka naše :wink:
Máme se všichni moc rádi a jsou chvilky,kdy si to člověk ani nestačí během dne uvědomit (a zbytečně piští :oops: - to jako já) a jindy se zase na tu svou rodinku jen tak zakouká (když si třeba hrají) a může se štěstím zbláznit…ALe to asi sama moc dobře znáš :D !!! Šmarjapano,
to je hodin…já už tu nejsem a spím…tohle se mi jen zdá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.9.06 23:42

Jejiku, čéče,já ani nevím…Nastavíš si metřík,jak bude vypadat a tam jsou kolonky na dopsání buď jména nebo čeho chceš,hned pod tím nastavením toho metříku!A poslední řádek je na přidání fotky!!Mimochodem,ta co tam mám je ta zmenšená od Tebe :wink: Takže ještě jednou díky!!!!
SNad jsem to popsala aspoŇ trochu srozumitelně,vzhledem k pokročilé hodině :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
16.9.06 23:45

Petiso, tak to mám :-) Ja to v metříku přímo neměla. Ani možnost dát fotky, ani jména. Ale udělala jsem to jinak do podpisu a mám to :-D
Ale samozřejmě děkuji za velice rychlou odpověď! http://sirmi.ic.cz/smajl/74.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.9.06 23:45

Týýýjo,
trik s F5 je bomba… :lol: :lol: A já se tu bídačím s přepínám stránek a bůhví čeho :oops: Jééé,to je objev století!!!Díky Jeje,se děláme všechny navzájem chytřejší…jen tak dál a třeba těhudemenci zastavíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí