Poradna duly
Jana Čurdová
No já se podprdy nebojím, jelikož se mi potvrdilo, jak móóóc pružné jsou
A prsa jsou moc nalité jen chvilku, pak zase normalne zvetsena, takze beru o cislo vetsi pod prsy a taky košíček. A nebo počkám
Já jdu asi do těch kalhotek ![]()
No ja jsem do tedka volila takove ty barvy jako je zluta, bila, fialova. Na tom se snad neda zkazit nic. Ale take bych rada koupila neco co bude vylozene holcici nebo klucici ale to az po to UTZ, i kdyz to treba pozdeji nebude pravda.
Jenze jestli mi potvrdi kluka a drahy se nadchne na kluka a ona to nakonec bude holka, tak to nevim, jak to rozchodi
Kazdopadne uz si napsal i dovolenou aby mohl na ten UTZ jit se mnou ![]()
JJEJE já jsem poprvé chtěla kluka a manžel tvrdil že umí dělat jen holky-jednu má z prvního manželství- teď bych chtěla holku a doktorka mě řekla že mám uplně jiný průběh těhotenství a všech měření tak že to vidí na opačné pohlaví. Tak se těším na středu vím že to nebude 100% ale aspoň ten tip.No a jestli to bude kluk tak nevím co mě doma čeká manžel by se asi radostí zbláznil.
S tou růžovou to znám.Já ji taky moc nemusí a tak Leni jsem nakupovala všechno spíš modrý nebo zelený.Jak se narodila tak jsem nedostala snad jeden kousek jiný než cukrlátkově růžový a to i od lidí kteří věděly že ji nesnáším.S rozhozenýma hormonama v šestineděli jsem to i obrečela že mě to dělají všichni schválně a některý zvlášť šťavnatý kousky letěly na dno skříně odkud se nedostaly dokud Leňa nevyrostla.
HEEEEEEEEEEEEEEEEELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKUUUUUUU, LEEENYYYYYYYYOOOOO, POJDTE ZA NAMI NA CHAT! ![]()
mně jde pomalu net a nestíhám Vás
Jo já růžovou odmítala, Anička je světlá, ale tmavá růžová je na ní úúžasná, je jako princezna ![]()
Lenyo: coz mluvi opravdu za vse. Je opravdu mozna lepsi kupovat jine barvy nez typickou modrou pro kluka a ruzovou pro holcicku, protoze toho pak stejne dostanes kopec
To je dobre vysvetleni.
Manzel ma prave take dceru z prvniho manzelstvi, tak proto je vysazeny na kluka! ![]()
Já bych chatovala o stošest ale už musím do hajan ráno bych nezvládla školku a s váma nespavcema by to bylo nadlouho-Jak se zaplkám tak se neznám.
Takže sorry radši DOBROU
halooo…je tu ještě někdo? Smím se zeptat, jak Vám dopadli výsledky odběrů v 16.týdnu?
Ahoj Hvizdicko,
tak teď jsi mě úplně vylekala. Žádné odběry v 16.týdnu nemám.
Byla jsem pouze v 11. na sreeningu a počítám teď že mě pošle ve 20. týdnu… Tak jsi mě pěkně vylekala ![]()
na pár pracovištích je dělají již mezi 11-13.týdnem,tak buď v klídečku,hlavně,že je všechno v pořádku!!!
Tak v tom pripade mi delali dvoji odbery. Jendak v tom 11 cosi???? a tedka jeste v 16tt tripple testy. Na oboje jsem si mela volat druhy den a oboji bylo v poradku. Tak ted mam zase zmatek.
Jeje, buď v klidu.
Zmatkovat teď budu já - jelikož je nemám…
Lepší dvoje, než žádné…
Já nevím jak na něj… ?
No ještě k těm testům, když mi dělali screening, tak tam mám psáno, že další UTZ ve 20 týdnu… tak předpokládám, když mě doktor objednal na 25.9., že mi k tomu dá další papíry na další odběry a UTZ…!!!???
Na levé straně si najdi chat-požvatláme…pár řádků od fotogalerii…tam klikni,zadej pak jen svou přezdívku,heslo a vstoupit mezi těhulky…a jsi tam..tak pojď,čekáme Tě!!!Tam to proberem!