Poradna duly
Jana Čurdová
kuzel když to tam nastavuješ je na to kolonka
Dokonce tam můžeš dát i fotečku
http://sirmi.ic.cz/smajl/192.gif hele kuzel. jsi tu chvilku a už jsi povídalka
Omlouvám se - nějak mám prsty rychlejší, než bych měla mít.
Přeji všem dobrou noc, jdu odpočívat ať mám v únoru hodně spavé mimísky ![]()
no, já jsem si na foru testík zkoušela ten metřík, abych tady nezacláněla - dlouuuuuuuuho to nešlo - a tak jsem povídalka .. . . . . tak se na chvíli odmlčím, DOBROU
Heliku,
z Tebe já nebudu…
Kuzel,Hviz…
Mě můžete říkat Pet (láhev) a je to…pořádek si v tom udělat musíme…no ne??
Já si hrála s metříkem pro malou…teda velkou…
Jo,
koncem roku budeme veliké,negramotné,neschopné samostatného života!!!Ale pak se to zase spraví!!! SNAD ![]()
Holčičky,
já se tentokrát fakt loučím,přeju dobrou noc a pěkné sny…a málo čůrání ![]()
Na tomhle metříku jsem o 3 dny dál!!To je fofr… ![]()
Děkuju za pěkný pokec a supr srandu!!!
pet já ze sebe taky né, teď nejsem schopná ty kalhoty zkrátit ![]()
Hele v kolika jsi mněla malou?
V téměř 22…Celkem jsme si pospíšili…Ale kupodivu (vzhledem k mé divoké povaze
) jsme to zvládli a zvládáme s mým přítelem dobře…Přítelem,to zní tak nějak blbě…Prostě s mužem a hotovo.. ![]()
HOlky, teda to je frmooool http://sirmi.ic.cz/smajl/53.gif NEbyt tu asi pul hodinky a vy jste tu popsaly dalsi 4 strankos
No holky, ktere na vikend nejsou doma budou mit zkratka co delat ![]()
VItejte vsechny prichozi: Radko, Hvizdicko (take jsem cetla Hvezdicka
) a KUzelko! ![]()
Nektera z vas jste se tu psala, jak aktualizovat abyste zjistili ze jsme uz nektera neco zase napsala
Tak spolehlive je tlacitko „F5“
Sem strasne rada, ze se tu pekne rozbiha! ![]()
Je tu jeste nejaka suvička nebo jste už všechny šly spát??? ![]()
Ja mam chlapa také v hospodě, tak jsem s pejskem doma sama ![]()
Petis: Jak si frkla pred metrik ten malej obrazeK? Ja bych to tam take radej dala, nez abych se roztahovala s temi velkymi obrazky z UZV pod metrikem
Diky! Ted zas vyuzivam tvych sluzeb ja ![]()
Ale usnadňuje nám to sama malá,protože je to fakt supr děcko,samostatná a hrozně obětavá…taková uvědomělá a přitom správný raubíř,no zkrátka naše ![]()
Máme se všichni moc rádi a jsou chvilky,kdy si to člověk ani nestačí během dne uvědomit (a zbytečně piští
- to jako já) a jindy se zase na tu svou rodinku jen tak zakouká (když si třeba hrají) a může se štěstím zbláznit…ALe to asi sama moc dobře znáš
!!! Šmarjapano,
to je hodin…já už tu nejsem a spím…tohle se mi jen zdá ![]()
Jejiku, čéče,já ani nevím…Nastavíš si metřík,jak bude vypadat a tam jsou kolonky na dopsání buď jména nebo čeho chceš,hned pod tím nastavením toho metříku!A poslední řádek je na přidání fotky!!Mimochodem,ta co tam mám je ta zmenšená od Tebe
Takže ještě jednou díky!!!!
SNad jsem to popsala aspoŇ trochu srozumitelně,vzhledem k pokročilé hodině ![]()
Petiso, tak to mám
Ja to v metříku přímo neměla. Ani možnost dát fotky, ani jména. Ale udělala jsem to jinak do podpisu a mám to ![]()
Ale samozřejmě děkuji za velice rychlou odpověď! http://sirmi.ic.cz/smajl/74.gif
Týýýjo,
trik s F5 je bomba…
A já se tu bídačím s přepínám stránek a bůhví čeho
Jééé,to je objev století!!!Díky Jeje,se děláme všechny navzájem chytřejší…jen tak dál a třeba těhudemenci zastavíme ![]()