Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4488
17.9.06 10:35

Ahoj holky
vítám nové mamky Radku a Hvizdičku.Včera jste to tady pěkně rozjely lituju ty co přes víkend nepouští počítač,ale je to fajn alesopň se tady něco děje.

Holky ja jsem dneska úplně na zhroucení.Pořád si stěžuju co všechno doma předěláváme a mám věčně rozkramařenej barák a teď aby to nebylo málo tak sousedi dělají novou kanalizaci atu naši prorazily.Už 2roky žijeme jako na staveništi sousedi z jedné strany rekonstruují barák a z druhé strany byla taková ruina a vloni ji sbouraly a staví bytový dům s 12 byty.Díky těm stavbám nám v loni spadla zítka na zahradu letos garáž a kus zdi a těď jak rozdělali střechu tak nam povolilo pdkroví a popraskala omítka.Manžel měl před 2lety infarkt ajá teď trnu hrůzou co bude protože k těm všem starostem má celkem hektický zaměstnání.Takže i když sluníčko svítí tak ZOO se nekoná místo toho jsou u nás nervy.

Promiňte vím že to sem nepatří ale někomu si postěžovat musím a vy jste teď pro mě ty nejbližší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
17.9.06 10:49

Petiso, o jak rada bych se tu objevila uz odpoledne. Sla jsem spat tak kolem pul sedme a v devet byla zas vzhuru. Treba mne to lapne pres den a pujdu se trochu dospat, protoze je to des bes. Tentokrate mne probudilo chtic wc a nasledne pak hrozny hlad :-) No to mímo teda se mnou pěkně cvičí! :-)

Lenyo: no tak nejak tusim, co tam mate tedka doma. Nam se to stalo minuly rok ve starym baraku a jsem rada, ze jsem odsud pryc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
17.9.06 10:55

Šmarjapano…Jeje,Ty nespíš 8O ???Bože,Ty jsi divočák.. :lol: ALe jo,já tyhle stavy taky znám,ale ne jako těhu,ale jako netěhu :lol: :lol: Haha.Taky jsem tak občas ponocovala…Nešlo zapat ani boha.Hrůza!!Přes den si určo schrupni,třeba po obídku,ať to dospíš.Já můžu po obědě spát na povel… :oops: ´

Leny,
to je mi Tě upřímně líto :( !!!!Tyhle nedokončené věci a věčně rozkramařený byt doslova nenávidím a navíc Vaše starosti se sousedy…no probůh…Já už bych asi visela :twisted: Ale hlavu vzhůru,nějak bylo,nějak bude… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
17.9.06 11:10

Jo,Zanetko,
ještě jsem Ti chtěla poděkovat za přidání do seznámku a za komentáře v galerii,jsi hodná :D !!
Někdo tady tuším ze začátku psal,že má sestru též v U.S.Tak já se přidávám,já ji tam mám též…bohužel… :( Stýská se mi.Jak se Ti tam v U.S. líbí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
17.9.06 13:22

Ahoj holky,
tak já po ukončení hovoru s Jeje (cca 01h) šla žehlit rhttp://sirmi.ic.cz/smajl/178.gif a spinkat šla v 02h Ráno jsem se probrala už v 8.30http://sirmi.ic.cz/smajl/50.gif a vyhajaná do zůžova Až mne překvapuje, jak jsem v pohodě a co jsem dopo doma ještě udělala, i oběd byl na 1 :lol:

Zanet moc se omlouvám, ale zapletla jsem ti hlavu s termínem porodu , já mám ofííko 25.1.2007 :oops: :oops: 1.2. jsem byla přesvědčena, ale UTZ říká taky něco jinného :oops: :oops: Až do teď jsem si toho nevšimla

kuzelko ten Peg Perego s volantem http://sirmi.ic.cz/smajl/179.gif

Lenya tak to ti fakt nezávidím, doufám že jsou všichni stavitelé okolo, alespoň slušní a Vše (taky trochu víc) opraví, jinak http://sirmi.ic.cz/smajl/197.gif

Jeje já si ne a né vzpomenout jak se ten obchod v Modřanech jmenuje, ale mám pocit že Dráček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
17.9.06 14:03

Ahoj zdravím,

Pet, fakt mi ten metřík jaksi zlobí, ale nevím co s ním… ?

DNeska jsem byla po 4 dnech ležení obhlídnout brusle pro Kubu - zatím jsme ale nic nevybrali… Je ale taky pravda,že se v tom moc nevyznám, a tak poté, co jsem nesehnala nikoho, kdo by mi v prodejně poradil, utekla jsem. Po cestě domů jsme se najedli a jdu chvilku odpočinout nohám… :-)
Valím se jak kulička a to mám ještě větší část kutálení před sebou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
17.9.06 14:20

Ahoj holky,
včera jsem usla až někdy po půlnoci, ale vyspinkala jsem se do růžova. Malý spal naštěstí jak Baryk a nic po mně nechtěl, kupodivu ani nepřelízal do mé postýlky, což je každodenní(noční) rituál. Ten se mnou snad bude spát až do osmnnácti-hm, ale to už by bylo fakt blbé. Manžel se mi ráno vrátil z hospody, ještě že tam nechoní denně. Už tak mně pěkně naštval, protože po tříměsíční rekonstrukci bytu, kdy jsme ho málem neviděli, se vydá na dýchánek, místo aby si popovídal se svou ženuškou, které už na té mateřské nějak ubývá IQ. Takže vím o čem je to bydlení „na staveništi“, jak někdo psal.
Pet, musím říct, že ty jsi nezmar, co sem nakouknu, jsi tu.
Jo a jak se dostanu do té galerie, nějak se na mně s tou informací všichni vyprdli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
17.9.06 14:23

Čau všechny,

to teda koukám. O víkendu se vesměs nic neděje a Vy toho tady nakecáte víc než za celý týden. Je vidět, že s tou nespavostí to mají snad všechny stejné. Já to ale dospávám ráno. Nevstávám dřív jak v 10:00. Za to znám všechny možné noční programy :cry:

Zdravím nové spolurodičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
17.9.06 14:26

najdi si v hlavní nabídce Fotoalbum - diskuse - únor 2007 (pokud se tam chceš jenom juknout)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
17.9.06 14:27

Jo a ještě jsem zapomněla podotknout, že v lednu budu zřejmě vypadat jako malé prasátko, jak jsem se ráno viděla v zrcadle. Jak si vzpomenu na ten porod, fuj, fuj, ale nějak to ven musí. Ale dovnitř to bylo určitě příjemnější. Odpoledne jdeme s Lukajdou na klouzajdy na hřiště, vezmeme i taťku, tak se aspoň vyvenčím.Už to potřebuju. Včera jsem si v seznamu přečetla, že Lilik má stejný termín, jako já, ale ještě jsem ji tu nezastihla. Ono se asi není čemu divit, když jsem tu od včera. Ale taky jsem koukala, že Mila bude mít asi pěkný záhul, děti nebude mít snad ani rok od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
17.9.06 14:34

Pipi dík, už jsem tam jukla ať mám trošku přehled. Ale zdá se mi tu nějak mrtvo, asi šli všichni spinkat po obídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
17.9.06 14:35

Ten metřík musím taky zkusit vytvořit, jestli mně manžílek pustí večer k počítači. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
17.9.06 14:37

Taky se sotva valim po papání. Manžel dokonce usnul. Já si ale tipuju, že šly ven. Tady je docela hezky a ještě teplíčko. Prostě ideální na vycházku.
Ještě před 14. dny chodily všechny na houby. Teď už asi jenom na příjemnou procházku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
17.9.06 14:40

Ten můj si tady taky válí šunky, mám manžela šikovného, jen jsem na něj teď kapánek nasratá. Já byla na houbičky s Lukajdou, ale musela jsem spíš hledat jeho než houby, takže jsme přišli pouze se zážitkem, že byl s maminkoui v lese.
Tady je taky teploučko, koukám, že taťkovy trenýrečky na balkóně už budou docela suché. Ty už máš nějaké dítě nebo čekáš první, Pipi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
17.9.06 14:42

To je hned. Najeď si na www.TickerFactory.com - Pregnancy - vyber metřík - vyber posouvátko - zadej datum porodu - bbCode překopíruj do podpisu.

Zdá se to jednoduché. (nejdřív se podívej na náhled)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí